Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SCITEK
Nem lehetne alapbol azt feltetelezni, hogy mindenki becsuletesen jattszik?
Persze ha elszakad a cerna akkor lesz am kurvaanyazas meg csalozas! 😄

SCITEK
Boritsunk fatylat a Punkra 😄
Itt "gyanus" emberekrol beszelgettunk, leginkabb Portalrol. Az en feketelistam elen te szerepelsz legelol, ezert irtam a te nevedet.
De itt az a problema forrasa, hogy ellenetek semmi eselye a jatekosoknak. Eppen hogy megjelensz, es mar kapom is a fejes. Persze ilyenkor sokan csalasra gyanakszanak, megha nem is igaz.
Itt most elkezdunk "fenykepezni", es kiderul, hogy Portal meg Walking szimplan csak gyorsan es pontosan lonek. Szal feleslegesen keltjuk a hangulatot holmi gyanusitgatasokkal, es ami a legjobban szurja az oldalunkat, meg mindig ott van. Marakiet szurja.

Remelem mindenki erti mire gondolok.

Hát akkor élvezzétek a játékot továbbra is.
Lustaságból, és leszaromságból jeles, végülis tényleg egyszerûbb módszer a folyamatos kurvaanyázás a szerveren.
OrioN the S
miért lennél gyanus? D:

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

puszipajtások
D😊

Jó8 😄

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

csá

Na csá ! Maj holnap komolyabban reagálok az itteni dolgokra.
1. Ha én mág mindig ien gyanus vagyok leszek az elso aki ha fel megy szervere csinálom a sotot. /admin kérésére/
2.Tek most hogyha én elkezdenám minden egyes alkalomal mondogatni, hogy kinek hány fejest lottem és nem halt meg akkor nem lenne ember a szerveren. /mert ha jol tudom PunkZolinak ez volt a problámája velem/ Csak én nem vagyok admin ezért nem is bannoolhatok.+arra a bannra én is rá adtam egy lapáttal /akkor bye ha bann/. PunkZoli sztm érti. Amugy meg én már jo párszor megkaptam azt a 'figyelmeztetást hogy K/D-ra figyeljek POrtal 1x se. Na mind1.
u.i.: Ha faszságokat irtam leszarom, helyesirási hibákat leszrom mert este van, és angol bill. és nem fogom keresgélni mi mi. És fáradt is vagyok. Majd holnap jon a folytatás
Na csá !

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Szega87
szarnak bele

Promi
En legtobbszor nemet szervereken jatszok (ha jatszok) volt mikor nagyon ment a jatek es meg csak le se csitereztek, es volt hogy kidobtak seperc alatt mint macskat sz.... , de oda akkor nem mentem vissza.
En ha admin lennek:
1. hmm erdekesen jatszik: halalom utan raallok es nezem a jatekat.
2. kicsit gyanus: demo + masnap megnezem.
3. nagyon gyanus: demo + szolok neki + vissza szol ahogy nem kene = kick,visszajon pofazik = ban
4. nagyon gyanus epp most jott jatszani: ban 1nap vagy mittom en tetszoleges.
5. qrva gyanus, stb. de mar regota ismerem: valszeg nem csitel csak mar nem ma kezdte a jatekot, es van a kezeben valami.😊

Roviden ijesmire gondoltam, mert amig ti itt vitaztok, hogy kellene mint kellene, addig nyugodtan csitel (ha csitel) tovabb a szerveren.
OrioN the S
Más szervereken ,hogy oldják meg? Vagy szarnak bele? HF?

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
megértem...

Promi
Szereny velemenyem szerint,ha en neha veletlen beterek az SG szerverre, es elkezdenenek baxtatni a kepekkel:
1. mi a faxom van?
2. na felejtsetek el!
3. disconnect.
4. Go masik 10.000 szerver.
De ez csak az en velemenyem.
OrioN the S
omg 82 hsz.. igyatok már vmit...

Jó, csak számoltam, hogy a mai hozzászólásaiból hányban hangzott el a nevem 😄
'ragazmámeg' 😄
SCITEK

SCITEK
Ugy meg belyeg lesz. Raadasul nem csak pixeles, hanem zizis is. Na mindegy, hetvegeig megdolgozom.

lekicsinyiti a 60adára, karórán jól fog kinézni: dikktrészi jelentkezz
Hát de 😄
Retro feeling 😄
vagy nem tudsz rá valami keretet körbe rakni, amitõl a video maga kisebb, és nem ilyen pixeles?
SCITEK
Borg, ez nem tul pixeles kicsit?

Szega87
skillfakker , tudod kezelnia freemailt szal kamuztál <#mf2>

SCITEK
Ezt felirom a kemenybe korommal.

SCITEK
Na mindegy. En inkabb tartozkodom, majd ti eldontitek. Semmi eselyem itt.

Szega87
gyerekes vagy. Van rejtegetni valód vagy nincs? Ha nem csalsz nem kell szarni

Pedig akkor soselesz 5.1 hangod vista alatt 😊
nem szándékozom ólomból aranyat csinálni!
alchemy se?
Mint adminnak annyi dolgod lesz, hogy nyomsz egy menüpontot az admin menüben.
Mint usernek, hogy ilyenkor nyomsz egy F5-öt.
Utána pedig (pár napon belül), mint usernek, hogy eldobod a képet emailben, vagy egy webes felületen feltöltöd két kattintással.
Inenntõl a kép közzé van téve, és mindenki látja, vagy nem látja amit kell.
de nem szega csinál nagy leleplezõ muvit portalrol? meg hogy biztosra mondta hogy csal?
a klienset viszont biztos vagyok benne hogy visszautasítanám...nekem semmilyen dll nem fog menni a csém alatt...
6/4
A screenshot visszajuttatásához valami kliens oldali plugin kellene, amit le kell tölteni, felrakni, stb, tehát amivel ugyanott vagyunk, mintha a user egyszerûen egykét napon belül visszaküldené emailben.
SCITEK
En nem a screenshotot ellenzem, hanem a megvalositas modjat. Szal ha lenne valami plugin, akkor automatikusan es fajdalommentesen meg lehetne oldani a problemat. E nelkul kicsit nyogvenyelosnek latom a dolgot. Persze itt most nem arrol van szo, hogy onzo modon kimelem magam ettol a dologtol, mert ugy gondolom, hogy Dodo majd ugyis beszedi mindenkitol a kepeket akitol kell, szivesen es onkent.
En arra lennek kivancsi, hogy a jatekosok mit szolnanak ehez.

Szerintem pont erre a kategóriára lenne mentõöv néha, egy-egy screenshot bekérése. Hogy ne a vita menjen róla hónapokig, hanem gyorsan dönteni lehessen.
SCITEK
Ja es portal persze nem kirivo eset, mert akkor mar nem lenne. O csak a problemas kategoriaba van sorolva.

SCITEK
Mondom viccnek szantam. De mehet Walking is. Meg majd Dodo megmondja meg hogy ki.

Tehát szerinted portalnak ban, és ezzel meg van oldva az ügy, mert a "többi" úgysem kirívó eset?
Végülis.
SCITEK
Ja a szimpatiaban csak viccz akar lenni.

SCITEK
Szimpatiabant minden jobb jatekosnak akar csitel akar nem!

Itt az a baj, hogy Dodo kezd megteriteni par embert a vallasaval. Miert nem lehet csak szimplan lovodozni. A kirivo eseteket ugyis bannoljuk azonnal. Csak nehany "problemas" jatekos van akire nem lehet bizonyitani semmit. Meg az is erdekes, hogy mikor Punk bannolta Walkingot, azonnal perpatvar lett belole. Pedig 1 problemaval kevesebb lenne.

Lompi73
kérdezz engem!!!

Jáccom, de nem értek a levelezõprogihoz.
És máshoz se!!
<#wilting>

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

Tehát akkor mit javasolsz, mi a megoldás? Mi a JOBB megoldás?

Mit csinálsz pl akkor, ha a kezdeményezéshez a többi magyar szerver is csatlakozik, úgy mint a közös banlistához anno?
Aimet kiszûri, ha van annyi esze a cheaternek, hogy olyan aimet használjon, ami nem nyúl bele a játék processébe, ezáltal a VAC nem veszi észre, viszont kell neki a színes modell a külsõ mûködés miatt.
meg a másik ,hogy a wallhacket szûri csak ki mást nem... sem a rate sem az aim nem fog lebukni... és azokat tudják a legjobban álcázni, elhiheted
miebben a hiszti? nemértem...de tényleg elég szép hasonlat , van aki nevetni fog rajta...
az a bajom...speciel nem értem hol olvastad hogy én nem küldenék screent hogy veletek jáchassak...hogy nem fognak küldeni képeket és ezt készpénznek veheted!...ezvan
De miért nem mondod el mi bajod van a módszerrel?
Mert jelenleg csak vered magad a földhöz, mint a hisztis óvodás... valami észérv esetleg?
én egy másik véleményt mondtam el... ti csináljátok csak, speciel télleg van kismillió más szerver...
SCITEK
Ezekutan neked kellesz bekuldeni az elso szkriinsotot 😄
Bar ahogy dodot ismerem senki nem fog megmenekulni 😄