Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kivettem. És egyúttal a cs_motel + shopping bekerültek.
otto13
de_simpsons_css_v2 õ az a map .Valami bug van benne.Nem engedi be lépni a játékost.

Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)

Én nem tette be semmilyen simpsont.
Viszont jó lenne ha valaki megmondaná melyik volt az. Mert akkor kiveszem a szerverrõl, ha a pure nem szereti.
Szega87
de_museum,de_supply abszolut közönségdíjas hosszútávon is

CheAteR88
pure

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Nem tudom,hogy mire ezt olvassátok megoldódik-e a gond...?Ma este mikor Borg berakta a Simpsont,kiírta,hogy töröljek le valami filet.Megtettem,kitöröltem az egész simpsont,de még utána westwoodra sem engedett be!Ugyan azt írta ki mindig.Na most mi a tosz van?
Köszi

megy most a server?

http://thenamelessphoto.com/

<#worship>

Ebbe mi az új ?
<#duma>

Még engem se.😄<#idiota>
Najó, kicket már kaptam szépbeszédért.😄De ezt Lompi tól.

90% ban elvisele, de néha már nagyon furán nézek 1-2 tagra..-.-

Milyen sorba ? <#worship>

Szega87
<#taps>

GaBenc
Mi a szart hisztiztek. A server olyan amilyen, a többségnek megfelel. Szerintem ennyi. Tegnap én sem tudtam játszani, elmentem pokerezni. Az sem ment.<#papakacsint>
Ryant meg nem kell banolni, kezd beállni a sorba. Nevelni kell az embereket nem banolgatni. Gyurit sem banoltam már 2 hete. <#nevetes1>

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

OrioN the S
hja értem

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
<#gonosz1>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Még mindig keresi.
OrioN the S
emlékeztetsz valakire.. az is mindig kereste a kifogásokat amikor lelõtték. majd egyszer megtanulod elviselni 😊

OrioN the S
<#rolleyes>

ja ezek alap dolgok <#vigyor2>

Nem mondom, így volt, de ne úgy kapjam már a 2 fejest, hogy nyugibavagyok, õ meg fél tárat beletunkol a falba.És persze, hogy fejse..A másik meg, 1 fél másodpercig lógott ki a kezem, és ott hogy adja a fejest?

Azér mert az oldalából jön a skúló nehogy már énlegyek a faszláma..-.-

57141: Jeah. nõtt az esély, hogy menjünk forestre.😄
De télleg..Senki se szavaz arra..Pedíg az a leg jobb map...

Neeeeeeeeeeeeeeeeeee két kedvenc mapom a doomhouse meg az inferno dark 😞
<#gunyos1>

A szerveren mától 2 hétig
-de_doomhouse
-de_office2
-de_cpl_mill
-de_inferno_dark
mentes napokat tartunk. Az emlitett mapok csak rtv-vel szavazhatóak be, a mapvégi vote nem ajánlja fel õket.
OrioN the S
Figy.. attól ,hogy faszláma vagy miért kell mindenkit bannoltatni? 😄 idióta..

Majd addok neki egy nagy bannt. <#mf1>

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Szega87
letöltöd a mappet, bejössz, minden körbe oda bujsz lerakon, 2szer fejbelõ és akkor beirod "hogy a jo éd** ku**a a***d!", lécci ezt is meséld el legközelebb forumon hogy milyen superintelligens srác vagy, demom van róla, nyugodtan cáfolj rá, max feltöltöm😊

Senki se szeret engem <#finom>

Amugy ma eleg hamar kiurult a szero fel 2 kor marcsak 2 voltunk szega meg en meg vki spectbe <#worship>
Holnap leszek és beerem zsoooooooot fejjjjje <#mf1>

RYAN ra ráférne egy nagy ban...-.-
Valami cpl_mill utánzaton úgy osztja a fejest az oldalából.:S Lese lehet lõni.

Nohab
Pont ezen gondolkodtam még tegnap. Végülis nem várhatjuk el tõlük, hogy mindenkinek külön kódja legyen.
Én is tudok vele osztani rendesen, csak drága...és azért nem 100 méterrõl.😄

Jah és vannak akik néha úgy lõnek minn m4 el én.😄 olyan gyorsan..-.-

armageddon666
ha p228 a pisztoly: az fasza pisztoly ^^ pontos, egész jól sebez, és ... és 13 golyó ... szal simán lehet fejeseket osztogatni :C nem láttam az esetet szl nemtom milyen értékben osztották a fejest de jópárat kilehet osztani azért.

@

Hali...ma végre idejutottam elõkészítõ meg minden utánn..Szal..Lenne 1 kérdésem...
Had tudjam már meg kik ezek a nagy p228 mayerek a szerón akik westwoodon a map másikoldalán lévõ tetõrõl osztogatták tegnap a fejest..

Hello
Nekem megvan a source eredetin, van egy accom. Csináltam még egy accot, és regéltem ugyanazt a key-t, és furcsa módon elfogadta, így 2 sources accom van. Ez másnél is mûködött. Ez valami bug?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Használj eredetit..De még sajnos eredetiben is van ilyen..PL infernon..

Kiléptél a windowsba mikor lelõttek? mert nekem akkor szokott ilyet csinálni, h visszatérés után bizonyos textúrákat nem tölt rendesen be. Ilyenkor kilépek a cs-bõl majd megint elindítom és jó lesz. (Vistán még nem csinált ilyet😛)

MSI gx-600 + Microsoft notiegér (otthon mx518+ asztali:D)

GyaxyBoy
Sziasztok!
Ma tettem fel elõszõr a Sourcot (gépem nem szerette eddig) és olyan gondom van, hogy egy két pályán telis tele vagyok lila-fekete kiskocka texturájú skinekkel! Ezt hogyan lehet orvosolni?

Köszönöm elõre is a helpet!
Nohab
Végre sikerült. Most már sokkal könnyebb jó statot elérni, ha nem csak 5-30 fpsem van. Elég gépfüggõ ez is.
Nohab
Na jó, letöltöttem, az egész gépet átnéztem mindennel, de még így is ugyan az... bár a net most nagyon jó lett. Azaz az érdekes, hogy a gépcsere elõtt jó volt, de utána...
WoD
aszta de megmondta<#wilting>
sztem ezt magátólis kéne tudnia<#hehe>

..::[F@ce]::..> 84.2.39.217:27015

Nohab
Pr telecom, de még nagyrészt az elõzõ tulaj vezetékei vannak a faluban, amik olyan rosszak, hogy folyton törés keletkezik bennük, és esõben, hóban, nagy melegben nincs net, de õk legalább kijavítják.
Nohab
Köszi, Herceg, Gabenc !
A Steam az a program, ami nélkül ez a játék nem játszható.
ÕÕÕÕ...a steam szó ismerõs csak nem tom az mi.amúgy nállam nem jön be a faq 😞(
Rage47
kell hozzá steam
hali mindenkinek.Most szeretnék elkezdeni Cs-ni neten légyszi segítsetek.Több éve játzom cs-vel de inkább azt mondom hogy hülye vagyok hozzá 😊 most tetem fel a Soursot .Mi kell ahoz hogy játchassam neten?Légyszi segítsetek!
Nem tudom mihez akar kezdeni egy végtelen ciklussal...
Mivel egyszer úgyis eléri a kód a futásidõlimitet, így sokra nem megy vele.

Max DoS-olhat 30 másodpercig<#hehe>

Csak ugye ahhoz FTP hozzáférés kéne, hogy felküldje a php fájlt, saját szervert DoS-olni meg hülyeség, vagy véletlen, mint most az én esetemben<#idiota>
Narxis
Szerintem a PHP végtelen ciklusról, kis hacker.<#hehe>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.