Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
feltettem a steamet... meg a játékot...
namost a probléma ott kezdõdik,h megvan az accname + accpassom 😊
(nehéz is lenne elfelejteni) 😊
viszont akármikor akarok belépni, mindig azt irja ki,h rossz név / jelszo (persze angolul)
namost ugye kértem jelszoemlékeztetõt 😊
beirtam a serialt, amivel leregeltem a HL2-m (a DVD tok belsejébe van belebiggyesztve)
és azt irták,h elküldve a mail, amivel resetelhetem a pw-m...
namost se mail, se loginképesség...
ilyenkor mit lehet tenni???
megj:
utoljára kb. fél éve használtam a steam accom
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
http://thenamelessphoto.com/
http://thenamelessphoto.com/
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A login/jelszavam tudom, hisz ezer eve +1 nap mendeg jo volt.
Ijenkor mi a fax van?

25-5
kövi meccs ancients, neophyte, tgc
bárki lõ 3 fejest azt egybõl gyanusitgatják
nem azt mondom hogy a pl 21:2es stat nem fura hanem hogy nagyon hamar ráfogják az emberre hogy csítel:S
kéne télleg egy VAC update (vagy azt a háttérben updatelik az átlaguser tudta nélkül?)
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
megvettem a cs 1.6-ot de nagyon noob vok egyenlõre,
megtudja vki mondani hogy hogyan kell beállítani hogy botok ellen jáccak
(legalább lenne vmi esélyem 😄 )
kösz elõre
az a baj hogy a windows egy csomo szart elindit alapbol ami nem is kell,és ez terheli a gépet
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
vegyek atomerõmüvet ,hogy normálisan menjen a cs:s a nyomorult vista alatt??!!
hát nem,
szopjon le a Microsoft
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Szerintem a probléma egyszerûen az, hogy a RAM 70%-a meg van telve, ha nem csinálok semmit akkor is, és a maradék 30%-ot nem tekinti létezõnek a Vista, ezért kizárólag a pagefile-ba hajlandó dolgozni. Mert pl miközben nyomtam a VST-t, folyamatosan úgy pörgött a winchesterem, hogy majdnem kiszakadt a helyérõl. Kiléptem. Akkor is pörgött még. Megnéztem ebben az erõforrásfigyelõben milyen folyamat használja ennyire, és egy csomó rendszerfolyamat, és a pagefile.sys-t olvasgatja, írja folyamatosan.
A szokásos találgatás, mindenki azt hiszi megvan a spanyol viasz, aztán csak nem javult meg még semmitõl az a -40% XP-hez képest.