Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a statisztika azt mondja, hogy a source és az 1.x is népszerûbb mint valaha
akkor biztos ide áramlik a net összes csalója 😊
akkor biztos ide áramlik a net összes csalója 😊
Mondod te. De mit is mond a statisztika? Ne menjünk beléje. A Counter Strike-nak mint olyan leáldozoban van. Mivel nincs egy normális védelem ezért egyre bátrabban használnak mindent. Persze ez a valve hibája. Én speciel más kikapcsolodást keresek. Néha majd benézek, de szerintem ennek nincs értelme. Ez már nem játék, ez a gépekrõl szól. Ebbe meg nem akarok beszálni.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Azért egy buyscript, és egy gyorsabb reloadot elõsegítõ script között elég nagy különbség van ahhoz, hogy a kettõ között húzzuk meg a határt.
a szkriptek nem véletlenül nincsenek blokkolva... amik meg igen ,azok igen..😄
az összes többi csalás már külsõ addon... nem a játék sajátossága
az összes többi csalás már külsõ addon... nem a játék sajátossága
helmetet hogy ? <#confused>#confused>
http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Na akkor, szóval mindenki használ valamit? De érdekes. A vásárló script is csalás (nincs benne a játékban). Szóval lehet ezt sarkositani, csak a határ a kérdéses. Kinek mi a határ. A tévedéseket elkerülve, mindenki azt csinál amit akar, engem nem zavar. Vagy ha zavar akkor lelépek.....ennyi.
Dodo, nincs semmi baj sem veled sem másokkal. Csak rád hivatkoztam, mert te vagy a nagy csaló vadász. 😄
Dodo, nincs semmi baj sem veled sem másokkal. Csak rád hivatkoztam, mert te vagy a nagy csaló vadász. 😄
szal ha én lövés után nyomok egy duplaQt (amit néha szoktam) akkor elvileg gyorsabban lehet lõni AWPvel minthogyha megvárnám az animációt? O.o nekem nem úgy tûnt...
kérdés ^^: mitõl van az hogy érezhetõen késõbb lövök minthogy megnyomom az egérgombot? :S
kérdés ^^: mitõl van az hogy érezhetõen késõbb lövök minthogy megnyomom az egérgombot? :S
@
Nem, de az +1 dolog, amire figyelni kell action közben, a script meg magától csinálja.
és ezt ugye képtelenség kivitelezni egy q val😄
Amúgy én csak bindeket használok:
-NUMPAD Minuszra admin menü
-NUMPAD Számokra chat bindek(😄, XD, lol, Bocs, Hello)
-INS, DEL bet t/ct all
-NUMPAD Minuszra admin menü
-NUMPAD Számokra chat bindek(😄, XD, lol, Bocs, Hello)
-INS, DEL bet t/ct all
GaBenc most mi van?
Csak kért a gyerek egy ilyen szivatós scriptet, én meg írtam neki egyet.
De ez nem jelenti azt, hogy scripteket használok.
Én amúgy csak 1 scriptet tartok csalásnak, de azt sajnos sokan használják:
Lövés-Váltás Pisztolyra-Váltás vissza AWP-re. Ugyanis ezzel nem kell megvárni az AWP újratöltõ animációját, így gyorsabban lehet újra lõni vele.
Ezt arról lehet felismerni, hogy lövés után egy pillanatra lerántja, majd felrántja az awp-t, és közben egy desert eagle pörgetõ hangot ad(vagy ami van nála, általában deagle)
Csak kért a gyerek egy ilyen szivatós scriptet, én meg írtam neki egyet.
De ez nem jelenti azt, hogy scripteket használok.
Én amúgy csak 1 scriptet tartok csalásnak, de azt sajnos sokan használják:
Lövés-Váltás Pisztolyra-Váltás vissza AWP-re. Ugyanis ezzel nem kell megvárni az AWP újratöltõ animációját, így gyorsabban lehet újra lõni vele.
Ezt arról lehet felismerni, hogy lövés után egy pillanatra lerántja, majd felrántja az awp-t, és közben egy desert eagle pörgetõ hangot ad(vagy ami van nála, általában deagle)
akkor én prau vagyok hogy SEMMIT nem bindelek, sose veszek kb defuset mert mindig van a földön, és mégis egész jól jáccom (szerintem) egy maiakhoz gépest szar géppel?<#vigyor1>#vigyor1>
lanon van gui, ott gombra bindeled a vásárlást... nekem ennyi van a konfigomban, hogy inserttõl endig veszek granyokat, helmetet, és defuset
én még nem csaltam, de nem is tudom hogy kell
tisztán játszom
mi értelme csalni,nem lesz olcsobb a kenyér ha én vagyok a legjobb játékos
ez csak egy szorakozás ,valamikor jobban megy de valamikor nem,
ez van
tisztán játszom
mi értelme csalni,nem lesz olcsobb a kenyér ha én vagyok a legjobb játékos
ez csak egy szorakozás ,valamikor jobban megy de valamikor nem,
ez van
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
detto ^^
kipróbáltam Dodo mit varázsoltál 😄 eredmény:
balklikk, lõegyet pisztoly, ennyi... mondom megint balklikk...semmi... mondom sokbalklikk, meghalok 😄 utána eg bármit felveszek az elkezd magától lõni 😄
ezeket a scripteket amúgy sosem értettem .... elvileg valami wait parancs a kulcs, legalábbis mintha olvastam volna ilyet. na a lényeg, hogy egy ilyen scripttel hogy váltunk gyorsabban fegyvert? O.o vagy mi értelme hogy lövés után késre vált? meg a hasonlók magasak nekem ^^ a burstöt értem, anno volt nekünk is olyan (még 1.valamennyi) de az szvsz tiszta gáz volt mert ha nyomkodtam a gombot bebugolt és akkor 2 körön át lõdözte magától a burstöket -.-
kipróbáltam Dodo mit varázsoltál 😄 eredmény:
balklikk, lõegyet pisztoly, ennyi... mondom megint balklikk...semmi... mondom sokbalklikk, meghalok 😄 utána eg bármit felveszek az elkezd magától lõni 😄
ezeket a scripteket amúgy sosem értettem .... elvileg valami wait parancs a kulcs, legalábbis mintha olvastam volna ilyet. na a lényeg, hogy egy ilyen scripttel hogy váltunk gyorsabban fegyvert? O.o vagy mi értelme hogy lövés után késre vált? meg a hasonlók magasak nekem ^^ a burstöt értem, anno volt nekünk is olyan (még 1.valamennyi) de az szvsz tiszta gáz volt mert ha nyomkodtam a gombot bebugolt és akkor 2 körön át lõdözte magától a burstöket -.-
@
Infarktusra vigyázz azért, te már veszélyeztetett vagy 😛
Egyébként ha a buyscript cheat, akkor én is cheater vagyok. Más meg nincs 😊
Egyébként ha a buyscript cheat, akkor én is cheater vagyok. Más meg nincs 😊
Jelzem, mivel elég régen küzdök ezzel a szaral, ismerek egy-két be állitást (amit nem használok). De ha gondoljátok tarthatunk oktatást az egyenlõség jegyében. Persze akkor célszerû a VAC-ot kilõni a serveren. Ha már lúd akkor legyen kövér vazzzzzeeee. Bocsika a kiszólásokért, csak Dodo -tól tanultam. Bõven fogalmazunk, hátha meg értik.<#papakacsint>#papakacsint>
Persze a véleményem változatlan, a magyarok 80-85% csal. Ezt tartom. A vitatkozás helyet nézétek meg mit használtok ami mondjuk egy LAN-on tiltva vagyon. Ha én egy LAN-ra mennék, fegyvert sem tudnék venni. Vagy is tudnék csak vége lenne a körnek. Én is benne vagyok a 85%-ban.
<#banplz>#banplz>
Persze a véleményem változatlan, a magyarok 80-85% csal. Ezt tartom. A vitatkozás helyet nézétek meg mit használtok ami mondjuk egy LAN-on tiltva vagyon. Ha én egy LAN-ra mennék, fegyvert sem tudnék venni. Vagy is tudnék csak vége lenne a körnek. Én is benne vagyok a 85%-ban.
<#banplz>#banplz>
Na igen.
Ilyesmi cfg-t használnak a serveren is. Egy kattintás és lõ 3-4-5. Csak hát aki nem tudja azt nem kéne okositani. Persze utána meg megy a sírás, hogy csal. Úgyan ez van a scriptekel is, tiltjátok de ti is használjátok (én is használok scriptet). Szóval mirõl is beszélgetünk? Dodo szivem mi is van a "nem tisztán játszik"-al?
Ilyesmi cfg-t használnak a serveren is. Egy kattintás és lõ 3-4-5. Csak hát aki nem tudja azt nem kéne okositani. Persze utána meg megy a sírás, hogy csal. Úgyan ez van a scriptekel is, tiltjátok de ti is használjátok (én is használok scriptet). Szóval mirõl is beszélgetünk? Dodo szivem mi is van a "nem tisztán játszik"-al?
Ez szvsz 1 kattintásra fog 5-öt lõni majd egybõl öngyi. Nem 6 kattintás.
alias ff "f1"
alias f1 "+attack; alias ff f2"
alias f2 "+attack; alias ff f3"
alias f3 "+attack; alias ff f4"
alias f4 "+attack; alias ff f5"
alias f5 "+attack; alias ff f6"
alias f6 "kill; alias ff f1"
bind mouse1 "ff"
Nem teszteltem, de 90%, hogy mûködik, próbáld ki.
bind mouse1 "+attack"-al tudod hatástalanítani, vagy a controlsban simán tedd vissza a lövést MOUSE1-re.
alias f1 "+attack; alias ff f2"
alias f2 "+attack; alias ff f3"
alias f3 "+attack; alias ff f4"
alias f4 "+attack; alias ff f5"
alias f5 "+attack; alias ff f6"
alias f6 "kill; alias ff f1"
bind mouse1 "ff"
Nem teszteltem, de 90%, hogy mûködik, próbáld ki.
bind mouse1 "+attack"-al tudod hatástalanítani, vagy a controlsban simán tedd vissza a lövést MOUSE1-re.
Az lenne a kérdésem, hogy lehet olyat csinálni configgal, hogy balegérklikket ha mondjuk 5ször lenyomjuk akkor mind az 5ször rendesen tüzel, ahogy kell neki, ám 6dszorra a "kill" parancs jön be? 😄 utána 5 lenyomásig megint simán lõ. Esetleg hogy random legyen mikor "+fire" és mikor "kill"? csak mert piszkálnak osztársaim hogy küldjem már el konfigom küldjem már el, aztán gondoltam ez vicces lenne xD (aztán mikor már nem tudják mi a fene miatt halnak meg egyszercsak akkor elmondom nekik mert nemvagyok gonosz -_-)
@
Az AMD az milyen AMD?
Amúgy szerintem ha a Celeron M az a Pentium M, csak kisebb gyorsítótárral, akkor az, ugyanis a Core architektúrát a Pentium M alapján csinálták, magyarul a Pentium M-nek több köze van egy Core Solo-hoz, mint egy Pentium 4-hez.
Amúgy szerintem ha a Celeron M az a Pentium M, csak kisebb gyorsítótárral, akkor az, ugyanis a Core architektúrát a Pentium M alapján csinálták, magyarul a Pentium M-nek több köze van egy Core Solo-hoz, mint egy Pentium 4-hez.
OFF
munkahelyen kéne egy olcso laptop
melyik proci jobb
amd 3500+ (1.6giga)
celeron M520 (1.6giga)
??
ON
munkahelyen kéne egy olcso laptop
melyik proci jobb
amd 3500+ (1.6giga)
celeron M520 (1.6giga)
??
ON
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
aha hiszek neked
kiváncsi BOCS
Voltam már banolva ! <#nevetes1>#nevetes1> Ha régebik is kilesznek irva kivécsi leszek az ennyémnek a részleteire.
tényleg nagyon olcsók 2giga már csak 10k, veszek is --.-
akkor is vegyél mégegyet! 3 lesz! 😄
nekem is 2gb van
hogy pazarold?😊
Szerintem énkûttem, de felesleges, felejtsd el 😊
Sidebar meg a gadgetek csak a ramot meg a procit zabálják, de hasznuk annál kevesebb.
Sidebar meg a gadgetek csak a ramot meg a procit zabálják, de hasznuk annál kevesebb.
Figy Urbijoe van vistára egy minialkalmazás amit te küldtél ell egyszer ,egy szerver figyelö ami kiirja menyien vannak sgén,
küld már ell ,de azt ami csak az SGre vonatkozik kösz😊
küld már ell ,de azt ami csak az SGre vonatkozik kösz😊
Ez mekkora volt már(én+a 78 éves nagymamám):
-Volt akkoriban az a Tell Vilmos film, és mindenki nyilazott, nyilakat gyártott, és apádat eltalálták a homlokán.
-A homlokán?
-Igen, sebes is lett neki
-Akkor az headshot volt!
-Mi?
-Headshot!
-Nem, Tell Vilmos volt.
XD
-Volt akkoriban az a Tell Vilmos film, és mindenki nyilazott, nyilakat gyártott, és apádat eltalálták a homlokán.
-A homlokán?
-Igen, sebes is lett neki
-Akkor az headshot volt!
-Mi?
-Headshot!
-Nem, Tell Vilmos volt.
XD
veled kezdjük akkor
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
A lista még üres. 😄
A HQ-n mostantól találtok egy banlist menüpontot is jobb oldalt felül.
Itt mindig meg tudjátok nézni a kiosztott banok részleteit. A bejegyzések akkor sem törlõdnek, ha egy ban lejár.
Itt mindig meg tudjátok nézni a kiosztott banok részleteit. A bejegyzések akkor sem törlõdnek, ha egy ban lejár.
mi a ? arról azthittem hogy még nyitva van:S
mind1 sorry az offér (bár mondjuk volt most bõven a crysissel)
mind1 sorry az offér (bár mondjuk volt most bõven a crysissel)
ha arra gondolsz ami a mammut IIes épületben PG CyberCafé néven futott már egy ideje bezárt <#ravasz1>#ravasz1>