Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ertem, koszonom az infot!)
balvin
A steam ahhoz kell hogy játsz a CS-vel, ezen keresztül fut. Ez tölti le hozzá a frissítéseket, ezen át regisztrálod be, és ezt el kell hogy indítsd ahhoz hogy játssz vele.

Szoval nelkule nem lehet hasznalni a CSS-t online jatekra? Vagy a frissitesek miat is muszaj, hogy fent legyen a gepen? Sorry, ha hulyeseget kerdezek, de nem reg vettem meg a CSS-t es erdekelne, hogy miert kell a Steam!?
Tafaya
Disconnect: Connection rejected by game

Ezt kapom ha be akarok lépni, faq-ban nem találtam semmit, neten úgyszintén

SCITEK
Lejjebb raktam, mert vagni szoktam a tetejebol, aljabol. Keresd meg ezt a szekciot a flieban es csokkentsd az ypos erteket. 12 a gyari beallitas.

HudDeathNotice
{
"fieldName" "HudDeathNotice"
"visible" "1"
"enabled" "1"
"xpos" "r640"
"ypos" "64"
"wide" "628"
"tall" "468"

"MaxDeathNotices" "4"
"LineHeight" "22"
"RightJustify" "1" // If 1, draw notices from the right

"TextFont" "Default"
"CTTextColor" "CT_Blue"
"TerroristTextColor" "T_Red"
}

OrioN the S
-.-

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Hello!

Steam nelkul nem megy a Counter-Strike Source? Mert ha elinditom a CSS-t, akkor a Steam is elindul! (Eredeti Game)
danishba és surrealba láttam (mint 2 legutóbbi minõségi) csak amíg õk lenyomnak egy fejest annyi idõ alatt nem látszik, viszont egy kétszer bevillan. legalább is feltûnt néha, de te vagy a múvimester 😊

Grass
Kipróbáltam mûködik a dolog, de azért egy hülye kérdésem lenne. Ahol kiírja, hogy ki lõtt le kit a jobb felsõ sarokba, az mért van lejjebb?

www.dreamerz.hu

Grass
Én sem láttam még egy movie-ban sem. Kösz Tek, megpróbálom

www.dreamerz.hu

SCITEK
Nem szokott 😊

SCITEK
Ezt masold be a cstrike\scripts konyvtarba.

bent szokott lenni a múvikba. tipp: 16:9es képaránnyal csináld

Grass
Áhoj
Belefogtam a moviekészítésbe, sikerült is minden zavaró dolgot eltüntetnem a képernyõröl de amikor kikapcsolom a "Center Player Names" funkciót akkor a bal alsó sarokba jellennek meg a nevek.
Így:
http://images.netbag.hu/20070525/19552182075.jpeg
Ezt hogyan tudom kikapcsolni?

www.dreamerz.hu

Ejnye !
Ilyet én is akkarok ! <#nevetes1>

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

CheAteR88
má így van egy jo ideje de mostanság kezdett el zavarni:|

de ha vki tud ui-et csak mesztelen csajba annak jobban örülnék😄

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

5w0rdf15h
😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

CheAteR88
feltettem ezt a skint és nemtom hol mi

vki segícswen hogy mit kéne letörölnöm

htx

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

de_alps

Talán ma megint tesztelünk mapokat. De holnap biztosan.
Kovács legény
Guer
keress meg beszélünk...

balvin
Nincs-rá-esély

5w0rdf15h
de

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

HunnernesKonge
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK. HA EZT NEM FOGOD FEL, BÜNTETÕPONTOT KAPSZ. (from banner)
Metalmilitiakid
valaki nem tudja hogy lehet tört CS:S t patchelni mert letölttöm próbábol az eredeti anthology mellé hogy megnézzem megéri e megvenni de nem tom patchelni <#help><#help> és igy nemtom kipróbálni online

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

kezdjed el bumbumbumbu bu bu bum

JAG1
Ki csinálta a bannert?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

OrioN the S
Nah.. kéne egy kis bátorítás LAN ügybe <#miaz> Neki merjek ugrani? Mert azért hanyagoltam az utóbbi idõbe : Nem akarom ,hogy úgy járjon ,mint a kupa. És ez kicsit költséges móka ,ha jó lant akarunk tehát pénzt se akarunk bukni. 60 fõs lan.. kell hozzá keret.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

áá most egy hlt szünet vizsgaidõszakba, elb*sztam a beosztást 😄

OrioN the S
Remélem nem lesz címlapsztori ,hogy egy cs:s-s szedi a bf2-t 😄:d

OrioN the S
szerintem szarjá rá 😊 ezért vannak a modik ,hogy reagáljanak az ilyesféle anyázásokra... gondolom mindenkinek van elég baja.. minek még ezen is idegeskedni? 😊

<#hehe><#eljen>

-tRs-Landor

csak elegem van hogy a sok írástudatlan szétanyázza magát. sokkal jobb mikor dodó eposzokat ír egy egy 2 kattintásra megoldható problémáról. szerintem 😊

OrioN the S
<#wow2> szedemle

Kovács legény
hát van a bf2 ami szar de csináltak hozzá egy modot ami kurvajó)

www.czekoart.hu

katt<#nezze>

-tRs-Landor

OrioN the S
nem értek a lovakhoz S:-u milyenaza poe2 mod?

akkor tegyél fel poe2 modot is és egyre helizni!! <#vigyor>
(bár most a pilótám vga-ja meghalt...<#wow3> :Ð)

-tRs-Landor

OrioN the S
? :\ nemkellbocsi

ezaz flémeljetek, köcsgök <#gonosz1>

HunnernesKonge
Régi már nagyon. Már nem is ir bele. Szerintem már a jelszzóra se emlékszik ^^
bocsi 😞

OrioN the S
csak én érzem úgy ,hogy mindenki ott fórumozik és oda ír ahová kedve tartja?<#miaz>

amúgy meg nincs olyan hogy negatív reklám. most ráklikkelnek ötszázan, és aki jót akar nevetni az esetleg még favba is teszi. ezzel is segítettük =(

"Szerencsére nekem csak a kémia rossz nagyon, meg az irodalom, de van aki 7-8-9bõl bukik..."

top10 gimibe jártam és nem volt rosszabb évvégim 4,0-nál zéró tanulással. Ostoba ****... :/

ezek után jobb lenne befogni és elmászni innen a fenébe, köszibye

OrioN the S
Szvsz talán még jobb is.. de nem akarok flémelni 😄 én a cs-re feküdtem rá ,cs-vel játszok... attól függetlenül a bf gecyjó.. nem is tom miért hagytuk abba... hja megvan.. pangás volt a szerveren.

HÁPHÁPHÁP JÖNNEKAKACSÁK HÜDEÉHESHÜDESZOMJAS EZA TÁRSASÁK

Lehet hogy az, de akkor se hazudozz. 😉

pff. Ez de régi. Egyébként mutass már valamit, hogy te bf2-vel játszol.

Guer
global ban htx