Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
18-25 - te mi a f*szról beszélsz?! ugyanannyi mint te de ne szólj senkinek. leülhetsz egyes.
az a pár hülyegyerek én voltam egyedül innen és krvra nem flémeltem te aluliskolázott olvasástudatlan. leülhetsz egyes.
nem sikerült pecselni? felrakod elindítod és csinálja magától - nehéz egy meló. leülhetsz egyes.
szerinted a mi scene-ünk még soha nem találkozott, és nem tudja ki a másik? ahoz képest már voltunk lanokon, és találkoztunk egyébként is, de biztos ezt is tudtad. leülhetsz egyes.
négy elégtelen után még az általános iskolába sincs pótvizsga (én idõmben asszem nem volt), szal jó lenne elhalgatni és felkészülni az ismétlésre. de azért rendes hogy benéztél
utóirat: a privátokat hagyjátok, úgysem olvasom el. köszipuszi
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Kérdem én! Hol itt az a q nagy pörgés hüjegyerekek? Ez az? Akkor nem ismeritek a bf2-es 64 fõs karkandot 64 fõvel! Na ott van pörgés a hotelnál! Gondolkodni nem kell, csak menni elõre, és lõni ami mozog. Na ilyenkor szokták leirni: LOL 😊
Ha a bf nemibetegség, akkor ez a csé egy gyogyithatatlan szarság! Már csak a flém miatt is. 😄 De ha ez nektek tetszik, háááát, legyen. Kinek a pap, kinek a papné. Nekem csé unistall.
Flémeleés. Ha pár hüjegyerek nem ment volna át a bf2 topikba, vagy ha az elsõ szóra nem vitázott volna, akkor nem lenen pár ember, többek közt én is bannolva. Hamár ban. Borg úr te is flémeltel, de tudom jól, gyarló az ember, magadnak és vérpisti társaidnak nem adsz bant. Megértem.
Tisztelt Orion! Volt ugyan bf3 sg tim, de nem müxöt valami ok miatt. De mi akkor battlefieldeztünk, mikor te még a homokozoba pisiltél bele, és a hugyos homokot a fejedre szórtad.
Nivea! Neked csak nénik, azért vannak ott, mert ha jön a hüjegyrek, akkor talán meglátja ott a faq feliratot. Most ha valaki erre vissza ir nekem, eredeti kontár sztrájkot tettem fel! Nem warezoltat. Csak nem tudtam hogy a picsba kell pecselni, mig meg nem találtam a startmenüs résznél. 😊
Flémelés? Bf társaság összetartó, nem csak fórumon, hanem az életben is. Nem voltam még ugyan bf találkozón, de hirek hozzám is eljutottak. Szinte mindenki ismereri a másikat személyesen is. Ugyhogy ne csodálkozzatok, ha egy hüjegyerek elkezd flémelni a bf2 tyopikba, és monja az igét a csé melett, leállítani persze nem lehetett, ha ide eljön a bf scene szine java, és leolt titeket.
Részemrõl a flém, vita befejezve, amit akartam a legelején, megtettem, vagyis kipróbáltam ezt a szánalmat. Ha esteleg eszileg tovább fejlesztitek magatokat, akkor vár titeket a bf2. Ha jól tom, valamelyik csés csapat indul a mostani bf2 elsõ tavaszi gyaloglás nevü inf kupán, velük majd találkozok szerveren. Elõre is GG! 😄
Vége. ,,
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Asszed majd bevallják, hogy innen egy ember se volt benne az elején a flameben?
Busulnak egy sort a saját hülyeségükön, aztán abbahagyják, mi? 😄
abszint
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."