73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • lolSL
    pedig azok nélkül nem fog menni :)
  • BladeW
    Hali. Ma Jött le nekem az update, és azóta nem tudok sehova csatlakozni, mert a "Sending client info"-nál egy ilyen hibaüzenetet kapok:

Valakinek van ötlete mi ez? A játék természetesen eredeti, a cache fileokat mind töröltem.
  • GaBenc
    Na látod, tudod te ezt értelmes formában is.
    Köszike a segítséget.
  • Lacccca
    Beírod szépen a cfg-d be hogy
    cl_legacy_crosshair_scale 1
    És ezek után ismét használhatod a régi croshariscale parancsot.
  • armageddon666
    hmmm elvileg körbemegy az incrementvaros. szal túlcsordulásnál előröl kezdi.
  • armageddon666
    dejóóó

Valaki mondja meg mi az a parancs, amivel több értéken lehet végigmenni egy változónál. olyat tudok, ami lépésenként növeli, de nem tudom, hogy ha eléri a maximumot akkor előröl kezdi-e vagy túlcsordul.

incrementvar <parancs> <minimumérték> <maximumérték> <lépés>

de mintha lenne egy olyan ami végigjár előre megadott értékeket

[keresett parancs] <parancs> <érték1> <érték2> <érték3> <érték4>

formában.
  • GaBenc
    Tisztelt szöke, majd tanulok angolul....azt majd olvasok.
    Hogy lehet ilyet belinkelni? Tessék lefordítani a lényeget és azt ide tenni. Most én tanítsalak?
    Még mindig nem szeretlek...nem lesz gyerek.
  • Lacccca
    Tisztelt gabenc picit olvass előbb :D

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1480629
  • GaBenc
    Rohadjanak meg......kibaszták a csalásomat.
    Nem tudom állítgatni a célkereszt méretét. :-(
  • PunkZoli
    nuke-on milyen javítások voltak? vagy átalakítások
  • ktomi22
    no warez.. de amug szivesen segitenek..csak sajna nemtok.. mar 1 ideje eredetis vagyok ..
  • Jim Morrison
  • lolSL
    igen még polírozzák egy kicsit
  • PunkZoli
    "Reverted" blalba...

akkor most mi a fasz van? nekem nincs lent most css csak a beta, de az infernos dolog hogyan lett vissza állítva? kiadták a pályát majd vissza?
  • Terence007
    Ezt az oldalt tedd be böngésző kezdőlapnak aztán majd látod, ha van valami.
  • kifli
    hát, én megvárnám a halloween :)
    tavaj nagy leárazások voltak...
  • Spészgószt
    ünnepek előtt mindíg van valami!
    akkor érdemes figyelgetni! ezt sosem jelentik be előre...pl az ilyenek miatt mint te :D ha mindenki bejelentett leárazáskor vásárolna még csődbe menne a valve (LOL)
  • TheGrinder
    Szevasztok! Nincs információtok véletlenül egy esetleges CS:S leárazásról??? Emlékszem volt amikor 75% al olcsóbban adták, csak akkor még nem volt bankkártyám.
  • Spészgószt
    annyi gépen játszol vele amennyin akarsz (egyszerre persze csak egy helyről)! csak csinálsz egy Steam accot és abba lépsz be...az mind1 hogy honnan! Ha elmész a haverodhoz és neki is van steam beírod a te accod és simán letölti netről a megvett gamékat az ő gépére is! A lényeg az ACC és ami azon van!
  • PunkZoli
    egyszerre csak egy helyen, úgy képzeld el mint az msn-t csak játék van rajta, viszont itt csak egy helyen lehetsz bejelentkezve
  • matuja
    Még egy kérdés .!:D Nem vok ebbe a steam-be jártas ha megvenném akor kérdésem az lenne h nekem 2 gépem van és mind 2őn tudnék játszani steammel?
  • Spészgószt
    vedd meg!
    :)
    esetleg restart steam héha rendetlenkedik...
  • matuja
    Sziasztok! Olyan bajom van h nem tudom felvenni a szervereket favoritba..!
    Mi lehet a baj?? KÖszi a választ..!
  • Spészgószt
    már mind me észrevettem, hogy a steam nagy zöld ablakban írja hogy már csak 3 óra és free
  • Lacccca
    Asszem Pacific időben nyomják ami annyit tesz ha nem csal az emlékezetem hogy +7 órát adj hozzá.
  • Spészgószt
    MOH-open beta mikortól játszható?????? tudja valaki? Okt4 az OK de óra perc?
  • Spészgószt
    Azon a videón elég béna az emberünk :D
    Ha már Fun akkor a CT-k kaphatnának kaller szkint és a T-k meg a bliccelők :D
    De ha lyukasztasz jegyet akkor nem látnak a kallerek....
  • Lacccca
    Tudod lehet hogy még előttetek észrevették de a cikk csak most került ki.
    Ezzel arra akarta rávilágítani hogy felesleges ez az é voltam az első vagy ő.
  • armageddon666
    Akkor viszont nem értem. Persze hogy jóval azelőtt megjelent minthogy elkezdtünk bárhol is beszélni róla. Az volt a téma, hogy indexen azután jelent meg cikk a pályáról, hogy itt beszélgettünk róla.
  • Lacccca
    Mármint a pálya megjelenése.
  • armageddon666
    Mármint az indexes cikk?
  • Lacccca
    Hát nyugi, jóval azelőtt volt hogy ti itt elkezdtetek beszélni róla vagy bármelyik közösségi fórum (itt megjegyzem a CSHU-n már az SG előtt is volt róla szó), sőt FPS banan se az első volt :)
  • lolSL
    jobb lenne ez a metrós pálya ha lenne pár ellenőrg*ci npc akiket le lehet késelni funból
  • armageddon666
    ja mondjuk, eléggé egybeesik, hogy itt beszéltünk róla, meg hogy mikor jelent meg.

de mikor készült el a map?
  • Jim Morrison
    erdekes, lett a maprol egy cikk.. Szerintem sg tol nyulja az infokat :D nem elso eset lenne szerintem :D
  • Lacccca
    Steam újraindítása meg szokta oldani, esetleg ha az nem segít ellenőriztesd le fele a játék fájljait (verify game cache), ha ez sem segít akkor a indítási paraméterekhez írd be hogy -secure és ugy próbáld meg.

Illetve azt is ellenőrizd hogy nem e olyan mappába telepítetted a steamet amibe van ékezet.
  • sasok012
    Sziasztok! megvettem a css-t és feltelepítettem a steam en is csináltam accontot elindítom a játékot rámegyek hogy find server kihoz egy csomó szervert de amikor a szerverre kattintok nem tölti be hanem ezt írja ki:You are in insecure mode. You must restart before you connect to secure servers. pls aki tud segítsen előre is köszi
  • Lacccca
    Bázzzzz sourcba minden az én 5letem meg mindenért én szólok :D
    Amúgy nálatok valamiért nem ment az a dolog néztem is de helyrepofoztam :)
  • GaBenc
    Nálunk bevált a webadminban lévő leírás.
    Volt már egy pár "serverem" de ez a szolgáltató egyenlőre nagyon beválik. Mindenben partnerek. Akinek szerver kell csak ajánlani tudom. Most nem Szökéről van szó.......a csapattal vagyok elégedet. Szökét sosem csíptem.
  • Lacccca
    Na ami biztos, Souremod,Mani admin,Zblcok tól fagynak a szerverek.

SM már dolgozik az ügyön a legfrissebb Snapshot elviekbe már jó, de nem hiszem hogy sokat kellene várni a stabil rls érkezésére szal érdemesebb megvárni.
    Zblcok hétvégére ígérte hogy meglesz.
    Maninál egy szó sincs az egészről egyenlőre.