Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<->-> October 26, 2007 - Current Release
Bug fixes
Fixed applications failing to start because mss32_s.dll was not found
VISZONT! akartam kérdezni hogy nektek utolsó steam client update óta nem játzsa azt hogy kéri loginhez a jelszavatok és miután beirjátok connectolna, de nem tud mert az írja nincs kapcsolata a steam hálozatal, miközbe a net megy, meg minden, de viszont minden gép RR után ezt eljátsza, 2 perc mulva megpróbálom akkor már felconnectol gond nélkül. Ez csak nálam vagy nektek is?
Tényleg, portalanítás segített?
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
DualCore Intel Pentium D935 3,2GHz 800MHz/2X2MB csak ez emberi a gépemben XD :P
Néhány internetrõl letöltött fegyver skin az emberek közepén van és nem a kezében.
Mi oldhatná meg a dolgot? Patch? Vagy mi?<#szomoru1>#szomoru1><#help>#help><#help>#help><#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras><#violent>#violent><#confused>#confused><#confused>#confused><#gun>#gun>
5N193R
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Lenne egy kérdésem, mert már nagyon kezdi ba**ni a csoromet a dolog!
WINXP x2 3800+ os proci 2G ram, x1950pro és fullon ilyen 40fps-eket produkálok néha még be is szaggat. Valakinek valami 5lete esetleg?
Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN
Amúgy meg minek kéne 3x ennyi fps? Ezzel elégedett vagyok. A Vista meg ezt leszámítva jobb oprencer mint az XP.
Persze ha megitn beszoptam volna, mint a 6600gt-vel, hogy 30-40%-ot telejsít csak Vista alatt, akkor XP-t raktam volna fel.
Egyébként minek álnevezel? Az elõzõ nicked ANNYIRA nem égetted le itt ha jól emlékszem 😄
VST: 138fps
ingame rushon: 80-150fps 😄
Körbeér a szám baszki 😄
már sikerült manimodot megcsinálnia hogy mûködjön (bár nemlátom hasznát de azé jó hogy van XD)
gungamemel van mindig valami :S egyszeren valaki kezében mindig van kés... nem mutatja a szintjét, nem tud szintet lépni meg veszteni se és csak kése van... (vagy az sem :S) Ez nem tudjuk miért lehet. 2 embernél még nincs ilyen de 3 vagy 4-nél már lesz 1 ember akinek rossz...
másik kérdésem hogy Quake sounds (nemtom mi a mod neve). szal felrakta ezt a kis plugint de rajta kívül mi nem halljuk a hangokat. hogy lehetne ezen segíteni?
@
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
elsõre 140, másodikra 40, harmadikra 28 fps-t adott ki átlagba
Ezek szerint jól elrejtettem benne a kill és quit parancsokat <#eplus2>#eplus2>