Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spészgószt
LOL...!?<#vigyor2>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

http://www.youtube.com/watch?v=csQHB8Qp1WE <#wow1>

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Szega87
ja nem azt kell mondani a fiadnak hogy ne counterezz, mert akkor úgy is játszik, azt kell mondani béna vagy akkor alább hagy a lelkesedése 😄

Szega87
<#gonosz1>

GaBenc
Segítek. Mivel én is játszom, ezért korlátoztam a net elérésedet. Szal gyakorolj/szokd meg. Vagy törd fel a korlátot (ha megcsinálja akkor tanult valamit). Nekem mind1. Most te jössz. Esetleg..........tanulj meg játszani. Persze erre esélyed sincs.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

armageddon666
hááát... tegnap (illetve már 3..nemis 4 napja) nagyon nem adja nekem az SG, így felQrtam az agyam és felmentem egy random külföldi (német volt) szerverre. egész jól tolták, nagoyn szépeket lõttek, alltalk volt, mindenki tök higgadt, (vagy csak ilyen hidegvérûen k.anyáznak? XD mert nem értettem mit beszélnek) de hogyha lõttem rájuk akkor annak rendje és módja szerint feküdtek... aztán felmentem FACE-re és ott is feküdtek rendesen az emberek :\

de hiányzott az SGs alaphangulat meg zso szarozása xD szal remélem hogy ideiglenes SGn ez a hihhetetlenül szar DMG :\ pikkel rám a szerver -.- csak nemtom miért :C

@

Szega87
mindenki saját maga dönti el hova sorolja saját magát,csapatát, csak valahogy a külföldi mérce és a magyar mérce irreálisan eltér. Mondanom sem kell amit az átlag magyar mid nek mond azt kinnt milyen szintet képvisel.

armageddon666
miért miben különböznek? :$

@

Szega87
csak óvatosan a mid/med meghatározásokkal, harapnak a halak az ilyenre, ez csak jó tanács

Lacccca
Akkor egy kis reklám helye:
Megnyitotta virtuális kapuit a <HUN Public>100tic{Fun Server} serverünk miután sikeresen kijavítottuk az indítás utáni hibákat és pótoltuk a pluginek hiányosságát.
Folyamatosan bõvítjük mappackunkat de sajnos még a FAST-HTTP nem mûködik így ha nem küldené le a server neked akkor a weblapon található linkekrõl az össze map letölthetõ.
Minden érdeklõdõt szívesen várunk serverünkön
IP,Port: 84.2.39.228:27015
Továbbá mid csapatokat is szvíesen látunk egy jó kis csatározásra a WAR serverünkön(elérhetõségek www.cssface.eoldal.hu-n)

p.s.: Köszönet Borgnak hogy segített a felmerülõ problémák megoldásában hatalmas rispekt.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

turbophysics 1 szervereken +use asszem
Yoda001
természetesen ezzel a dobással a spawnolásra gondoltam,de azért kösz<#idiota>

http://9gag.com/gag/5135249

Max rconból tudom elképzelni. Vagy valami speciális pluginnel.
OrioN the S
hát akkor biztos azzal <#idiota>

amúgy nemtom ,de tuti fasza lehet :d

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Yoda001
lehet hogy ez így most hülyén fog hangzani,de nem tudja valaki,adminként hogy lehet pl konténert,hordót dobni? 😄 pár szerón láttam,de válasznak csak annyit kaptam h "f10" -.-

http://9gag.com/gag/5135249

OrioN the S
😄 hja

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

tetraéderek
OrioN the S
Hát erre most mit mondjak? Nem.

GaBenc
Na hagyá mááá.....és mi köze a CSS-hez? Ha meg nincs köze hozzá akkor meg nem érdekel. <#nevetes2> Most kockák vagyunk vagy nem?

OrioN the S
valami hülyeség amit alsó tagozatban tanítanak... asszem a nyelvtanhoz tartozik

GaBenc
Ja van egy kérdésem. MI AZ AZ IGE MEG AZ AZ IGEBIGYÓ...összekötõ vagy mi? <#nevetes1>

GaBenc
Szerinted én javítom? A gép csinálja az meg így osztja ki. Meg nem is olvasom el mit írok....mert akkor nem írom le. <#papakacsint> Annyit nem ér ez az egész.<#nevetes1>

5w0rdf15h
😄D

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

balvin
gabenc ha az igekötõ az ige elõtt van akkor egybe kell írni

GaBenc
Na akkor magyarázok.
Nem az a baj ha egy adott esetben nyomod a gombot és mondod a magadét, ezt mindenki megteszi, még én is. Pedig én egy kulturált "kocsis" vagyok. (A szenesek hozzám járnak tanulni.)<#nevetes1> Na de folyamatosan? Na ez az amire kiakad Lompi meg én is. Értsétek meg, mi ezt hallgatjuk egész héten a munkában. Mikor ki kapcsolódom (próbálok "pro" lenni(aki erre ír valamit azt banolom)) nem vagyok/vagyunk rá kíváncsiak. Ha figyelnétek, észre vennétek, hogy mikor két haver oltja egymást soha nem banoltunk senkit. Sõt, ha érdekesen nyomják akkor még mi/mindenki beszáll a marhaságba. Ez játék, ezt tudatosítsátok magatokban. Ez a server ez a szórakozásról szól, aki "pro" akar lenni az nem jó servert választót. Itt szemét, geci, bunkó, stb adminok vannak, ezt vagy meg szokjátok, vagy LÁSD LENT.

Col Andrew
Majd fülelek 😊

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

Spészgószt
én már ki is kapcsolom a mikrofont mielõtt felmegyek, még véletlenül se tudjak beszólni <#idiota><#idiota><#idiota><#kuss>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Francba..<#gonosz3>

<#mf1>
GaBenc
Ez a 4 óra ez Lompi dilije. Nézd meg, én egy hetest adok. Az meg gondolom este is számit. <#eplus2> Szóval gondolkodj mielõtt nyomod a gombot meg a szöveget. <#nevetes1>

Várjatok meg engem.😄DD
Majd este ..Akkor úgy se számit a 4 órás ban..<#idiota><#idiota><#eplus2>

GaBenc
Ryan, ne izgulj az újat is banoljuk.<#eplus2>

GaBenc
Andris, mikor te fent voltál akkor az egy lány nevelde volt. Azt hallanád mikor a "komoly" játékosok is fent vannak. <#nevetes2>

OK, annak örülünk, de akkor plz hagyj esélyt másoknak is egy kicsit, és akkor nem lesz gond.
Én csak viccként mondtam de ha te így fogod fel <#bee1>
AMúgy meg azért járok die mert a kedvenc szerom rég óta 😊
Hm, ez az "úgy teszek mintha nem látnám, hogy mindenki utálja amit csinálok, és továbbra sem vagyok hajlandó engedni az elveimbõl, amit mindenki elutasított" viselkedés mintha ismerõs lenne valahonnan...

Értsd már meg, hogy amennyiben továbbra is gyakorlóbábúnak használod a szerver nem-pro játékosait, akkor nagyon nem látunk itt szívesen.

Ha azt élvezed, hogy esély nélkül szétlõsz mindenkit, akkor inkább játsz very-noob skillû botokkal. Ha meg nem bírsz kicsit kényelmesebben játszani, akkor menj pl a Smallára, hidd el ott nem fogja zavarni a sok cheatert, hogy szarrálövöd õket, mert õk elõbb fognak szarrá lõni. Meg ott is találsz majd 1-2 ingyenfrag playert, mert ugye minden új játékos oda megy, mert hogy "hú smalla, arról már hallottam, odajárnak a prók".
Szereztem új accot szóval lehet ma majd felnézek xD míg lenem jár az 1 hetes bann a réginél <#worship>
Col Andrew
voltam pl tegnap is és hallottam, de annyira azért nem volt gáz. Persze ha valakit nagyon zavar, akkor igen 😊

Lompi73
andris egy este gyere fel a szerverre és halgasd végig a szöveget !
hidd el megváltozik a véleményed.

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

Col Andrew
Szerintem a káromkodás miatti ban hülyeség. Fiatalok vagyunk cs-zünk és közben káromkodunk.. ennyi. Én soha nem fogok ezért bannolni.

OrioN the S
(Y)

vagy csináljunk egy sírós topikot: cs:s cry topik

Szega87
te figy inkább csinálj egy blogot magadnak

Tegnap lõttem 4 hit 40 et😞(((Pumpával! Nem autoval! 1 fej 2 test 1 jobb láb.

urbijoe
én is ezt mondom

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Váháháá! Meg van! Végre nem csak nyavajgásaim vannak, hanem puszta tények..<#buck><#buck><#idiota><#idiota><#vigyor>

Na az az egy, amirõl tényleg a szerver tehet, mert az sv_turbophysics gondolom ki van kapcsolva. És ha ki van, akkor a prop_physics_multiplayer entity-k nagyon leegyszerûsített fizikával mûködnek, ami sok esetben ezt a fura taszítódást eredményezi. Be lehet kapcsolni, és akkor lesz HL2 szintû fizika, de jobban terheli a szervert.
armageddon666
nemtom mi van itt de 2 napja olyna mértékben szar az egész...
94 in 4
95 in 5
99 in 6

fejes 40

ilyenek... az ilyeneket kéne kibaszni nem azt aki szarozik :\

@

látom angolból perfekt vagy😄 ilyet nem ír a borg által belinkeltben. inkább a teljesítmény/mûködésen optimalizáltak. aztán lehet csináltak mellette ilyet is, de azt nem írja.

MSI gx-600 + Microsoft notiegér (otthon mx518+ asztali:D)

GaBenc
Mi van itt? Kicsit nem vagyok mindjárt kitör a lázadás? Na nézzük sorban.
Spészgószt barátom, téged nem a káromkodás miatt banolgatnak. Neked a neted szar. Javaslom a a linkek tanulmányozását.
http://www2.ashampoo.com/webcache/html/1/home_5.htm
http://www.avast.com/index.html
http://sgabor.com/?p=hddadmin&ny=hu
http://www.spybot.info/hu/index.html

A folyamatos káromkodás meg kicsit el harapozott a serveren, ez tény. Támogatom Lompit és követendönek találom a példáját. Én követem, banolni fogok érte én is. Szerintem meg érthetõ, az ember ki kapcsolodni jön és nem azért, hogy ezt hallgasa.

Egyéb iránt meg lásd lent...........

remélem megcsinálták azt a frissítést az engine ben hogy egy hordó ne lökje el az emberemet😄