Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Igaz eddig 1 ilyen oldalt láttam, azt is én csináltam, de végül kivettem belõle a feature-t, mert bugos volt, és sokszor ártatlan usereket zaklatott a bazi nagy NE BLOKKOLD A REKLÁMOT! felirattal 😄
Jobbgomb egy képre, amit tiltani akarsz, és Adblock image...
Ha csak leokzod, akkor csak azt a képet nem jeleníti meg de lehet pl olyat, hogy van egy http://valami.hu/banner/banner1.jpg, és akkor a banner1.jpg helyett egy *-ot írsz, tehát http://valami.hu/banner/*, és utána minden olyan képet eltüntet, ami a valami.hu banner könyvtárában van.
De vannak univerzális dolgok, pl sok oldalnak van külön aldomainje a reklámokhoz, pl ad.valami.hu
Ez esetben ezt kell filternek: http://ad.*
De vannak letölthetõ filter fájlok is.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
MI EZ A GECI KONZOLOS SZARFOSREKLÁM?:S ekkora csóróság lenne sg-n:S
de az kicsit már undorító hogy nézem az embert és mindenki ugázik hogy csal meg minden de nem
ha vki csítel azmeg bann és ennyi szerintem
Most mert andris mellényúlt, istenem... valszeg többször úgysem fordul elõ vele. Ahogy eddig sem, mással sem.
Minden egyéb max túllihegése a témának. Az adminok munkája ellenõrizve van, ha valaki szarul csinálná úgyis elvesszük a jogait. Illetve a bannolásokkal kapcsolatban erre készült a banlista, hogy a félreértéseket elkerüljük, illetve a tisztázásokat is egyszerûbbé tegyük.
やられたらやり返す。倍返しだ!
kérdezem mért?! ...
mondjuk ez nem mostani eset, mert keveset vagyok fennt
Két admin volt fent KREATOR (zoli) és ezen az álnéven ÜBERPROf........
De mind1 nem számít leszedte zso és ezzel le is zárult.
Azért hasonlítottam egy életfogytiglani börtönbüntetés ítélethez, mert attól, hogy megszökik valaki, és új személyazonosságot csináltat, attól még ugyanúgy bevihetik, ha leleplezõdik, hogy õ az.
az a szemét helyzet, hogy most meg divat lettt a ban , és már nem is tetszik annyira... teszemazt régen korrektmodon bannolgattam, mamár nem érdekel mit csinálnak a szerveren, megyek inkább máshova, más gondja
Szeptemberbe elkapják, és beviszik a börtönbe.
De valamilyen oknál fogva mindenkit elengednek.
Majd a rendõrség meglátja azt a bûnözõt az utcán, és igazoltatja.
Erre a bûnözõ megmutatja a személyijét, és mondja a rendõr, hogy mintha lenne egy ilyen nevû elítélt bûnözõ. De mivel a rendõrnek nincs helyben semmi bizonyítéka akkor, ezért tovább megy, de azért megjegyzi az ember fejét. Erre a bûnözõ fogja, utánafut a rendõrnek, és elkezdi tõle kérdezgetni, hogy akkor õ most le lesz tartóztatva? Majd elkezdi magyarázni, hogy attól, hogy õ ugyanúgy néz ki, és ugyanaz a neve, mint annak a bûnözõnek, attól õ még nem az a bûnözõ. Majd továbbmegy a rendõr. Erre a rendõr mintha lövéseket hallana a bûnözõ irányából, visszanéz rá, erre a bûnözõ elkezd futni(disconnect), mintha a halál kergetné. A rendõrnek még gyanúsabb lesz az ember, mert pont úgy fut el, mint az a bûnözõ, mikor a letartóztatása elõtt ellógott párszor.
Majd megy be a rendõr, és hallja, hogy egy munkatársa is látta ezt az embert, de õ még biztosabban meg van gyõzõdve róla, hogy ez az a bûnözõ. Ekkor már mindenkinek nyilvánvaló lesz, hogy ez az ember az a bûnözõ.
Majd másnap szépen sétál békésen az utcán az a bûnözõ, a rendõrök meg elkapják, és beviszik a börtönbe.
KB ez a te történeted, átültetve a való életbe. Még mindig úgy gondolod, hogy hagynunk kellett volna szabadlábon?
"Kár pedáloznod, cheaterkrõl akkor sem vesszük le a bant, ha utána litániát irnak ide a megtérésükrõl."
Megoldás: ha netán megtértél/más csitelt/stb stb, akkor vegyél új accot és játszhatsz.
Ha ez nem tetszik, menj olyan szerverekre, ahol még nem bukott le az acc...
Mert ha igen jobb lesz ha vissza veszel.
azt a kellemes mondatott amit irtál azt inkább nem másolom be mert
1, anyám foglalkozása nem az
2,kb 5x volt leirva
http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
és én keddrõl beszélek !nem szeptemberrõl ??akkor kedden mért kaptam