Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha ez igy nem megoldhato, akkor nem muszaj egyeni beallitasoknak lennie, csak allitsa be a jatekon belul minden grafikai beallitast ajanlottra, de az elobb leirt lagcompensation stb. parancsokhoz ne nyuljon, csakis az Advanced Video Settings-esekhez. Elore is koszonom!

hoy ehh

Hi All !
Letoltottem CS2HU-rol a dTLegalConfigV2.1-t, megcsinaltam a Readme-ben leirtakat, de az Advanced Video Settings-ben levo beallitasokat mindig nagyon alacsonyra veszi ez a config. Nem tudom, hogyan kellene kivenni ezeket, de pl. a lagcompensation meg ilyesmi parancsok maradjanak meg. En nem ertek a parancsokhoz nem tudom mi mit allit, ezert fordulok hozzatok. Tehat ugy kellene atalakitani, hogy a felbontast, HDR-t, textura reszletesseg stb.-t ne allitsa el, vagy irja felul a Config-ban, ha en egyszer azt a jatekban beallitom. Aki ezt a Config-ot hasznalja, es tud segiteni, pls irjon!

hoy ehh

balvin
nemmûködik😞 elémrakja a steamet és mutatja mennyibe kerül a HalfLife2.
azt meg meg tudom nézni 200Mbos letöltés nélkül is<#idiota>

balvin
inkább megpróbálom indítani és beírom majd hogy mûködik e mert gondolom nem egyedül vagyok így

balvin
vajon elég hozzá CS:S plusz HL2😄M? vagy ezekben nincsenek benne olyanok mint pl a Stridernek a modellje?

Érdekes lehet 😊

CS:S SCI FI mod
Zsoltika 007
Mert nem offolnak? 😊

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Szega87

HeadHunter86
Öcsém még a csapból is Crysis folyik? Jónak jó játék meg szép, de hogy mennyit bírnak róla pofázni...
Hogy hogy nem szól be senki hogy ne offoljatok itt?

nekem a legjobb. nekem el se indul a game. na? <#mf1>

fatalspeter
gáz

fullon nekem is csak 40 fps van

Mozzanat
maximum speed 😊

urbijoe
nekem 1024x768-ban tökéletesen megy medium-on és nem csunya

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Zsoltika 007
Low meg a medium között állítólag nem sok különbség van fps-ben. Sõt volt akinél jobban ment mediumon. Igaz õ asszem bartonos géppel volt. Érthetõ hogy cpu limites volt.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

nekem lowon megy nagyonsok fps el😊 elégaz, nem vagyok grafika mániás
a játék viszont jó lesz
Zsoltika 007
Csak Dx10 alatt lehet feltenni very high-ba. De van rá okosság hogy dx9 alatt is feltehesd. Crysis topikban megtalálod ha érdekel. Amúgy tényleg atomjó lett! Kb 8x vittem végig a demót de még most se unom 😄 Mindíg kitalálok valami hülyeséget vagy másfajta harcmodort.

most nem lesznek fikázó hozzászólások szega hogy senkit nem érdekel?<#gonosz1>
Mozzanat
Jo de én mellette 1280*1024 veri high meg 4 aa meg ami lehet az fullon

Szega87
bezzeg Pakson elindul <#gonosz1>

armageddon666
egyik haverom aztmondja hogy 3000+os procival, egy 8500GTvel és 4 giga rammal fut nála highon. ekkora különbség lenne a High és a very high között ? O.o

@

Mozzanat
AZT AZÉRT HOZÁ TESZEM VERY HIGHBAN ELSEM INDUL NÁLAM LEHET HOGY DRIVER NEM TUDOM DE A GÉPIGÉNY AZ ORIÁSI

armageddon666
Ha jobb gépem lenne énis kipróbálnám és egyetértenék ^^

@

Mozzanat
Nagyon brutál a CRISYS demoja ,pont a legjobb résznél hagyák abba 😊kurva jo a nanoruha ,meg a fegyverek ,a grafikárol meg nem is beszélek ez nagyon odabasz.

A tegnap elmaradt 3 map tesztelésére mostanában fogunk sort keríteni.
Mozzanat
érdekes egy map az biztos

Szega87
a winterwonderlands null texturával képes megoldani hogy ne legyen fps, õt én kiszavaznám

A HQ-n általában 20 szavazatot egy hónap alatt szedünk össze, most az jobb? Ráadásul ahogy elmondod még lusták is vagytok név alapján utánanézni hogy mire szavaztok 😊
Ennél sokkal hatékonyabb a szerveren azon 20 embert szavaztatni, akik ott voltak a tesztelésnél. Nem tökéletes, de még mindig jobb.
Hát a de_forestet én is fegyverváltás miatt fosoztam le véletlenül.
ez mondjuk igaz, sztem sem a szerveren azonnal kéne szavazni, képekkel kéne késõbb akár a hq-n, de minimum párkép, hogy be tudjuk azonosítani, mert sokszor nem emlékszem a nevükre..
a másik meg hogy van hogy véletlen nyomok az 1,2 re ha fegyvert akarok váltani, amiatt is fals lehet a szavazás
GaBenc
Tudod igazad van, csak nem értem mire mondod.
Kapod csiter. <#papakacsint>
De csak egy szavadba kerül és lelépek....vagy banoltatlak. <#nevetes1><#banplz>

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Szega87
tegnap olyan lag volt cbble este hogy 1 métert elõre 1 et hátra dobált

Mozzanat
van 1000 szerver miért pont itt kell játszani???😄DD

A szerveren ezek maradnak:

ba_forest
cs_rated_r
de_autumn
de_cityfever
de_forest
de_hideout
de_industry
de_nordic_chapel
de_phoneix_wkd

Ahol tehát legalább egálban volt a szavazás, azt nem vettem ki. Ettõl függetlenül a cyclebe egyelõre csak a két forest map ment be, a többi votemap, vagy rtv-vel hozható be.
Autumn, hideout, és phoneix nem lettek tesztelve, mert kifelejtettem õket 😊 Ha addig nem kerít rá sort valami admin esetleg, akkor majd holnap lezavarjuk õket.
GaBenc
Na akkor mint ígértem a map teszthez.
Szerintem az van el....hogy is mondjam, hogy a map teszten nem az igazi eredmény jön le. Miért is? Hát-al nem kezdünk mondatot. HÁT azért mert az emberek nem azt nézik amit kellene. Ha nem lagol nem bugos és a server is bírja akkor jó a map. De itt nem ez megy. Ha le lõnek akkor szar, ha én irtok akkor király a map. Ezek alapján egy csomó jó map-et/ot ki dobtok. Pedig nem kellene. A mai teszten nálam egy map volt bugos, ahol a terák a két liftel tudtak indulni. A többi simán ment. Persze ami a serveren is el indult. Azt, hogy mi marad a serveren majd a játékosok el döntik. Gondolom lesz rtv ha nem szeretem van. Ez szerintem követhetö. Majd ti tudjátok mit is csináltok.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

CheAteR88
ezt szoktam tán tenni

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Nemtom, felmegyek a szerverre, aztán valamikor.
naon rég jártál már akkor a szerveren, ha meg valakinek naon nem teccik akkor naon gyorsan átmegy másik szerverre -.- zsY'r

CheAteR88
full szervernél nem 1x láttam oan rtv-t vagy automata szavazást aminek 2 vagy mind a 3 mapja gg volt
a gg-vel én úgy vagyok hogy az szerintem kimondottan dm-be zsír
így nemteccetõs számomra

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Érdekes de majdnem minden nap megy a szerveren, és elég sokan is vannak akkor.

CheAteR88
mikor?

CheAteR88
az egy szar....

Mozzanat
te ne szolj be

Mozzanat
de kell😊

de

CheAteR88
gg nemkell...

Mozzanat
kurva jok a mapok megnéztem öket ,végre lesz mát uj map a szerveren

Amint írtam, fpsbananan meg lehet nézni mindet, és akkor egyértelmû.

A ba_ amúgy battle arena, szal végülis fy.
armageddon666
ba_forest
de_forest

mleyik az a angyonszép erdõs map? meg mi az a ba?

@

Ma lesz mapteszt. Valamikor estig.

Ezeket a mapokat fogjuk megnézni, aki akarja elõre töltse le õket elõre (fpsbanana).

ba_forest
cs_rated_r
de_apathy_v2
de_autumn
de_boohouse
de_cityfever
de_deadblock
de_forest
de_ghost_craft
de_hideout
de_industry
de_livehouse
de_nordic_chapel
de_phoneix_wkd
de_stationhl2_css
fy_island_domination
gg_fy_aerowalk
gg_punishment_nvidia

(köztük van nipperék új halloween mappackja is)