Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak azért idegesít, mert játszhatatlan, és már leratehaxoroztak, hogy hogy lehet 9es pingem ha így laggolok...

pontosan... az az

armageddon666
nekem is elõfordul. mikor toábbindul akkor meg ilyen fegyverkapás hangok és oldalt megjelennek a fegyverek mintha épp vetted volna õket?

@

FlyHigh
Eredeti, de úgy néz ki annyira nem fontos file-ok mivel mûködik jól nélkülük😄
Kipróbáltam a parancsokat, most már alig van 1-2 piros sor, felenged mindenhova nem laggol nincs nagy pingem, elég egyenletes. Köszönöm segítséged!

Thrash \'Till Death

hopp:
asszem megvan, olyan progik futnak a háttérben a folyamatoknál h IEXPLORE.exe ... és nem összekeverni az IEXPLORER-rel... sõt nem is fut internet explorer csak firefox!

OFF:
Valakinek van ötlete arra hogy mi a baj? A következõ a problem:
20as vagy akár 5ös pinggel néha belaggolok jó 5mp-re, és ez olyan 1-2 hete fordul elõ, akár CoD2, akár CS, akár Red ORchestra, akár GarrysMod... CoD2 se steames, sõt még UOban is elõfordul ami szintén nem steames... Nem tudom netán vírus lenne? tegnap csináltam vírusellenõrzést... lehet kéne defregelni a vinyóm? Bár nem hiszem mivel kb 3 hete volt defreg-elve... Újrarakni nem szeretném a gépemet. Egyéb ötletek? Registry cleanert is futtattam már le...
OFF

Promi
Kis szanalmas faxopo meg be is irja, hogy "hahaha" idiota gyoker huuuu ha kezeim koze vehetnem....... az ijenek mindeg felbaxak az agyam.
pl. azt biztosan élvezik hogy valaki életébõl jó pár percet elvesznek azzal hogy demókat készít és fórumba irogat róluk 5 sorokat

Egy cheater demo tõlem
Szánalom hogy vannak ilyen utolsó buzik, akik tönkreb*sszák más játékát... Tegnap egy külföldi szerveren játszottam, és itt volt ez a Zaphari nevû köcsög aki mindnkit fejbelõtt kilóméterekrõl 1 golyóval... hát emberek nézzétek meg ezt a demot, megéri... szánalom... ezek mit élveznek ebben konkrétan? de az a legviccesebb hogy a hülye láma még használni se tudta az aimot.. xD mert ha megnézitek, kör elején ráránt mindig a társának a fejére ^^ meg falon keresztül rángatta neki a CT-re a célkeresztet 😄dddd

kösz
GaBenc
Hüüüüühaa, ez nem megy. Már mint nálam nem megy.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

GaBenc
PunkZoli, nézd meg. Írtam a srácnak, remélem jelentkezik. Teljesen belebolondult a WoW-ba.
OBBT muvi
Remélem jól csináltam.

De ha már így kevered a szart itt, akkor igazán elmondhatnád kerek perec, hogy mi a problémád és kivel. Ne a ködösítés menjen. Fõleg ha neked van igazad.
hát ha eredetid van akkor letölti azt ami nincs a gépeden

FlyHigh
Oké köszi kipróbálom ezeket a beállításokat! Az baj hogy nem talál két file-t?(HL2EP2.ttf, buttons_32.vbf)

Thrash \'Till Death

Régen amit leírtál a cl_restrict_stb parancs miatt csinálta volna. A "Can't use cheat cvar" kezdetû szövegeket nem kell figyelembe venni, azokat az értékeket a szerveren megengedettre állítja (az elsõ hármat biztosan a többit mondjuk nem tudom mik). Netbeállításoknak ezt javaslom:

rate "25000"
cl_interpolate "1"
cl_interp "0.01"
cl_interp_ratio "1"
cl_updaterate "101"
cl_cmdrate "101"

cl restrictet kiveheted mert az megszûnt létezni. A többivel lehet a baki, azokról nem tudom micsoda. Amúgy a sok pirosságot a konzolba le kell szarni a legtöbbször 😄

FlyHigh
Frissen telepített cs. Ami a console-ban szerepel azt csak menüböl állítom, a többi az autoexec, de abban is csak ilyen 4-5 alap dolog van. És akkor most kajak szar ember vagyok mert kiírt a console pár piros sort?😄 Vegas te is igazi faxa gyerek vagy😄

Thrash \'Till Death

HunnernesKonge
Nem jó látod. A régebbi cfg-k automatikusan állitanak forwardspeedet és backspeedet. Amugy ratehaxot ebben hol találtál? :S
GaBenc
Tudod mit, igazad van.

Hali..
Krhmm...
Az télleg jól látom, hogy speedhack, meg rate hax???<#idiota><#ejnye1>

Heh, ugye itt 1024 es texek vanak??

akkor fõleg nem kéne foglalkozni a többi emberrel a szerveren

amúgy SGnek van ventri csatija OGCn még mindig, oda is lehetne bátran menni

téged elég ventrin hallgatni x)

MORC! ön kihagyná?!
igen [ ] nem
OrioN the S
rosszalkodtá mi?

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

a második alap! 😄 szal hozzám nem tudtok szólni 😊

nemvoltam fennt a szerveren😄DD ezazz😄 ,amúgy geciadmin vagyok, de sztem igazságos😛
Ebbol "NAGY VIHAR LESZ"

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

GaBenc
De azért szánalmas, hogy ha az adminak megy akkor nincs gond.
Na de ha nem megy neki....na akkor mindenki húza meg magát. <#banplz>

5w0rdf15h
Csaló?

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

nyugi csoki

GaBenc
Drága szivem, ez müxik ha komolyan játszom. Na de kérlek, én csak szorakozásból nyomom.

hud_saytexttime 0
voice_enable 0
hf

GaBenc
Borg, az az igazság, hogy ha egy admin primitiv, arra patanok. Ez van, ilyen vagyok. Pont ezért nem válalok sehol adminságot. Az utolsó admin akit becsültem az VUDUMEN.

GaBenc
Tudod ott van a serveren, hogy FUN server. Döntsétek el, hogy pro server vagy baromkodunk és FUN.

GaBenc
Semmi érdekes. Akinek szántam az tudja.

Na már megint mi történt 😄
GaBenc
Srácok, ha valakinek problémája van velem, akkor kérem értelmesen mondja el. A bunkoságot senkitöl nem viselem el, még admintol sem.

lol
FlyHigh
Warning: using WorldTwoTextureBlend on a non-displacement surface (material: de_dust/groundsand_blend). Support for this will go away soon"
kb minden pálya behelyettesíthetõ a dust helyére.
Erre sincs megoldás?

Thrash \'Till Death

HyperGames
Thx!<#worship>

www.CRIMEMUSIC.try.hu

szega szerinted honnan kéne tudnia a map nevét?

de_dolls (5M😎

hoppá nem se hanem de

Én szeretnék "high" lenni, se a játékot is szeretném "élvezni".

Szega87
urbijoe

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

urbijoe
én 😄D

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

HyperGames
Ez a pálya honnan tölthetõ le?

www.CRIMEMUSIC.try.hu

GaBenc
Na ÁCSI. Hülyeségbõl lehet nyomni a hihetö meg reálist de srácok, ne legyen már mindenki gyanus akit nem ismertek. Kicsit jobban ment neki ez van. Nem volt azért akkora szám. Portal vagy Szovjet egy jó napján keményebeket csinál. Ezzel együtt szerintem nem csalnak.....csak kicsit. <#nevetes1>
Ne vegyük már komolyan ezt a játékot. Ki a szar akar itt kocka pro lenni? Tegye fel a kezét.....lelövöm.