Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Feltesz rá téligumit, meg hóláncot 😄

Bár 1"-os kerékre annyira szerintem nincs.
ember te ilyen idõben deszkázol?😄DDD
WoD
amióta deszkázok nincs idõm cs-zni<#szomoru1>
már nagyon jelentkeznek az elvonási tünetek<#nyes>
muszáj lesszmár ujra leülni és alkotni vmit...<#hehe>

..::[F@ce]::..> 84.2.39.217:27015

tépkedik a répát közösen az animaliberóra
elmentél inni mi hogy EDDKI

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

elirtam SZKRíNSÁT /nem rohog/

Egyébként a "hosszabbitas + csapatcsere" mit mutat igy pár nap után?
Mindig jól cseréli fel a csapatokat?
Tegnap hiába játszottam vagy 5 mapon át, egyiken sem lett megszavazva...
CheAteR88
sötétség belülrõl fakad😊

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Miért van az, hogy amikor nyomok egy F5-ot scennelnék de csak egy fekete képet ment el? Help.

Én voltam. Igen azért kaptad 1 nap !

Nemisigaz!

Francba..Jött elaltatni a cicámat az állatorvos.<#rinya>

Oldalról néztem...

Ez Zso szövege!<#mf2><#vigyor3>

CheAteR88
mert szar vagy

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Talán mert õ elõbb lelõ wp-vel, minthogy a 2 találatod meglenne? 😊
<#idiota>

De ha már WP vel kempel a tag, és M4 -gyel szépen ráillesztem a keresztet a búrájára, GUGOLVA! akkor 2 lövésbõl mért nem adja?<#wilting><#wilting>

urbijoe
10 év

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

k3nGu
ma du. kaptam egy kis bannt 30/3-as statra, tom h ha 10 kd vagy mennyi akkor már jár...furrrcsa szabályok, elsõ volt ien a szerón.mennyi ideig fog tartani a bann?pár óra?1 nap?

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

5w0rdf15h
igen

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Narxis
Ja, pár napja nálam is csinált ilyet, megnézem akkor most is.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

CheAteR88
igen

A kérdés az, hogy tegnapelõtt óta csinál e ilyet.
Az, hogy betesznek 25k-t és másnapra vagy kovetkezo mapra eltunik.

Nem kell beadni mindig mindenkinek. Elég ha nekem adja😛
Nem tudom, h javult-e most nem néztem. Leszoktam a használatáról mert eddig nem volt teljesen jó. De nekem bank nélkül is az SG a kedvenc szerverem. Jó munkát végeztek😛

MSI gx-600 + Microsoft notiegér (otthon mx518+ asztali:D)

A bankkal konkrétan mi nem stimmel? A tegnapi mysql átállás óta nem javult?

A beadás meg mindig is 90%-ban a useren múllott (fáradt vagy, nem figyelsz, nem úgy ülsz, nem úgy fogod az egeret, ki az ellenfél, hogy mozog, hogy mozogsz). A maradék pár % múlhat a szerveren. Ezenkívül a szerver nem adhatja mindig mindenkinek be, mert akkor senki nem lenne hajlandó meghalni a szerveren 😊 Az meg ugye realisztikailag erõteljesen szopó elmélet.

Nekem nagy gondom nincs a szerverrel. Bank kicsit még szar, de amúgy olyan mint az elõzõ. Néha adja néha nem. Teljesen változó. Ugyanazt csinálom, ugyanott, ugyanúgy és 1x beadja másszor nem, ugyanannak az embernek. De a xa mindig is olyan volt mind a nõk lelkivilága..😄

MSI gx-600 + Microsoft notiegér (otthon mx518+ asztali:D)

<#taps>
egyenként fellelhetõek ezek a mapok... de monotonná válik máshol a választék miatt, de hajrá, folytasd
Akkor tehát ennyit az összehasonlítási alapodról, hogy más szerver mennyire adja ezeken a mapokon 😊
ha bárki mond egy olyan szervert ahol ezek a pályák futnak, soha többet nem láttok
rájöttem, de ha valakinek 60as a latency akkor kb a pingje is akkora lehet..

Szega87
mindig mondod, hogy így meg úgy szar a szerver, akkor minek mész fel mindig? az 5 meg lehet hogy a fragek száma volt?

Amit a scoreboardra ir az nem a pinged.

Azt rakja ki, akinek az admin belépésekor éppen a legmagasabb. A másik lehetõség a shortest connection time lenne.
engem is kibaszott ez miatt.. pedig 20nál több nem szokott lenni..

8k/hó vegyéL :s

Talán mert a fake scoreboard pinged figyeli...
csak egyszer jussatok fel ide: 80.239.142.64:26015
ez szerver
no comment a szerver...
az egy dolog hogy nem adja, de 5 ös ping nél miért az enyém a legmagasabb ping? 23-60ig minden van... durva... és kidob, rendszeresen kidob... nyomor
Igen, valószínû nagyon fáradt voltam.
De várjátok csak meg a péntek estét.!!!😄

Fáradt vagy, nem figyelsz oda, éppen le van terhelve a net, szar a szerver, etc. Nekem például éjfél utántól durván szokta "adni".
A másik igen, gyakorolni kell 😄

OrioN the S
szopás

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

CheAteR88
gyakorlás kell nem rinya-.-

Most nem az, de akkor is unom ezt, hogy itt nekünk esik mindenki, hogy el lett állítva.
Van pár beállítás, ami KÖZVETETTEN befolyásolni tudja a találat regisztrációt, igen.
De ezek nagy része kliens oldali, szerver oldalról csak kényszeríteni tudjuk ezeket a beállításokat(lagcompensation, interpolation, stb).
Ezekhez nem szoktunk nyúlni, be lettek állítva, ahogy kell annak idején, azt kész.
Meg ott a tickrate, az szerver oldali, de ott is csak 1 számot lehet állítani, mást nem nagyon.

Ezek kívül ami befolyásolni tudja még, az a szerver, és a kliensek terheltsége. Van egy szerver oldali, és egy kliens oldali FPS is. A szerver oldali FPS a tickratere lehet hatással, ha az alá esik, a kliens oldali pedig a kliensek kimenõ frissitésére. Ami ugye akkor jó, ha legalább annyi, mint a tickrate, ami most 66, tehát akkor lehet tökéletes a játék, ha semelyik kliensnek nem megy 66 alá egy pillanatra sem az FPS. Ez pedig elég valószínûtlen. Ha nincs elég frissítés a klienstõl, akkor a szervernek nincs mit feldolgoznia, hogy kifelé adni tudja a 66 frissítést másodpercenként, tehát hiába kap mégis minden kliens 66 frissítést, ha azok hiányos adatok alapján készültek.

És akkor még mind ehhez jön a lag, amit sajnos nagyon sokan tévesen a low FPS elnevezésének hisznek pedig NEM AZ! A lag szó késést jelent. A lag az a jelenség, amit a ping okoz, tehát a kliensek a pingtõl függõen valamilyen szinten késésben vannak a valósághoz képest.

Azt hiszem ezek alapján belátható, hogy a klienseknek legalább annyi közük van ahhoz, hogy adja -e, vagy nem, mint a szervernek.
CheAteR88
kérd meg zolit õ tuti tud segíteni benne 😉

Értsétek meg, hogy nincs olyan, hogy el lett állítva.
1-2 dolgon lehet állítgatni, de közvetlenül nem lehet befolyásolni a találat regisztrációt.
Hali, mi a fene van ma?!
CSAk én vok ennyire fáradt, vagy valamiért ellet állítva a szerver?
Akárkit lõttem me, senki se kapta a fejest, és mind ilyen 1 hit 20 meg 6 hit 40 volt.:S EZ MI?!!

http://thenamelessphoto.com/

OFF : utólsó kérdés : Van valami magyar oldal ahol ezt leírják hogy mi micsoda ? Vagy inkább próbálgassam egyedül ?

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

Ki kell tapasztalni..a 9 kicsit hiányos eleinte, de van valahol olyan, hogy more than 70 tools..Laser meg minden van benne...
Szóval...van a weld a hegesztés, gondolom egyértelmû mi ez, van az ellastic, ez rugalmas kötél, van a rope....

De ezt így hosszu elmagyarázni.:S Ki kell tapasztalni.