Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem amint letelt az 1 éves gar, már kezdtek is kihagyni a gombjai.
Szega87
promodos custom mappeket a serverre ( 2db ) <#banplz>

Számtalanszor elmondták a profik is hogy az a jó amit megszoksz. Valószínûleg azért nem használnak kodiék mondjuk "csúcsegeret" mert mikor õk elkezdték "120 éve" akkor még nem létezett/drága volt, és egy másikhoz alkalmazkodtak.

Mikor a razerem szervízbe pihent (azt hittem búcsút mondhatok neki de adtak egy újat helyette - meg is lepõdtem) gondolkoztam egy logitechen, de pgcc-ben kipróbáltam és razer után nagyon nehéz, és kényelmetlen volt.

Nekem MX518-am van, 1.5 éve bírja, eddig semmi gond vele.

Amúgy az MX500-ról olvastam, hogy az USB frekvenciáját feljebb tolva a legjobb egér jelenleg.
bertino
én kb 8 honapja használom, de 3 év gari van rá, szal nem sûrûn problémás a helyzetem vele (Y)

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ja, amig meg nem halnak a mikrokapcsolói (átlagisan 4 hónap - 1 év után).
ez így nem teljesen igaz, pl a cadre fele db-t használ (tudom, a source nem játék 😛)

bertino
ms 4.0 rulz -.-

Megnézheted a csapatok oldalán, de 10-bõl 9 biztos az ms 1.1, 3.0, logitech mx300, mx518 egerek közül használ valamit.

Zsoltika 007
Csúnyán néznek rád és egybõl heccsát!

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

a profik eleve egeret sem használnak

Mozzanat
én mx 518 használok nincs vele semmi bajom

akkor mit használnak? :o logitech?
érdekel a téma mert a mostani 2000ftos Labtec egerem nem az igazi. ha olyanja van akkor összevissza rángat. játék közben a másik csak annyit lát ,h elkezdek forogni kurvagyorsan 😄

http://thenamelessphoto.com/

SCITEK
Az razer diamondback lesz.

razert nem használnak profi játékosok 😊

mondjuk jobb lanokon nincs konzol, vagy ha lehúzod egybõl kizárják a csapatot.

nem, ez az mikor kevésbé vakulsz :/ már volt egy nemzetközi lanon kizárás emiatt

Razer Chameleon
Hétgombos egér kizárólag profi játékosoknak. 1600dpi felbontás, 16bit sávszélesség, 15G gyorsulás, menet közben állítható érzékenység. 6500fps. 90gr.
Ha vkinek esetleg kellen szóljon! Van 1 fölöslegesem belöle!
Ez az, amikor elszállnak az alt+tabtól a cubemapek, és minden tiszta rózsaszín-fekete kockásan tükrözõdik?
Szega87
At Slap live a player tabbed out of his game by a mistake in the middle of a game and thereby obviously got the flashbug. He was lucky to have a guy sitting behind him and spectating, who told him a command he could type, so he wouldn't have to retry. I'm pretty sure that alot of people out there don't know about the command, so I'm writing this blog to inform them.

By typing "envmap" in the console the game is refreshed and the flashbug dissapers. I hope this will help. I'm aware that this can be abused, and I hope people aren't so stupid as to do that. I've posted this to help people out, and to remove any excuse of playing with the flashbug on.
Posted by
Adrian "Faust" Nagy
Posted at
Fri, 20 Apr 2007 17:43:22 +0200

zmeor
high on van minden...
amugy cz-t használok..

eléggé elmosottak a képek amiket berakok..

leszarom a konfigod...

Szega87
a saját grafikai szint beállitásodtól is függ, pl ha low vagy med akkor nem xzép , de high on minden xép 😛

LOOOLL.
Csak én vok vak, vagy télleg a ct k mentek a terror háta mögött??

zmeor
köszi!

lenne még 1!

amikor csinálok egy spray-t akkor eléggé szarul jelenik meg a játékban..
valamivel a minõségét fel lehet javítani? vagy valami módszer ahogy csináljam a képet hogy majd a játékba is szép legyen, nem pedig ilyen elmosódott alig kivehetõ szar?!
köszi

leszarom a konfigod...

Nivea
Nivea
Anthology 1.6 alapu csunya grafikával csunya fizikával olcso áron. Tartalmazza a CZ-t is még több mind egy tucat egyszemélyes pályával. És még Bot kiegészitövel amivel feltöltherted a cspatot ha kevesen vannak.
Source hl2 motorral naggyon szép grafikával, naggyon jo fizikával kicsit drágábban mint az 1.6, de sokkal több jövöje van mint az 1.6nak.

A Fusion Pack legújabb változata a Condition Zero-hoz , ami a sima CZ, és a Deleted Scenes teljes tartalmát (modellek, hangok, stb.) cseréli le a megszokott remek minõségûre. És ingyenesen letölthetö mivel végülis csak egy mod!

legközelebb használd a google-t😄

az igen szépen elsunyogtak <#nevetes2>

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Mozzanat
meg jobb

Az egyik 8 éves a másik 3.
Semmivel nem több, csak szebb.

zmeor
és még 1 kérdés... a fusion pack mit takar?

leszarom a konfigod...

zmeor
sziasztok!

lehet hogy kicsit láma kérdés, de mi a különbség az Anthology és a Source között?

én neten a condition zero-t szoktam nyomni... source mivel több?
thx

leszarom a konfigod...

Solid Snake
Szega87
naivság lenne feltételezni <#hehe>

SCITEK
Remelem ez a sok hozzaszolas sikerult becsuletes utra terelni psp 007-t.

ha punk leszek okos leszek? :s

nézda punk mindenre ad választ!

OrioN the S
dedurva <#ijedt>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Nivea
okoska! azért bannoltak mert vki megvette a játékot és mivel nem müködött küldött egy levelet a steamnak a számlával és a játékkal és a te keyedet bannolták ö meg kapot egy ujjat!

Hehe, mekkora lenne ha a világból is lehetne banolni...
Az ilyenekkel kezdeném.😊

quad
hanggyerek😄

Ehh, én utállom, ha ellenem van, mert a 2 méteres falon is volt már heccsatom, de azért is szeretem mert én is took így heccssatot adni...

AWP-t én is utáltam régen, mostmár csak nem szeretem.
Mert már azért tudok vele lõni valamennyire 😄
Szega87
Nyílvánvaló hogy cheatelsz és még te vagy felháborodva
Nyílvánvaló hogy lopod is a css serialokat és még ezen is felvagy háborodva
Nyílvánvaló most te leköcsögözted a moderátort és felvagy háborodva hogy lebbannol forumrol

Ezek után számomra nyílvánvaló hogy egy <#lama> vagy <#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

bertino
awpt is

Hehe, nem csak a glockot kell szídni hanem a dualt is...De azt mocskosul...

Az nem jó, az túl gyors..
Szadizzuk halálra a cs dvd jével..😄

3-at is: hazudott is.
Sõt 4-et is: NEKÜNK hazudott 😄

Mert a CS 10 parancsolata:
1: Ne cheatelj!
2: Ne hazudd azt, hogy nem cheateltél, amikor cheateltél!
3: Ne lopj CD-Key-t!
4: Ne hazudj az SG Team tagjainak! 😄
5: Ne lopj Steam Accountot!
6: Ne TK-zz Admint direkt!
7: Ne blokkold a csapattársad!
8: Ne vakítsd a csapattársad!
9: Ne joinolj vissza, ha kickeltek okkal!
10: Szidd a glockot! 😄
gratulálok, a pokol tüzén fogsz elégni... csíteltél, és lopsz, 10parancsolatbol 2 õt megsértesz...halálos bûn, nincs rá mentség, lennt találkozunk
Hehe, jgy kell neki, egy hetes pihenés...

Lompi73
SZÉPET NEM TUDOK NEKED MONDANI, ÍGY HÁT INKÁBB HALGATOK.
De azt azért hozzádfûzném, remélem annyi gongod lesz az élettedben,
mint amennyit másnak okozol!
Kívánok neked sok-sok gyógyszeres receptet!
Mind ezt csak szeretetbõl, me ilyen rendes srác vagy

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram