Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
akkor
Mióta idejárok nem volt jellemzõ a fraghunterkedés a szerverre 😊

de ez így hülyén hangzik :\

@

Zsoltika 007
Pedig jártál sokáig ide. Nem értem miért írod ezt. <#fejvakaras>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

armageddon666
azért szerintem a fraghunterség nem volt jellemzõ a szerverre 😊

@

Ja így aki a legtöbbet játszik az lesz az elsõ, dejó.

Mozzanat
😊

Szerintem meg jó ez a stat, jobb, mint a régi, mert nem csak a k/d-re megy, hanem a csapat objective-ekért ad sok pontot, a TK-ért meg sokat levon, tehát kicsit azokat is ráveszi a csapatmunkára, akik eddig egyedül lõtték a fejeseket a jobb k/d-ért, arra meg szartak, hogy melyik csapat nyeri a kört.

Mert attól, hogy public és fun, attól még ugyanúgy CSS, nem Quake.
Lompi73
látod , nem is lesz a te szervered.
Te javulni akarsz, mi meg jáccani és jól érezni magunkat, és nem zavar ha még 5 olyannal rohangálok eggyüt aki nem tudja hol a bal egérgomb.
<#integet2><#action>

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

google ?

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Tisztelem amit mondasz, de a fregvadász is játszani megy, csak õ így tud 😊
A ti dolgotok, mondom, engem nem zavar, mert nem járok fel, de aki javulni is akar ebben a játékban, az attól nem lesz jobb, hogy még 5 olyannal rohangál együtt a pályán, akik nem találják lenézés nélkül a bal egérgombot.
Lompi73
tisztelem amit mondasz részben igazad is van.
De mint csapattársam már írta ez fun szerver, ide jáccani jönnek az emberek és nem azé, hogy valami fregvadász lelövöldözze õket.
ezét próbáljuk a középutat ezzel a kd arány megválasztással betartani.

na a fszom kivan már... nem tom ki hozta fel ezt a statbannos témát, de mostmár lezárhatnátok mert 2 hete errõl szól ez a kva topic bmeg!!! ÉS IGEN, KELL A KIRUGÁS, MERT TANULÁS UTÁN NÉHA LEÜLÖK CS-ZNI, FELMEGYEK SG-RE ÉS A SOK PRO MAKKER FEJBEKÜLD A MAP ELEJÉN...Általában ilyenkor kilépek a 2. ilyen után... aki meg pro hogy lelövi a prot, azt jóhogy nem idegesíti...

Nem értelek benneteket... nem szoktam játszani az SG szerveren, de miért zavar az valakit, ha jól játszik valaki más? Ha a rateja rendben, akkor az admin (ha már admin) vagyen demót, aztán elemezgesse, és ha úgy látja, bannoljon örökre. Ne játsszon, mert túl jól jtszik? Ez olyan, mintha Egerszegi soha nem úszhatott volna ott többé, ahol nyert...

Pusztuljanak a csíterek, de azért bannolni, mert valaki nem tudja elviselni, högy belövik....... pfff Akkor az ne játsszon ott, aki nem tud annyira és nem tudja elviselni a vereséget.. A jobbaktól tanulni kell, nem elzavarni õket...
a szerveren: zso néven játszik!
váááváááváááá pár napja szerváltam be ezt a game-t de már min. 20x hallottam ezt a kodiak nevet, ki a halál ez a srác?

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

öööö , ujabb észrevételem lenne...
stat.. rank
valóban , sztem nem kéne... néhányan kényszeresen erre gyúrnak, és fun szerver lévén, nagyon sokat dobna szerintem ennek eltörlése, és nem csak én állnék át a gyengébb oldalra alkalmasint, meg walking... ezért riszpekt neki
nagyon kényelmes ugyan is a jó csapatban felhúzatni pár jó playerrel a rankunkat, meg van pár nyomorík ,akinek ez az élete, hogy jajj de jo vagyok, világverõ, mert jobb publikon a kd-m mint kodijaké...

szánalmas
SCITEK

Ezt nem értem, milyen büntire milyen reakció volt ami nem maradt abba?

A banlist le lett véve, amig automatizáljuk.

A szavazást lezárom ma, csak nincs idõm egyszerre mindenre.
Lompi73
bann list hol van???
mikó zárod le a szavazást???

Lompi73
volt véletlen csapattárssebzésem meg volt egy afk-s is akit leütöttem adminbol.
ezér jött valami szerver bünti ami addíg nem maradt abba míg ki nem léptem teljesem a játékból

Lompi73
Nekem ez nem okoz élvezetet hogy erre verjem csak jó ha tudod mikor itt játszod a sheriff-et (meg a szerveren is)

Akkó ne szójjá be!
Egyépként ha nem hordanád magasan az orrod.....
lehetne veled beszélni.
Egyépként megy nyasgem te<#kocsog>

Hm?
Tegnapi példával élve, ott volt Akhmed. Fingom nincs ki volt valójában csak álnéven, nem is érdekel.

20/5 statnál már lázongott a teljes másik oldal, mert olyanokat lõtt, hogy mindenki csak lesett, õt meg nem lehetett lelõni. 25/5-nél már mondogatták hogy valaki rakja már ki. Indítottam egy szavazást, hogy kapjon e 1 nap pihenõt (sm_vote "Ban akhmed 1 napra?" igen nem). Az eredmény 15/20 igen lett. Magyarán még a saját csapatából is volt aki egyetértett vele. Ezután kapott 1 napot. És senkinek nem sírt a szája érte.

Ez is csak szájhõsködés ami itt a fórumon megy, mivel ez messze nem akkora port kavaró probléma, mint ahogy egyesek megpróbálják felfújni. Ez a szabály ezen a szerveren, és a szerver többsége (valamint a belsõ szavazás alapján az sgteam többsége is!!) egyetért vele, tehát ez van és kész.
Lompi73
ha adminbol büntizek azé mé jár bünti???

ekkora problémát csináltok abból mert van pár ember aki néha eléri ezt a statot... ahelyett hogy játszanátok...
ismétlem magam, de akkor is:
ez egy játék. az ember kikapcsolódni, szórakozni ül le elé. ha nem szórakoztat, idegesít, akkor kell a francnak (kivéve a mazohistákat persze).

tudom Bond hogy nem tetszik ez vagy az, sérti öreg sg-s tag mivoltodat a bánásmód. de minek is idegeled magad? vagy jólesik? akkor nem szóltam.

Ez ha bug is, nem a banké, hanem a bet rendszeré.
Bár nemtom nagyon aggódni kell-e miatta.
Added:

- restartgame @ 60 seconds... kicsit helyettesíti átmenetileg a warmupot. A 60 sec alatt nincs extra szabály életben, a stat ugyanugy számol, a TK ugyanugy számit, és a fegyvered is az van amit veszel. De a map indulása után 60sec-el jön egy restartgame, hogy mindenki tiszta lappal indulhasson belépés után. A 60 sec alatt van visszaszámolás is.

- halftime teamswitch. Ez nem extendkor vált csapatokat, hanem mindig félidõben. Tehát, a mapok eredeti ideje 15 perc. Ebbõl adódóan 7.5 perckor mindig lesz egy térfélcsere. 12 perckor jön a map szavazás. Ha extend az eredmény (+12 perc), a map idõ 27 percre módosul, tehát 13.5 perckor (nemsokkal az extend vote lezárása után) lesz a 2. térfélcsere. 27 perckor jön az újabb vote, ha itt is extend lesz (+12perc), akkor a map idõ 39 percre módosul, tehát egy újabb térfélcsere 19.5percnél lenne esedékes, de ez már eltelt. Igy tehát újabb térfélcsere nincs.

- 'lastx' admin parancs (konzolba kiirja a szervert elhagyó utolsó x ember adatait, hogy cheaterek steamid-jére a kilépés után is tudjunk bant tenni)

fixed
- rtv: a teljes maplistából lehet válogatni, nem csak a mapcyclebõl

----

Please feedback, aki már látta ezeket a szerveren mûködni.
Zsoltika 007
A másik meg hogy ha low szervert akartok akkor minek rá stat? Ki a nagyobb láma vagy mi? Mert kb arra jó. Aki jól játszik azt úgyis kibasszák. Akkor meg minek?

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Szega87
Találtam 1 kis hibát, a bankrendszerben szerintem bug hogy SPECTATOR-ként is lehet fogadni és pénzt nyerni

Zsoltika 007
Lehet több ideig voltam admin mint te, és lehet többször voltan azon a szerveren mint te... Lehet te se beszélnél faszságokat össze vissza.
Az meg hogy kiléptem még nem jelenti azt hogy itt se voltam. Nézelõdj visszafelé kicsit. Te még sehol se voltál mikor én már itt admin voltam. Ne érts félre! Nekem ez nem okoz élvezetet hogy erre verjem csak jó ha tudod mikor itt játszod a sheriff-et (meg a szerveren is). Az meg hogy az egész reform meg kezdeményezés annyira abszurd kezd lenni hogy már inkább a nevem se adom hozzá (mert szégyen az egész) már más dolog. A szerverre meg ki kellene írni hogy low only és akkor nem lenne félreértés. Mert az hogy no extra pro gamers... Olyat ti még látni se láttatok fent. Jó hogy van ez a szánalom szabály de akkor láthatóan kéne kiírni és akkor talán nem járatjátok le magatokat.

nekem is furcsa. újra kell tanulni dolgokat. én sokat tunkolok és most gyarkan az az érzésem, hogy vaktölténnyel lövöldözök. párszor már elõfordult hogy hátbaeresztek valakibe két méterrõl 1 tárat, de 0 hit. persze régebben is megesett, csak most valahogy sûrûbbnek tûnik.

tudom Borg, hogy ezzel a "bugreporttal" nem lehet mit kezdeni, nem is várok megoldást. ez van. biztos hozzá lehet ehhez is szokni idõvel.

másik dolgo amivel talán lehet az a lagg/ugrálás. ez nem tudom miért van, mert loss állandóan 0, choke is ritkán megy fel, akkor is max 10-20-ig. viszont az szintén elõfordul hogy kanyarodok ki egy saroknál és a sarkon túl levõ ellen elõbb lelõ mint ahogy én kiérek a sarokra. amikor meghalok akkor meg hirtelen kiugrok a sarkon túlra.

GaBenc
Most nézem ezt a statot. Mi a baj a serverel? 5:00-tól 11:00-ig volt egy kis pihi. Folyamatosan tele van...azért akkor nem annyira szar.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

GaBenc
Tudja a franc, nekem nem ad annyit ez a gonosz server.<#gonosz2>
Kénytelen leszek meg tanulni játszani, pedig azt hittem meg úszom.<#rinya>

Lompi73
56427

Szega87
a TEAM KILL-rõl és ATAC-ról beszélgettünk, senki nem vitatta a szabályzatot, ezt benézted

A team-killes banról volt szó

Narxis
Skacok!Ha egy Steam-es játékot 2 DVD-re/CD-re írtam ki akkor utána, hogy töltsem be a Disc2-õt?Kiírta, hogy please insert Disc2, betettem, leokéztem de nem érzékeli.Simán adatlemezként írtam ki mint a Source-ot is.Csak a Disc2-ben nincs semmilyen exe.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Lompi73
sokat jársz a szerverre, és még csapattag is voltál:
ismerned kéne ezt a szabályt!
Ki is mulasztott?

Bocsánat mi kérünk elézést

armageddon666
tudomén hogy ez lenne 😊 de speciel itt elvileg úgytörtént hogy MIUTÁN bedobta a gránátot, akkor futottak rá a társak, be a gránát után :C bár mint tudjuk a TKk általában úgy vannak hogy befutnak elénk, beugranak elénk, etc, sosem a mi hibánk ^^

@

Szega87
tegnap én is mondtam neki egyfelöl negativ hogy könnyen kibannol, másfelöl meg legalább odafigyelnek rá

Ez igy van, de erre nem az a megoldás, hogy enyhébbre vesszük a büntetést, hanem az, hogy jobban odafigyel hogy ne basszon gránátot a saját csapatára 😊 Valahol ez a célja a pluginnak.
Szega87
mindegy már elég késõ volt hogy aludni menjek,de máskor pls egy admin say és elhúzok anélkül hogy lebannolna vlki

Igen, ezt már tegnap is tapasztaltuk. Lesz rá megoldás.
Jóvan állítottam az ATAC-on. Nem gondoltam hogy ennyit bénáztok 😊

Most igy lesz:

5 team attack = 1 TK
3 TK = kick
20 karma pont = -1TK (eddig 30 kellett)(karma pontok járnak mindenféle csapatmunkáért, pár kör alatt össze lehet szedni)
3 kick = 15 perces ban (eddig 2 kick és 60 perc volt)
Mostmár azért is belinkelem. Érdemes végigolvasni -> Admin vs Játékos

Publik ftw.

Gabenc: még így is minden faszmákot bead ha nyomják a gombot orrvérzésig.

armageddon666
Granyóért gyorsan bannol a szeró... haverom is feljött, 10. körében kb eldob egy granyót, 2 társ belefut és beeng... meghalnak... aztán eltûnt a szerverrõl. Friendsben mondta hogy banolták O.o

a 30+kill 6KD-nál meg sztem jobb volt a 30+kill 5KD

@

GaBenc
Sziasztok.
Akkor meg volt az elsõ éles teszt a serveren. Ki is jöttek a plugin hibái. De összeségében a serveren játszva nekem simában megy, mintha gyorsab is lenne. Igaz célozni kell nem ad annyi tunk mákot. Szerintem ez jó. A plugin problémáit meg gondolom, a hozzá értõ emberek majd meg oldják. De azért ne várjuk el, hogy mindent félretéve ez legyen az elsõ dolguk.
A CS:S-t profik csinálták és még mindig nem tökéletes, pedig hanyadik éve játszunk?

a játékosok is tudnak egymás között cserélni, vagy megkérni az admint hogy rakják át...

Győri Devi
Tu est fuck du pomme?

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Lompi73
Van egy szerver szabályzat, amirõl neked is tudnod kéne.
Meg azt is tudnod kéne, hogy mükszik aszerver és nem mondanál ilyet.
Jah és az vesse az elsõ követ ki még nem vétkezett!

Zsoltika 007
Ja értem. <#wow2>
Akkor szartok a csapat elosztásra csak az a lényeg hogy ne legyen magas kd senkinek?