Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a valóságba is kicsit, pl a sövény tetejérõl kilõttem egy rakétát, és az meg hátbatalált egy gyereket, akinek elõtte hiába ordítottam, hogy menjen már arrébb 😄
De aztán adott valami finom bort 😄DD
KICSIT! ^^ de igazából mindenkién XD ezért volt oylan jó 😄DD
@
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Én jól bírom az alkoholt(tegnap amit ittam, azt meg se éreztem, max a viselkedésemen látszott kicsit 😄), de utána az alvásigényem a 2x-esére növekszik 😄
Negyed órája keltem.
asszem kb 20/1 körül mentek a t-k amikor el lett végre rtv-zve
tényleg sokkal hamarabb odaérnek t-k b-re és sajnos nem csak ezer felõl támadható, hanem ezer sunyi kemphely is van körülötte
Egy baja van csak, hogy a B lerakó túl közel van a T-khez, így oda gyorsan plantolhatnak. Viszont cserébe ezer felõl betámadható.
Amúgy sztem fazzság ez a futok+tunk=jó gamma..-.-Taktika a jó..😊
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
De azért BÚÉK belétek is.
(Az elõbb majdnem a tányéromba töltöttem a bort<#idiota>#idiota>)
Javaslatom: 20/0 vagy hasonlo ban
25/5 Figyelmeztetés
30/6 ban
Akkarom kapni az ivet pls.
B.Ú.
http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Megint megbolondult, vagy most jól mûködik?
És mi a helyzet az 1 playerrel, akit eddig nem rakott át?
Csak tudod az az érdekes, hogy a pro-k sokkal inkább játsszák a fürdõskurvát ha lelövi valaki õket, mint a többi alkalmi player a szerveren 😉
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Kényelmes mindenkinek a saját oldalát hajtógatni. Nagyon én se akartam megérteni amit a bátyám ( Lompi ) agresszívan próbált sújkolni belém. De elfogadtam hogy ez van. Dodo55 kibannolt minap mert szabálytsértettem westwoodon. Nagy ügy. Legközelebb jobban odafigylek.
De akinek problémái vannak nyomjon retry-t, mert nem jegyzi meg a pontokat vagy várja meg míg mapváltás van
PunkZoli: mindig is fun szerver, szerintem mindmáig ez a helyzet. De rajtad kivül senki fiát nem zavarja az SM és a HLSTAT-X Max nem jössz fel ennyi.
Csak ugye ez is ugyanúgy le lett szavazva, mert ez sem tetszett nekik.
Nem tudsz olyat csinálni, ami mindenkinek bejön.
Amúgy én elismerem, hogy statbuzi vagyok. De Szega még jobban az! 😄
"mindenki a statot nézi ahelyett hogy játszana"
"nem áll át senki a gyengébb csapatba mer rontja a statját"
jajj
mi a franc az a stat??
úgy beszéltek róla mintha az életetek múlna rajta. ha holnap rosszabb lesz nem kaptok kaját? vagy megemelik a fizum ha jobb a statom??