Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán meg másodszor amikor bejött a pure dolog, de még nem kapcsoltuk be, aztán hallottam errõl a textúrás wallhackrõl, felmentem vele a szerverre, átlátszó volt minden newportbeachen, kiléptem, és ahogy csak tudtam sürgettem a pure bekapcsolását. De CSS-hez olyat, ami olyan cheat, hogy rendes program, vagy a programkód valami módosítása olyat még soha, és szerintem kísérleti célokból sem fogok, mert még a VAC megtalálja a lomtáramban, vagy ki tudja hol kutat még. Mert ugye ez a textúrás csak annyi, hogy a textúrainformációs fájlok módosítása, de ez ellen szerencsére már véd a pure.
Diablo II-höz egykor rendszeresen használtam singleplayerben maphacket, de az más kategória, ha valakinek mond az valamit, hogy Spider Forest, meg Flayer Jungle, akkor megérti.
és szerintem ez nem olyan dolog, hogy ismerjük meg az ellenséget.. ez szerintem szánalmas... és nem kell védeni olyas valakit ,aki pont a te játékodat akarja tönkretenni, és a sajátját magasztolni, megkönnyíteni ezzel, egy mankóval.
Elõttem aki egyszer csalt az csalni is fog eztán, max ügyesebb lesz, körültekintõbb... egyszerüen ez egy emberi jellem. Olyan mint a narkó, vagy a cigi...
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Intelt felõlem nyugodtan banolhatjátok, nem haverom, nem is ismerem, de gondolkodjunk. Ha vesz új acc-ot akkor adjunk esélyt, ha gyanus akkor perban azt a dolog helyre került, de addig?............
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
szal a 2-t ne hasonlítsad már össze.
@
ui.:koltenis azt mondja hogy nem csalt-.-
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
igen, õ is megnézte már, saját szerveren, úgy hogy elõtte szólt mindenkinek hogy akkor most kipróbálja (sõt, emlékeim szerint már elõtte szólt hogy szedi le és kifogja próbálni valamelyik nap) csak ugye mivel nem rutinus-cheater meg nem hallott olyanról hogy vac-proof meg nem vac-proof... jött a delayed ban.
vagy valami hasonló volt.
na mind1, rég volt...
csak annyit akartam ezzel hogy nem kell most akkor instant banolni ha meglátjátok. sosem lõtt hihetetlent, mindig lelehetett lõni... absolut beleillik a képbe hogy csak kíváncsiságból megnézte milyen is ez aztán hülye volt és nem törölte.
Persze, természetes hogy mostantól az emberek 90%-a figyelni fogja minden mozdulatát és már egy makkos lövésre is ugrani fognak... ez van, figyelt volna jobban. esetleg ha offline próbálta ki akkor próbálhatta volna warezCS-vel (nemtom hogy mûködnek ezek a szarok hogy be kell másolni vagy külön indítani vagy valami. de gondolom ha nincs a steam mappában akkor vac nem érzékeli és nem is fut)
@
fia vagyok, lehet engem is banolni, én is játszottam "azzal az accal".
mostantól nincs bizalom. a kezem nézd: CSALOK! (vagy ilyesmi)
az hogy aki egyszer csal az csalni is fog. eléggé emberfüggõ és ez általánosítás. én egyszer WHztam, CoD2-ben még elején. 3 percet mentem fel. utána töröltem a játékot dvd-képfájlal együtt.... vicces volt. fõleg hogy meg sem próbáltam úgy játszani hogy fedezzem magam (értsd: követtem mindenkit falon át rendesen xD). volt fenn 2 admin. mindenki sikított már hogy whzom. nem banoltak. de ez ilyen egyszeri dolog. szal elveszi a játék izgalmát hogy tudod ki hol van. ekkor gondoltam arra hogy akkor vajon hányan jácchatnak cheat nélkül? :\ szal már elõtte felqrtam az agyam és azért néztem már meg. de így végleg elment a kedvem attól a szartól -.- CSSben még reménykedem. reménykedem hogy Béla csak jól játszik meg ismeri a mapot és nem WHzik.
@
minek?
ha simán nemmegy akkor minek erõltetni az egészet
gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás
@
mert még nem adtatok jo csitet 😊
a magam erejéböl agyok ilyen béna <#zavart1>#zavart1><#gun>#gun><#violent>#violent>
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Dodo, neked én is gyanus vagyok ha jó napom van.<#papakacsint>#papakacsint> Persze szerintem is csal mindenki aki le lõ.<#bee1>#bee1>
Jelzem a véleményem változatlan, a magyarok 80-85% csal.
A régi statban a legutolsó helyen állt valami 0.3 körüli k/d-val, mostanában meg körönként legalább 2-3 fejest osztott.
WH igazából akkor elõny ha nem ismersz egy mapot :C szerintem
@
MSI gx-600 + Microsoft notiegér (otthon mx518+ asztali:D)
a srácot nálunk fogta meg a vac 😊
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
http://thenamelessphoto.com/
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
MSI gx-600 + Microsoft notiegér (otthon mx518+ asztali:D)
http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
10k-t egy kibaszott cs-ért holélünkmi?
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)