Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Ja tényleg, én azok közül választottam amit felajánlott.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

De vigyázz, mert egy kis php-s trükközéssel simán megoldható, hogy egy oldal ne mûködjön a reklám képek betöltése nélkül.
Igaz eddig 1 ilyen oldalt láttam, azt is én csináltam, de végül kivettem belõle a feature-t, mert bugos volt, és sokszor ártatlan usereket zaklatott a bazi nagy NE BLOKKOLD A REKLÁMOT! felirattal 😄
Filter nélkül semmit nem ér.
Jobbgomb egy képre, amit tiltani akarsz, és Adblock image...
Ha csak leokzod, akkor csak azt a képet nem jeleníti meg de lehet pl olyat, hogy van egy http://valami.hu/banner/banner1.jpg, és akkor a banner1.jpg helyett egy *-ot írsz, tehát http://valami.hu/banner/*, és utána minden olyan képet eltüntet, ami a valami.hu banner könyvtárában van.

De vannak univerzális dolgok, pl sok oldalnak van külön aldomainje a reklámokhoz, pl ad.valami.hu
Ez esetben ezt kell filternek: http://ad.*

De vannak letölthetõ filter fájlok is.
CheAteR88
bevan kapcsolva😞

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Narxis
Nem kapcsoltad be, vagy erre az oldalra van kikapcsolva.<#nemtudom>

CheAteR88
szpem-.-

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

CheAteR88
feltettem de még mindig ottvan az a szar

Narxis
Firefox-hoz kiegészítõ, letiltja a reklámokat.

CheAteR88
wtf?

Narxis
Már nekem sincs, visszakapcsoltam AdBlockPlus-t.<#hawaii>

CheAteR88
ÁJ LÁV PÉCÉ

armageddon666
nekem is van -.- fújkonzol

@

CheAteR88
vki csürhe?

CheAteR88
különc😛

nekem ilyen nincs... 😛
CheAteR88
úgyis lehet mondani

CheAteR88
errõl

Narxis
xbox reklám a kép felett.

mirõl beszélsz?
CheAteR88
most néuzem:SSSSSSSSSSSSSSSSSSS
MI EZ A GECI KONZOLOS SZARFOSREKLÁM?:S ekkora csóróság lenne sg-n:S

CheAteR88
ha vki jol jáccik szarok rá mert mindenkinek lehet jó napja
de az kicsit már undorító hogy nézem az embert és mindenki ugázik hogy csal meg minden de nem

CheAteR88
én szarok rá ha nekem nem teccik vki akkor voice_enable 0(már eljutottam idáig)
ha vki csítel azmeg bann és ennyi szerintem

igen igen andris volt!!4

Mozzanat
<#levele><#hawaii>

Egyébként igen, szükségtelenül fel van fújva a dolog.
Most mert andris mellényúlt, istenem... valszeg többször úgysem fordul elõ vele. Ahogy eddig sem, mással sem.
Minden egyéb max túllihegése a témának. Az adminok munkája ellenõrizve van, ha valaki szarul csinálná úgyis elvesszük a jogait. Illetve a bannolásokkal kapcsolatban erre készült a banlista, hogy a félreértéseket elkerüljük, illetve a tisztázásokat is egyszerûbbé tegyük.
Győri Devi
Pinky nyugi már 😊

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

speciel zso... csalllo.. és komolyan mondom, hogy szégyen ha nekik nem tetszõ embereket én bannoljakmá..
kérdezem mért?! ...
mondjuk ez nem mostani eset, mert keveset vagyok fennt
egy kicsit el vagy tévedve faszikám, ki kért meg rá egyszer is? Lompi vagy zso vagy ki? szerintem õk mind tudják kezelni az adott helyzetet, meg amúgy is mi fáraszt le ebben? az a két leütött gomb?

amire válaszoltál és amit válaszoltál az nem fér össze:S de ne itt csatázzunk már, mert ez szélmalom harc
Hát ha mindegyik a te hozzáállásoddal csinálja, akkor nem.
HunnernesKonge
Ez a "Megtudtam hogy utálsz ezért én is utállak és keresztbe teszek neked mindenhol" Ez annyira magyar mint a pirosfehérzöld :|
nemvaló egy felnõtt emberhez az árulkodás, ennyi
Ja Walking megvan a screenshot-om a statodról.. Mutassam???? Ha valameik admint érdekli [email protected] és átküldöm.De ebbõl simán banod lenne Walking.Úgyhogy szerintem te vegyél vissza.....
én csak azt mondom, hogy belefáradtam, hogy rendet tegyek... és hogy elnézzem, hogyan esnek túlzásokba mások
Hát Borg ezt nem tudom.Igazából nem is érdekel.Nem válalja föl és ennyi.
Két admin volt fent KREATOR (zoli) és ezen az álnéven ÜBERPROf........
De mind1 nem számít leszedte zso és ezzel le is zárult.
hat admin van a szerveren rednszeresen, és mindegyik az engem nyaggat: zoli bannold már.. szted életképes admingárda?
Miért különben mi lessz Walking???? Azt hiszed érdekel h beraktad a képet amit írtam????Pont szarok rá.Viszont az is tény hogy 8-9 en voltunk a szerveren, és csak fejeseket adtál mindenkinek.A statodról a képet nem raktad volna fel mi??? Kár.Pedig az adminok biztos örültek volna neki.Simán ban-t kaptál volna.(szóval gondolhatjátok h 30 felett ölt és hányszor halt meg.Egészen pontosan 39 - 6)De ha admin van fent miért nem játszol így ahogy most??? Nem furcsa egy kicsit??? Hadjuk Walking faszkamu vagy azt kész.Ráadásúl fal mögött állok 10 másodpercig egyszer csak lõsz eggyet,és fejes,de úgy hogy a játék kiránt a fal mögül.Na ez szerinted mi???? Walking = hax N1........Ennyi vagy meg a neved. CSÁ
Haggyuk
Félreértesz. Én is azt magyarázom, hogy nincs bocsánat.
Azért hasonlítottam egy életfogytiglani börtönbüntetés ítélethez, mert attól, hogy megszökik valaki, és új személyazonosságot csináltat, attól még ugyanúgy bevihetik, ha leleplezõdik, hogy õ az.
Kitûnõ hozzáállás. Te vagy az admin, de ahelyett hogy rendet raknál, inkább mész máshova.
jolvan ennyi, de ha emlékszel rá csak én nyomtam volna rá a bant a kolten nevû re is, mert hogy mimár, hogy ujjakkréginév
az a szemét helyzet, hogy most meg divat lettt a ban , és már nem is tetszik annyira... teszemazt régen korrektmodon bannolgattam, mamár nem érdekel mit csinálnak a szerveren, megyek inkább máshova, más gondja
Igy van. De ebbõl a témából felesleges is többet kihozni.
énmeg azon vagyok, hogy nincs bocsánat, ha volt olyan hülye, hogy ugyanazzal a névvel nyomul, akkor ban... lásd kolten, és nemérdekel a hibafaktor, hogy lehet nem, meg a talán...meg a márnem
Lehet hosszú, de azt akartam vele érzékeltetni, hogy hiába nem követ el újabb bûncselekményt egy bûnözõ, ha egyért már életfogytiglant kapott, akkor azt le kell töltenie. És ha elengedik tök mindegy milyen okból, attól még az ítélete érvényes marad, és bármikor újra bevihetik.
hoszzu és rossz hasonlat.. hamár bûnözõk akkkor megszöktek , és ha meglátjuk az utcán lecsukjuk ujra, ennyi
Tegyük fel, hogy van egy életfogytiglanra ítélt bûnözõ.
Szeptemberbe elkapják, és beviszik a börtönbe.
De valamilyen oknál fogva mindenkit elengednek.
Majd a rendõrség meglátja azt a bûnözõt az utcán, és igazoltatja.
Erre a bûnözõ megmutatja a személyijét, és mondja a rendõr, hogy mintha lenne egy ilyen nevû elítélt bûnözõ. De mivel a rendõrnek nincs helyben semmi bizonyítéka akkor, ezért tovább megy, de azért megjegyzi az ember fejét. Erre a bûnözõ fogja, utánafut a rendõrnek, és elkezdi tõle kérdezgetni, hogy akkor õ most le lesz tartóztatva? Majd elkezdi magyarázni, hogy attól, hogy õ ugyanúgy néz ki, és ugyanaz a neve, mint annak a bûnözõnek, attól õ még nem az a bûnözõ. Majd továbbmegy a rendõr. Erre a rendõr mintha lövéseket hallana a bûnözõ irányából, visszanéz rá, erre a bûnözõ elkezd futni(disconnect), mintha a halál kergetné. A rendõrnek még gyanúsabb lesz az ember, mert pont úgy fut el, mint az a bûnözõ, mikor a letartóztatása elõtt ellógott párszor.

Majd megy be a rendõr, és hallja, hogy egy munkatársa is látta ezt az embert, de õ még biztosabban meg van gyõzõdve róla, hogy ez az a bûnözõ. Ekkor már mindenkinek nyilvánvaló lesz, hogy ez az ember az a bûnözõ.
Majd másnap szépen sétál békésen az utcán az a bûnözõ, a rendõrök meg elkapják, és beviszik a börtönbe.

KB ez a te történeted, átültetve a való életbe. Még mindig úgy gondolod, hogy hagynunk kellett volna szabadlábon?
hogy szegény Borgnak ne kelljen ismételnie magát:
"Kár pedáloznod, cheaterkrõl akkor sem vesszük le a bant, ha utána litániát irnak ide a megtérésükrõl."
Megoldás: ha netán megtértél/más csitelt/stb stb, akkor vegyél új accot és játszhatsz.
Ha ez nem tetszik, menj olyan szerverekre, ahol még nem bukott le az acc...

asszem le lett véve mindenkirõl a ban és most ujra osztogatunk 😞

TE az a wata pinki vagy ?
Mert ha igen jobb lesz ha vissza veszel.

azt a kellemes mondatott amit irtál azt inkább nem másolom be mert
1, anyám foglalkozása nem az
2,kb 5x volt leirva

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

am mikor volt a wetwoodos felvétel ????szeptemberbe??
és én keddrõl beszélek !nem szeptemberrõl ??akkor kedden mért kaptam