Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mióta idejárok nem volt jellemzõ a fraghunterkedés a szerverre 😊
de ez így hülyén hangzik :\
@
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Mert attól, hogy public és fun, attól még ugyanúgy CSS, nem Quake.
Te javulni akarsz, mi meg jáccani és jól érezni magunkat, és nem zavar ha még 5 olyannal rohangálok eggyüt aki nem tudja hol a bal egérgomb.
<#integet2>#integet2><#action>#action>
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A ti dolgotok, mondom, engem nem zavar, mert nem járok fel, de aki javulni is akar ebben a játékban, az attól nem lesz jobb, hogy még 5 olyannal rohangál együtt a pályán, akik nem találják lenézés nélkül a bal egérgombot.
De mint csapattársam már írta ez fun szerver, ide jáccani jönnek az emberek és nem azé, hogy valami fregvadász lelövöldözze õket.
ezét próbáljuk a középutat ezzel a kd arány megválasztással betartani.
Pusztuljanak a csíterek, de azért bannolni, mert valaki nem tudja elviselni, högy belövik....... pfff Akkor az ne játsszon ott, aki nem tud annyira és nem tudja elviselni a vereséget.. A jobbaktól tanulni kell, nem elzavarni õket...
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
stat.. rank
valóban , sztem nem kéne... néhányan kényszeresen erre gyúrnak, és fun szerver lévén, nagyon sokat dobna szerintem ennek eltörlése, és nem csak én állnék át a gyengébb oldalra alkalmasint, meg walking... ezért riszpekt neki
nagyon kényelmes ugyan is a jó csapatban felhúzatni pár jó playerrel a rankunkat, meg van pár nyomorík ,akinek ez az élete, hogy jajj de jo vagyok, világverõ, mert jobb publikon a kd-m mint kodijaké...
szánalmas
A banlist le lett véve, amig automatizáljuk.
A szavazást lezárom ma, csak nincs idõm egyszerre mindenre.
mikó zárod le a szavazást???
ezér jött valami szerver bünti ami addíg nem maradt abba míg ki nem léptem teljesem a játékból
Akkó ne szójjá be!
Egyépként ha nem hordanád magasan az orrod.....
lehetne veled beszélni.
Egyépként megy nyasgem te<#kocsog>#kocsog>
20/5 statnál már lázongott a teljes másik oldal, mert olyanokat lõtt, hogy mindenki csak lesett, õt meg nem lehetett lelõni. 25/5-nél már mondogatták hogy valaki rakja már ki. Indítottam egy szavazást, hogy kapjon e 1 nap pihenõt (sm_vote "Ban akhmed 1 napra?" igen nem). Az eredmény 15/20 igen lett. Magyarán még a saját csapatából is volt aki egyetértett vele. Ezután kapott 1 napot. És senkinek nem sírt a szája érte.
Ez is csak szájhõsködés ami itt a fórumon megy, mivel ez messze nem akkora port kavaró probléma, mint ahogy egyesek megpróbálják felfújni. Ez a szabály ezen a szerveren, és a szerver többsége (valamint a belsõ szavazás alapján az sgteam többsége is!!) egyetért vele, tehát ez van és kész.
ismétlem magam, de akkor is:
ez egy játék. az ember kikapcsolódni, szórakozni ül le elé. ha nem szórakoztat, idegesít, akkor kell a francnak (kivéve a mazohistákat persze).
tudom Bond hogy nem tetszik ez vagy az, sérti öreg sg-s tag mivoltodat a bánásmód. de minek is idegeled magad? vagy jólesik? akkor nem szóltam.
Bár nemtom nagyon aggódni kell-e miatta.
- restartgame @ 60 seconds... kicsit helyettesíti átmenetileg a warmupot. A 60 sec alatt nincs extra szabály életben, a stat ugyanugy számol, a TK ugyanugy számit, és a fegyvered is az van amit veszel. De a map indulása után 60sec-el jön egy restartgame, hogy mindenki tiszta lappal indulhasson belépés után. A 60 sec alatt van visszaszámolás is.
- halftime teamswitch. Ez nem extendkor vált csapatokat, hanem mindig félidõben. Tehát, a mapok eredeti ideje 15 perc. Ebbõl adódóan 7.5 perckor mindig lesz egy térfélcsere. 12 perckor jön a map szavazás. Ha extend az eredmény (+12 perc), a map idõ 27 percre módosul, tehát 13.5 perckor (nemsokkal az extend vote lezárása után) lesz a 2. térfélcsere. 27 perckor jön az újabb vote, ha itt is extend lesz (+12perc), akkor a map idõ 39 percre módosul, tehát egy újabb térfélcsere 19.5percnél lenne esedékes, de ez már eltelt. Igy tehát újabb térfélcsere nincs.
- 'lastx' admin parancs (konzolba kiirja a szervert elhagyó utolsó x ember adatait, hogy cheaterek steamid-jére a kilépés után is tudjunk bant tenni)
fixed
- rtv: a teljes maplistából lehet válogatni, nem csak a mapcyclebõl
----
Please feedback, aki már látta ezeket a szerveren mûködni.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Az meg hogy kiléptem még nem jelenti azt hogy itt se voltam. Nézelõdj visszafelé kicsit. Te még sehol se voltál mikor én már itt admin voltam. Ne érts félre! Nekem ez nem okoz élvezetet hogy erre verjem csak jó ha tudod mikor itt játszod a sheriff-et (meg a szerveren is). Az meg hogy az egész reform meg kezdeményezés annyira abszurd kezd lenni hogy már inkább a nevem se adom hozzá (mert szégyen az egész) már más dolog. A szerverre meg ki kellene írni hogy low only és akkor nem lenne félreértés. Mert az hogy no extra pro gamers... Olyat ti még látni se láttatok fent. Jó hogy van ez a szánalom szabály de akkor láthatóan kéne kiírni és akkor talán nem járatjátok le magatokat.
tudom Borg, hogy ezzel a "bugreporttal" nem lehet mit kezdeni, nem is várok megoldást. ez van. biztos hozzá lehet ehhez is szokni idõvel.
másik dolgo amivel talán lehet az a lagg/ugrálás. ez nem tudom miért van, mert loss állandóan 0, choke is ritkán megy fel, akkor is max 10-20-ig. viszont az szintén elõfordul hogy kanyarodok ki egy saroknál és a sarkon túl levõ ellen elõbb lelõ mint ahogy én kiérek a sarokra. amikor meghalok akkor meg hirtelen kiugrok a sarkon túlra.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Kénytelen leszek meg tanulni játszani, pedig azt hittem meg úszom.<#rinya>#rinya>
A team-killes banról volt szó
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ismerned kéne ezt a szabályt!
Ki is mulasztott?
Bocsánat mi kérünk elézést
@
Most igy lesz:
5 team attack = 1 TK
3 TK = kick
20 karma pont = -1TK (eddig 30 kellett)(karma pontok járnak mindenféle csapatmunkáért, pár kör alatt össze lehet szedni)
3 kick = 15 perces ban (eddig 2 kick és 60 perc volt)
Gabenc: még így is minden faszmákot bead ha nyomják a gombot orrvérzésig.
a 30+kill 6KD-nál meg sztem jobb volt a 30+kill 5KD
@
Akkor meg volt az elsõ éles teszt a serveren. Ki is jöttek a plugin hibái. De összeségében a serveren játszva nekem simában megy, mintha gyorsab is lenne. Igaz célozni kell nem ad annyi tunk mákot. Szerintem ez jó. A plugin problémáit meg gondolom, a hozzá értõ emberek majd meg oldják. De azért ne várjuk el, hogy mindent félretéve ez legyen az elsõ dolguk.
A CS:S-t profik csinálták és még mindig nem tökéletes, pedig hanyadik éve játszunk?
やられたらやり返す。倍返しだ!
Meg azt is tudnod kéne, hogy mükszik aszerver és nem mondanál ilyet.
Jah és az vesse az elsõ követ ki még nem vétkezett!