Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ARSENAL&POKER
Viszont vannak egyesek, akik lehet nem is csinálnak ilyen jó statot, de egyértelmû helyzetekben pont fordítva történnek velük a dolgok, mint ahogy kéne. Ha hátba lövöm õket akkor gyorsan 180°, és én halok, ha valami elhagyatott útvonalon hátbarusholnám az ellenséget, akkor pont ott jön szembe, és megint én halok, ha 3-an megyünk rá, akkor 3-an halunk, õ marad életben, meg ilyesmi.
Tehát nem keverendõ össze az ügyes pro, akit érdekes módon le lehet lõni, meg a látszat pro, aki sokat bénázik, de mindig õ jön ki belõle jól...
Meg szoktak a szerveren lenni jó játékosok, akiket jobban ismerek. Szoktak brutál statot csinálni, de egyszer nem volt gondom a lelövésükkel. És velük szokott olyan lenni, hogy szarul megy, és 3/10-es statuk van. De ezeknek a bizonyos más fajta playerek meg mindig jól megy, soha nincs rossz napjuk. Ez is érdekes.
ARSENAL&POKER

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Az adminok meg nem vezetnek naplót maguknál arról, hogy máskor hogyan játszol. Az számít ami éppen van. Olyasvalaki akit ismernek hogy átlagos játékos, és tényleg látszik hogy csak mákolta a 15-1-2-3 statot, valszeg nem kap bant elsõre. Te nem ebbe a kategóriába estél.
ARSENAL&POKER
やられたらやり返す。倍返しだ!
ARSENAL&POKER
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A dolgok viszont változnak. Sokan járnak a szerverre, és a törzstagok illetve a többség érdeke az elõbbre való. Éppen ezért nem fog meghatni, ha egy akárki pro sír, hogy miért nem lõheti halomra itt az embereket.
Innentõl kezdve meg logikus, hogy ki számára, és kiktõl védjük a szerver hangulatát.
Kár hogy ez mindig újra el kell mondani.
De hát ez van.
De hát ez van.
ARSENAL&POKER
ARSENAL&POKER
ARSENAL&POKER
Amúgy nem értem mit nem lehet elfogadni azon hogy van egy szabályzat amit vagy betartanak a játékosok vagy nem ( de ha nem akkor bannolják õket). A szabályok nem azért vannak, hogy az adminnak merevedés álljon be a ban gomb nyomogatásától hanem pont azért hogy a többséget megvédje. Mitõl kell megvédeni? Hát attól hogy nyílt titok hogy az SG játékosai többségükben ( többség nem egyenlõ mindenki ) szerényebb képességû játékosok. Kialakult belõlük egy közösség akik jól érzük magukat és köszönik szépen de nem kérnek a pro-kbõl. Ezt tiszteletben kell tartani, függetlenül attól hogy valaki kezdõ, public low, pro vagy maga az istencsászár.
ARSENAL&POKER
Mert tettem fel DD-WRT firmware-t a routeremre, és szeretném beállítani a QoS-t, hogy priorizálja maximális mértékben elõre a CSS forgalmát.
(A 27000-27200 portokra alkalmaztam a beállítást így)
ARSENAL&POKER
ARSENAL&POKER
84.2.39.217:27015
SG nivea
ARSENAL&POKER
Egy barátomnak feltettem a CSS "demoját", amivel ugye csak bizonyos szervereken lehet játszani, hogy hátha megtetszik neki, és akkor megveszi, mert csak az 1.6 van neki meg.
2.8-as Celeron(Prescott), Radeon 9550. FPS config, meg DXLevel 70, és ilyen 25-80 között FPS-e volt. Játszottam nála kicsit, elég szarul ment, azt hittem jó játékosok vannak azon a szerveren. Hazajöttem, hogy játszunk kicsit együtt, felmentem arra a szerverre, itthonról kapásból 10/1 stat...
És nekem sem volt nagyon 100 fölötti FPS-em, neki meg azért a 40-50 stabilan megvolt, de mégis.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Meg én igazából nem is anyáztam, csak mindig mikor lelõtt valaki mondtam, hogy takarodj már, meg menj a francba.stb..Lompi szólt.folytattam.Kaptam a bant..Másnap szólt.folytattam..kaptama kicket, azt véletlen valaki blokkolt, én letunkoltam 99,999% ban a 3 ellent, az meg aki blokkolt az lemakizta mindet..én meg modntam menj a sz@rba és ekkor kaptam még 1 négy órást.
やられたらやり返す。倍返しだ!
(mondjuk én is egyetértettem a döntésével)