Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kiterjesztettem a hangokra is a pure módot.
Kivételt képeznek ezalól a custom fegyver, és rádió hangok.
Tehát a mapok hangjait, footstep hangokat, amibens háttérzenéket, zajokat stb, nem lehet módosítani ezentúl.
Szega87
armageddon666
A célzós fegyver modellhez az jutott eszembe hogy... nemértem...

mieza kihúzott vertex a fegyver elejébõl? O.o esetleg valami screen van róla? én valami olyasmire tudnék gondolni hogy a képernyõ közepéig lóg be O.o de ehhez nem is kell modell... képernyõ közepére kell barkácsolni egy célkeresztet azt kész ^^

(ilye nylon darab vagy mi, filccel pöttyöt rá, és CRTn meg is tapad ^^)

@

Az 2-es ponttal még mondjuk egy olyan gond is lehet, hogyha valaki több szerveren játszik, és a másik custom skines, akkor erre a szerverre utána sosem fogja beengedni, csak ha kitörölte a skin fileokat. (ami meg ugye jópár) Utána visszalép a másik szerverre, ahol megint letölteti vele, és így tovább elõrõl...
erre én is reagálnék:

1) igen bár sztem velem együtt a játékosok 90% nem tudja hogyan kell
2) mindenki csak az alap skinekkel játszon
3) ezt lehet engedni, ha valaki azt élvezi hogy csajokat kell szabadítania...
4) ez sem olyan hihetetlen nagy elõny, maradhat

OrioN the S
hogyne :ð

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Ne pityeregj majd orion felvidit <#law> 😄

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

OrioN the S
ne sírjál má inkább öltözz fel b+ <#idiota>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

omg szép ték 😊

<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

<#rinya>

OrioN the S
csalsz bazmeg ez van.. el kell viselni... 😄

spam

OrioN the S
a pufajkás skint választod és np

CSá !

OrioN the S
<#vigyor3>

Nem szertem a havat mert hideg. Sebaj majd jol feloltozok. 😄

<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

szimpla aimot használ... :/

5w0rdf15h
ha azért nem akkor majd az automata awps scriptek miatt <#vigyor1>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

5w0rdf15h
jah me azóta találtá jobb csítet mi? <#gonosz1>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

AS?ASFA:SFA:S:SFA:ADS: ASD??? ka

OrioN the S
😄 nem volt az olyan régen 😄 ok majd office-n a hóba lenyomjuk 😄

OrioN the S
és vegast is kibassza majd a flash hax miatt? <#gonosz1>

Jo mikor volt 2-3 esetleg 4 honapja. Na játszuk csak le ujra 😄DDDDDDD

Szega87
zsír <#taps>

OrioN the S
Én azóta mondom ,hogy nem csalsz mióta prodigy-n szénné aláztalak 😄

OrioN the S
nah ez károlynak tûnik.. remélem beválik 😊 inkább ez ,mint a shotolás

Na ilyen amikor valaki repül a szerverrõl a pure miatt:

Dropped zso- from server (Pure server: client has loaded extra file \materials/\signaturealex.vmt. File must be removed to play on this server.)

Ezt az üzenetet látod konzolban, miután kiléptetett!

Zso törölte a kérdéses filet, és máris beengedte a szerver.

A filet a gg_ravenholm levédte magának crc-vel. Viszont mivel a közös materials mappában van, LEHET, hogy más map, más verzióval felülírta, és ugyancsak levédte a saját CRC-jével!
Szóval arra kérnék mindenkit, hogy aki egyszer töröl egy filet, amire hivatkozik egy adott mapra belépéskor, és utána MÁSIK MAPRA belépéskor és kirúgja a szerver UGYANEMIATT a file miatt, az szóljon. Ebben az esetben a filera írnom kell egy kivételt a CRC ellenõrzés alól.
A hostage hangokat is szokták hangosabbra venni, hogy messzirõl hallani lehessen, hogy hol viszik õket.
Az elsõ pár embert máris kiszórta a szerver 😊

gg ravenholmra váltottak, és valami signaturealex.vmt miatt zso-t, illetve valami 9mm-es pisztoly skin file miatt egy másik srácot kivágott.

Egyelõre a fassetudja melyik vakriasztás, ezért kéne tesztelni a dolgokat.

Mindenesetre akkor szóljatok, ha valamilyen mapon valamilyen file miatt SOK embert kidob a szerver, avagy MINDENKIT. Mert akkor lehet hogy nem a klienseknél van a gond - azon file esetében.

Ha viszont csak 1-1 ember repül mapváltás után, akkor nézze a konzolt, törölje ki a hivatkozott filet, és próbálja újra.
armageddon666
hostage hangokba mi a gáz? O.o amúgy végülis jah... a fegyverskin meg hangja ami köll nekem is 😊 az hogy hostagek meg player modellek mások... nem nagyban különböznek a rendestõl, észre se venni a változást igazán...

@

Aha, és szerinted ha maguktól sem képesek screenshotolni, akkor majd ezt a kliens oldali plugint felteszik, mi?

Btw a plugin jónak tûnik, én támogatnám. Csak sajnos erre még nehezebb lesz bárkit rávenni.

Mondjuk azt nem értem, hogy a szerver honnan fogja látni, hogy ez a plugin fut-e valakinél.
Szega87
a gbgl nevû liga megoldott az automata feltöltést katt ide

Én sem ugy gondoltam 'világmegváltás' csak nem értetem, hogy mire ez a nagy felindulás /mint derult égbol villámcsapás/ de mostmár világos.

Talán ha még mindig tudna a szerver screenshotot csinálni a usernél, és nem kéne F5-öt nyomni az embernek, akkor mûködhetne. De erre is faszán bevezették a fix cl_restrict...et.
Szega87
Mindig is voltak ötletek, tervek, pl ez a timestamp dolog is régen élt is csak akkor te még nem is CSS ztál

Nincs világmegváltás, csak a módszereket latolgattuk.

Viszont amiért már egy gombot is meg kéne nyomni, az túl macerás a prauknak.

Szóval maradnak az automatizált lehetõségek, amik jó ha 50%-ban érnek valamit.
Teljes mértékbe egyet értek. Csak nem értem mi ez a nagy "világmegváltás".

Szega87
Senki sem azért vette meg a játékot hogy a csalók elvegyék a játékörömét, szerintem! De javítsatok ki ha tévedek

Jo érzéssel tolt el, hog valahol elso vagyok. 😄 Amugy meg nem hiszem hogy nem lenne ellenem esélye bárkinek.

Amugy mi ez a nagy hadjárat a csiterek ellen ?

Nekem csak a fegyvermodellek+hangjaik custom.

Szerintem úgy kéne beállítani, hogy a footstep+hostage hangokat ne lehessen módosítani, a többi hang úgyis mindegy.

Player skineket viszont lekorlátoznám, szerintem úgyis elég kevesen használnak mára már custom player skineket.

Hostage skin meg olyan mindegy, úgysem számít.
Szega87
1. IGEN

2. IGEN

3. IGEN

4. IGEN

armageddon666
Ezek spec nekem is eszembe jutottak... hogy ezeket is lehet elõnyszerzésre használni... ám nem annyira mint a átláccó faltextúrát pl.. sztem maradhatnának...

Bár ez most oylan hogy én használom mindet xD (mármint nem a kék meg piros modelleket hangos léptekkel 0 háttérzajjal O.o hanem csak mindenbõl custom...)

@

A következõ kérdések merülnek fel a pure serverrel kapcsoaltban:

1. Tiltsuk-e meg a hang fileok módosítását? Tehát no more hangosabbra vett wav-ok, hogy a lépéseket jobban hallják, illetve nem lesznek kinullázott wavok, hogy csend legyen, no custom weapon hangok, no custom hostage hangok stb stb. Illetve ezeket külön külön is lehet állítani.

2. Tiltsuk-e meg a player skinek módosítását? Tehát használhassanak e az emberek custom player skineket, ami egyben azt is jelenti, hogy kéken meg pirosan világító modelleket is engedjük...

3. Tiltsuk-e meg a custom hostage skineket? Tehát csajok, hl2 karakterek stb.

4. Tiltsuk-e meg a custom weapon skineket? Az addig rendben van ugye, hogy valaki hi-res weapon modelleket használ, de ez magában hordozza annak veszélyét is, hogy pl szines weapon modellek (könnyebb észrevehetõsége az ellenfélnek is), vagy kihúzott vertex a fegyver elejébõl, amivel lényegében simán tud célozni mintha célzólézere lenne... (bár utóbbi ellen elvileg a VAC is véd, meg a túlzott vertex eltéréseket az sv_consistency sem engedi)
Én alapból ezt feltételezem. Kivéve, ha valaki okot ad az ellenkezõjére.

Mindenesetre a pure whitelistet elkészítettem, és mostantól a szerver sv_pure 1.

TEHÁT:
Minden modellt, mapot, és materialt a szerver csatlakozáskor letesztel, hogy a kliensnél lévõ fileok megegyeznek e a szerveren lévõvel.

Ezalól kivételek:
-player modellek
-hostage modellek
-weapon modellek
-vgui textúrák (sprayek, etc)

Ja, és:
Caching file CRCs for pure server...
Finished caching file CRCs for pure server in 3 seconds.

Ez most nemtom bug-e, de 262MB-nyi materialt meg modellt (de_stratocorp) becachelt 3 sec alatt 😊
Valaki lépjen má be most tesztelni (lehetõleg olyan, akinek megvan már a de_stratocorp).

Akinél a szerver problémát talál, azt egybõl kickeli. Ilyenkor a konzolban láthatjátok, hogy mely fileokkal volt problémája. A probléma megoldása: Töröld ezeket a fileokat, hogy a szerver leküldhesse a sajátjait.
Mozzanat
ez nem igaz walkingot le lehet löni, portál nem ,vagy csak hátulrol és walking szépen lassan haladt felfelé a kdéja, portálnak meg gyorsan .régebben még én is 30-adik voltam most 11 körül vagyok akkor ennyi erövel én is lehetek csiter(most nem vitázni akarok Tek fére ne értds.

Mozzanat
Multkor le lettem baszva mert ki akartam rakni portált ,csitel vagy nem ,de akkor is rontja sok ember játékélményét a szerveren,én megválnék töle

Mozzanat
<#eplus2>

SCITEK
Azert nem kell magazodni😉
Es bocs, hogy ilyen sokszor emlegettelek, de nem volt veletlen. Szerintem te vagy az egyik fokolompos itten a nagy lazadasban. 😊