Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze XD
Akkor miért nem fér ki a monitoromon 1 screenshot se, amit te csinálsz? 😄

Szerk: lol, run in a window is 😄
talán mert 1 reggel lehetsz az összes oldalon?

blackparty
csak azért mert hallottam hogy a prok levesznek mindent minimumra ,800x600 vagy 640x480 ra.

autoszimulator
micsoda változatos weblapmegoldások <#idiota>

.: mobilize.hu :.

Szega87
Pedig én csak arra céloztam hogy talán van oka a sok rtv-nek. Nem egy és nem kettõ játékos mondja serveren , meg itt fórumon is hogy felesleges a sok gg map, meg saját magadnak mondtál ellent az elözõ mapteszten is mikor olyan pályákat tettél fel amire azt mondta ronda a grafikája de mûvészi 😊 Na itt mosolyogtam, idáig meg pont az volt hogy hiába nem volt fps a mappokon, de szépek voltak. Most meg mire lesz mindenkinek fps-e addigra ..... 😄 Szóval érted?

Másra nem illett az "idézeted", csak erre. Szal nem értettem minek irtad.
ha gyenge géped van akkor van rá esély

blackparty
de nem úgy van hogy minél kisebb beállítások melletzt játszol annál jobb vagy a játékba????

Szega87
Személyszerint én így:

-----------------------------------------------------------

blackparty
Sziasztok!
Ti milyen beállítások mellett játszotok???(felbontás+high,medium,low)

Szega87
Nincs honlapja az Online Game Clubnak még! Csak a domain van kész és az elérhetõség.

De szívesen meghallgatom és továbbítom észrevételedet azokkal az oldalakkal kapcsolatba amik már élnek :

CS2HU
HL2HU
LAMAS.hu
NS.hu
Steampowered.hu

Hentes bizonyára nemsokára végez a többi honlappal is de jó munkához idõ kell.

De most miért is hoztad fel a témát? Talán a Churchillre a Churchill fájdalmasan igaz volt? <#papakacsint>

Ezzel az ogc.hu weblapjára célzol? 😛
Szega87
Churchill azt is mondta hogy <#oooo>

"Nem elég azt mondani: Megteszek minden tõlem telhetõt. Amire szükség van, azt színvonalasan meg kell csinálni"

Ez olyan visszatérõ téma szerû. Félévente mindig felmerül :-)
De sosincs megoldás.
Valakinek mindegyik map trágya. Szal bentvagytok 18-an, olyan map nem lesz, amin nem kezd legalább 1-2 rtv-zni. És erre nincs is "megoldás". Ilyen a rendszer. Ha kevésbé engedni az embereket szavazni, akkor az nem tetszene nekik. Ha túl könnyen váltana folyton másik mapra, akkor az nem tetszene nekik. Ha folyton csak valve map menne, az is csak a nép egy részének tetszene. Ha folyton csak custom, az is. Ha meg minden map végén mindegyik mapot felajánlaná, hogy ugyanmár melyiken szeretnél, abból a büdös életbe nem születne olyan döntés, amit értékelni tud a szerver. Kb mindenki másra szavazna. Vagy mindenki az legkedveltebb 10-re, aztán ez a 10 menne örökkön örökké.
Zsoltika 007
Mert az az sg-n a dust2.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

nade mért is van mindig pl westwood? rtv -> westwood... 😉
balvin
én akkor szoktam rtvzni ha kevés az fps és nemtudok ugy mozogni mint szoktam. De ha beírom akkor jönnek a többiek is hogy rtv, pedig nem mondom nekik. Õk döntenek, én csak ajánlom.

Zsoltika 007
Ezzel az a baj hogy mivel mindíg a westwood és társai megy a többség nem ismeri a mapokat. És már tele a tökük a folyton ugyanazon a mapon történõ lövöldözéssel és másra vágynak. Persze hogy nem tudják mire nyomnak! Nekik mind1 csak ne ezen legyenek ami már a könyökükön jön ki. Viszont ha látják hogy igénytelen trágya mapra jöttek naná hogy el akarnak menni. Elhiszem hogy ez nem mindíg van így és sokszor csak türelmetlenek felfedezni az adott mapot, de ezt is figyelembe kellene venni.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Igy, elmondja hogy milyen birka balfasz nép, hogy amire ugyancsak õk maguk szavaztak elõtte többségben, azt 3 perc múlva már másra akarják elváltani.
De azért ugye az RTV-hez kell a 70%-os többség. Ezt hívják demokráciának.

Churchill is megmondta, hogy a demokrácia elleni legjobb érv, egy 5 perces beszélgetés egy átlagos szavazóval.
Zsoltika 007
Az a baj hogy nem a grafika eszi a géped hanem a fizika. Egy lowgraf konfig sem ér sokat.

Szega87
ha lejár a 3 perc és a nép többsége rtv-zik az mindent elmond ...

valaki tudna adni egy cfgt amiben szarrá van butítva a graf? <#vigyor5>

http://thenamelessphoto.com/

ja, 10 perc? kivéve a mardék gg-s mapoknál :-) ott 1 másodperc
Úgy van beállítva, hogy a map kezdete után 3 percig nem lehet RTV-zni még.

De amúgy igen, eléggé el van kényeztetve ezekkel a nép... Talán tényleg feljebb lehetne emelni.
bulba
Nemrég játszottam egyet "itt" az SG szerón, szerintem egy baj van:
Kicsit túlzásba szokták vinni a "rock the vote" opciót, alig megy le pár kör szinte már mindenki nyomja (sokszor még én is <#ravasz1> ).
Vhogy korlátozni kéne a dolgot, pl csak 15 kör eltelte után lehessen használni

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

xD

Nem semmi. <#wow1>

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

én imádom nézni a villámokat (persze kellõ távolságból 😊
balvin
sok nyuszi😄

CheAteR88
np nállunkis ugyanez a szitu:|
elöbb oantot dörgött majd beszartam:|

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Aztak*rva, most épp úgy villámlott a közelben valahol, hogy olyan gyorsan, hogy olyan hangja volt, mint valami tüzijátéknak, tehát olyan 0.7 másodpercenként durogott egyet.
Itt meg most dörög az ég(Fehérvár).
Szega87
jaja ma volt <#idiota>

Mozzanat
baszátok meg akkora jég volt kecskeméten ,hogy szaladtam letakarni a kocsit mert tojásnagyságu jegek estek néhol ,meg fél méteres viz állt az utcákon.

OrioN the S
okok csak nagy volt a fesz..

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
fazsa... amúgy 100fps 10 ping

mind1 már lehiggadtam csak qrvára idegesítõ..

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Nem azt kérdõjeleztem meg, hogy ez megtörtént-e, csak azt hogy õ volt-e ennek az oka.

Ezt lagnak hívják.
A vérfoltok kliens oldalon számolódnak, míg a bevitt találatok szerver oldalon. Ha szenvedett a géped, vagy lag volt, vagy egyszerûen csak a csillagok állása kedvezõtlen volt, akkor a vérfolt és a találat nem fedi egymást.
OrioN the S
figy dunsztom sincs ,de egye ki... rakjam be a képet vagy mi? 😄 majd biztos feljövök ide hazudni 😄 mondom baze fején vérfolt MEGSEBEZTED: MELLKAS

jó szarok rá kibannolom azt jólesz ,mert elveszik az adminjogot is meg húdegecyleszek

Volt olyan hackje ami elferdíti a golyók röppályáját? 😄

OrioN the S
ha meg kibannolnám az illetõt akkor azt tuti én szívnám meg...

OrioN the S
az miért van ,hogy fejenlövik az embert (van kép is) ott a fején a vérfolt és erre kiírja ,hogy megsebezted: mellkas ,balkéz... lol ugyan már.. persze mellkason egy vércsepp sincs.. nemsokára tényleg elfogom adni :S

nem kérdezett😊

kárvolt,bye
http://www.snarf-it.org/viewTorrent/710865-Half-Life_2_and_CS_Source_Protocol_v7_Update-VENGEANCE.html
te csak ballagjál elfele (ha ma van) 😊

Szega87
szerintem egy idõ után a css butit <#idiota>

mindig id tudtam hogy csalol nem gond.
thx.
bye.
.

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg