Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
karácsonyi ajándék ami elöbb kibontódott?😄 vagy hogyisvoltez?😄
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
<--- ez mit jelent? mért lép kia játékbol?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
---
szar net az szopi :S gondolom nincs alternatív lehetõséged.
@
hááát...akkor sry mindenkitõl a játékélményrontásért 😞 megpróbálok minél késõbb felmenni a szerverre amikor már lemegy stabil 20 köré
<#nemtudom>#nemtudom>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
ARSENAL&POKER
Mint már írtam korábban szutyok 2 Mbit/s es netem van és a max letöltési sávszél 2048 Kbps<#levele>#levele> nevetséges érték 2008 ban és ez a max amit lehet elõfizetni. Namost ebbõl is jött 600 Kbps általában...sok sok hiba bejelentés után megúntam és elõfizettem még egy netre ne kelljen még ezt a szutykot is megosztani. Mondom a lényeget most a MAC regisztrációmnál kis probléma adódott és mire megjavították lett 10000-14000 Kbps es sávszélességem <#wow1>#wow1> legalábbis a speedtest.net ezt mutatja<#email>#email> deviszont a pingem még miníg nagyon gyarta és még magasabb mint a szar 600Kbps-es nél! semmilyen progi nem fut semmi letöltés de a pingem az 10-200 ig ugrál általában 30 körül megy aztán 5-6 másodpercenkén nyom egy 150 körüli kiugrást.
mégeccer bocs az Off-topic-ért<#worship>#worship>
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Van itt köztetek olyan aki leszedte a endoskeleton skin-t(azaz a terminatort) az fpsbanana-ról? Nekem az a gondom vele hogy nem úgy néz ki a game-ben mint ahogy kikéne néznie. Olyan mint amikor még szerkesztik vmelyik 3d-s modellezõvel, tehát lila, és fekete kockák vannak rajta.
Valaki tudja mi lehet a gond?
Ez a defuse tetszik, mégjobben megnövelné a szerencsefaktort a csében😄 de sztem jó fun lenne😛
Én meg bezzeg túl messze vagyok a központtól, a vonal minõsége elbírná a maximum 24 (pantelnél, t-online-nál 18) megabitet is, de a távolság miatt csak 2,9 környékit tud:S De az upload vmi miatt viszi az 512kbps-t (530 körüli). Hú most eszembe is jutott, szal gyorsan meg is kérdezem: amikor gémelek néha gondol egyet a gép és pár métert visszatesz vagy fél másodpercig nem történik semmi. Olyan mintha 1 pillanatra megszakadna a kapcsolatom a szerverrel és elég sokszor van ilyen:S ilyenkor ált én sem tudok lõni, meg engem sem lehet elelõni, de sajna mind2re van néha kivétel. 1x mikor említettem gém közben gabenc mondott vmi olyat, hogy pingelni kéne a szervert, de ehhez sajnos én nem nagyon értek:S (meg még sokmindenhez nem😞 ) Nem tudok sokkal többet a pingról , mint amennyit itt dodó írásaiból felfogtam, arról, h hogyan kell pingelni meg teljesen 0-t:S Vki tudna segíteni?
MSI gx-600 + Microsoft notiegér (otthon mx518+ asztali:D)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
Sok frag-et mindenkinek!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
ha nem eredeti akkor vedd meg.
Segítségetek szeretném kérni. Offline módban hogyan tudok botokat rakni a játékba?
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
-de_office2
-de_cpl_mill
-de_inferno_dark
mentes napok végetértek. Újra benne vannak a cycleben is.
Mától pár hétre a következõ mapok kerültek ki a cyclebõl, tehát csak rtv-vel szavazhatók be:
-de_losttemple2_beta
-de_westwood
-cs_office_unlimited_oc
-xmas_nipperhouse
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"