Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
most épp a steam választalansága zavar 😛
nemtom miért, ez most jobban zavar, mint az,h a BM baszik válaszolni 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
ez van... a steam is baszik rám, mint az egész világ...
kezdõdött 1 felnõttképzési sulival, aztán folytatodott a BM-mel, aztán most meg ez... brühühü, nemtok CS-zni, amig még van rá idõm <#rinya>#rinya>
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Meg kint voltam az udvaron, és hallottam egy tök ismerõs hangot, felnézek, erre elrepül pont felettünk elég alacsonyan valami bazi nagy légcsavaros repülõ. Nem tudom miért, de amikor megláttam, kicsit féltem, nagyon ismerõs volt a hangja.
Aztán most rájöttem miért. Volt börgöndön a repülõnap, és megnéztem most mik voltak, és ez valószínûleg egy LI-2-es volt, ami a DC3 alapján épült, aminek meg a C-47 nevû katonai változata van a Medal of Honor: Airborne-ban. Szóval ezért volt olyan ismerõs a hangja 😄
Szerk: ja izé, nem is hûtõt, hanem fagyasztót, a hûtõt még nem vittük le.
Már június óta le kellett volna, hogy be tudjuk rakni a tök új hûtõnket a helyére, ami azóta is az elõszobában áll, csakhát közbejött ez-az.
Letöltöttem a Counter Strike Source-hez pár darab fy pályát, de mindegyiknél error-t rak a pályákra és a textúrák nagy része helyett is rúzsaszín képek vannak.
Tudnátok linkelni olyan pályákat, vagy oldalt, amelyek biztosan mûködnek?
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
toalettduck
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Hiába törlöm ki, mert újra letölti a szerver, aztán újra szól miatta...
@
http://thenamelessphoto.com/
mert eltünt a papir ami a dobozban volt
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
irtam...
a durva az,h amikor beirtam a serialom (persze az üzim és a tárgymezõk megadása után - megj: volt külön ilyen sor is, amit nem volt kötelezõ kitölteni, de azért beirtam, hamár a steam hivatalos support oldalárol jutottam oda - ez azért lesz érdekes, mert 2 külön mailcimrõl van szo, mégis felismerte a serialom),és böktem a submit gombjukra, akkor nem a citromailes, hanem a freemailos cimem adta be 3 lehetõséggel,h reset pass, a többit nem is néztem, mert engem nem értintenek (billing + ilyesmik vtak, szal...) 😊
ez azért durva, mert anno a freemailos mailcimemmel regeltem és aktiváltam, most meg a citromailessel hoztam létre ujra ugyanazt az accnevet...
ezexerint a serial megvan nekik, meg a hozzátartozo freemailos mailcimem is...
ugyh most inkább nem probálom ujra aktiválni, leirtam nekik, mi volt a régi accom, és hogy ujra leregeltem (hamár voltak oly kedvesek,és törölték), hamár "that account was not found" üzenetet kaptam, deh az igenis az enyém, és jo lenne, ha játszhatnék mindenféle "duplicate serial" üzi nélkül 😊
képet is mellékeltem nekik, amin én vagyok, ah tartom a kezemben az orig HL2-t, és a serial is látszik...
tapasztaltaktol kérdezném:
kb. mennyi idõ, mig reagálnak vmit???
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
mivel eddig a serialommal kértem, hátha vmit elgépeltem 😊
és poén van 😊
That Account was not found 😄
namost tök poénbol elõkerestem a 2004-2005. éves teljes levelezésem, ahol találtam 1 másik loginnevem (azzal a 6steam-et probálgattam, arra emléxem, és azé vettem origot, mer az nem müködött) 😊
namost ugye azt sima másolással dobtam be ugyanigy oda, h igen, ismerem az accnevem 😊
(csak az elgépelés elkerülése végett)
és tádáááámmm!
That Account was not found.
na pfffff... mondhatom szép dolog!
nos, éjszaka kellõs közepén mi mást is csinálhatna az,aki 3 accát nem találja, abbol 1hez orig játék tartozik...
irány a steam forum, ahol nem találtam olyan témát, ahova ezt a nyügöm beirhatnám 😊
szal mi a megoldás?
nem tja vki?