Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
やられたらやり返す。倍返しだ!
MSI gx-600 + Microsoft notiegér (otthon mx518+ asztali:D)
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
u.i.: úgylátom valaki levette a bant! KÖSZÖNÖM !<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#integet2>#integet2>
de nem érdemes vele vitatkozni mert csak neki lehet igaza
Inkább arról beszéljetek mér ég az adminok keze alatt a ban gomba mostanság annyira? TRENDI? még nem szerepel a neved a banlistáN?
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Haha! Ismerek nem egy olyan embert akinek van élete és mellette heti 3 órát gamel max mert több ideje nincs. És még tõlem is 100x jobb. Errõl ennyit!
"Ez nem pro szerver" Ez most hogy jön ide? Láttál te már prót? Szerveren nem járt igazán pró már jó pár éve. Nektek már a középszint is annak számít és ez a baj.
"Ez nem pro szerver, mint ahogy sosem volt az. Aki 20 ember között, ilyen map idõvel, csak custom mapokon (tehát kár a régi dolgokra mutogatni) tud 30/5 fölé menni 5kd mellett, az igenis sokkal jobban játszik a szerver népének 90%-ánál. Innentõl kezdve NEM rájuk leszünk tekintettel."
Ez szép és jó! Lenne ha nem úgy lenne hogy van 3 ember kb aki ismeri az összes mapot. És ha ismeri 2-3x is jobb tud lenni mert tudja mi merre. És pont hogy még a vérláma is csinál egy jó kd-t mert ismeri a többi meg nem mert eddig mikor fent volt 90%-ban westwoodot meg dollst stb játszott...
<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
Ez nem pro szerver, mint ahogy sosem volt az. Aki 20 ember között, ilyen map idõvel, csak custom mapokon (tehát kár a régi dolgokra mutogatni) tud 30/5 fölé menni 5kd mellett, az igenis sokkal jobban játszik a szerver népének 90%-ánál. Innentõl kezdve NEM rájuk leszünk tekintettel.
Kár elõvenni ezt a témát mindig ujra meg ujra. Az meg hogy low meg mid embereket rúgnánk ki emiatt egy fasság, és ezt te is tudod. És neked sem mostanában volt 5x/x statod. Jó ha hetente adódik olyan, akinek fölé megy a statja, de ELSÕRE senkit nem bannoltunk még emiatt, max ha többedszer van ilyen, vagy annyira kirívó.
Másrészt, a server ads-ban, és a szabályokban is benne van a kiirás, úgyhogy olyat se kell ferdíteni hogy nem szólunk elõre. Szóval be lehet fejezni a nagyzolást, mert attól még nem lesz hihetõbb a szöveg. Arról nem is beszélve, hogy 1 nap, vagy netán 1 hét banba se hal bele senki.
Én pl tegnap is fentvoltam 1 hét kihagyás után, elsõ két mapon minden szerencsétlen belõtt, de minek idegesítsem magam ezen? Ha õ arra büszke, hogy napi X órát a szervereken tölt és ezért jobban tud lõni, akkor inkább csak sajnálom. Nekem ez nem életcél, mint ahogy a szerverre a többség szintén kikapcsolódni, és nem a nagyarcú önjelölt-praukat megy csodálni.
Ha meg ez nem tetszik, van x másik szerver amit lehet hogy nagypofájú senkiknek tartanak fent. (és ezzel nem jellemeztem senkit akit bannoltunk, mivel nem erre ment/megy ki - bár mehetne szvsz)
Egy szó mint száz, én biztosan nem fogom magam azon idegesíteni, hogy bannolunk valami vérpistikét, aki azt hiszi hogy attól nõ meg majd a farka, hogy alkalmi low-okat be tud lõni az SG-n.
<#nezze>#nezze><#mf1>#mf1>
Jah én nap mint nap fenn vok.
Igen van olyan aki ha feljön tuti meglövi az 5ös kd-t, és olyan is aki csak visszafogja magát, mert szeret ide járni.
<#integet2>#integet2>
Jah, hogy csak így tudod fenntartani a magas k-dt?
Nekünk sajna nem az, hanem csak fogvicsorgatás.
<#action>#action>
Figyelmeztetés? Lehet, hogy kéne, de tudsz olvasni nem?
A másik FUN server a kissebségnek (bénák-nak, van olyan szerver ahol esetleg kihívást jelenthet egy veled azonos szintû játékos lelövése.
SRY ez a mi szintünk a te játékod minket nem szórakoztat, játszani szeretnénk mint te is ha nem látod be a kettõnk tudása közti külömbséget maj én szólok. 😊
<#banplz>#banplz>
やられたらやり返す。倍返しだ!
Igazság szerint pont ezen gondolkodtam én is miután beírtam tegnap! Azért egybõl minden figyelmeztetés nélkül 1 nap ban kicsit sokkoló <#bdead>#bdead>
Legalább egy figyelmeztetés jöhetett volna elõtte !!!! Télleg elég lenne egy óra is elsõre.
A kd meg 5 volt nem 30<#gonosz1>#gonosz1> mivel 30:4 a stat <#vigyor2>#vigyor2> bár a szabályzatban 4 fölött van <#nezze>#nezze>, úgyhogy jogos a ban,csak sok <#sir>#sir>
szerintem mindenképpen módosítsatok rajta 😊 MEG LEGYEN FIGYELMEZTETÉS!!! PLZ
Jah és könyörgöm vegyétek le rólam had jáccak ma is...itt unatkozok és máshova nincs kedvem menni <#worship>#worship> Igérem jó leszek<#buck>#buck> !!!
30 K/D-ért nem egy nap bant kapsz. <#vigyor1>#vigyor1> Az simán végleges.<#banplz>#banplz>
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
@
Tudom, már régen érett...😊 <#vigyor2>#vigyor2> Itt, most szeretnék elnézést kérni, bár tudom ez nem nagyon számít azoknak akik perpill általam haltak meg és nem bírták tovább cérnával. Nem tehetek róla hogy egyeseknek órák kelenek egy map felfogásához, én meg imádom az új mapokat, ott legalább nem lehet bekempelni a "jól megszokott" helyekre. Ígyhát sikerült összehozni egy 30:4 es Kd-t 😊 SRY, télleg...tudom tudom ottvan a szabályzatban...de olayn jól esik ilyenkor..., de megígérem mostmár mindíg figyelek rá, ne legyen ilyen!
Amúgy az "1 nap" az dátum, vagy 24 óra??? 😄
nem szivesen megyek más szerverekre manapság, ritkán van idõm, ilyenkor titeket boldogítalak 😄 kellemes kis társaság... 😊 Bár lehet sokan zavarnának már el egy végleges ban-al 😞 Nekik annyit, hogy SRY én is elkezdtem valamikor jáccani ... 😊 Most sem vagyok high, csak egyszerüen ésszel játszom...nem rohangálok töketlenül...arról meg nemtehetek hogy a sok töketlenkedõ meg álatalam hal meg 😄 <#violent>#violent>
Na, kb röviden errõl ennyit.<#integet2>#integet2>
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Devi téged bármikor bárhol be lehet lõni 😄
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Holnaptól teljes maplista szavazás.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Sword te meg ne röhögj 😄
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!