Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

engem is lelehet lõni 15\1 után volt 18\3-as statom ugyhogy lelehet lõni csak néha rosszul csinálják.Volt aki tudta használni a flasht bevakított és ledarált 30 golyobol, de nemtudtam mit csinálni hisz full vak voltam.De ha csak simán kempel elöttem akkor azért játszok már olyan rég óta hogy letudjam lõni.

ARSENAL&POKER

Egyszerûen azt nem értik itt többen, hogy igazából nem az a baj, ha valakinek 50/10 statja van. Mert sokszor volt olyan, hogy az ellenséges csapatban volt 1-2 játékos ilyen 40/10 meg 30/8 statokkal, de nekem fel se tûntek, mert amikor úgy jött ki a helyzet, akkor le tudtam õket lõni. És engem is lelõttek többször, de mindig természetes helyzetekben, egyszer sem néztem, hogy "ezt meg hogy?", mert azonnal láttam, hogy mit csináltam rosszul, vagy õ mit csinált jól. Az ilyen playerekkel semmi, gond, õk csak simán ügyesek.

Viszont vannak egyesek, akik lehet nem is csinálnak ilyen jó statot, de egyértelmû helyzetekben pont fordítva történnek velük a dolgok, mint ahogy kéne. Ha hátba lövöm õket akkor gyorsan 180°, és én halok, ha valami elhagyatott útvonalon hátbarusholnám az ellenséget, akkor pont ott jön szembe, és megint én halok, ha 3-an megyünk rá, akkor 3-an halunk, õ marad életben, meg ilyesmi.

Tehát nem keverendõ össze az ügyes pro, akit érdekes módon le lehet lõni, meg a látszat pro, aki sokat bénázik, de mindig õ jön ki belõle jól...

Meg szoktak a szerveren lenni jó játékosok, akiket jobban ismerek. Szoktak brutál statot csinálni, de egyszer nem volt gondom a lelövésükkel. És velük szokott olyan lenni, hogy szarul megy, és 3/10-es statuk van. De ezeknek a bizonyos más fajta playerek meg mindig jól megy, soha nincs rossz napjuk. Ez is érdekes.
Lompi 5 körböl 4-szer ugyanott kempelt az ablaknál eleve odanézek mikor már 3-szor ott lõttem le és valószínû 0\7-be állt és ezen felidegesedett, hogy nemlõ semmit és rajtam vezette le.

ARSENAL&POKER

OrioN the S

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

5w0rdf15h
jójó persze mer az jobb ha van 3-4 ember szerveren aki mindenkit lelõ többi 15 meg néha szerez egy freget ha véletlen háttal áll neki...hát ez tényleg jobb lenne

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Nézd, valszeg akkor és ott, olyan helyzet volt. Talán ha 15-nél nem 0 deathed van, hanem 2, akkor kevésbé tûnik fel hogy mit rángatsz fejre egyszerre 5 felé tetõre ablakba ki hol áll éppen.
Az adminok meg nem vezetnek naplót maguknál arról, hogy máskor hogyan játszol. Az számít ami éppen van. Olyasvalaki akit ismernek hogy átlagos játékos, és tényleg látszik hogy csak mákolta a 15-1-2-3 statot, valszeg nem kap bant elsõre. Te nem ebbe a kategóriába estél.
nem ez felesleges én nem ezt mondtam.Mikor 0\4-be voltam akkor miért nemszolt senki?Egyszer jobban játszok mint a többi meg egyböl kibannolnak.Én nem azért akarok felmenni egy szerverre, hogy haggyam lelövetni magam.Megha elérem a 10\0-át akkor inkább haggyam lelövetni magam 4-szer, hogy ne bannoljanak ki?

ARSENAL&POKER

Győri Devi
gyere mutasd meg mit tudsz 😄

やられたらやり返す。倍返しだ!

Majd ha egyszer lesz rá lehetõségünk, indítunk egy társszervert, ahova viszont csak egy bizonyos hlstatsx k/d felett lehet belépni. Hasonló stílusban, csak a másik tábornak.
Hát mind1 érdekes a felfogásotok.De ha mondjuk valakinek aki közûletekvaló és jobban játszik mint ti akkor õt miért nem bannoljátok ki?Mert haver õneki megvan engedve minden ez természetes.De ennyi erõvel õtis kilehetne tenni mikor jobban megy neki.

ARSENAL&POKER

OrioN the S
Oks. Értem.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Azért én speciel közülük mindenkit be tudtam lõni, ha nem bénáztam el. A mai napig is, attól hogy õk jól lõnek. És ez ugye nem XX/0 statot jelent.
A dolgok viszont változnak. Sokan járnak a szerverre, és a törzstagok illetve a többség érdeke az elõbbre való. Éppen ezért nem fog meghatni, ha egy akárki pro sír, hogy miért nem lõheti halomra itt az embereket.
OrioN the S
Értem én. De ,ha emlékszel régen nem volt ilyen problémánk. Fec-et utáltuk ,mert halhatatlan volt ,Sertét utáltuk ,mert végigfutott mp5-el ,Matrixot utáltuk ,mert nagypapaával kilõtt mindenkit. De csak röhögtünk rajta és igyekeztünk jobbak lenni. És nem kibannoltuk az illetõt ,ha jól játszott ,hanem mondtuk neki ,hogy ejj ,de jól megy ma. Ez rinya azóta van mióta van 1-2 kis puttó aki a szoknyarángatós módszert szereti alkalmazni.

OrioN the S
csúszott egy kis fogalmazási hiba a szövegbe... adrenalin

Szeretnek játszani, mert jó a hangulat meg a társaság. Namost amennyiben egy ilyen maki belövi a társaságot úgy, hogy esélye sincs senkinek, akkor képzelheted milyen a hangulat.
Innentõl kezdve meg logikus, hogy ki számára, és kiktõl védjük a szerver hangulatát.

Kár hogy ez mindig újra el kell mondani.

De hát ez van.
OrioN the S
Azt nehéz neki felfogni ,hogy van egy server ahol szeretnek játszani a társaság és a hangulat miatt ,de korlátozni kell a játéktudásukat ,hogy azok is tudjanak játszani akik nincsenek olyan szinten és nem viselik el a veszteséget. Értem én ,hogy akkor jó a hangulata ,ha csak nyer és nem lövik ki egybõl. De ugyanakkor megértem a "pro"-kat is ,hogy "tehetek én arról ,hogy itt szeretek játszani és bocsánat ,hogy tudok is magasabb szinten". Régen miért tudák elviselni az sg-n lévõ playerek ezeket a dolgokat amiért most repülnek a sok ban?

De hát ez van.

5w0rdf15h
jó látom meghaladja az értelmi képességeidet hogy felfogd mind1...

én nem azt mondtam, hogy ovodás csak azon a szinten van.Jo szabályok grat csak faszlow lehetsz mert különben kibaszunk.

ARSENAL&POKER

5w0rdf15h
senki se óvodás egyrészt....másrészt meg vannak szabályaink, amiket mi hozunk mivel mi tartjuk fenn a szervert és ha megszeged ez van, van más ezer szerver ott a helyed

Az, hogy az emberek 40 évesen is egy ovodás szintjén vannak.

ARSENAL&POKER

5w0rdf15h
mi olyan nehéz felfogni h itt nem játszol és kész?

de ha én "aimozok" akkor én véglegest kapok más meg 1 napot.Jah sztem is fer.

ARSENAL&POKER

Nem kell visszafognia magát. Aki erre nem képes, annak van 1000 másik szerver. De ezt a kört felesleges lefutni minden egyes ban után.
Szega87
OrioN the S
jólvan, ahogy érzed. szerintem nem így megy ez.

Szega87
minva srácok nincs ma iskola?😄

Amúgy nem értem mit nem lehet elfogadni azon hogy van egy szabályzat amit vagy betartanak a játékosok vagy nem ( de ha nem akkor bannolják õket). A szabályok nem azért vannak, hogy az adminnak merevedés álljon be a ban gomb nyomogatásától hanem pont azért hogy a többséget megvédje. Mitõl kell megvédeni? Hát attól hogy nyílt titok hogy az SG játékosai többségükben ( többség nem egyenlõ mindenki ) szerényebb képességû játékosok. Kialakult belõlük egy közösség akik jól érzük magukat és köszönik szépen de nem kérnek a pro-kbõl. Ezt tiszteletben kell tartani, függetlenül attól hogy valaki kezdõ, public low, pro vagy maga az istencsászár.

Most azért haggyam magam lelõni, hogy valakinek legyen sikerélménye vagy hogy ne bannoljanak ki?Elhiszem idegesítõ ha valaki lelõnek állandóan, engem is idegesít de énse bannolok ki senkit arool a szerverrõl ahol adminvagyok csakmert jobb nálam.Elfogadom, hogy jobb és kész.

ARSENAL&POKER

Akarat kérdése is hidd el, lehet kényelmesen játszani, meg lehet idegbeteg módon rángatva az egeret, benézve minden kis lyukba.
Amúgy kicsit hülye kérdés, de ugye a kifelé ugyanazt a portot használja a CSS, ami a szerver portja?

Mert tettem fel DD-WRT firmware-t a routeremre, és szeretném beállítani a QoS-t, hogy priorizálja maximális mértékben elõre a CSS forgalmát.

(A 27000-27200 portokra alkalmaztam a beállítást így)
OrioN the S
Én azt nem értem ,hogy lehet ilyet kérni ,hogy fogja vissza magát aki pro D: Visszafogni azt ,hogy jól tud játszani? omg! Azt ,hogy kell? Hagyni ,hogy lelõjjék? Szerintem ezt nem lehet visszafogni.

Az rendben van, csak akkor plz próbálj kicsit alkalmazkodni a szerveren lévõ játékosokhoz.
Lehet, hogy unom a szar d2-t meg a többit és picit játszanák más, változatosabb pályákon?

ARSENAL&POKER

De ha annyira pro vagy, akkor mit élvezel a low meg mid játékosok tunkolásában?
de ez hülyeség, azthiszed nincs nálatok jobb,Mindenkinél van jobb és csakmert bénák vagytok már bannoltok hát nem gyenge a szintetek.Voltam már lanon vagyis bootcampen kérdezzétek Szegát és ottis adtam.Jah és nem mellékes, hogy 5 körböl 4-er ugyanott kempel és csodálkozikm ha benézek oda egyböl?Ugyhogy Lompi mielött valakit kibannolnál gondolkodj el, hoggy lehet a másik nem csal hanem teneked kisebb a tudásod.

ARSENAL&POKER

dudora visszatérve olyanokat osztott hogy hihetetleni. elég nehéz elképzelni hogy 15. ször makkol valaki. egyébként a játékosok mind t és ct oldalról helyeselték lompi döntését.
DODO akkor képzelj el engem. nekem 50 fölé szinte sose megy mindig 25 és max 60 nal játszom
http://www.cssface.eoldal.hu/oldal/Server
84.2.39.217:27015

SG nivea
de sztem nemkellett volna véglegest adni.

ARSENAL&POKER

Amúgy meg most elég durván megtapasztalhattam mennyit is számít a gép.

Egy barátomnak feltettem a CSS "demoját", amivel ugye csak bizonyos szervereken lehet játszani, hogy hátha megtetszik neki, és akkor megveszi, mert csak az 1.6 van neki meg.

2.8-as Celeron(Prescott), Radeon 9550. FPS config, meg DXLevel 70, és ilyen 25-80 között FPS-e volt. Játszottam nála kicsit, elég szarul ment, azt hittem jó játékosok vannak azon a szerveren. Hazajöttem, hogy játszunk kicsit együtt, felmentem arra a szerverre, itthonról kapásból 10/1 stat...

És nekem sem volt nagyon 100 fölötti FPS-em, neki meg azért a 40-50 stabilan megvolt, de mégis.
Azért kaptál egy hetet, mert ez vagy már a 30. eset, hogy szólunk, hogy vegyél vissza, de nem veszel.
Egyet találhatsz, hogy ki volt az 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PunkZoli
5w0rdf15h
ráteszem csak egy szavadba kerül 😄

<#gonosz1>

Nivea
toljatok már egy face szerever ip-t kiváncsi vagyok mien lett!

Csak véletlenül egyszer rajtad ne maradjon.
Ne légy neveletlen..<#ejnye1><#idiota>
Meg én igazából nem is anyáztam, csak mindig mikor lelõtt valaki mondtam, hogy takarodj már, meg menj a francba.stb..Lompi szólt.folytattam.Kaptam a bant..Másnap szólt.folytattam..kaptama kicket, azt véletlen valaki blokkolt, én letunkoltam 99,999% ban a 3 ellent, az meg aki blokkolt az lemakizta mindet..én meg modntam menj a sz@rba és ekkor kaptam még 1 négy órást.

Győri Devi
kedves? 😄 én egyszer VÉLETLENÜL kaptam töle egy véglegest 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Lompi bannolt, vele beszéld meg.
(mondjuk én is egyetértettem a döntésével)
Nivea
igazábol az h mennyit kapsz az admin válogatja én naggyon ritkán szoktam bant adni hosszu idöre max csak ilyewn 1-2 orát mert azért nem akarom elvennia ajáték élményét a srácnak se.

Ja és lassan az sg másik accomnak is lejár a büntetõpontok miatti ban bár nnem tudom miért kaptam <#lookaround>