Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én miért kaptam egybõl 1 hetet a többiek meg 1 napokat meg 1 órát ? <#szomoru1>#szomoru1> Amióta van banlista <#falbav>#falbav>De zso még mindig nem elözöt meg N1 fair play vagy nem <#eplus2>#eplus2>
ARSENAL&POKER
Amúgy láttam multkor azt a gyereket.Vagy másikat, fenetudja.-.- 22 nél vagy 23 nál lett 1 halálja..:C
Az is nagyon osztott...' fej itt, 1 fej ajtón át.:C
Akkor azér lehet ha nagyon megy néha leállok..Mert ha megelõzöm esténként zso-t akokr lehet kapnám a bant.:S<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
やられたらやり返す。倍返しだ!
ARSENAL&POKER
ezért bannoltakARSENAL&POKER
ARSENAL&POKER
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ARSENAL&POKER
És ott fent van egy kis csík, alatta egy szerver felirat, mellette meg, hogy banlista.Értelemszerûen rá kell kattintani.Megkeresed a neved, és ott az indok, és hogy mennyit kaptl.<#vigyor>#vigyor><#bee1>#bee1>
ARSENAL&POKER
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
van egy eladó cd-keyem!
akit érdekel privátot küldjön!
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Egy eredeti cd vel lehet 2 gepen lanban jatszani?
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Tudjátok, hogy a serveren a játékosok kor átlaga (morcal, armageddonal együtt) 25-27 év? Kicsit öregecske ez a server.<#papakacsint>#papakacsint>
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
akkor marad az hogy a szerver nem szeret :'( csúnya szerver :CCC mondjuk tegnap 2 mapig jól ment... úgy összességében nézve... bár volt valami emberke aki sehogy sem akart halni :\
@
Itt szeretném hozzáfûzni, a "FALONÁT" gyilkolásokat így szoktam elkövetni nem pedig WH-zok!<#alien2>#alien2> Pl amikor valaki állandóan ugyan ott kempel, olyankor halál után szépen megnézem mi is van a kemphely túloldalán és hogy átlõhetõ e az adott hely! Ennyi nem kell ehhez WH! A tipikus kephelyeket meg nagyjából ismerem (meg azt is hol lehet átlõni <#awink>#awink> )
PL cs_motel elsõ szoba a t kezdõ mellett, szekrény mellett falat átlövöd simán ki lehet lõni sazlit me mindíg a túsz mögé (vagy egy szintel fölötte is) áll be <#hehe>#hehe><#papakacsint>#papakacsint><#eplus2>#eplus2>
bár mostnaság már a túloldalon kuksol<#bee1>#bee1>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Amúgy nagyjából megkeresed a helyet és nyomogatod a USE-t és megtalálod a bombát nem kell azt látni falon át...<#alien2>#alien2>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
MSI gx-600 + Microsoft notiegér (otthon mx518+ asztali:D)
Amúgy meg csak kiírja a joinoló playerek leggyakrabban használt 3 nevét, meg csinál +1 kiírást ban esetén.
És a spam az szpem, tehát nem o-val ragozzuk 😄
@
Apró szépséghiba hogy újra lehet mindent beállítani(kb egy másolással), meg az összes mappot újra feltölteni mert hát ugye azt nem másolták volna át.
War configunk meg van már a WAR serveren.
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
AZ új elérhetõség: 84.2.39.217:27015
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015