Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt kapom ha be akarok lépni, faq-ban nem találtam semmit, neten úgyszintén
HudDeathNotice
{
"fieldName" "HudDeathNotice"
"visible" "1"
"enabled" "1"
"xpos" "r640"
"ypos" "64"
"wide" "628"
"tall" "468"
"MaxDeathNotices" "4"
"LineHeight" "22"
"RightJustify" "1" // If 1, draw notices from the right
"TextFont" "Default"
"CTTextColor" "CT_Blue"
"TerroristTextColor" "T_Red"
}
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Steam nelkul nem megy a Counter-Strike Source? Mert ha elinditom a CSS-t, akkor a Steam is elindul! (Eredeti Game)
www.dreamerz.hu
Belefogtam a moviekészítésbe, sikerült is minden zavaró dolgot eltüntetnem a képernyõröl de amikor kikapcsolom a "Center Player Names" funkciót akkor a bal alsó sarokba jellennek meg a nevek.
Így:
http://images.netbag.hu/20070525/19552182075.jpeg
Ezt hogyan tudom kikapcsolni?
www.dreamerz.hu
Ilyet én is akkarok ! <#nevetes1>#nevetes1>
http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
de ha vki tud ui-et csak mesztelen csajba annak jobban örülnék😄
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
vki segícswen hogy mit kéne letörölnöm
htx
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
www.czekoart.hu
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
-tRs-Landor
(bár most a pilótám vga-ja meghalt...<#wow3>#wow3> :Ð)
-tRs-Landor
top10 gimibe jártam és nem volt rosszabb évvégim 4,0-nál zéró tanulással. Ostoba ****... :/
ezek után jobb lenne befogni és elmászni innen a fenébe, köszibye