73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Én kipróbálnám hogy a fegyver restrcit plugin kikapcs/töröl és megnézni hogy úgy mi csinál. -
sourcemod.net ott van plugin kereso de az csak aproved pluginokat listazza ki
ha vegkepp nemjo a gg, akk keress eventscript gg mod-ot -
Áááá behalok ezen, ugyanúgy eltűnnek a fegyverek. Pedig a legújabb verzió van fenn, és a changelogban is írják hogy javítva a bug. Mégis szar. Van másik GG mód? Meg ilyeneket egyébként hogy lehet keresni valami kulturált módon? Mert AlliedModders fórumon eléggé macera :\ -

-
a játék options menüjében a multiplayer fülön advanced, és legalul vedd ki a pipár a steam cloudos rész elől
lépj ki és töröld le a cstrike/cfg mappát, majd töröld a regeditből ezt a kulcsot: HKEY_CURRENT_USER\Software\Valve\Source\cstrike\Settings
ezután teljesen alap lesz minden beállítás. -
Kitöröltem mindent launch options-ből,-autoconfig-ot beírtam,kivettem a pipát steam cloudnál,átneveztem a mappát (remélem jó mappát neveztem át.CSTRIKE) és létrehozott egy Cstrike nevű mappát 66 MB-os.Az eredeti amit átneveztem az 12 GB.
Játékban ugyanaz,mint eddig.Csupán a felbontás,grafikai részletesség változott...
Nem engedi átnevezni a cstrikeee mappát ezért gondolom ki kell törölnöm belőle mindent és az új cstrike mappában lévő fájlokat kell átmásolnom.
Igaz? -
Lauchoptionből törölj mindent, majd írd bele hogy -autoconfig utána ugyanúgy a játék beállításiban vedd ki a pipát a steam cloud használata mellől. Töröld a css mappád vagy nevezd át. Utána indítsd és kész. -
Én tudtam,hogy -autoconfig a helyes,mert Google-n próbáltam megoldást találni és nem volt olyan,hogy -autoexec csak -autoconfig.Meg valami regedit-ről volt szó,hogy ott esetleg ki lehetne törölni a Steames cfg-ket.Bővebben nem foglalkoztak vele.Lényeg az,hogy azt írják törölni kell az autoexec-et és a CS létrehoz egy alap autoexec-et.Hát nem! Nálam nem. 
Ez hátha segít valamit.
Launch options
cfg mappám -
a képen el van írva, -autoconfig a helyes! -
" * Fixed unpredictible weapon disapearing on round start by adding 0.3 seconds delay."
Legújabb. Akkor elvileg most már tényleg megcsináltad teljesen jóra! :D -
Oh, köszi :) Ma este akkor ha lesznek reguláris játékosok, akkor megnézem. Csütörtök este a ráérős nap igazából. Utánanézek a bugfixeknek. -
cs!
Kérnék szépen egy alap autoexec-et mivel,ha törlöm a netről leszedetteket (fpscfg,autoexec5 meg ilyenek) a játék bennt hagyja a beállításokat.Most már mapokat le se tudom tölteni hiába pipálom ki az auto download izét a beállításokban (az egyik autoexec-ben ez ki volt iktatva és persze töröltem a francba a cfg-t)
Próbálkoztam -autoconfig indítási paranccsal.Az alaptól elállított billentyű kombinációk helyett csak a video beállításokat nullázta.Úgy,hogy ha tudnátok segíteni... a fennt említett alap autoexec-re lenne szükségem alap netcode,alap billentyű beállítások vagy egy útmutatóra,hogy VÉGLEGESEN eltávolíthassam a config és autoexec (amit természetesen már rég töröltem) fájlokat a gépemről.Regedit? előre is köszi! -
Kicsit utánajártam és nektek most ez van felrakva: 1.0.9.4 ami elérhető az pedig 1.1.2.0, kis lemaradás :D
Lásd milyen rendes vagyok, mivel volt időm frissítettem nektek :D -
Én egyenlőre a DAF ra gyanakszom mert már láttam korábban is ilyesmit (ki se kell rúgni a TV-t hozzá) de mások szerint egy új bugg al van összefüggésbe mégpedig a "status" parancs nincs mindig regisztrálva és semmit vagy össze vissza infot dob vissza. -
az mitől van, hogyha kikickelem a source tv-t szerverről, akkor nem írja ki a pálya nevet a szerver? -
tess 80.249.166.40:27040 -
ktomi22 #72329 mi az ? :P
-
ktomi22 #72328 az a cs:s pro mod? -
Rendes szervereken fent van. Pl:80.249.166.44:27080
-
holnap letoltom suliban azt majd megyek en is :D esetleg egy szerver ipt ha dobnal, megkoszonnem. -
ok, ránézek a frissítésre majd ha lesz időm.
Végül is megcsináltad a leglényegesebb dolgokat, ez meg olyan bug, amire nem is igazából gondoltam, hogy tudnál adni tényleges megoldást, mert valszeg mélyebb a probléma...
De most úgy is tanulok C-t, majd második félévben C++t is, és akkor majd meg tudom csinálni :D Vagy nem tudom miben vannak írva ezek a pluginek.
-
Nem lehet ma mai net galiba miatt volt?
Elviekbe egy csomó szolgáltatónak le volt halva a netje a bix illetve a T felé. Habár én mint T-s ügyfél nem tapasztaltam belőle semmit. -
Ja ha jól emlékszem volt ilyne bug magába a pluginbe az update óta. De lehet az update előtt is cska már nem emlékszem.
Így amit mondanék az az hogy nem szereti kegymást a 1v1 kés vagy a fegyver korlátozó pluginnal.
Illetve azt már meg se merem kérdezni hogy azóta frissítette e a plugin Arma :D mert ha nem akkor egy próbát megér. -
Hmm, ez rosz helyre ment:D -
Hát az a "megcsináltam" nem annyira sikerült. 
Valami bug van benne ami csak néha jön be de akkor nincs fegyvered. Illetve van, csak másik kézben és nem tudod használni.
De ezt a részét majd Armával megbeszélitek.
-
pesten pedig pörögnie kéne -
Hmm, azmiért van, hogy iszonyat nyögvenyelősen megy a mobilinternet a telón?
Egyedül a google-t hozza be a safari, cydia-n se tudok updatelni:\
-
Nem rossz az a map de egy ideje már elérhető :)
Ha időben szeretnétek értesülni a jó mappokról akkor ajánlom ezt a weboldalt:
http://lanmaniax.com/
Mást nem is igazán érdemes figyelni szerintem.
@arma:
már megint mi baj a GG vel legutóbb nem megcsináltam nektek? -
bziplve 75mb körül van, bár itt a kitömörítés is beletelik egy kis időbe :)
Tegnap kipróbáltuk este egy páran, (7-8 ember)
DE így sem volt rosz.
És valóban a pestieknek nagyon tetszett :D -
Deák tér. Csak mire letölti akinek nincs meg az életét is elunja.
De ha vannak elegen akkor érdemes rajta játszani. Viszont Pestiek előnyben vannak, már ha ismerik a metrot.
-
300MB :)
amúgy fentven :D
pestieknek tetszik :) -
fél giga és hatalmas, de amúgy jó. -
na ezt kipróbálom, minnyá feltestem szerverre :D -
hosszu ido utan megnezem fps bananan a css oldalt... newest map : ez -
80.249.166.44:27080
Névnek megfelelően van sok gg_ map, ettől függetlenül a gg baszik rendesen működni, szóval gyakorlatban nincs gg :( -
SL #72310 ? -
Járókeret-en olyasmi arcok játszanak mint SG-n, SL-en... -
ktomi22 #72308 hja.. amugy mi lett a régi SG-s szeroval? nem muxik mas neven vagy valami? ... jo arcok voltak ott :D .. vagy akik ott jatszottak azok most hol? :D -
ktomi22 #72307 akarok is venne már 1 jo kis HL2 peldanyt :) -
vicc ofkorz...
GG jó, meg KZ vagy melyik az ugrálós... amúgy CSShez mód? akkor már HL2höz mód... ahhoz meg van sok :)