Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudom mit nem értesz.
balvin
"5 büntetõpont = 1 hét kitiltás a fórumból"
"egynél több büntetõpont 2 hét alatt jár le"
mivan akkor ha van 5 büntetõpontom és eltelik egy hét?
tudom hogy off és sorry de nem értem

örülök hogy ennyire tudod

Szega87
ez így nem korrekt, ugyanis ha waron in eye-t veszel és inferno van akkor nincs az a büdös cfg ami megment ha szar a géped

Szerintem használd a scriptet 😊 Végülis olyan mint a chiptuning. A lényeg hogy hiszel a +20%-ban.

Fõleg ilyen vicces parancsokkal, mint a
r_occlusion "0"

Magyarán a francnak kell ilyen szar funkció, ami miatt a nem látható objektumok renderelésére nem pazarol erõforrást. Áh, hülyeség, minek. Kikapcsojjuk jól, mer gyorsabb lesz ettõl is (biztos).

Ezek mögött a scriptek mögött kb annyi van, hogy megnézte mi a defaultja, és ha 1, akkor betették 0-val a cfg-be. Nade mindegy, mondom a lényeg a hit.
publikon aztán kurv@mindegy milyen a configod. jönnek 6an és kész vége ha szar a géped, DE mikor waron demot veszel infernon akkor már nagyon nem mindegy. az meg hogy sokkal rondább szerintem nem igaz.

Kipróbáltam! Még mondtam is valamelyik este, hogy VST-ben 85-bõl 160fps-em lett. Ingame meg 40-bõl 55. Muhaha. Úgy, hogy okádék lett az egész játék.
Aztán kiszedtem 10-15 parancsot a 3km hosszú scriptbõl, teljesen jó. Normális grafikával 5-10 fps plusz.
igen, hiszed te

Akkor is fasság. Van benne a 150-bõl kb 10 parancs, ami a valós teljesítménytöbbletet jelenti. A többi "szemét".
nem én írtam kápizs?

ez a legjobban mûködö hfps cfg, azt már nem is ecsetelem hogy mért használom...

Szega87
öregek & törékenyek

Vének Tanácsa ?? 😄

Szega87
K9 Duli egyik kommentjét hadd másoljam be :

Ahogy 5 perc alatt elnéztem van még mit javítani rajta.Ismétlések és gondolom pár nagyon csúnya hiba pl:
cl_lagcompensation "1" ismétli magát rate és quality beállításoknál. Ilyen szerintem jópár van ami roszabb az ez:
r_worldlights "2" tíz sorral felette ez a parancs 0-ban van meghatározva.
Bár a ragdoll kivan kapcsolva de ez az érték cl_ragdoll_collide "1"
nem nulla.Persze így figyelmen kívûl marad, de ha van amit kikell kapcsolni a ragdollban az feltétlenûl ez. Mert amikor két holtest egymásba esik akor proci túlterhelség lesz mert folyamatosan lökdösik egymást.
Ezek a hibák számomra azt mondják nincs ebben akkora szakértelem. Lehet hogy mások lentebb több hibát is láttak.

6-7 évig reggelente mindig az elõzõ napi zúzásról beszéltünk nekik Achilles-sel, úgyhogy nem volt választásuk. 😛
csak a szikra kellett (egyik kollega megvette) és lám, a többi is megfertõzõdött (élükön a fõnökünkkel). természetesen megvették õk is eredetiben.
most még más szervereken játszunk leginkább gyakorlás célzattal, de lehet, h eljön az idõ és megszálljuk az SG-t :-)

aztán lehet, h változik majd a klánnevünk is valami stilszerûbbre, tekintve a 40 felé húzó átlag életkorunkra (NYP - nyugdíjas pöcsök? vagy ilyesmi....) 😊
Szega87
<<-MK->> Morc vagy milyen néven a kisrác lehet hogy fitalka, meg mutálatlan a hangja, de korához képest tud normális lenni, meg nevelhetõ, eléggé elharapodzott az a tendencia hogy oltsuk le szegény gyereket, ha más nem azért mert vékony hangja. Ez így elég szánalmas, ha nem csinál semmi rosszat, könyörgöm haggyuk már érvényesülni. Nyílván van pro és kontra.De akinek nem tetszik amit írtam tehet egy szívességet

OrioN the S
hardverban

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Mi a ráknak ennyi parancsot betenni, amikor a 90%-uk ugyis defaulton van?
Nem csoda hogy nem ismered ki magad rajta.

Holnap közzéteszek egy mat_nyaldkiaseggem változót a steampowered fórumban, pár nap múlva már benne lesz a prau scriptekben. Holott ugyanúgy semmit se jelent, mint ebben a legtöbb.
CheAteR88
holagecibevagy?😄

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Dodó lenne egy feladatom számodra: nézd már meg plz a konfigomba hogy mért nem tudok sprayt fújni. Nem találom már 2 hete 😄 vagy esetleg ezzel a sorral van gond: cl_logofile "materials/vgui/logos/spray_insights.vtf"
elõre is kösz

armageddon666
ehh ezek mindig érdekeltek de nemtudtam hollehetne megkérdezni xD

@

fatalspeter
igazából 4 büntetõpont is még belefér, nem vagyok az a nagy témanyitogató! na és a VIP funkciók..:d és rockstarra sem hasonlítok aki percenként ír ide😄 :*

A büntetõpontok lejárnak, ha nem gyûjtesz be újabb büntetõpontot:

- Egy büntetõpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetõpont 2 hét alatt jár le

Büntetõpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetõpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetõpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetõpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetõpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logot
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva

5 büntetõpont:
- 1 hét kitiltás a fórumból

Büntetõponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetõpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból
2 sárga = 1 piros ?

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

fatalspeter
A bütetõ pontot ki adhatja? (sorry i'm a newbie)
És mivel jár? Piros lesz a neve, és jól megnézik maguknak?

Még jo, hogy nincs gépem legalább kirmaradok a sok SZARbol.

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

CheAteR88
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK. HA EZT NEM FOGOD FEL, BÜNTETÕPONTOT KAPSZ.

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

balvin
kösz. amugy setup.exém nekem sincs

Szega87
de_strike_rc3

balvin
Az meik map amin pl punkzoli van a videójában 08:03-kor? (vigyázat, streamen nézem, ami visszafelé számol)

Szega87
mert lehet hogy tört játékkal próbálkozol

nekem nincs is olyan

tom505
Hi lenne egy számomra naon fontos kérdés:
Mit csinaljak ha nem nyitja meg a setup.exe-t?

Szega87
megvették a game-t a munkatársak? xD megfertõzted õket?

JB arts
Könyörgök valaki nem tud olyan progit amvel még jobban le lehet butítani a css-t! Kicsit még mindíg szaggat. Hlp vkitõl aki tudna olyan progit ami még butítja kicsit! <#worship>

vki váltsa el konzolról a de_starcop mapot pls.
nem enged be pure server: doesn't match hibaüzenet miatt.
úgy látom többen próbálkoznak hasonló sikerrel.
a mapot most töltötte le a szerverrõl.

CheAteR88
neked mindig dimenzió😄DDD

te sose voltál, és csalsz is 😞

!
azért írok, mert van pár új -s emberke (kollegák) és aránylag kezdõk, viszont lelkesek.
szóval, ha találkoztok:

MasterChief
Rambokiller
hazoo
dd (õ már régebben is játszott)

-vel akárhol, (meg van még kettõ, de nekik nevük sincs állandó még) és - ne adj isten véletlenül - belelõnek a csapattársba, vagy leTKzzák õket, vagy bajlódnak a bombával/túszokkal/bármivel, akkor légyszi legyetek velük elnézõek és segítsetek nekik.
gondoljatok arra, h ti is voltatok kezdõk (nem úgy, mint én <#vigyor>)

köszi!
<#worship>
Westwoodon volt, én a tetõn magozóval, õk a kezdõjük felõl 2 ház között, közbe mindenki lövöldözik mindenfelé. Az egyiket sikerült leszednem, sickness válla meg kilógott, már rajta voltam, pont meglett volna.
Szega87
klánon belüli csöpögös love story <#love11>

<#puszis>

fatalspeter
Ez már ott hibádzik, hogy sicknesst próbálod lelõni középen wpvel...

Naja, nekem is ezt írta ki, akkor már megvan a pontos szöveg, thx.
De engem azonnal visszaengedett, ahogy próbáltam.
Szega87

Senkkik
nekem is ezt írta ki még délután.. a steam szarakodik szerintem!

Mozzanat
KIckel a szerverekröl ezt irja ki mindenhol<#zavart2>

Mozzanat
Valaki HELP Steam üzenet:A connection to the steam vac server could not be made for troubleshooting network issues plase click the link below.EZ MI A SZAR

CheAteR88
😄DDD
kb engemis ien szinten érint😄

armageddon666
"úgye úgye én megmondtam VAC status?"

""

ennyi D: (in good standing)

@