73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
pedig azok nélkül nem fog menni :) -
BladeW #72385 Hali. Ma Jött le nekem az update, és azóta nem tudok sehova csatlakozni, mert a "Sending client info"-nál egy ilyen hibaüzenetet kapok:
Valakinek van ötlete mi ez? A játék természetesen eredeti, a cache fileokat mind töröltem. -
Na látod, tudod te ezt értelmes formában is. 
Köszike a segítséget. -
Beírod szépen a cfg-d be hogy
cl_legacy_crosshair_scale 1
És ezek után ismét használhatod a régi croshariscale parancsot. -
hmmm elvileg körbemegy az incrementvaros. szal túlcsordulásnál előröl kezdi. -
dejóóó
Valaki mondja meg mi az a parancs, amivel több értéken lehet végigmenni egy változónál. olyat tudok, ami lépésenként növeli, de nem tudom, hogy ha eléri a maximumot akkor előröl kezdi-e vagy túlcsordul.
incrementvar <parancs> <minimumérték> <maximumérték> <lépés>
de mintha lenne egy olyan ami végigjár előre megadott értékeket
[keresett parancs] <parancs> <érték1> <érték2> <érték3> <érték4>
formában. -
Tisztelt szöke, majd tanulok angolul....azt majd olvasok. 
Hogy lehet ilyet belinkelni? Tessék lefordítani a lényeget és azt ide tenni. Most én tanítsalak?
Még mindig nem szeretlek...nem lesz gyerek.
-
Tisztelt gabenc picit olvass előbb :D
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1480629 -
Rohadjanak meg......kibaszták a csalásomat. 
Nem tudom állítgatni a célkereszt méretét. :-(
-
PunkZoli #72377 nuke-on milyen javítások voltak? vagy átalakítások -
ktomi22 #72376 no warez.. de amug szivesen segitenek..csak sajna nemtok.. mar 1 ideje eredetis vagyok .. -
-
igen még polírozzák egy kicsit -
PunkZoli #72372 "Reverted" blalba...
akkor most mi a fasz van? nekem nincs lent most css csak a beta, de az infernos dolog hogyan lett vissza állítva? kiadták a pályát majd vissza? -
Terence007 #72371 Ezt az oldalt tedd be böngésző kezdőlapnak aztán majd látod, ha van valami. -
hát, én megvárnám a halloween :)
tavaj nagy leárazások voltak... -
ünnepek előtt mindíg van valami!
akkor érdemes figyelgetni! ezt sosem jelentik be előre...pl az ilyenek miatt mint te :D ha mindenki bejelentett leárazáskor vásárolna még csődbe menne a valve (LOL)
-
Szevasztok! Nincs információtok véletlenül egy esetleges CS:S leárazásról??? Emlékszem volt amikor 75% al olcsóbban adták, csak akkor még nem volt bankkártyám. -
annyi gépen játszol vele amennyin akarsz (egyszerre persze csak egy helyről)! csak csinálsz egy Steam accot és abba lépsz be...az mind1 hogy honnan! Ha elmész a haverodhoz és neki is van steam beírod a te accod és simán letölti netről a megvett gamékat az ő gépére is! A lényeg az ACC és ami azon van! -
PunkZoli #72366 egyszerre csak egy helyen, úgy képzeld el mint az msn-t csak játék van rajta, viszont itt csak egy helyen lehetsz bejelentkezve -
matuja #72365 Még egy kérdés .!:D Nem vok ebbe a steam-be jártas ha megvenném akor kérdésem az lenne h nekem 2 gépem van és mind 2őn tudnék játszani steammel? -
vedd meg!
:)
esetleg restart steam héha rendetlenkedik...
-
matuja #72363 Sziasztok! Olyan bajom van h nem tudom felvenni a szervereket favoritba..!
Mi lehet a baj?? KÖszi a választ..!
-
már mind me észrevettem, hogy a steam nagy zöld ablakban írja hogy már csak 3 óra és free
-
Asszem Pacific időben nyomják ami annyit tesz ha nem csal az emlékezetem hogy +7 órát adj hozzá. -
MOH-open beta mikortól játszható?????? tudja valaki? Okt4 az OK de óra perc?
-
Azon a videón elég béna az emberünk :D
Ha már Fun akkor a CT-k kaphatnának kaller szkint és a T-k meg a bliccelők :D
De ha lyukasztasz jegyet akkor nem látnak a kallerek.... -
Tudod lehet hogy még előttetek észrevették de a cikk csak most került ki.
Ezzel arra akarta rávilágítani hogy felesleges ez az é voltam az első vagy ő. -
Akkor viszont nem értem. Persze hogy jóval azelőtt megjelent minthogy elkezdtünk bárhol is beszélni róla. Az volt a téma, hogy indexen azután jelent meg cikk a pályáról, hogy itt beszélgettünk róla. -
Mármint a pálya megjelenése. -
Mármint az indexes cikk? -
Hát nyugi, jóval azelőtt volt hogy ti itt elkezdtetek beszélni róla vagy bármelyik közösségi fórum (itt megjegyzem a CSHU-n már az SG előtt is volt róla szó), sőt FPS banan se az első volt :) -
jobb lenne ez a metrós pálya ha lenne pár ellenőrg*ci npc akiket le lehet késelni funból -
ja mondjuk, eléggé egybeesik, hogy itt beszéltünk róla, meg hogy mikor jelent meg.
de mikor készült el a map? -
erdekes, lett a maprol egy cikk.. Szerintem sg tol nyulja az infokat :D nem elso eset lenne szerintem :D -
Steam újraindítása meg szokta oldani, esetleg ha az nem segít ellenőriztesd le fele a játék fájljait (verify game cache), ha ez sem segít akkor a indítási paraméterekhez írd be hogy -secure és ugy próbáld meg.
Illetve azt is ellenőrizd hogy nem e olyan mappába telepítetted a steamet amibe van ékezet. -
sasok012 #72349 Sziasztok! megvettem a css-t és feltelepítettem a steam en is csináltam accontot elindítom a játékot rámegyek hogy find server kihoz egy csomó szervert de amikor a szerverre kattintok nem tölti be hanem ezt írja ki:You are in insecure mode. You must restart before you connect to secure servers. pls aki tud segítsen előre is köszi -
Bázzzzz sourcba minden az én 5letem meg mindenért én szólok :D
Amúgy nálatok valamiért nem ment az a dolog néztem is de helyrepofoztam :) -
Nálunk bevált a webadminban lévő leírás.
Volt már egy pár "serverem" de ez a szolgáltató egyenlőre nagyon beválik. Mindenben partnerek. Akinek szerver kell csak ajánlani tudom. Most nem Szökéről van szó.......a csapattal vagyok elégedet. Szökét sosem csíptem.
-
Na ami biztos, Souremod,Mani admin,Zblcok tól fagynak a szerverek.
SM már dolgozik az ügyön a legfrissebb Snapshot elviekbe már jó, de nem hiszem hogy sokat kellene várni a stabil rls érkezésére szal érdemesebb megvárni.
Zblcok hétvégére ígérte hogy meglesz.
Maninál egy szó sincs az egészről egyenlőre.