Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én fent voltam 1 órát.
3x könyörögtem, hogy nyomjanak hosszabbítást.
Megígérték, aztán szartak azt tenni.
Ennyi, ha megint szar, akkor találjátok fel az idõgépet, menjetek vissza az idõben, és nyomjatok hosszabbítást, mert én ma többet nem rontom a statom azok miatt, akik szilveszterkor sem isznak egy kortyot sem, és abban lelik az élvezetüket, hogy a kicsit alkoholtól belassult játékosokat szivatják szarrá.
Bár lehet felnézek arra az idõre, de nem leszek többet ingyenfrag, felejtsétek el!
Még a kezem is össze volt fagyva, amiatt is szarul megy. Ez van, hideg van, a lakásban meg nem egészséges rakétákat lövöldözni.
Javasolj egyet.
de_westwood
meg utána indrustyn (asszem, az a ködös cucc ^^) is váltott a "warmup" után :\ utána kiléptem aztán vissza már nem jutottam -.-
@
Azt tudom, hogy office2-n még biztos jó volt. Meg tudná mondani valaki, hogy mikor, melyik mapon jött elõ a bug?
/ Csak mellékesen jegyzem meg, a team belsõ szavazáson 70% voksolt a korlátozás mellett, a szerveren pedig két általam indított szavazáson (20 ember mellett) egyszer 93%-ot, egyszer pedig 77%-ot kapott a szabályozás.
Szóval Bond én a helyedben nem állítanám, hogy te képviseled a többség véleményét. Max a sajátodat, meg a 2-3 másik pro-ét. /
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
+ATAC teamattackbol mar 10 kell egy TK-hoz (eddig 5, HE-vel tul egyszeru volt elerni)
+alap map idõ megemelve a szavazás eredménye szerint
+teamswap egyelore megint nincs, még egy kicsit javitani kell rajta, de amint kész ujra felmegy a szerverre.
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
uhh ezt még én is nehezen értelmezem O.o
@
<#hawaii>#hawaii>
Vagy felesleges eröködnöm?
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Lenne egy olyan problémám hogy délelöt megvettem a játékot tök jól ment stb...
De miután föltettem a stream magyarositást azóta nem tudok felmenni semilyen servere. ilyen hiba üzivel dob ki😛latform error module failde to initialize.
Van valakinek valamilyen 5lete?
köszi elQre is. Bolgod ÚjÉvet mindenkinek! 😊
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Mindenkinek sikerekben (és pénzben) gazdag Boldog Új Évet Kivánok.
easy botok is csalnak amúgy? mind1, azok legalább nem pofáznak vissza 😄
Ezzel rohadtul megmondtad a lényeget! Csak éppen pont magatokkal kapcsolatban!! Mert engem rohadtul nem érdekel ha valaki jobb nálam. De ilyenkor már lázong mindegyik mert azt a legkönnyebb hogy: Basszuk ki!! És akkor most ki is akar lámákat lõni? Ja! hogy ha a jobbakat kirakjuk mi leszünk a királyok? Ok! <#vigyor>#vigyor>
(És akkor lehet itt magyarázni hogy játékélmény meg anyám tyúkja. De abba már nehéz belegondolni hogy ha 2 hétig szopná a brét vki szépen elkezdene gondolkodni meg csapatba játszani és rohadtul bejöhetne akármilyen über pro szarrá lehetne lõni mert bizony egy csapat erõsebb mint 1 játékos. De amíg ki van nyalva a lámák segge addig kényelmesen elszüttyögnek és ha valaki egy picit ésszel játszik már ki van baszva.)
Valamint még 1 észrevétel, azzal hogy ilyen stílusban írsz csak magadat járatod le mr president. ;D
Mellesleg nem tudom hányan VERIK ARRA A *****AT hogy lelövik sicket vagy ép Zolit... De azért most jól megmondtad ;D
Melyik mapon volt amúgy?
A lag max attól lehet, hogy a net a szar ma.
やられたらやり返す。倍返しだ!
"Szoval a szabály szerinted nem jó? Akkor nem is kellene szabály? Vagy hol lenne a határ? "
Tényleg érdekelne a véleményed, szerinted hogy kellene?
De mindjárt jön valaki és elmondja hogy milyen ostoba vagyok és nincs igazam... =D
Szoval a szabály szerinted nem jó? Akkor nem is kellene szabály? Vagy hol lenne a határ? Ha meg számolunk, a prok vagy a lámák vannak többen?
Végül is igazad van, nem kell publik server. Kell egy passzos amin játszanak "prok" azt meg szünik minden vita. De amig publik van addig vita is lesz. Mindig lesz valaki akinek nem jó az éppen aktuális rend.
szerintem ha múlt idõ lenne akkor nem lenne még mindig tele a szerver az esetek nagyrészében <_<
@
szerk: lettünk -> lettetek"
Most komolyan, ezt ki fejtenéd? Talán meg értik a problémádat és tesznek valamit. De igy csak lozung, általánoságban való fikázás. Mond meg szerinted mit és hogyan kellene. Mivel értelmes embernek tartalak, tényleg kiváncsi vagyok a véleményedre.