Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacccca
Az achi meg stat bugok elviekbe el tûnnek majd miután a szerverek is frissítve lesznek (nálunk kb 30 perc és minden user frissítheti a szerverét újratelepítés nélkül 1 katt a webadmin általános beállítások menüjében)
Lámpákat meg addig érdemes kikapcsolni server oldalon "mp_flashlight 0" paranccsal.

Végre eltüntethetõ fullra az MVP panel (habár PUB-okon sztem jó poén).

Haladnak a srácok 😊 azt kell mondjam. Csak így tovább.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

pánik 😄
flashlightra fagy a game
avira fals riaszt egy trójait a bin mappában
össze-vissza bugolnak a statok és acsívmentek

persze van már rá hivatalos topik a fórumon, ég a pofájuk a hidden pathosoknak 😄

nekem speciel mintha folyamatosabb lenne a game, és nem laggolna, de lehet csak placebo
FSpofon
azért 2007-tõl mostanáig nem volt supoort, de tényleg ez is több mint másnál (kiv tf2 a 130 updattel 😄)

Arab money

armageddon666
ennyit arról hogy így szar valve meg úgy szar valve...

mikori is a CSS? és még mindig van hozzá support... ez hány játékról mondható el?

@

FSpofon
An update on the Update
The reason for the recent update was to move Counter-Strike Source (CSS) from the older HL2 version of the Source engine to the most recent version. This brings the CSS codebase in-line with our other games. This resolves long standing issues associated with the older engine and allows us to benefit from features and bug fixes in other source games as they come online, such as improved graphic effects and more accurate hit registration.

During this process we created some unintended side effects, these are bugs. We are actively investigating all reports.

A good example of this is bullet penetration changing on Linux Servers only; not Windows Servers. This was a subtle bug to track down and understand. It has been fixed.

Rest assured we will continue to fix old and new CSS bugs. We want to retain the CSS gameplay experience that you know and love. We would also like to thank everyone reporting bugs and posting constructive feedback. This is an invaluable part of the process.

The CSS Team

yeye van állandó cs team pörög a fejlesztés 😄

Arab money

armageddon666
hmm, ha ezt megcsinálom, annak van valami hátránya is? gondolom nem viccbõl van lekorlátozva.

Illetve az az FFFFFFF az egy eléggé nagyon nagy szám akar lenni. Ezredmásodpercekre nézve horribilisen nagy. Valami reálisabb érték esetleg?

@

armageddon666
a -threads 4 meg multicore rendering on megjavította a microstutteringet. Vagy legalábbis kisebb lett. Viszont FPS nincs sok, de ez van ^^

@

Lacccca
Újabb fix a laggolásra WIN/VISTA usereknek:
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1341532

Elsõ postba.

armageddon666
igen, a $=€-sok ezt mindig elfelejtik 😄

@

Spészgószt

OMG

és ide jön hirdetni....
szánalom

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Lacccca
Az csak 15 EUR nincs már VAT amióta nem $ ba fizetünk.

Me0w
15 euro + vat a csé most, az ~5000 huf. Kicsit alulbecsültem az árát, sorry. Akkor 7 doboz cigi 😊

Together we'll fly someday...

solo
~700 ft.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

armageddon666
Mennyi egy doboz cigi? O.o Minden játéknál odaírják, hogy három doboz cigi ára, nem drága így egy kicsit? 😄

@

Me0w
Aznemjoe! Akkor ki kell fizetni 3 doboz cigi arat es venn iegy cs:s-t! Omagad, penzt adni valamiert, ha'taz borzalmas 😄

kifli
úristen, betettem gyors hlsw-be a szerót, hogy nézzem hányan vannak. Hát nem fentvan valaki ancient LNd néven? 😄 (micsoda véletlen, hogy ancient a klánnév, és valaki kodiak egyik pubolos nevével játszik XD)

Ráadásul, nonsteam, update nélküli a szerver 😄

Nem ártana átállni, az új verzióra 😄
Me0w
Karonkodjal sokat 😄 Helyesiras szotar is van a szerverhez? 😊)

kifli
shift+tab és megnézed, játszik-e az adott tag, gondolom friendsbe csak felveszitek egymást.

Amúgy meg továbbra is szánalmas, hogy lenyúltok egy olyan klánnevet, ami elég híresnek mondható, levesztek belõle egy betût, és akk már nem is az pffff...

Nálunk kb 4 év alatt egyszer sem merült fel a jelszó használata 😄

A tagok neveit pedig le lehet védeni simán...
Sickness
BAB?

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

17 csak hogy tudd ja és nem 1 klán használja a jelszót sokkal egyszerûbb mint h steam id nézni!!!
Elõször is az ancients klán csak egy lan-ra jött össze már nincs ancients klán!
Másodszor pedik a kettõ teljesen mást jelent! Na ennyit errõl
A harmadik ha nincs valameik klántagnak mikrofonja akkor jelszó nélkül honnan a ***** tudjam h tényleg klántag-e!
A steam id t meg nincs kedvem minden 1-es alkalommal egyeztetni!
armageddon666
12 évesek vagytok vagy mi? 😄DD jelszó 😄DD xDDD
+#71904 2. fele...

@

kifli
<#wilting>

Ha annyira lowok vagytok hogy jelszó keljen ahhoz, hogy rájöjjetek ki tényleg klántag, akkor szeretnék gratulálni.

A névlopásról meg pfff ancient, attól hogy levettetek egy s betût a végérõl még mindig szánalmas.
Helló mindenkinek!
Van egy cs:s szeróm!
IP:89.133.99.254:27015
Jelenleg 24 férõhejes, de ha szeretntek még többen feljönni akár 64 slotosra is csinálhatom!
Ha szeretnél lagg-és cheat mentes szerót ide gyere fel!
Az ancient clán mindenkit szívesen fogad kivéve káronkodókat, laggolókat, cheatereket...stb.
Ha tetszik hívd barátaidat.Ha nem hívd haragosaidat! 😄
Hali

ui:ha valaki megpróbálja feltörni a szeót örök ban!
Ha nem vagy klántag és felveszed a klánnevet akkor örökre kitiltunk
felesleges felvenni pl az én teljes nevemet töbiek megkérdezik a jelszót nemtudod pápá!
Röviden ennyi!
Sziasztok!
kifli
egy 33tickes szerón milyen jó lehet játszani 😄
Jamirofan89
Akkor már én is -.-"
amikre büszke vagyok:egy
kettõ <<< Terror,elsõ,k/d hehe

amikre meg kevésbé:
három
lol
négy

FSpofon
steamet futtasd 1x jobbklikk/adminisztrátorként

Arab money

Sziasztok!
A counter strike hungary-n próbálnék felmenni a magyar szerverekre,
de mindig azt mondja hogy a "kiszolgáló által meghatározott alkalmazás azonosító érvénytelen".
nem tudjátok mit jelenthe?
Elõre is köszi!
LoL 4. képen anyian hitték hogy csítelsz??<#idiota>

<#taps>
armageddon666

@

persze 25 vs 25 ben nyomjad -2 mert 58 slotos volt a szerver!
probáld meg ct ben at bevédeni mikor 10 hosszún jönnek a többi meg mind röviden fps laggal!<#mf1><#mf1>
ja és 4 stat felet kibannolnak a szeróról!!!
szóval ilyen 20-0 át stb nem lehet csinálni!
Promi
Ha már a menõzésnél tartunk... pár régi kép tõlem is.😊))

armageddon666
KD < 3

low

@

armageddon666
fuck you... visszakerestem -.-

@

pointer4
SL
pff búj már el...

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

Sickness
kamu. amúgymeg #69930

leszarom én késõbb jöttem 36-9 es statja volt mikor megjöttem!<#mf1><#mf1><#mf1>
Sickness
srác feletted 92/20-ba van 52-es pingel és 8 csillaggal. sazl:
FASZLOW

<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#gunyos1><#gunyos1>
Jamirofan89
Látom azért bepillant ide olyan is aki nem steames.Ha valakit érdekel a gém (dvd+steam id) az írjon pü-t.

Promi
Én hiába próbálok állítgatni bár mit, amióta behozták ezt a csini kinézetet nekem játszhatatlanul szaggat lagol az egész.Ha saját játékot indítok, akkor minden jó.
Igen, közben olvasgattam a update naplót és megleltem... szóval nem voltam sokkal lemaradva csak úgy 1 héttel😄
Viszont ez a karakterek "egymásbaakadása" nagyon idegesítõ:S

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

OrioN the S
csak tört okosítás.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Spészgószt
A picsába lemaradtam a törölt 7 hszrõl...<#szomoru1> történt valami jóság?
<#idiota>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Narxis
😄DDD nyári szünet powa

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

HTS s3rg1nh00
na megjött az IQ bajnok hadosztály.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Darez
XD<#duma><#circling><#falbav><#violent><#taps> iQ de jó ötlet

Darez
lesz 1 skines videóm a YouTube-on vmikor akit érdekel dobom a linket<#buck>