73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
ktomi22 #72426 
-
:D -
biztos fasz van rajta. vagy te. :) -
Lebowski #72423 miért nem tudok egy 888*1024-es .jpg képet spray-be rakni??? pontosabban mitől incorrupt?:) -
Valaki nem tudja mitöl lehet az hogy haverom nem ud feljönni a szerverünkre? Eredetis, és más szeróra simán felmegy, nálunk viszont sending client info résznél aztmondja villan egyet a kép és kilép a játék. -
Csak a proxy-k működnek ugyanúgy ahogy kellene (mármint fel tudsz rájuk csatlakozni mapváltás után is) a több bug maradt. -
nálunk tegnap még nem volt jó :D
Ugyanúgy eltűnt a map név a tv eltávolításával.
Azt hogy a nézőszám beszámít-e a foglalt slotok számába még nemnéztem... -
MUhahahaha az speciel én nyitottam :)
Amm nézegettük azóta proxy tv-ket és most úgy tűnik működnek pedig semmit nem változtattunk és frissítés se jött :/ -
source tv gondra találtam egy ilyet: LINK
De nem tudom pontosan hogy is tudnám megoldani (márha meg lehet)
Valaki esetleg?
Ja dblocker-be most már jól működik az antiwh, legalábbis nem fagy a szerver, és a fegyók sem tűnnek el az emberek kezéből. -
Lebowski #72417 Találkoztatok már olyan problémával, hogy telepítés után a folyamatok között fut a hl2.exe és a friends is úgy mutatja, mint ha játékban lennék, de a képernyőn egyáltalán nem lép be. Nem értem mi lehet a probléma. Lefuttattam már a verify-t is de az sem segített. Ja ezt win7 alatt műveli :) van valami ötletetek? -
SL #72416 nm
FSpofon: te meg takarodj át a normális regedre -
Lebowski #72415 nagyon szépen köszönöm! -
steam/config/serverbrowser.vdf -
Lebowski #72413 elmenti valahova a steam a szerverek listáját, mert reinstallok és valahogy most nemakaródzik, az összes játékból a szervereket kiírogatni. -
Köszönöm nektek is -
PunkZoli #72411 shift + f2 -
playdemo demoneve -
Nemtom lejátszani -
köszöntem
-
BIKA95 #72407 a consolba Record mix
a record után bármit irhatsz nem muszály a mixet aztán ha már nem akarod venni akkor stop. A demot meg a cstrike mappába menti. -
record
/cstrike -
Szevasztok valaki megtudná nekem mondani hogy hogy tudok felvenni felvételeket ahogy játszok és hova menti el? Consolom van! -
csak poénkodnak mert épp nincs hír. :)
Megpróbálhatod azt hogy törölöd a a teljes counter-strike source könyvtáradat, és utána elindítani. Vagy ha így se jó akkor megint törlés utána a az indítási paraméterekhez beírod hogy -autoconfig és utána megpróbálod elindítani.
HA nem megy egyedül akkor kicsit tekerj vissza van képes illusztráció is hogy kell ezt megoldani. -
nem lehet mindenki nagyvárosi suttyó... sokkal izgibb a trágyadomb mellől csézni!! :D -
volt már táppal bajom ezért msot egy CHIEFTEC GPS-550AB 550W van benne, kiröhögöm ha ez nem elég neki -.- amugy akkor kezdődött a gond amikor 1080p-s full hd monitorra kötöttem gépet. frissitsek vga drivert? :S -
Borg #72401 cserélj tápot -
PunkZoli #72400 nekem xp-n csinálta ezt a taskos baszakodást, de win7en még nem volt -
Vagy a másik problémamegoldó válasz:
VEDD MEG!
-
tuti vírus! anno lakótársamnak is ezt csinálta!
csak a cs csinálja ezt, más (teljesképernyős) alkalmazás nem???
Vagy csak be van ragadva az Alt+Space+K
-
írd rá azt hogy tegye újra:D
ez az általános tanács minden problémára:D
de szerintem csak szimplán bekapott vmi vírust
-
Gyanítom nem fogsz tudni.
-
Nem ezt mondtam...
Ha nem tudok építő jellegű választ adni a problémájára, akkor nem írok semmit rá. -
Akkor amíg meg nem válaszoljuk, senki nem írhat semmit ? :D -
Nem tudtam kihagyni, mea culpa :) -
de buzi vagy :D :D
Ha nemtudod, akk inkább halgass mint én :D -
na ez mitül van?
Azé-e mer' a kapa kilóg a szádbú' ;)) -
azt mondjátok meg nekem légyszíves hogy az mitől lehet hogy menyitom a CS:S-t és ledobja tálcára egyből... ha rákattintok akkor felviszi, de megint visszadobja magától... ha 30-40x rákattintok akkor egyszer csak fenn marad és minden megy mintha semmi sem történt volna.. na ez mitül van? előre köszi!! :) -
Élsimítástól fagyhat a játékelviekbe.
Ami a cfg-be van és megáll tőle a tölteés az a mat_ parancsok nagy része. -
BladeW #72388 Nos egy olyan infot kaptam, hogy grafikai beállításoktól tud lefagyni a játék. Új bug. Nagyjából mindent lehúztam minimumra, és most már megy. Szóval nem az autoexec volt a ludas. -
BladeW #72387 A cache fileokat azutan toroltem, hogy nem indult a játék, és nincs szükség rájuk ahhoz, hogy elinduljon a játék.
Megvan egyébként a hiba oka, az autoexec fileomat elraktam, és most már tudok csatlakozni. Jöhet a bogarászás a konfigban, hogy milyen parancsot nem szeret az update.
JEEEEE