Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CheAteR88
dobtál a faszt
karácsonyi ajándék ami elöbb kibontódott?😄 vagy hogyisvoltez?😄

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

bodesz
nincs vkinek eladó accja?

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

armageddon666
kérni csak 5-t lehet :C

@

Jah, hogy már kidobtam rá 7,5 ?! Jól jártam.

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Bünti pont ? Kérek ! honna tudom letolteni eme rohadtul szar játékot? 😄

Ezt mondom.

CheAteR88
warez az warez

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Gyakorlatilag meg igen.<#bee1>

Szega87
lál

Elvilleg nem...

Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró

Miért? spoilerben nem warez?

N o N a m e
Spoilerbe irtam. Igy is baj? Akkor sorry..
Szega87
A WAREZ KÉRDÉSEK ÉS KÉRÉSEK TILTOTTAK! ELLENKEZÕ ESETBEN BÜNTETÕPONTOT KAPSZ.

N o N a m e
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valaki akinek megvan, elküldené a DigitalZone v17 inditó fájlját (.exe) mert véletlenül kitöröltem. Privátban jöhet. Elõre is köszi.
Jó bocsi csak egy kicsit elkapott a hév! Legkozelebb jobban vigyazom!

OrioN the S
egy 24 slotos(pláne ,ha full) szerveren ameddig mindenki rohangál ,mint egy félõrült fragre éhezve addig sajnos elég gyakori lesz a TK akár béna akár nem.persze oda lehet figyelni ,de ha elédrohannak "ki lövi le elõsször" akkor tök8. szvsz.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

5w0rdf15h
relax, te vagy a béna mér TKztál, fél óra és mész vissza

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Nivea
3 tk utána automata 30 perc bant kapsz! nem kel it lázadni nekünk te csináltad magadnak!

Köszi a bant az SG serveren!!! Lovom az ellent erre elemjon a ket tarsam lelovom oket es erre Ban! Köszi ez aztán rendes... Szerintem nem olyna jatekos vagyok aki allandoan TK-zi... Udv.: Safranek

Narxis
Szerintem a videokártyád drivere.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Nivea
figyelne rám is vki? Internal driver error in IDirect3DDevice9: Present()
<--- ez mit jelent? mért lép kia játékbol?

Narxis
Fordulj a Fogyasztóvédelemhez,verd ki a balhét a diginél.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Spészgószt
hát ez az, szopó! A 20-30 Megás UTP-LAN netre meg még várni kell sajna egy pár hónapot! Kocsog digi uralja az egész 6. kerületet <#bdead> semmi más nincs

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

armageddon666
elvileg Lompi banolt. ha így van akkor õt kell megfûznöd hogy levegye. más nem fogja megtenni.
---
szar net az szopi :S gondolom nincs alternatív lehetõséged.

@

Nivea
Internal driver error in IDirect3DDevice9: Present()<----- ez mi?

Spészgószt
ettõl tartottam <#szomoru1>
hááát...akkor sry mindenkitõl a játékélményrontásért 😞 megpróbálok minél késõbb felmenni a szerverre amikor már lemegy stabil 20 köré
<#nemtudom>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

azt sajnálom ha nemveszik le de nemtudok mit csinálni és inkább én nemis vitatkozok mert felesleges.

ARSENAL&POKER

A sávszélesség nincs feltétlen összefüggésben a pinged minõségével. Ha szar a neted, szar a neted.
Spészgószt
Segítsen valaki kérem! A téma Off ide, de nem találok megfelelõ topikot!
Mint már írtam korábban szutyok 2 Mbit/s es netem van és a max letöltési sávszél 2048 Kbps<#levele> nevetséges érték 2008 ban és ez a max amit lehet elõfizetni. Namost ebbõl is jött 600 Kbps általában...sok sok hiba bejelentés után megúntam és elõfizettem még egy netre ne kelljen még ezt a szutykot is megosztani. Mondom a lényeget most a MAC regisztrációmnál kis probléma adódott és mire megjavították lett 10000-14000 Kbps es sávszélességem <#wow1> legalábbis a speedtest.net ezt mutatja<#email> deviszont a pingem még miníg nagyon gyarta és még magasabb mint a szar 600Kbps-es nél! semmilyen progi nem fut semmi letöltés de a pingem az 10-200 ig ugrál általában 30 körül megy aztán 5-6 másodpercenkén nyom egy 150 körüli kiugrást.
mégeccer bocs az Off-topic-ért<#worship>

GaBenc
Csak, hogy tud. Fent is tartom. Elég tiszta dolog volt.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

hát erre én is gondoltam, minden variációt kipróbáltam de akkor is úgy maradt.
Valszeg nem jó helyre másoltad be a dolgait.
Szevasztok

Van itt köztetek olyan aki leszedte a endoskeleton skin-t(azaz a terminatort) az fpsbanana-ról? Nekem az a gondom vele hogy nem úgy néz ki a game-ben mint ahogy kikéne néznie. Olyan mint amikor még szerkesztik vmelyik 3d-s modellezõvel, tehát lila, és fekete kockák vannak rajta.
Valaki tudja mi lehet a gond?
a bûvös jelszó:p2p, de mint írva van warezkérdések tiltottak..😄 Küldtem 1 pm-t😛
Ez a defuse tetszik, mégjobben megnövelné a szerencsefaktort a csében😄 de sztem jó fun lenne😛
Én meg bezzeg túl messze vagyok a központtól, a vonal minõsége elbírná a maximum 24 (pantelnél, t-online-nál 18) megabitet is, de a távolság miatt csak 2,9 környékit tud:S De az upload vmi miatt viszi az 512kbps-t (530 körüli). Hú most eszembe is jutott, szal gyorsan meg is kérdezem: amikor gémelek néha gondol egyet a gép és pár métert visszatesz vagy fél másodpercig nem történik semmi. Olyan mintha 1 pillanatra megszakadna a kapcsolatom a szerverrel és elég sokszor van ilyen:S ilyenkor ált én sem tudok lõni, meg engem sem lehet elelõni, de sajna mind2re van néha kivétel. 1x mikor említettem gém közben gabenc mondott vmi olyat, hogy pingelni kéne a szervert, de ehhez sajnos én nem nagyon értek:S (meg még sokmindenhez nem😞 ) Nem tudok sokkal többet a pingról , mint amennyit itt dodó írásaiból felfogtam, arról, h hogyan kell pingelni meg teljesen 0-t:S Vki tudna segíteni?

MSI gx-600 + Microsoft notiegér (otthon mx518+ asztali:D)

Spészgószt
lol <#wow1> elbaszták a netem MAC regisztrálásnál és most a maximum elõfizethetõ 2 Mbit helyett 12Mbit jön <#taps> valaki adjon gyorsan valami smses letöltõhelyet 😄 ahonnan filmet lehet leszedni <#vigyor2>

Spészgószt
Ez a defuse dolog nagyon zsír 😄 Bazze mit ki nem találnak, bár erre már régen én is gondoltam mé nincs benne ilyen szines drótos megoldás <#nevetes1> Orosz rulett nincs még 1 vs 1 hez <#idiota>

Logitech G7 nincsen ?

armageddon666
drágák :S illetve magukhoz képest nem, de többe kerülnek mint amennyit szánnék rá...

@

Ha valakit érdekel egér katt ide Semmi közöm hozzá csak találtam
Roger6
Köszönöm a segítséget! Már alig várom...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

otto13
itt tudsz botkat betenni.

Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)

Roger6
Természetesen megvan, két napja vettem meg. 7 és fél ropi volt, de megérte. Átmentem egyik haverhoz (ahol van net), ott tettük fel, csak hát ugye otthon még nincs (de a héten lesz). Ma viszem haza a gépet, ezért kérdeztem meg. Köszönöm a segítséget, remélem a hétvégén már védett szervereken tolhatom!

Sok frag-et mindenkinek!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ha eredetid van, akkor ott ahol belehet állítani a botok számát, erõsségét, akkor ott felül van egy kis kipipálható négyzet..pipáld ki..És már lesznek botok.
ha nem eredeti akkor vedd meg.

Roger6
Sziasztok!

Segítségetek szeretném kérni. Offline módban hogyan tudok botokat rakni a játékba?

+

OrioN the S
+

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

-de_doomhouse
-de_office2
-de_cpl_mill
-de_inferno_dark
mentes napok végetértek. Újra benne vannak a cycleben is.

Mától pár hétre a következõ mapok kerültek ki a cyclebõl, tehát csak rtv-vel szavazhatók be:
-de_losttemple2_beta
-de_westwood
-cs_office_unlimited_oc
-xmas_nipperhouse
Quickdefuse plugin szavazás.
5w0rdf15h
jó te egy köcsög vagy de ezt mindenki tudja 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

"Azért admin mert megbízunk benne." Ezt nem mondtam volna ki a helyedbe. A múltkori beszolás után !