Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

!damage_report help

Itt lehet ezt állogatni.

Át lehet rakni chat areaba is.

A popupbol amugy instant kilepni az 1,2 gombokkal lehet.
SCITEK
Ja, ja. Ki akarok kapcsolni mindent. Halalsugar, statisztika, nagy feher betukkel a kepernyore kiirt dolgokat.

Szega87
ikeresen elhelyeztel $7,900-t a bankodba es kifizetted a $100-os kezelesi koltseget.

kezelési költség melett van kamat is / többieknek írom

Szega87
sokan panaszkodtak hogy ha meghalnak mindig felugrok pop upba sok sok részletes deatail amit nehéz eltüntetni

Szega87
mert picit 33 tickes iceworld hangulatot áraszt és ha nem emelhetek min 80/80 ra akkor csak a tunkolás megy

Szega87
authold be magad mert ha köv alkalommal felmész nem lesz ott ha nem vagy beautholva

Győri Devi
thx már meg is van 😊

やられたらやり返す。倍返しだ!

Törzstagok kaphatnak, tehát te is. De egyelõre csak én tudok osztani, ha bent vagyok a csatin.
És ez miért baj 66 ticken?
Mástól nem hallottam ilyen lagról.

Btw ez a signature téma nem csak hlstatsx premium accountban van?
armageddon666
bannolt acc? miért van banolva? mi a steamidd? ^^^^^^

@

GaBenc
Akkor öcséd hogy játszik a banolt accal? Meg magyarázod vagy elhiszed?

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Győri Devi
én kaphatok voice jogot?

やられたらやり返す。倍返しだ!

Szega87
nekem eléggé belaggolgatnak az ellenfelek de lehet azért mert számomra érthetetlen okokból nem engedi a server hogy 20k 66 66 nál magasabb rateket használjak! Force-olja minden kör elején a rate 20k cmd és cl 66 ot :/

Szega87
szokott lenni HLSTAT-X be ilyen aláírásba beilleszthetõ html kód, amit most épp nem találok a SG-sbe, meglehetne oldani hogy legyen?

armageddon666
Nah, jó lesz ez a szerver... csak naon zavaró hogy célozni kell nem csak vaktában tunkolni :\ most lehet ezt is megszokni ^^

@

Narxis
Huh, nem rossz!<#taps>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Új év, új szerver, új stat...

A szerveren átálltunk egy új admin rendszerre, amely hozott magával néhány változást is.
A megszokott funkciók némelyike bõvült, némelyike viszont eltûnt. Ezek egy részét, így például a warmupot a késõbbiekben biztosan bevezetjük újra, egyelõre azonban az új rendszer hiányosságai miatt nem lesz. Votemap, votekick, voteban funkciók le lettek véve, mert a statisztikák szerint egyátalán nincs rájuk szükség. A bank még sajnos részben angol nyelvû, de ezen is segítünk majd. A szavazásoknak egyelõre nincs status indicator, de hamarosan ez is meg lesz oldva. Ezektõl eltekintve minden kb ugyanúgy mûködik mint eddig.

Rengeteg új funkció van, szinte minden eddig megszokott dolog változott egy picit. Igy a szerver teljesítménye is jobb lett, bár hogy ez mennyire lesz érezhetõ publik játék közben, az más kérdés.

A legnagyobb változás talán az új stat rendszer, a HLstatsX. Ez az SGTeam sajátja, tehát nem közösben loggol más szerverekkel. A statokat játék közben (az ad sorokban láthatjátok idõnként a használható parancsokat), és a HQ-ról is meg lehet tekinteni (HQ fent: HLstatsX menüpont). Ezzel tehát újraindult a stat, és vele párhuzamosan a bankszámlák is a játékban. A régi stat is megtekinthetõ marad a jelen állapotában a HQ-n.

Nagyon sokmindent lehetne még mondani róla, de jobb ha ismerkedtek a rendszerrel, és kérdeztek ha olyasmi adódik.

Mindezek mellett igyekszünk fenntartani, és minél inkább közelíteni az új configgal is a megszokott, megszeretett SG-szerveres gameplay és hangulat felé. Az esetleges hiányosságok pótolva lesznek, a bugok javítva, minden max idõ kérdése.

Az IP😛ORT nem változott!

SGTeamHQ

Ezzel párhuzamosan élesben is elindult az SGTeam IRC csatornája. Az #sgteam csatit a magyar ircnetrõl éritek el (pl atw.irc.hu:6667). A csatin követhetitek a szerver eseményeit, sõt infókat is kérhettek le a szerverrõl, hogy mi fut épp, mennyi idõ van hátra belõle, hányan vannak bent, stb. A Voice (+) joggal ellátott userek akár chatelhetnek is a szerveren lévõkkel. (Ilyen jogot egyelõre csak a törzstagok kaphatnak.)
armageddon666
ahogy én is :\\

@

én is

Én úgy tudom hogy az accon lévõ összes játékra bant kap.
GaBenc
Gondold végig, csal mondjuk a HL1-es cs-ben. Meg veszi ugyan arra az acc-ra a CS:S-t és nem tud játszani. Ezért ámerikában komoly pénzeket lehetne kapni egy per után.<#papakacsint>

A szerver fut, de még nem javaslom hogy belépjetek. Egyelõre konfigolok, meg megy a backup is 1.1 MB/s-el, szal akármi lehet.
Lol, ha ez így van, akkor a VAC annyit se ér, amennyit gondoltam.
GaBenc
Persze ez nem teljesen igaz. Az acc-ra kapja az igaz, de csak arra a játékra ahol meg fogták. A többi simán müxik.<#hawaii>
Azért ezt illene tudni ennyi év után.<#nevetes1>

Csak pár óra max, most állunk át az új szerverre + hlstatsx.
(15%)
Narxis
<#confused>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

A szerver most egy ideig nem lesz elérhetõ.
Szega87
az account ra kap ban-t a VAC-tól nem a játékra amiben játszott <#oooo>

WoD
legalábbis abból amit csinál biztosnem...<#szomoru2>

..::[F@ce]::..> 84.2.39.217:27015

WoD
aki csítel az nem fog megtanulni jáccani...sztem<#pias>

WoD
érdekes...

a sourca menni fog, attol még hogy a cz bant kapott!
Harmadrészt, meg ha csalsz, utána ne rinyálj... (már bocs)

Egyrészt ha ugyanahoz az acchoz vetted meg, akkor kidobtad a pénzed.
Másrészt akkor szokott ilyen hibaüzenetet írni a Steam, ha fel van törve, és olyan accal próbálsz letölteni, aminek nincs is meg a játék.
armageddon666
steamid kéne hogy segítséget kapj :c
am feltételezem a szerver túl elfoglalt ezért nem tudsz letölteni. szerintem várj néhány percet ^^ (am tényleg várj kicsit többet és hátha megjavul...)

@

Helló!
Megvettem a CS:S-t(mert a cz-ben VACot kaptan 😄) és az lenne a kérdésem, hogy amikor le akarom tölteni a játékot a steamen keresztül, akkor kiirja, hogy túl foglalt a server,várjak néhány percet...
várok,várok, megpróbálom, és nem megy, ugyanezt irja ki..
MIÉRT????????????????????

Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró

Ez azért messze nem igaz.
VAC😄😄 úgylátszik kevesebben ér mint a pb

MSI gx-600 + Microsoft notiegér (otthon mx518+ asztali:D)

Szega87
én egy embert ismerek aki megtudja változtatni az ID-ket ingyen,de már nem CS:S-zik,régen õ hostingolta az Avalon warservert, Dyron néven futott régen, most nem tudom milyen néven van és merre

nem ban kéne az ilyeeneknek, hanem hs, csak ólomból😄

MSI gx-600 + Microsoft notiegér (otthon mx518+ asztali:D)

A cheat része.
Tört steam, vagy mi?
Meg tudják oldani, nálunk is volt már ilyen.
Amúgy szerintem az hülyeség, hogy változik a SteamID-je.
IP-ban, ID-ban, autokick name, oszt legalább van egy kis dolga mielõtt vissza tud jönni.
14 , szélmalomharc
Ja és azt még elfelejtettem hogy megkérdeztem a csávót kiváncsiságból hány éves : 14, és hogy miért csinálja ezt, erre ilyet válaszolt :

- 5 éves tapasztalatom van CSS-ben, de ennek ellenére publicra fel szoktam menni csítelni. (<#fejvakaras>)

Kérdezem tõle hogy ha 5 éves tapasztalata van akkor vajon miért csítel ?
- Mert ez is olyan mint a drog : nem lehet abbahagyni...(?????<#wilting>)

De mondom nem zavar hogy ezzel rontod mások játékélményét ?
- Tudom, de nem tehetek róla, erre idõnként szükség van... (<#falbav>)

Na szóval itt már végem volt, itt be is fejeztem a kommunikációt a sráccal, aki még ezek után felvett friendsbe, de miután visszaigazoltam meggondoltam magam hogy mégegyszer elküldöm az anyjába és kitöröltem a friends listáról...
Hát komolyan mondom ilyen nincs. Most komolyan... Felmentem most este egy elég jó kis DM szerverre. Erre mikor belépek mit látok ? Két csávó a terrorok között pereg mint a búgócsiga és repkednek a fejesek 1000-el. Mondom ezt látnom kell belsõ nézetbõl is, kiléptem spec.-be. Hát ezt láttam és rögzítettem :

MEGALOL AIM 😄

Gigaszánalom. Nem is értem komolyan, mi ebben az élvezet ? Hogy lehet így játszani ? Egyáltalán miért kell ez ?
Ezek után mikor abbahagytam a rekordot visszaléptem játszani és beszélgettem kicsit a csávóval, csak a lényeget vágtam bele a szövegbe :

eDc • KeXeS : **H4L** Guys, I have demo and ID's from you, i send to VAC, BB...
**H4L**|ﮎpAЯTaҲ|@ : GOod Job bb
eDc • KeXeS : nice autoaim
**H4L**|ﮎpAЯTaҲ|@ : oh
**H4L**|ﮎpAЯTaҲ|@ : no its off
**H4L**|ﮎpAЯTaҲ|@ : so u rly think u get us banned? xD
**H4L**|ﮎpAЯTaҲ|@ : ROFL
**H4L**|ﮎpAЯTaҲ|@ : nice try
**H4L**|ﮎpAЯTaҲ|@ : our steam id changes every hour X).
eDc • KeXeS : m******ucker cheaters
**H4L**|ﮎpAЯTaҲ|@ : but nice try
eDc • KeXeS : really ?
**H4L**|ﮎpAЯTaҲ|@ : yes
**H4L**|ﮎpAЯTaҲ|@ : all noobs just typ Voteban -_-
**H4L**|ﮎpAЯTaҲ|@ : finaly some action
eDc • KeXeS : then go and play your d*ck in your mother's pussy, not in there, noob
eDc • KeXeS : d*ckhead
**H4L**|ﮎpAЯTaҲ|@ : =(
|TDK|Iceman(LT) : cheaters
|TDK|Iceman(LT) : i will don play wit this guys
|TDK|Iceman(LT) : cya normal players

Ezután a csávók kiléptek
Mondom ilyen nincs, ezt a szöveget... már feküdtem a röhögéstõl...
Úgy 10 perc múlva visszajött az egyik persze más néven, én egybõl felismertem mert megintcsak osztogatta a fejeseket mint pókerpartin a dealer a kártyákat. Viszont most kicsit lazábbra vette a figurát, mert már nem pörgött mint a körhinta. Ekkor megint kiléptem Spec-be demót venni. Viszont az a szöveg amit ezalatt elnyomott, halálkomolyan érdemes végignézni a demót mert ha a gyerek nem kamuzik hááát akkor nemtudom mi lesz még ezek után...?

Nemgyenge dolgok...

Sorry a hosszú kommentért de ez már tényleg felháborít, nap mint nap találkozok ilyen f**zlámákkal a public szervereken.
WoD
okés...<#wow3>

WoD
okés...<#crazya>