Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szega érdeklõdött a VAC Statusom után 😄
CheAteR88
nekemisien és?

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

CheAteR88
mosmá jo

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Én 1-2 napja voltam így, valamikor éjfél után volt, fáradt is voltam, és a végén már annyira szar lett a kedvem, hogy bármirõl bármit gondoltam, azt azonnal elmondtam.
Amikor valaki megkérdezte, hogy mit csinálok, akkor viccesen azt válaszoltam: "Szidok mindent, és mindenkit 😄"

Kezdõdött úgy, hogy vettem AWP-t, és elég feltûnõen kértem a csapatot, hogy a rövidet védjék, a hosszút hagyják szabadon, ott leszedem õket. A terrorok a B környékére se mentek vagy 10 kör óta akkor.
Erre a csapat fele elmegy B-re, a másik fele hosszúra.
A hosszúra mentek megdöglenek, jönnek onnan a terrorok, 1-2-t leszedtem, de már jöttek a rövidrõl is. Leszedtem egyet a rövidrõl, már kaptam is hosszúról egy fejest, és Terrorist Win.

Itt csak annyit mondtam, hogy csapatmunka 0.

Aztán folytatódtak a dolgok. A csapattársak 1 percen belül kinyiratták magukat. Ha nem, akkor engem blokkoltak. Ha nem blokkoltak, akkor fejbedobtak gránáttal. De ezt tényleg így kell elképzelni, hogy nem volt 1 olyan kör, amikor ne segítettek volna hozzá a halálomhoz. Csapatmunka ekkor már rég nem volt, hiába mondtam bármilyen sratégiát, meg se hallották.
Szega87
úgye úgye én megmondtam <#eplus2> VAC status? <#banplz>

Szega87
most erre mondjam azt amit mahoni és ponsa mondott " Szegára rájár a rúd"
ma nem elég hogy nagyon szarul ment végig a játék , még a csapattársak is mindig engem lõtték szarrá az ellenfél helyett

Nem tudom.
A pontos szövegre sem emlékszem.
De valami connection lost volt az biztos, meg hogy VAC Error.
Szega87
kliensoldalon? azt hogy? <#fejvakaras>

Nekem meg valami VAC hibaüzenetet 😄
Elõször rohadtul megilyedtem a VAC szó láttán, aztán elolvastam, és csak a VAC szerverrel való kapcsolat szakadt meg 😊
reset elek

Nincs valami intelligens TK Punish rendszer, ami meg tudja állapítani, hogy ki volt a hibás? (Tudom, hogy nincs)
Mert rohadtul elegem van már abból, hogy egy feltûnési viszketegségben szenvedõ csapattárs beáll elém, amikor éppen sicknesst próbálom lelõni, miközben õ awp-vel lõ rám, erre rajta a célkereszt, már nyomom a lövést, erre hirtelen csak egy nagy ct hátat látok magam elõtt, és már halok is meg, mert a csapattárs kapásból nyomja rám a slayt...

Erre elkeztem bazdmegolni kicsit mérgemben, és még neki állt feljebb.
Honnan lássam azt én, amikor a távcsövön át nézek, hogy õ be fog állni elém?

(Ez kb heti rendszerességgel elõfordul)
Szega87
nekem no steam logont irt ki elõbb

Aquir
ok 😊 belehetne irni a fakjú-ba 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

OrioN the S
nekem is jó

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Senkkik
nálam jó, nekem a játék laggzik de nagyon...

nálam se jó

CheAteR88
csak nekem szart be steamba a friendskapcsolat?

na akkor péter, mi volnatkozik a spraylogo fújásra!

r_decals
mp_decals
cl_logofile

kihagytam valamit?

fatalspeter
bocs, hogy segítek

Szega87
<#gonosz1>

de jo h regisztraltal ide!

fatalspeter
Ha nem írásvédett a configod, akkor a játék elindusáa után a consoleba beírod:

bind "egy billentyû" "toggleconsole"

ha írásvédett, akkor elmész a steam/steamapps/felhasználó/counter-strike source/cstrike/cfg könyvtárba

és a config.cfg rõl levesazed eg ypillanatra a védettésgeed, és beírod az elõzõ sort, majd elmented.

így játék közben, ha megy a friends, meg talán még a server browser is, akkor nem kell esc-et nyomni, hanem a beállított billentyûre egybõl a consol válik aktívvá

Na Punkzoli videoja már streamben is kint van a HQ-n, nem kell töltögetni 😊
Senkkik
nem tudok írni, bocs 😄

Aquir
vagyis a menünél ott lesz a konzol, ok 😛

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Senkkik
ha elõ van hívva a konzol akkor játék közben így tudod elõhívni: esc <#idiota>

nézd akkor ez nem volt véletlen! figyelj oda máskor, és viselkedj!😊
köszönöm szépen ... <#worship>...A jövõben nem rosszalkodom<#hawaii><#wave>
Aquir
a consolt elvileg elõ tudom hozni ahogy a faq-ban le van írva de a játékban hogy nézem meg? Vagy ami a faq-ban van azzal a játékban lehet elõhívni a konzolt valamelyik billentyûvel?

Amikor fent vagy a szerveren, akkor konzolba beirod hogy status. Ott kilistázza mindenkinek a STEAM_ ID-jét.
Levettem a bant.
Aquir
azt hol lehet megnézni?

hi ..

meg volt egy eset amit még kiosztottam a havas pályán mikor szándékor gránát majd m4 és még a csapattársa hulláját is meggyalázta párszor,,,

..ez én voltam.<#gonosz3> egy barom társam lött rám mint az állat én meg lámpáztam neki hogy nem ellen vagyok de õ lött csak lött és még nem is voltam tõle távol és felment a pumpa sory <#whatever>
Nemtom jól irtam-e 0:0:12206491 azt hiszem ez az...
Azokból a németekbõl 1-et raktam ki, amikor te kettõt. Szerintem azok közül se volt egyik se sid. (meg nem is 1-et TK-ztak)
speciel emlékszem multhéten voltak vmi németek fennt awp map és direk TK zgattak aztán ban...
meg volt egy eset amit még kiosztottam a havas pályán mikor szándékor gránát majd m4 és még a csapattársa hulláját is meggyalázta párszor..azse te voltál sid sztem! én ezeket bannoltam ki az fix!
Mi a steam id-d?

Nem hiszem, hogy egy TK-ért kaptad a bant.
..most az elöbb próbáltam de nem ment..
Nem tudok semmit errõl a banról, de ha tényleg TK miatt volt, akkor szerintem nem véglegeset kaptál, mikor próbáltál utoljára felmenni?
sziasztok.. A múltkor bannoltatok egy TK miatt..<#sir>(nem sid néven játszottam <#falbav>) Lehetséges lenne az hogy levegyétek a ban-t ? <#lookaround>Elõre is köszönöm..
A leggyorsabb az a hajszárító(tmp).
fatalspeter
Sztem a famas tüzel a leggyorsabban auto módban, nem? mintha múltkor néztem volna az adatlapojaikat és az lenne a leggyorsabb. De lehet, hogy nem 😄 Majd ha
hazaérek megnézem.

Csak az AK !

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

kb a galil a paintball a famas az erszoft.. használható mindakettõ 😊
armageddon666
famsban nekem csak az a 25 lõszer fáj 😞( amúgy tényleg állat, és burstben gecipontos O.o mind 3 ugyanoda megy... galil az nekem azé jön be me tunkfegyó 😛 amúgy 1-1 lövésre jó messzire is ... és 35 golyó. sztem veri a jelenlegi kalast.

@

Galil az szar. Mindenki dícséri, de nekem 1 fejes soha nem sikerült vele.
Ellenben famassal meg burstben olyan fejeseket lehet lõni, hogy nem igaz.
Meg közelharcra is rohadt jó fullautomatában, átlagos sebességgel lõ, de közelre bazi erõset.
Csak ne lenne olyan nehéz=lassú menni vele.
ELADO alaplap + cpu kedvezo aron xd pü

CheAteR88
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

armageddon666
Én M4-t szeretem. Régebben tényleg úgy volt hogy AK az ilyen kis messzirõl lepötyögöm ellent módban sokkal jobb mint colt, de most valahogy :\ szerintem full használhatatlan 😞 inkább Galilt veszek vagy a Tknél lévõ fegyó ami olyan mint az Aug csa knemtom a nevét ^^

@