Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pl. de csak ha te csinálsz szervert otthon 😊
legtöbb szeron limitálva van és konziból sem engedi venni
[email protected]
De szerencsére a 800000. futás körül elérte a futásidõlimitet és leállt 😄
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Ki a szolgáltatod? Javaslom a net beállitásához az Asshampoo WinOptimizer 4-et. Meg egyéb karbantartást, beállitást is elvégezhetsz vele ha xp-d van.
Lenne 1 nagy problémám. Egyik haverommal szoktunk csinálni CS szervert, amire bárki feljöhet. Egy probléma van, ami sokunkat idegesít: ha feljön 1 profi, hozzánk kezdõkhöz, és elkezd awp-t használni. Ilyenkor lenne jó tudni, hogy mi a teendõ. Több clanszerveren játszva már észrevettem, hogy egyes fegyvereket le lehet tiltani valamilyen konzolparanccsal.
Valaki el tudná magyarázni, hogy lehet letiltani az awp-t, hogy ne lehessen venni?
Elõre is köszi😊
Ja, mellesleg a játék, nem a Source, hanem CS 1.6, de a parancsok nem hiszem, hogy sokban eltérnek.😊
..::[F@ce]::..> 84.2.39.217:27015
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Bár akkor ugyanúgy nem váltanának közben a fegyverek ha minden igaz...
MSI gx-600 + Microsoft notiegér (otthon mx518+ asztali:D)
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
(Asszem doomhouseon direkt kipróbáltuk egyx Dodo kérésére, meg vmi másik mapon is emléxem egyre.)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Aztán ha nem megy, akkor elvileg van arra is lehetõség, hogy ne jpeg screenshotot csinálj.
1. a bind F5 "jpeg"-et átirod "screenshot"-ra, ez ha mindenigaz TGA-ként menti a képet
2. nem használod a beépitettet, hanem printscreen gombot nyomod, majd beilleszted paintbe.
http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Elnézést kérek attól a 2 embertõl akinek tegnap idegességemben leosztottam 2 TK fejest militia classic on.:S
Lamas, Smalla, Cheyenne után interjúsorozatunk negyedik állomása az SG team.A szerver örökös karbantartója, az SG team alapítója és irányítója
További részletek és az interjú itt található!
/ reklám off
Nem bírja a strapát!
Szerezzetek már neki valami NÕT!
Gigabyte iSOLO|ABIT x38GT|Intel C2D e6320|sapph.HD3850|3x1024 mb kingmax| 2x250gb samsung raid0|plextor dvr-719 dvdrw|NEC sata dvdrw|Samsung 730BF TFT|SB Audigy|Hyper TyperR 480W|Ozaki 5.1 füles|
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
És abba belehajtasz belûlrõl 20 as vagy akkora csavarokat amekkora éppen 1 centire lóg ki belõlle azt minek lánc? XD