Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah...Vágom:C Akkor bocsi.

5 ember alatt nem számol.
No, visszejöttem matekról..A lényeg, hogy kb 1-másfél órával ezelõtt sc ztem, és nem számolta a pontokat.:S
Raktam le a bombát 4 szer kb nem adta a pontot..Se a játékidõt nem számolta...(KPD vel)

Roger6
Kikapcsoltam a TeamSpeak-et, és jobb lett a ping! Pedig jó dolog az, de ha ez az ára a CS-nek, ám legyen. Este találkozunk (csak legyen már vége a munkaidônek!).

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

otto13
Gyere csak nugottan 😄D lehet,hogy így elsõ látásra sok a hihetetlen ember de egy párnap és már te is lövöd a fejeseket.( a botok nem gondolgodnak (én se)a játékosok igen)A pinged miatt meg rugdost a szolgáltatód 😊)(szép szó/kiabállás/asztal borogatás)de azért elötte nézd át a saját oprendszered/esetleg hálokártya/kábelek...stb

Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)

Nem AFK miatt rúgott ki? Max 6 percet lehet jelenleg spectben tölteni.
Lacccca
Letöltés és feltöltést kapcsold ki.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Roger6
Hát játszanék én szívesen, de tegnap mentem spectatorkodni, és kétszer kivágtak a pingem miatt. De majd azért benézek egy kis gyakorlás után.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Jó kurvák mi? 😊

Amúgy a pinged max az internet szolgáltatód tudja befolyásolni. És ne azt a pinget nézd, ami a scoreboardon (tab) van irva, mert az fals mindenkinél. Kapcsold be konzolból a net_graph 3-at, és ott a valós pinged.

Szerintem játssz csak az SG-n, ennél jóval kockább szerverek is vannak. Itt azért el tud boldogulni egy kezdõ is. Ha a csapattársad nem lövöd le, akkor már nem fogsz nagyon kilógni a sorból 😊
Roger6
Hát, asszem az elôbbi! :-))

Ilyen lámának mint én, van lehetôség hasonló, tudással abszolút nem rendelkezô játékosok ellen játszani? BOT offline-ban nagyon bénák, a legnehezebb fokozaton sem jelentenek kihívást, de ha felmegyek egy szerverre (magyarra), ott sorra kapom a fejeseket. Elôször azt hittem, hogy csít, vagy valami, de aztán rájöttem, hogy a magyarok egyszerûen kuva jók ebben. Szóval valami kezdôknek való szerver kéne nekem, tudtok ajánlani egyet?

OrioN the S
kurva jók vagyunk vagy kurva jók vagyunk? 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Roger6
A ping (latency) mitôl függ a játékban, mivel tudnám lejjebb szorítani?

Tegnap benéztem a CSSÜRHE szerverre, hogy hogyan nyomjátok (én még csak tegnap játszottam elôször ezzel a játékkal), és azt kell mondjam, hogy van köztetek jópár állat! Kurva jól nyomjátok!

rosszzztûz! nemtûz! büdöstûz!
OrioN the S
😄😄d.d azt szítani szokták ...sry 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Lacccca
Nem tudom mivel érdemeltem ki ezt a hangnemet tõled.
De ez egy felettéb értelems hozzászólás votl a részedrõl, ami megmutatja a lassan de biztosan visszafejlõdõ inteligenciádat.

CheAteR88
neszíddatüzet

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Szega87
elsõ osztályba tanítják a betûket, másodikba meg már elvileg olvasni is tud mindenki

bocs én nem vagyok olyan jó mint te tanits !

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Nivea
jol adja😄DDD

Szega87
szerintem olvasd el újra mit írt és közbe mossd ki a szád

OrioN the S
<#wow3>

az vagy b+ egy nagy SZAR . . . .

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Lacccca
Gabenc tõled mindig is meg akartam kérdezni hogy te gyakorlod a fejjel a golyóba futást vagy egy ilyen spontán dolog nálad<#mf1>

GaBenc
Senki nem mondta, hogy a F@ce, SAZ klán csal.(max én meg Zso szoktuk mondani, de azt már megszoktátok)
Tudjátok volt egy klán (OBBT) és ott is találtunk csalót. Pedig senki nem hitte el róla. Tudodt játszani, még is csalt. A klán vette észre és feladtuk a war mert csaló van köztünk. Mondjuk az ellen kicsit eldobta az agyát. <#papakacsint>
Szóval szerintem ennyi a téma. Meg kapta amit kellet.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

27015 az biztos(az a default szerver port), a többi portot nem tudom.
Lacccca
Miylen protoknak kell nyitva lenni proxy server esetén hogy a steam is elunduljon meg a css is?

A szerver újra megy.
Sok dolog lett frissítve, változtatva.
Kernel beállítások, szerver beállítások, illetve újabb verzió szinte a teljes SM core & plugins felhozatalból.

Aki csak tud menjen tesztelni, hogy mit mutat a szerver. Admin cuccok, mapszavazások, teamswitch stb mûködnek e, és hogyan.

Sõt, a kedvenc vesszõparipát is meg lehet nézni, hogy jobban adja-e, vagy sem. (csak ha lehet ne 1-2 map alapján itéljetek)
OrioN the S
nosza

A szerver mostantól határozatlan ideig, karbantartás miatt off.
Bazz ez durva, most látom 1 hete nem voltam a szerveren.
De gyorsan telik az idõ...
....... ...... ... .... . ..... ..... ... .... ...... ...
Lacccca
Na szóval hogy tiszta vizet öntsek a pohárban.
1. klánunk elzárkózik a cheatek használatától
2. én még személyesen nem próbáltam ki 1-et sem
3. ahhoz hogy ismerjük és megfogjuk én a Youtube-ot részesítem elõnyben
4. valamelyik nap szólt hogy az öcsse letölött valamit(elhiszem ha akarom), és emiatt nem tudott feljönni pl egy WAR serverre, miután törölte felengedte
5. valamelyik nap szólt nekem hogy kipróbálná milyen az aim a serverünkön én erre annyit válaszoltam hogy admin jog megvonás + ban ha megtudom, továbbá kick a klánból
6. pont ezért nem védem, én figyelmeztettem

Szeretném ha ez az egyedi eset nem írná le a klán-t a többiek elõtt, saját serverünkön mindig figyelem a játékosokat és a klán tagokat is, engem meg a társaim figyelnek. Nemrég Seth is fogott azaz majdnem egy csalót csak idõben lelépett így nem kapott ban-t.

Egyszóval én szégyelem magam és sajnálom ha valakinek elrontotta volna a játékát.<#shakehead>

Üdv
$T4'®

Szega87
cod4 vagy cs:s tök mind1 milyen géped, meg hogy elfut e, ha jó teljesítményre vársz, és nem a ráfordított idõ, meg net miatt vagy gyenge, akkor bizony egy erõsebb gépre szórulsz. Mind2 játéka azok tudnak hosszútávon jobbat produkálni akinek jobb a gépe

a procid a gond vele, CS:S elég prociigányes gém, cod4 meg pont abból nem kíván olyan nagyot. Full maxon simán vitte a 3GHz-s p4😛 (3.5-re húzva) A többi alkatrész ugyanaz volt mint a mostani gépemben (aláírás)

MSI gx-600 + Microsoft notiegér (otthon mx518+ asztali:D)

Nagyon kevés neki az a proci.:S
Kéne egy c2d.

Nivea
nekem is kevés az fps attol még jol megy ajáték csak ha már szaggat az gáz! addig ne izgulj!

Hello lenne 1 problémám nem fut valami jol a source pedig 2gb 533mhz ram ,intel pentium d 3.4 Ghz , 8800Gt és 30 fõs szeron a dust2-ön van amikor csak 50 fps van vagy anyi se nem tom mi lehet a baj ,a cod4ben 32 fõs szeron 1024 en 4x simitásal maxon megy 90-100 fps-t
Mi lehet a baj ???
Mondjuk engem ez a sok fasság nem érdekel amit irogattatok, de azt lehet tudni, hogy konkrétan mikor cheatelt? Csak a VAC delay-re következtetés képpen.
Mozzanat
szar

Szega87
újreg

Yoooo! Üdv a teamnek, még nem is láttam eztete :]
Nem kell cheat akinek nem megy, szoljon megtanítom, hogy kell az SG-nek fejest adni 😄
Most azér mondom így, mert ismerõs, és nem akarok neki rosszat: DD és amúgy se sokszor jár ezsgé re.😄

5w0rdf15h
pedig vki ezt mesélte msnen :\

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Nem..:C
És te?

Sõt, nem is cheatelek.😊 Ha már itt tartunk😊

5w0rdf15h
te lövöd magad? O.o

Nemmeglepõ...Ez van..Szeresse...<#vigyor>

Fu, én pedíg tudok még 1 et..Msn en monda, hogy ha nem megy belövi az aimot vagy a wh-t és úgy tolja..-.- SAZ os volt az is..-.-

Mozzanat
ez igaz . amugy egyböl látszik ha valaki aimozok csak azért a hedes szervereken csinálja mert ott nem olyan feltÜnö.

Mozzanat
gyereket nem lehetett lelöni vett rola videot szappan😊csak oldalrol birtam😊

SCITEK
Neztem az aktualis szavazast, errol a bombahatastalanitos dologrol. Az van a leirasban, ha jo drotot vag el, akkor azonnal hatastalanitja a bombat. De azt nem olvastam, hogy ha a rossz drotot vagja el, akkor azonnal felroban.

5w0rdf15h
mind tegnap a hs szerveren a geci....megláttad fejes 😄

istenem mennyire gyûlöltem azt a két mapot... ott énis maphackre fanyalodtam mikor sokadszorra estem neki :/

http://thenamelessphoto.com/