Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Amikor valaki megkérdezte, hogy mit csinálok, akkor viccesen azt válaszoltam: "Szidok mindent, és mindenkit 😄"
Kezdõdött úgy, hogy vettem AWP-t, és elég feltûnõen kértem a csapatot, hogy a rövidet védjék, a hosszút hagyják szabadon, ott leszedem õket. A terrorok a B környékére se mentek vagy 10 kör óta akkor.
Erre a csapat fele elmegy B-re, a másik fele hosszúra.
A hosszúra mentek megdöglenek, jönnek onnan a terrorok, 1-2-t leszedtem, de már jöttek a rövidrõl is. Leszedtem egyet a rövidrõl, már kaptam is hosszúról egy fejest, és Terrorist Win.
Itt csak annyit mondtam, hogy csapatmunka 0.
Aztán folytatódtak a dolgok. A csapattársak 1 percen belül kinyiratták magukat. Ha nem, akkor engem blokkoltak. Ha nem blokkoltak, akkor fejbedobtak gránáttal. De ezt tényleg így kell elképzelni, hogy nem volt 1 olyan kör, amikor ne segítettek volna hozzá a halálomhoz. Csapatmunka ekkor már rég nem volt, hiába mondtam bármilyen sratégiát, meg se hallották.
ma nem elég hogy nagyon szarul ment végig a játék , még a csapattársak is mindig engem lõtték szarrá az ellenfél helyett
A pontos szövegre sem emlékszem.
De valami connection lost volt az biztos, meg hogy VAC Error.
Elõször rohadtul megilyedtem a VAC szó láttán, aztán elolvastam, és csak a VAC szerverrel való kapcsolat szakadt meg 😊
Mert rohadtul elegem van már abból, hogy egy feltûnési viszketegségben szenvedõ csapattárs beáll elém, amikor éppen sicknesst próbálom lelõni, miközben õ awp-vel lõ rám, erre rajta a célkereszt, már nyomom a lövést, erre hirtelen csak egy nagy ct hátat látok magam elõtt, és már halok is meg, mert a csapattárs kapásból nyomja rám a slayt...
Erre elkeztem bazdmegolni kicsit mérgemben, és még neki állt feljebb.
Honnan lássam azt én, amikor a távcsövön át nézek, hogy õ be fog állni elém?
(Ez kb heti rendszerességgel elõfordul)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
r_decals
mp_decals
cl_logofile
kihagytam valamit?
bind "egy billentyû" "toggleconsole"
ha írásvédett, akkor elmész a steam/steamapps/felhasználó/counter-strike source/cstrike/cfg könyvtárba
és a config.cfg rõl levesazed eg ypillanatra a védettésgeed, és beírod az elõzõ sort, majd elmented.
így játék közben, ha megy a friends, meg talán még a server browser is, akkor nem kell esc-et nyomni, hanem a beállított billentyûre egybõl a consol válik aktívvá
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
meg volt egy eset amit még kiosztottam a havas pályán mikor szándékor gránát majd m4 és még a csapattársa hulláját is meggyalázta párszor,,,
..ez én voltam.<#gonosz3>#gonosz3> egy barom társam lött rám mint az állat én meg lámpáztam neki hogy nem ellen vagyok de õ lött csak lött és még nem is voltam tõle távol és felment a pumpa sory <#whatever>#whatever>
meg volt egy eset amit még kiosztottam a havas pályán mikor szándékor gránát majd m4 és még a csapattársa hulláját is meggyalázta párszor..azse te voltál sid sztem! én ezeket bannoltam ki az fix!
Nem hiszem, hogy egy TK-ért kaptad a bant.
hazaérek megnézem.
http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
@
Ellenben famassal meg burstben olyan fejeseket lehet lõni, hogy nem igaz.
Meg közelharcra is rohadt jó fullautomatában, átlagos sebességgel lõ, de közelre bazi erõset.
Csak ne lenne olyan nehéz=lassú menni vele.