Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hoy ehh
Letoltottem CS2HU-rol a dTLegalConfigV2.1-t, megcsinaltam a Readme-ben leirtakat, de az Advanced Video Settings-ben levo beallitasokat mindig nagyon alacsonyra veszi ez a config. Nem tudom, hogyan kellene kivenni ezeket, de pl. a lagcompensation meg ilyesmi parancsok maradjanak meg. En nem ertek a parancsokhoz nem tudom mi mit allit, ezert fordulok hozzatok. Tehat ugy kellene atalakitani, hogy a felbontast, HDR-t, textura reszletesseg stb.-t ne allitsa el, vagy irja felul a Config-ban, ha en egyszer azt a jatekban beallitom. Aki ezt a Config-ot hasznalja, es tud segiteni, pls irjon!
hoy ehh
azt meg meg tudom nézni 200Mbos letöltés nélkül is<#idiota>#idiota>
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Hogy hogy nem szól be senki hogy ne offoljatok itt?
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
a játék viszont jó lesz
@
Ennél sokkal hatékonyabb a szerveren azon 20 embert szavaztatni, akik ott voltak a tesztelésnél. Nem tökéletes, de még mindig jobb.
a másik meg hogy van hogy véletlen nyomok az 1,2 re ha fegyvert akarok váltani, amiatt is fals lehet a szavazás
Kapod csiter. <#papakacsint>#papakacsint>
De csak egy szavadba kerül és lelépek....vagy banoltatlak. <#nevetes1>#nevetes1><#banplz>#banplz>
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
ba_forest
cs_rated_r
de_autumn
de_cityfever
de_forest
de_hideout
de_industry
de_nordic_chapel
de_phoneix_wkd
Ahol tehát legalább egálban volt a szavazás, azt nem vettem ki. Ettõl függetlenül a cyclebe egyelõre csak a két forest map ment be, a többi votemap, vagy rtv-vel hozható be.
Autumn, hideout, és phoneix nem lettek tesztelve, mert kifelejtettem õket 😊 Ha addig nem kerít rá sort valami admin esetleg, akkor majd holnap lezavarjuk õket.
Szerintem az van el....hogy is mondjam, hogy a map teszten nem az igazi eredmény jön le. Miért is? Hát-al nem kezdünk mondatot. HÁT azért mert az emberek nem azt nézik amit kellene. Ha nem lagol nem bugos és a server is bírja akkor jó a map. De itt nem ez megy. Ha le lõnek akkor szar, ha én irtok akkor király a map. Ezek alapján egy csomó jó map-et/ot ki dobtok. Pedig nem kellene. A mai teszten nálam egy map volt bugos, ahol a terák a két liftel tudtak indulni. A többi simán ment. Persze ami a serveren is el indult. Azt, hogy mi marad a serveren majd a játékosok el döntik. Gondolom lesz rtv ha nem szeretem van. Ez szerintem követhetö. Majd ti tudjátok mit is csináltok.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
a gg-vel én úgy vagyok hogy az szerintem kimondottan dm-be zsír
így nemteccetõs számomra
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
A ba_ amúgy battle arena, szal végülis fy.
Ezeket a mapokat fogjuk megnézni, aki akarja elõre töltse le õket elõre (fpsbanana).
ba_forest
cs_rated_r
de_apathy_v2
de_autumn
de_boohouse
de_cityfever
de_deadblock
de_forest
de_ghost_craft
de_hideout
de_industry
de_livehouse
de_nordic_chapel
de_phoneix_wkd
de_stationhl2_css
fy_island_domination
gg_fy_aerowalk
gg_punishment_nvidia
(köztük van nipperék új halloween mappackja is)