Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
szerk: lettünk -> lettetek
Vagy csak simán a "chat" be?
A fejvadász kérdés. Vérdij van az emberkén, lelövöd az istenadtát és mindjárt nálad a vérdij. De az új pluginban meg teheted, hogy te tüzõl vérdijat az emberkére. Ez régen sörben ment. Már ezt is lenyulták. :-(
Ha a fejvadász alatt a vérdíjat érted: say-be !bounty. Ha valaki 4nél többet gyilkol zsinórban, akkor 1000$ vérdíjat tûz ki a szerver a fejére. Minden túlélt kör, és további kinyírt ember +250. Ha megölöd, megkapod a fejérõl ezt az összeget.
"!bounty név összeg" paranccsal te magad is kitûzhetsz vérdíjat bárkinek a fejére, amit az kap meg aki lelövi.
Lenne pár kérdésem..
Mi a fene ez a bank , meg "fejvedász" vagy mi a szerveren?
Erre gondolsz? <#nyes>#nyes>
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
"Mindig lesz olyan aki szerint nem vagyunk jó adminok. Ezt el kell fogadni. Itt nincs demokrácia."
Ha olvasnál, tudnád miröl volt szó. Igen, arcra megy. Ezért üres a server, ezért nem kell a vip slot, ezért beszélgetek veled.
Mondhatnám ugy is, hogy faszságokat beszélsz, de az sértõ lenne. Ezért nem teszem.
Szeretném ujra a segítségeteket kérni.
Ma a 2. install után jó volt a cs, irta a userconfig.cfgt játék közben.
LCD beállításon minden mediumon 32fps dust 2-n????
Nem tudjatok mi lehet a gond?
Proci 2200mhz, 7950gt,1g ram.
Ez sztem nevetséges. Régen a 600gtvel 60 FPSem volt atlagban, milicianal is 25-35.
Én nem szedtem le és nem is raktam fel semmilyen modosito dolgot, el sem allitgattam semmit. Mitõl ekkora fos a megjelenites?
Bármilyen ötletet am i nem flame szivesen várok.
Amugy pedig mindenkinek BUEK!
ui: Borg nem volt beirva semmi extra a launcherbe
AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D
Most sm_kick #all, vagy sm_kick @all, nem tudom melyik.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Mondjuk ha ép nem vagyok berugva akkor fekszik ha kell ha nem.<#papakacsint>#papakacsint>
De nem értem az adminokat, aki nem szivleli az dobja ki a francba. Kivágod arra az idõre mig játszol azt ennyi. Utána küzdjön vele aki akar. Ez nem csak Portálra vonatkozik. Geci adminok vagytok igy is ugy is, szal használjátok. Mindig megy a sírás, de miért? Nem ismeritek az admin menüt? Keresetek meg tartok oktatást. Dodo-hoz ne menjetek nem ért hozzá.<#nevetes1>#nevetes1>
Most tényleg, minek ez a sok hiszti, van értelme? Mindig lesz olyan aki szerint nem vagyunk jó adminok. Ezt el kell fogadni. Itt nincs demokrácia.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Portált meg haggyátok, office kettõn tegnap elsõ két körbe kapta az egyhitet 😄😄D
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
@

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
De ugye a hitbox, amit a szerver figyel, az nem egyenlõ a te géped által megjelenített modellel.
érdekes más letudott szedni.. ÉRDEKES
Akhmed névem meg P0rtal játsztik, de olyan jó lenne ha már egyszer funszerver , kirakni vagy nemtom, de érted olyanokat lõ hogy bazmeg.
Sickness meg más téma, szal itt a kép, most játszottunk, fejbeküldöm awpvel, azt csurom vér a feje de nem döglik soha.

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
az mikorlesszmá?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
やられたらやり返す。倍返しだ!
a 30 legnépszerûbb marad + 20 db bevotolni
a votolás menjen a szerverlátogatókon keresztül
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
Maradjonak a legtöbbetfutott30+votemegmaradék20
20 változó=gambaru+nipperhause+stb
Meg egyébként mi alapján szûrnéd meg ennyire a mapokat? Még a 30 legnépszerûbb mellett sincs egyetértés, kinek ez, kinek az jön be.
sztem nincs!
legyen 10-20 fix+20 változó
Ilyen formában meg mindegy mennyi van ott. Ott lehet 300 is, legalább van mibõl válogatni rtv esetén az embereknek 😊
nem???
te tudod fejböl melyik a 38-dik?
de_tpoint
de_sonic_v3
de_phoneix_steel
cs_dawes
cs_sps
xmas_rats_b3
fy_chiron_tl34
fy_treatment
fy_woods
aim_overturn
awp_aim_united-underground
Az új szerveren az fy/aim/awp mapok is futtathatóak újra, szal ezek is kapnak egy esélyt, illetve a régi jól beváltak is visszaszivárognak majd a maplistába.
Mapteszt holnap valamikor, addig lehet töltögetni/megnézni õket az fpsbanana-n.