Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@
http://prohardver.hu/hirek/2007-08-29/itt_ujabb_kotelezo_vista_tapasz_jatekosoknak.html
Van ugye az, hogy egyeseknek, pl nekem is sokkal szarabbul megy a CSS Vista alatt, mint XP alatt, másoknak meg ugyanúgy, mint XP alatt.
"bizonyos 32 bites, DirectX 9-re vagy korábbi API-ra írt alkalmazások (ilyen a legtöbb mai játékprogram) futtatása során a nagy mennyiségû videomemóriával ellátott rendszereknél elõfordulhat, hogy a program teljesen kitölti a számára kiosztott címtartományt (azaz jellemzõen eléri a 2 gigabájtos határt)."
Namost az én videokártyámnak 512MB memóriája van, viszont pl Szegának 7600GT van, ami csak 256-os, és õ azt mondta, hogy neki semmi különbség nincs XP és Vista között. Ez megmagyaráz mindent, és remélem ha felrakom a frissítést, akkor tényleg javítja is a hibát. Amúgy van egy kis lista a cikkben az érintett játékok egy részérõl, és ott van köztük a HL2 is, ami ugye egyenlõ a CSS-el engine szinten.
letörlök mindenkit ha a csém gyorsabb lesz:_D
Nyugi, nem csinálunk velük semmi rosszat, nem is tudnánk, csak bele akarjuk írni egy txt-be, azt annyi. Illetve majd Borg beleírja, mert neki van hozzáférése a szerver mani admin pluginjának config fájljaihoz.
cp_neröhögtess
cp_nem gondolod komolyan
cp_ez má nekem is sok
cp_haverodnak BAN
cp_meg neked is ha cheatels
#54053<#gonosz3>#gonosz3>
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
MSN-ben hogy lehet kicserélni a hotmail-os cimet másikra?
régen én is megcsinálltam de már nem tudom hogy
ON
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
még mindig nemtudja senki hogy miért blokkolja a steam a netemet akkor amikor bejelentkeznék az accuntba? csak 10-20 másodpercre blokkol majd visszajön és megint elmegy a netem!
Egyébkéntírtam E-mailt a steamsupportra, várok hátha lesz valami! má fél éve várok! hogy újra játszhassak
Nem én voltam bunkó, én csak reagáltam. De szerintem lapozz vissza és az elejétõl kezdve olvass végig mindent az utolsó szóig.
De egyépként csak te vagy aki játszod a mindenki megmentõjét, lefikázol pedig nem is oly régen.....
megint kicsit beleolvastál és nekemestél, beálltál egy oldara ahelyett, hogy megkérdeztél volna engem vagy Tek-et, de szarom le mert te vagy a (nagy) szega
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
off: az hogy a bátyám vagy nem jelenti azt hogy egyet kell veled értsek és ez a stílus nagyon nem áll jó. Jó éjt <#help>#help>
HASZNÁLJ ILYEN HANNGSÚLYT MER ÁTMEGYEK ÉS LETÉPEM A SZÁD.
MÉG A BÁTYÁD VOK ÚGYHOGY KUSS.
Aztán szóljatok hogy mi legyen vele.
pedig 1 perce mág játszottam rajta
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
NET_SendPacket Warning: WSAEINVAL : 87.229.26.68:27015
NET_SendPacket Warning: WSAENOBUFS : 87.229.26.68:27015
utána kezdõdik a kör , fegyverek futnak melettem modellek nélkül!!! egyzse csak lelõtt a levegõbe logo AK ... mitõl lehet ez?
Ha olvastad kette értettünk egyet a te bannod-at ill.+ még a sok ember a szerveren. Nehogy má neked álljon feljebb! És ha a végét is el olvastad volna látnád, hogy nem végleges a ban amit kaptál, DE LHET VÉGLEGESÍTENI.
<#lama>#lama><#banplz>#banplz>
Fel akarok menni az SG.hu szerverére de egy iylen üzit dob ki... "Disconnected. Connection rejected by game" MI lehet a probléma??? elõre is kösz a helpet!!!
Továbbra is tudok javasolni neked néhány ezer másik szervert, ahol lehet hogy elviselnek. Eleve az is furcsa, hogyha csak havi pár órát publikolsz, akkor miért oda jössz vissza, ahonnan már kiraktak egyszer...
Mert volt egy gyerek, aki nyomott duston egy elég WH gyanús fejest, mindenki azonnal WH-nak nézte, de én meg pont vettem demot, mert elegem lett a sok csodagyerekbõl, és demoztam akit láttam, és visszanéztem a demot, és egy pillanatra kilógott a ct keze, elõtte meg nem is oda nézett a gyerek, tehát egyértelmûen nem wh volt. Bár nem hiszem, hogy õt, mert akkor asszem csak én voltam fent admin.
Ebbõl amúgy az a tanulság, hogy milyen jó, hogy mi demozgatunk ban elõtt, mert más helyen szerintem azonnal kapta volna ezért a gyerek, ártatlanul. Mert akkor élõben tényleg nagyon wh-nak nézett ki a dolog. Még a saját csapattársai is azt mondták, hogy ez cheat volt.
WH-ért csak nem tudtam végleges bannt adni
<#szomoru1>#szomoru1>
Anno kaptál már, pontosan ugyanezért. 30 kill és 5.0kd felett kirakhat az admin és kész. Elhiszem hogy élvezed, hogy másnak szinte esélye sincs ellened, csak ne nálunk.
rendesen idegesit már