Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én így 3 jäger után már nehezen követem a konzol eseményeit 😄
Na jó.
Én fent voltam 1 órát.
3x könyörögtem, hogy nyomjanak hosszabbítást.
Megígérték, aztán szartak azt tenni.

Ennyi, ha megint szar, akkor találjátok fel az idõgépet, menjetek vissza az idõben, és nyomjatok hosszabbítást, mert én ma többet nem rontom a statom azok miatt, akik szilveszterkor sem isznak egy kortyot sem, és abban lelik az élvezetüket, hogy a kicsit alkoholtól belassult játékosokat szivatják szarrá.

Bár lehet felnézek arra az idõre, de nem leszek többet ingyenfrag, felejtsétek el!

Még a kezem is össze volt fagyva, amiatt is szarul megy. Ez van, hideg van, a lakásban meg nem egészséges rakétákat lövöldözni.
Konkrétan melyik legyen? Ami nem bûn ronda, de fps is van rendesen?
Javasolj egyet.
Mozzanat
Gabenc én ezt nem azért mondom rá, ez poén ,és ö érti ez a lényeg.<#wave>

Mozzanat
nem is állitottam az elenkezöjét😊

armageddon666
írták már

de_westwood
meg utána indrustyn (asszem, az a ködös cucc ^^) is váltott a "warmup" után :\ utána kiléptem aztán vissza már nem jutottam -.-

@

Figy, én figyeltem direkt, és amikor fent voltam, csak 1x váltott, és akkor, amikor kellett. Nem tudom mi történt, elõször jó volt, több mapváltás is volt közben.

Azt tudom, hogy office2-n még biztos jó volt. Meg tudná mondani valaki, hogy mikor, melyik mapon jött elõ a bug?
A fraglimitrõl szavazás indult a HQ-n.

/ Csak mellékesen jegyzem meg, a team belsõ szavazáson 70% voksolt a korlátozás mellett, a szerveren pedig két általam indított szavazáson (20 ember mellett) egyszer 93%-ot, egyszer pedig 77%-ot kapott a szabályozás.
Szóval Bond én a helyedben nem állítanám, hogy te képviseled a többség véleményét. Max a sajátodat, meg a 2-3 másik pro-ét. /
OrioN the S
Már 5. !😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
Most olyan rész van ,hogy volt/régi tagok szemrehánynak vagy fordítva? Nemtom mit lehet ezen ennyit vitázni... akkor se lesz más a helyzet ,ha rinyálunk ,ha nem... mondjuk topik top10-be bekerülhetünk hja 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

+fixed ATAC forgive esetén slay a köv körben (bentmaradt valami fölös cvar)
+ATAC teamattackbol mar 10 kell egy TK-hoz (eddig 5, HE-vel tul egyszeru volt elerni)
+alap map idõ megemelve a szavazás eredménye szerint
+teamswap egyelore megint nincs, még egy kicsit javitani kell rajta, de amint kész ujra felmegy a szerverre.
kösz sikerült!

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

WEstwood on...

GaBenc
Nem vagy vele egyedül azt hiszem.<#papakacsint>

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

armageddon666
szerintem rank azért maradhat... esetleg azt a részt kéne kiszedni ha megoldható hogy a gyõztes csapat kap x pontot... mert ez az ami miatt igazából az erõsebb csapatba csábul az ember... szal járjon plantért, defuseért, túszmentésért, etc, de olyat hogy nyertek a prók a csapatodban ezért te is kapsz pontot... ez sztem nemkéne ^^

uhh ezt még én is nehezen értelmezem O.o

@

GaBenc
Majd jól megnézem már ezt a rankot. Aztán gyúrok rá.
<#hawaii>
Vagy felesleges eröködnöm?

speciel ha nem lenne rank ,mindenki a játékkal törõdne, nem a hiúságával, mennyire jó... stb... plusz azzal ,hogy erõsebb csapatban maradjon, vannak azért érvek ellene... mellette nagyon kevés
Marmint aki nem ugy tancol ahogy te akarod?
map se kéne rá

Zsoltika 007
Szedd le a magyarítást!

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

CSao!

Lenne egy olyan problémám hogy délelöt megvettem a játékot tök jól ment stb...
De miután föltettem a stream magyarositást azóta nem tudok felmenni semilyen servere. ilyen hiba üzivel dob ki😛latform error module failde to initialize.
Van valakinek valamilyen 5lete?
köszi elQre is. Bolgod ÚjÉvet mindenkinek! 😊

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

ezért nem kell rank a szerverre) minden problémátokat megoldaná😊 uff
Zsoltika 007
Most ezzel se leszünk elõrébb... Aki nem úgy táncol ahogy fütyülnek már egybõl csúnya, rossz, statláma, wannabe pro, stb ember lesz. Figyeld csak meg! Pár év alatt eljátszották már pár emberrel. Ez itt mindíg is így ment. Innentõl kezdve miért legyen valaki is jóindulatú visszafelé? Ez a nagy demokrácia? Meg a többség igénye. Ja! <#szomoru2>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Ezt Õ nem értheti, faszt se jár a szerverre..

GaBenc
Akkor ugy látom nem jutunk semmire.<#szomoru1> Pedig tényleg azért vitatkoztam, hogy találjunk megoldást. De mindenki csak a maga vélt/valós vagy valósnak vélt igazát nyomja. Már csak egy kérésem van ebben az évben, probáljuk már meg egymás alázása nélkül megbeszélni a problémákat. Mindenki tud bunkó lenni.....az nem nehéz.

Mindenkinek sikerekben (és pénzben) gazdag Boldog Új Évet Kivánok.

Hidd el, tudom...

easy botok is csalnak amúgy? mind1, azok legalább nem pofáznak vissza 😄

Zsoltika 007
"Nekik kell az, hogy bejöhessenek a szerverre, és halomra lõjék a náluk gyengébbeket, mert akkor van mire verni hogy õk a prok. "
Ezzel rohadtul megmondtad a lényeget! Csak éppen pont magatokkal kapcsolatban!! Mert engem rohadtul nem érdekel ha valaki jobb nálam. De ilyenkor már lázong mindegyik mert azt a legkönnyebb hogy: Basszuk ki!! És akkor most ki is akar lámákat lõni? Ja! hogy ha a jobbakat kirakjuk mi leszünk a királyok? Ok! <#vigyor>
(És akkor lehet itt magyarázni hogy játékélmény meg anyám tyúkja. De abba már nehéz belegondolni hogy ha 2 hétig szopná a brét vki szépen elkezdene gondolkodni meg csapatba játszani és rohadtul bejöhetne akármilyen über pro szarrá lehetne lõni mert bizony egy csapat erõsebb mint 1 játékos. De amíg ki van nyalva a lámák segge addig kényelmesen elszüttyögnek és ha valaki egy picit ésszel játszik már ki van baszva.)

sztem elég sokan
"Eleve nem áll érdekükben konstruktívan gondolkodni, vagy egyátalán gondolkodni a dolgon" Akkor írd ki hogy noobs only és meg is oldottad a problémát, végül is csak 3x mondtuk már tegnap óta.

Valamint még 1 észrevétel, azzal hogy ilyen stílusban írsz csak magadat járatod le mr president. ;D

Húha most megkaptuk 😄

Mellesleg nem tudom hányan VERIK ARRA A *****AT hogy lelövik sicket vagy ép Zolit... De azért most jól megmondtad ;D

Zsoltika 007
Nyugodtan. 😊

Mielõtt valaki beszólna, én indítottam újra a szervert.
Valamelyik plugin baszakodik még, de most elvileg orvosoltam.
Melyik mapon volt amúgy?

A lag max attól lehet, hogy a net a szar ma.
Az a baj, hogy a végtelenségig folytathatnád a vitát, mert õk nem akarnak különbséget tenni a "kicsit jobban lõ", és a 20/0 meg 30/5 között. Folyamatosan csak ezeket a túlzásokat, meg urban legendeket puffogtatják, sõt még lehet hogy hisznek is bennük. Eleve nem áll érdekükben konstruktívan gondolkodni, vagy egyátalán gondolkodni a dolgon, hisz csak a cirkusz a lényeg. Nekik kell az, hogy bejöhessenek a szerverre, és halomra lõjék a náluk gyengébbeket, mert akkor van mire verni hogy õk a prok. Ha ide nem jöhetnek be, akkor mitõl áll fel majd nekik?😊 Más pro szerveren valszeg senkik, meg waron is bõven van aki jobb náluk. Kell egy hely ahol faszlámákra lõdözhetnek. Teljesen megérthetõ az õ álláspontjuk is.
Győri Devi
és a lagrol ne is beszéljünk

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

<#wow2>Ez mi volt?Mi az, hogy ide-oda ct-t be dobált egyik kör rõl a másik ra?

OrioN the S
dráma

Nem foglalkoztat már túlzottan a kérdés. Vagy írjátok ki hogy faszlámák only és onnantól mindenkit kivágni, vagy ne legyen megkötés. BUÉK! (6ig szpemelek!)

Lompi73
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

GaBenc
A kérdésre nem válaszoltál.
"Szoval a szabály szerinted nem jó? Akkor nem is kellene szabály? Vagy hol lenne a határ? "
Tényleg érdekelne a véleményed, szerinted hogy kellene?

Egyáltalán nem volt nagyobb arcunk mint akárki másnak a szerveren szerintem. Borg teljesen jogtalanul szólt ránk, húha volt egy bindem ami a szervert minõsítette. Sicket meg azért banolni mert belõtt pár embert párszor, meg mert ugyanúgy visított mint ahogy általába 10-en szoktak egyszerre... A szabályzat meg húhhh. Ilyenkor be akarja tartatni mindenki, de amúgy meg mindenki sz*r*k rá.

De mindjárt jön valaki és elmondja hogy milyen ostoba vagyok és nincs igazam... =D

GaBenc
Nincs semmi ellent mondás. Van egy szabály ami mindenkire vonatkozik. Ezt be kell tartani vagy meg kell változtatni. A barátodat meg nem a statja miat dobtam ki, az arca miatt. Ha jól emlékszem let neki(nektek) szolva, hogy egyszerüben beszéljetek. De ez most nem a téma.
Szoval a szabály szerinted nem jó? Akkor nem is kellene szabály? Vagy hol lenne a határ? Ha meg számolunk, a prok vagy a lámák vannak többen?
Végül is igazad van, nem kell publik server. Kell egy passzos amin játszanak "prok" azt meg szünik minden vita. De amig publik van addig vita is lesz. Mindig lesz valaki akinek nem jó az éppen aktuális rend.

dededededede istenem. Akkor mért kell banolni aki már kicsit többet lõ mint a másik? Ellentmondást vélek felfedezni... 😞

Szerinted ez jó társaság hogy mindenki kurvaanyázik voice-ba? Kikapcsolom oké, akkor meg írják. Amúgy megsúgom hogy háromszor annyian játszanak már ezzel a játékkal mint a szerver kezdetekor, viszont hazánkban nem lett több szerver. Remélem érted a logikát....

GaBenc
De engem érdekel a véleménye. Mindenki véleménye érdekel, mig normálisan közli. Még az is lehet, hogy jó dolgokat mondanak. Elvben itt értelmes emberek vannak, egyet akar mindenki, vidám népszerü servert.

56519 😄

armageddon666
"1) régen jó volt a társaság"

szerintem ha múlt idõ lenne akkor nem lenne még mindig tele a szerver az esetek nagyrészében <_<

@

Már nincs. Én kikerültem amint nem fizettem (megjegyzem csak jan elsején kéne kibaszni), másrészt van olyan akit egy éve nem láttunk de azért õ még tag. Másrészrõl mit szóljunk bele, Borg mindig is a "publiklámikat védte a kockaprok ellen". Erre mit lehet tenni? De mindig neki van igaza, így vagy elfogadod vagy kilépsz... jónapotkívánok

GaBenc
"Nem ti szartátok a spanyolviaszt, kicsit túl lettünk esve annak a bizonyos lónak a túlsó oldalára.

szerk: lettünk -> lettetek"

Most komolyan, ezt ki fejtenéd? Talán meg értik a problémádat és tesznek valamit. De igy csak lozung, általánoságban való fikázás. Mond meg szerinted mit és hogyan kellene. Mivel értelmes embernek tartalak, tényleg kiváncsi vagyok a véleményedre.

A beleszólási jogát saját maga elutasította, õ csak fikázni szeret. Van még 1-2 ilyen ember. Nem belõlük kell kiindulni, ennyi.