Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aki szeretne jönni a csopiba😊, az küldjön egy privátot nekem
Previously these were under the "community" beta. Please run
hldsupdatetool to receive them. The specific changes include:
- Fixed custom level sound lists under sv_pure.
- Remove friends details from player list.
- Fixed occasional scrunched-up columns in the serverbrowser.
- Fixed a Linux-only crash when loading certain custom maps.
- Memory leak fixes.
- Fixed an hl2mp bug where a spectator could freeze a live player when
mp_forcerespawn was 0.
- Fixed master server queries being truncated if too many players with
long names.
- Fixed hl2mp bug where if you +used a weapon it would not respawn
anymore
- Fixed a CS:S smoke grenade exploit
- Added a way for server plugins to ask players if they'd like to
connect to a different server
- Made materials handle sv_pure correctly when they've included other
materials
- Fixed Windows dedicated server bug slowing down Steam updates
- Fixed IVEngineServer::FadeClientVolume
- Fixed certain models showing up all white when sv_pure flushed them
- Made the server print a client's steam ID and show sv_pure warnings if
sv_pure_kick_clients is 0
- Fixed a bug preventing sv_pure CRCs from verifying correctly on
certain custom maps
Jason
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
mindenkinek az van már?😄
De már komolyan elegem van, hogy ilyen szar minõségû minden fejhallgató.
Tavaly elhasználtam pár ilyen 2000 forintos szart, azok nagy része egyszerûen megsüketült egyik oldalra, 1 kivétellel, azt véletlenül szabályosan kettétörtem ásítás közben. Akkor kb úgy év elején, vagy picivel elõtte vettem egy ilyen speedlinket, az már az egyel jobb fajta volt, 4k volt. Márciusban megsüketült az is, akkor vettem ezt. Mostanáig semmi, gond, erre bereked... Mert kb ahhoz tudnám hasonlítani, amit csinál.
Na mindegy, itt van 2 rendes Philips hanszóró a gépemre kötve, azzal holnap napközben elleszek, késõ délután meg jön a Mistral féle garanciális csere: helyszíni bevizsgálás, azonnali csere, viszont nincs garihosszabbítás, és ha más fajtára van csere, akkor nem a vételárat, hanem a jelenlegi árat számolják be. Ez nem valami trükközés, ott így mûködik. De most ez jól jön, mert gyorsan meg is lesz, meg ha jól láttam felment az ára 8 vagy 9k-ra, tehát most elméletileg annyiért számolják be, ha más fajtára lesz a csere, eredetileg 6400 volt.
töröl, töröl..
De akkor sem értem mi történhetett, mert nem úgy szól, mintha fizikai baja lenne. Mondjuk amikor a hangerõt állítom, akkor recseg. Ja és mindkét oldalon tök egyformán csinálja, tehát ez is a fizikai probléma ellen szól.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Egyszercsak fogta magát, és elkezdett kihagyogatni egy kis idõre, aztán totál elhalkult.
Ha max hangerõre feltolom, akkor van normális hangja, de nem minden frekvencián. Tehát kb úgy a közepes mélységû hangok szólnak, a magasak meg a mélyek alig hallhatóak, max hangerõn. Elõször azt hittem a gépem szarakodik valamit, de másik gépen is ilyen.
Logitech, és asszem 6k volt.
megjelent vagy mi?
meg hallottam hogy ez egy "mod"
vélemény?
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Engineer Trailer
Platforms:
Posted September 11, 2007 @ 5:15 pm
Have no fear, the Engineer is here!
De egyszerre csak egy gépen futhat az internetes verzió.
Ha csak házon belül nyomjátok, azt lehet egy gaméval is
Tapasztalat<#vigyor5>#vigyor5>
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
valaki disconnected "the steam account is used on another location" v vmi ilyesmit (nem tanulok angolul lehet hogy hibás)
CSS + HL2 (szal online + offline)
esetleg
CSS + DoDS (2 online)
vagy mondjuk
CSS + Insurgency (szal valami + egy free-mód)
@
1 Steam accal egyszerre hány gépen lehet játszani egyszerre?
Mert bejelentkeztem ugyanazzal egy másik gépen is, igaz még nem próbáltam játékot, le is kellene tölteni.
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
game.konzol.net:27015 / 87.229.26.68:27015
de te biztos mélyebbre látsz mint én!
Ha meg a tört szó zavar akkor bocsánat!
Amugy Mani admin-t, hlstatx-t tartalmaz a szerver
Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN
Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN
Akit érdekel csináltam egy 12 fõs CSS szervert
193.202.63.250:27015
stat oldal: http://cssbh.ath.cx
midnenkit szeretettel várunk akár eredeti akár tört gammel tolja
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360