Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem volt az dúrva. Egyszerûen nem volt balance. Kint van a kép a cs hall of fame topikban. Admin munka jeles. Ban helyett pakolni kellett volna... <#eljen>#eljen> Ha nem tudsz pakolni akkor meg admin say. Ilyen egyszerû lett volna. De ezt a legegyszerûbb ki kell baszni aki jól játszik. <#levele>#levele>
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
-L- <#sgteam>#sgteam> Bienvenue sur le chan de la SGTeam
lál
lál
Amúgy hosszabbításkor nincs csapatcsere, meg nem mûködnek a csapatváltó funkciók se. Más playert ha átrakok, akkor nem történik semmi, ha meg magamat rakom, akkor 1mp alatt átrak 5x oda-vissza, de végül oda, ahol eddig is voltam.
Szega: én voltam, adtam egy 1 órás bant, a többi admin is mondta, hogy ki kéne rakni kicsit, mert a 30-as k/d azért durva.
Büdös macska, büdös macska,
mivel etetnek téged?
nem a te hibád!
Nem visznek állatorvoshoz,
Nem te vagy a kedvenc háziállatuk
Lehet, hogy nem vagy egy rózsakert,
Kinek orra van, elszelelt...
mivel etetnek téged?
nem a te hibád!
mivel etetnek téged?
nem a te hibád!
Nem visznek állatorvoshoz,
Nem te vagy a kedvenc háziállatuk
Lehet, hogy nem vagy egy rózsakert,
Kinek orra van, elszelelt...
mivel etetnek téged?
nem a te hibád!
Szega, Dodo aszondta hogy 30/1 Stat miatt.
Borg: Most baszta ki Zso-t is, meg egy rakat játékost, szal nemtom akko állítsátok be hogy mittomén 20 perc ban, vagy valami, vagy legalább mondjátok el hogy mennyit kapunk a TK-ért. Amúgy ez a faszság hogy a gránátot eldobod, vagy shotival belelõsz, akkor az sok TeamAttacknak számít, nem egynek, szal két shotis team attack és megy is a ban.
Borg: Most baszta ki Zso-t is, meg egy rakat játékost, szal nemtom akko állítsátok be hogy mittomén 20 perc ban, vagy valami, vagy legalább mondjátok el hogy mennyit kapunk a TK-ért. Amúgy ez a faszság hogy a gránátot eldobod, vagy shotival belelõsz, akkor az sok TeamAttacknak számít, nem egynek, szal két shotis team attack és megy is a ban.
engem meg most vágott ki a server, sejtem miért de azért elõtte megkérdezem Borg neked mit ír a logod
Disconnect: Breaking Server Rules.
nekem jobban teccett a régi...
fõleg a rank...
ez az uj rank sz**,bu**,fo*,nehezebben áttekinthetõ
fõleg a rank...
ez az uj rank sz**,bu**,fo*,nehezebben áttekinthetõ
..::[F@ce]::..> 84.2.39.217:27015
Én egy szóval sem mondtam, hogy 5 perc.
Btw, a banig eljutni nem kis dolog, szal nem hiszem hogy csak mert beugrált...
Btw, a banig eljutni nem kis dolog, szal nem hiszem hogy csak mert beugrált...
Ja, egyébként a stem idm:
STEAM UserID STEAM_0:1:5726924
Légyszi szedjétek le a bant, és csináljatok valamit ezzel a TKBAN dologgal mer ez így vicces lesz hogy a lámák miatt engem bannolnak.
STEAM UserID STEAM_0:1:5726924
Légyszi szedjétek le a bant, és csináljatok valamit ezzel a TKBAN dologgal mer ez így vicces lesz hogy a lámák miatt engem bannolnak.
a HL:CS és a cs source meg a többi cs is durva bátyám szerint szar .szert a fene durvainkább meg 2006 ban a cs volt a legjobb 2000ezren gamelnek most is épp 😄 lehet
Ez a tk ban ez vicces dolog, a hülyegyerekje beugrál a gránátom alá, én meg kapom a bant. Azt mondta Borg hogy 5 perces a ban, azt már egy órája nem tudok bemenni. Akkor most ez hogyvan?
Amúgy a bounty annyiban újabb még, hogy te magad is feltehetsz pénzt valakinek a fejére:
!bounty nev osszeg
!bounty nev osszeg
btw, ATAC lekérdezés:
!tacount
!tkcount
!tacount
!tkcount
Ezt egyelõre nem lehet változtatni. Illetve C-ben kéne, a sourceot változtatni, mert mindenhol fixen kódolt print.centertext van...
Btw, akit zavar a sok hlstatsx message:
hlx_display 0|1 = Enable or disable displaying console events.
hlx_chat 0|1 = Enable or disable the displaying of global chat events (if enabled).
(ezek a hlx menübõl is állíthatók)
hlx_display 0|1 = Enable or disable displaying console events.
hlx_chat 0|1 = Enable or disable the displaying of global chat events (if enabled).
(ezek a hlx menübõl is állíthatók)
"magyar ircnetrõl"
Ez az ad systemmel akad össze valszeg. Annak az elõtagja x04, amibõl az adok elõtt csak x jelenik meg.
Valamit majd kitalálok erre is.
Valamit majd kitalálok erre is.
Monacobol játszol? 😄
Vagy csak simán konzolba, és ha nem védett a config akkor megjegyzi.
pl tegnapi bind "ALT" "say PUSH THE BUTTON YEAAAAAAAAAAAAAA!!" 😄DD😄
pl tegnapi bind "ALT" "say PUSH THE BUTTON YEAAAAAAAAAAAAAA!!" 😄DD😄
pl:
bind "h" "say hello"
bind "UPARROW" "say thetime"
bind "DOWNARROW" "say timeleft"
bind "LEFTARROW" "say sry"
bind "RIGHTARROW" "say np"
bind "KP_INS" "say nextmap"
bind "KP_DEL" "say 😄"
bind "h" "say hello"
bind "UPARROW" "say thetime"
bind "DOWNARROW" "say timeleft"
bind "LEFTARROW" "say sry"
bind "RIGHTARROW" "say np"
bind "KP_INS" "say nextmap"
bind "KP_DEL" "say 😄"
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Quakenet-es gondolom ? Azt leirhattad volna. ^^
http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Kipróbáltam de semmi változás, újraraktam Steam-et és ezután amikor indítottam a játékot kidobott egy üzenetet.Az nt2.sys vagy nt4.sys fájl mûkõdésében hiba lépett fel, blablabla.Ez milyen fájl?Nem lehetne kijavítani?Nem akarom újratenni a Windows-t ha egy mód van rá...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Milyen kiirásoknál?
Hogyhogy két körig?
Utána visszakapcsol magától?
Utána visszakapcsol magától?
Eseteg próbáld meg 7.10-el. Nekem ezzel jó.
Még annyit, hogy a PHP-s signature linket csak a kép ELSÕ generálásához, vagy background átállitáshoz használjátok.
Egyéb esetben maga a kép direktlinkjét szúrjátok be Dodo esetében, pl:
http://game.konzol.net/hlstatsx/hlstatsimg/progress/sig_20.png
Egyéb esetben maga a kép direktlinkjét szúrjátok be Dodo esetében, pl:
http://game.konzol.net/hlstatsx/hlstatsimg/progress/sig_20.png
ATi HD2600XT 256MB GDDR4, 7.12-es driver.Vista op. rendszerrel.
Milyen videokártya? Nekem hd2600xt van, 7.10-el vista alatt teljesen jól fut minden.
Skacok!
Cseréltem a gépben videokarit, régi nVidia-ról ATi-ra, drivert elõtte leszedtem, majd felraktam legfrissebb ATi-t, de STEAM-ben egyik játék se indul el, kiírja, hogy Preparing to launch...aztán semmi nem történik.A Source már elõtte fent volt az se indul, meg kaptam a videokarihoz a The Black Box cuccot(ebbe van egy pár játék) aktiváltam, letöltöttem és azok se indulnak.Hiába írja My Games-nél, hogy 100%Ready.Más játékok, pl. WoW elindulnak.
Cseréltem a gépben videokarit, régi nVidia-ról ATi-ra, drivert elõtte leszedtem, majd felraktam legfrissebb ATi-t, de STEAM-ben egyik játék se indul el, kiírja, hogy Preparing to launch...aztán semmi nem történik.A Source már elõtte fent volt az se indul, meg kaptam a videokarihoz a The Black Box cuccot(ebbe van egy pár játék) aktiváltam, letöltöttem és azok se indulnak.Hiába írja My Games-nél, hogy 100%Ready.Más játékok, pl. WoW elindulnak.
UPDATE:
http://game.konzol.net/hlstatsx/sig.php?player_id=20&show_flags=1&background=1
Ezzel állíthatjátok a signature kép hátterét. 1-10-ig, illetve random-ra.
A KÉP NEM VÁLTOZIK ETTÕL EGYBÕL! CSAK A CACHELÉS UTÁN, TEHÁT KB 5 PERC UTÁN csekkoljátok újra a képeteket.
(dodo signature képe az elõzõ postomban a 8-as bg-t hasznalja mostmar)
http://game.konzol.net/hlstatsx/sig.php?player_id=20&show_flags=1&background=1
Ezzel állíthatjátok a signature kép hátterét. 1-10-ig, illetve random-ra.
A KÉP NEM VÁLTOZIK ETTÕL EGYBÕL! CSAK A CACHELÉS UTÁN, TEHÁT KB 5 PERC UTÁN csekkoljátok újra a képeteket.
(dodo signature képe az elõzõ postomban a 8-as bg-t hasznalja mostmar)
A HLstatsX-ben mostmár van lehetõség signature kép generálására a statjaidból!!!
Ezt az URL-t használd:
http://game.konzol.net/hlstatsx/sig.php?player_id=20&show_flags=1
Logikusan a player_id= után a saját ID számodat tedd be. A player ID-det a hlstatsx oldalunkon a player nevedre kattinta, a részletes infok között találod meg.
Ez pl Dodo55 signature képét csinálja:
A képek 5 percenként cachelnek, tehát ennyi idõ kell nekik a frissitett adatokhoz.
Ezt az URL-t használd:
http://game.konzol.net/hlstatsx/sig.php?player_id=20&show_flags=1
Logikusan a player_id= után a saját ID számodat tedd be. A player ID-det a hlstatsx oldalunkon a player nevedre kattinta, a részletes infok között találod meg.
Ez pl Dodo55 signature képét csinálja:
A képek 5 percenként cachelnek, tehát ennyi idõ kell nekik a frissitett adatokhoz.
!deathbeam, !damage_report help, hlx_menu
Itt tudod állitgatni a dolgokat.
Amugy mi irogat neked nagy fehér betükkel? A c4countdownra gondolsz? Az pedig !c4timer.
Látod az új szerver még a segged is kinyalja 😄D
Itt tudod állitgatni a dolgokat.
Amugy mi irogat neked nagy fehér betükkel? A c4countdownra gondolsz? Az pedig !c4timer.
Látod az új szerver még a segged is kinyalja 😄D