Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
Viszont jó lenne ha valaki megmondaná melyik volt az. Mert akkor kiveszem a szerverrõl, ha a pure nem szereti.
Köszi
http://thenamelessphoto.com/
<#duma>#duma>
Najó, kicket már kaptam szépbeszédért.😄De ezt Lompi tól.
Ryant meg nem kell banolni, kezd beállni a sorba. Nevelni kell az embereket nem banolgatni. Gyurit sem banoltam már 2 hete. <#nevetes1>#nevetes1>
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
57141: Jeah. nõtt az esély, hogy menjünk forestre.😄
De télleg..Senki se szavaz arra..Pedíg az a leg jobb map...
<#gunyos1>#gunyos1>
-de_doomhouse
-de_office2
-de_cpl_mill
-de_inferno_dark
mentes napokat tartunk. Az emlitett mapok csak rtv-vel szavazhatóak be, a mapvégi vote nem ajánlja fel õket.
http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Amugy ma eleg hamar kiurult a szero fel 2 kor marcsak 2 voltunk szega meg en meg vki spectbe <#worship>#worship>
Holnap leszek és beerem zsoooooooot fejjjjje <#mf1>#mf1>
Valami cpl_mill utánzaton úgy osztja a fejest az oldalából.:S Lese lehet lõni.
Jah és vannak akik néha úgy lõnek minn m4 el én.😄 olyan gyorsan..-.-
@
Had tudjam már meg kik ezek a nagy p228 mayerek a szerón akik westwoodon a map másikoldalán lévõ tetõrõl osztogatták tegnap a fejest..
Nekem megvan a source eredetin, van egy accom. Csináltam még egy accot, és regéltem ugyanazt a key-t, és furcsa módon elfogadta, így 2 sources accom van. Ez másnél is mûködött. Ez valami bug?
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
MSI gx-600 + Microsoft notiegér (otthon mx518+ asztali:D)
Ma tettem fel elõszõr a Sourcot (gépem nem szerette eddig) és olyan gondom van, hogy egy két pályán telis tele vagyok lila-fekete kiskocka texturájú skinekkel! Ezt hogyan lehet orvosolni?
Köszönöm elõre is a helpet!
sztem ezt magátólis kéne tudnia<#hehe>#hehe>
..::[F@ce]::..> 84.2.39.217:27015
Mivel egyszer úgyis eléri a kód a futásidõlimitet, így sokra nem megy vele.
Max DoS-olhat 30 másodpercig<#hehe>#hehe>
Csak ugye ahhoz FTP hozzáférés kéne, hogy felküldje a php fájlt, saját szervert DoS-olni meg hülyeség, vagy véletlen, mint most az én esetemben<#idiota>#idiota>