73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Lebowski #72466 jó látom szar a link...
Live rates at 2010.11.05 15:38:00 UTC
14.99 EUR = 4,111.90 HUF
1 EUR = 274.309 HUF -
Lebowski #72465 de már most annyiba kerül a steamen! mai árfolyamon -
Biztos át fog verni a Valve, nehogy használd a kártyát másra, mint porfogónak a tárcában!
Ugyanmár... Ez nem a Józsefvárosi piac (vagy mittudomén milyen városi).
-
steweee #72463 hát nem is értek hozzá, meg nem is nagyon bízok az internetes vásárlásban, sose használom másra sem. felveszem a pénzt a kártyámról és azzal fizetek... -
:B -
Bocsi, hogy beléd kötök ezzel a kis dologgal, de elmondanád, hogy miért írjátok jópáran úgy, hogy "Steamon"? Úgy is ejtitek ki, hogy "Sztímon"? -
kmolyan elgondolkodtam ezeken a hozzászólásokon, ha legközelebb lesz akció veszek vagy 3-4 darabot és az ilyen keresgélőknek elpasszolgatom :D -
nézz szét a saturn, elektroword, média helyeken is én pl 4500é vettem a saturn-ban egyet!
Steamon is sűrűn akciózzák! karácsony előtt tuti lesz! Minden ünnep előtt van akció és a cs mindíg benne van hol 50% of néha 70% :)
De amúgy nem nagyon értelek Steamon keresztül 4000Ft (15 euró)
-
steweee #72458 amikor van akciósan, akkor ki kellene sztem tenni a bannerba linknek. szivesen megvenném én is ha elfogadható áron lenne. ami nálam 4000 ft/ játékot jelent. most veszem meg a sacred2-t, divine divinity 2-t, és talán még a dragon agét illetve a mass effect 2-t. 2-4.000 Ft-ot igazán megér egy ilyen remek játékok, talán az ilyen áron történő vásárlás inspirálja a forgalmazókat is arra, hogy a megjelenést követően 1 évvel már a szűkebb pénztárcájú hazai piacon is szépszámú eladást lehet produkálni a sok esetben feljavított, kiegészítő tartalmakkal ellátott játékoknál -
steamen mot 4200, de volt már nem 1x hogy -75% volt, és potom összegért hozzá lehetett jutni. -
Steamen, főleg amikor leakciózzák. -
Sziasztok,az érdekelne hol tudnám a legolcsóbban megvenni a játékot mert nagyon kéne de 7000től olcsóbban venném azért... -
pancser fasz -
Te hány éves vagy?: D Vagy csak szimplán retardált vagy?:S
-
Ja legalább adnak ki hozzá 10 EUR ért 2 új mappot +2 felújítottat. -
SL #72451 csicska -
:DDD -
ahhoz legalább adnak ki dlc-t nem úgy mint cs-hez, így meg alig van map
23,148+
-
Akkor menj játssz a szaros coddal... pff... btw amilyen szarfos érveket hozol fel mellette miért nem egyből Krájziszt tolod? sokkal jobb mint a cod, annak szar a grafikája és Krájziszban is lehet közelíteni.
Tényleg sokkal jobb a CoD, amiből évente kijön egy rész 12k Ftért aztán basznak supportolni. Jajj, tényleg el is felejtettem. Adtak hozzá DLCben már 10 mapot! Igaz hogy annyiért amiből a CSS-t 2szer megveszem most. -
Lebowski #72447 nem a buzik nem segítenek, hanem ha ki van írva a bannerban, hogy NO WAREZ, azt hiszem elég feltűnően, akkor nem minket kéne kérdőre vonnod! nem gondolod? amúgy nem hiszem el, hogy nincs 4ezer forintod, ha már ennyire akarsz vele lőni... -
38tibi38 #72446 Pff Látom itt se segitenek a buzik.... Amugy meg az volt a cim éhez irva hogy ENG de mikor felraktam orosz... Mind1 CoD sokkal jobb,főleg hogy jön a 7.része. Ennek emg szar a grafikája,nem lehet közeliteni,stb.... -
Ha ennyire balfax vagy, hogy egy orosz nem működő source-t sikerált szerezned, akkor meg is érdemled...szopjál vele! 

-
olvasd már el a bannert te okos. -
38tibi38 #72443 Veszi a halál. Amugy most betudok lépni pár szeróra csak az egész game-em orosz. Goggle a barátom és több féleképp is beirtam de semmi. Tudnátok linkelni egy angol packot? -
EZT töltsd le!
-
Lebowski #72441 vedd meg! -
38tibi38 #72440 Hali. Mikor beakarok lépni egy szerverre mindig azt írja,hogy nem jó a verzió. Most akkor melyik patchet töltsem le hozzá? -
ez kaki! Az AK nak élesebb hangja van!
Ez egyébként a para hangja! Még a végén a tölténycsörömpölés is ott figyel csak halk!
-
Köszönöm a segítséget!
#72435 próbáltam,de semmi
#72436 nagyrészt HL1-es mappákat tartalmaz AK nélkül
#72437 létrehoztam az AK47-et,de nem működött
és a probléma oka az volt,hogy a letöltött hangok (1.wav,2.wav,...) nevét kellett átírni AK47-1,AK47-2...-re
Ezért a kis kellemetlenségért belinkelem az AK-t,hát ha elnyeri más tettszését is.hang
-
counter-strike source\cstrike\sound\weapons\ ide másold a fegyver hangokat(hozd létre a mappát ha nincs). -
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\[email protected]\counter-strike source\cstrike\sound\weapons\AK47 a mappa!
De az eredeti hangok nem itt vannak és ha előtte nem telepítettél még custom fegyver hangot akkor nem is lesz ilyen mappád!
A C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\source sound.gcf ben vannak!
GCF csomagolót let tudsz tölteni bárhonnan és azzal máris böngészhetsz mi hol van! Ha megvan utána ugyan azon az elérésen (mint ahogy a gcf-ben van) csinálsz neki egy saját mappát a fenti úton a saját accod mappájába!
de ha normális hangot töltesz le általában a megfelelő könyvtárfa is adott hozzá!!! -
asszem steamben jobb katt a játékon-properties-local files fül,verify integrity of game cache megoldja a problémát.ha nem,akkor úgyis jön valaki aki okosabb. -
Cs!
Próbáltam megoldást találni a problémámra Steam fórumon,de nem igazán találtam:
Sound mappa hiányos tartalmáról van szó.Nincs bennt egy fegyver mappája sem.Letöltöttem egy remek hangot az AK-hoz és amint csomagolnám ki látom,hogy nem lehet hová telepíteni!Töröltem a sound mappát annak reményében,hogy ha elindítom a játékot és kilépek akkor helyreáll a mappa /a fegyverek stb. hangjaival/.Hát nem! Nincs sound mappa.
NAGYON nem szeretném újra telepíteni a CS-t.Van valami más megoldás? Esetleg a pontos elérési út az AK mappájához?
Előre is köszi!
-
NT hosting most egész olcsó.És egész jó is. -
holnap majd en megyek ! :D -
Egyébként sem a legjátszhatóbb map...
vagy ez a 302 megás apróság ez a megcsonkított optimalizált?: D -
budapest metro map másnál ily olyan a szerón, hogy hiába van fetn .bz2-be is, akkor is a sima .bsp-t szedi? Mert nálunk hiába van fent tömörítve nem azt szedi, pedig úgy "csak" 110Mb 302 helyett.
Így viszont megunják a töltést és senki nem jön :/ -
Melyik a legolcsóbb server host?
Fun servernek kéne, deathrun, zombi stb :) -
:D -
Lebowski #72427 gyökér