Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Mostani mapon nem toom mi a neve, de fos..A lényeg, vagyok gödörbe, hátát lövöm erre 5 hit 94 asszem, de lehet 96, M4 el! :C
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elég valószinû, hogy mig õ átcélzott a lyukon, te szépen a rácsot lövögetted.
P90-el lelõtt H15.
104 összdamage, 1 head, 2 leftarm.
P90 head max 76dmg, arm max 19dmg. 76+2x19=114dmg. Ennyit sebezhetett volna max, ha max karnyújtásnyiról lõ, és nincs köztetek semmi. Ehhez képest volt rács, kb 10 méter, és 104-et sebzett. Hol a gond?
AK-val lelõtt poison.
164 összdamage, 1 head, 2 chest.
AK head max 111, chest max 27. 111+2x27=165dmg. Szóval eléggé meglõtte a maxot.
Most akkor nekik nem adta?
Olyan távról ahogy látszik..A rácsosnál emg ott álltam, és vártam, csávó megjelent, fején volta keresz, elkezdem lõni semmi..Megfotdul lelõ...
やられたらやり返す。倍返しだ!
Ennyire nem adja:
Hát ez meg gigalol...:
Üdv: Szappany
Üdv: Szappany!
Üdv: Szappany
SG-s csapatnak írom hogy hallottam a kis jamboriról a serverünkön, de sajan nem voltunk elegen, viszont ha a péntek megfelel akkor nyomhatunk egy WAR-t.
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
kicsit elhanyagoltam a szerót mostanában de megyek és kifényezem némi ólommal a fejeteket... BELÜLRÕL!
uj, saját gép😛
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
MSI gx-600 + Microsoft notiegér (otthon mx518+ asztali:D)
Egyszerûen a kábel nélküli átviteli protokoll válaszideje nagyobb.
Nekem egy WL-520GC van, pár hónapja egy ismõrõsünk kérte, hogy valami csináljak meg egy laptopon, idehozta, azzal leteszteltem a wireless részét, és nem voltak ping gondjaim, igaz 10-20 méternél messzebbrõl nem próbáltam, meg nem is CSS-el próbáltam.
Mondjuk az még a gyári firmware-el volt, most egy DD-WRT v24 RC-6 micro van rajta, ezzel még nem volt lehetõségem tesztelni.
Efelett már úgysem élvezetes a gém.
Szerintem saját szerón megcsinálom majd.
Viszont az érdekelne hogy mekkora mintavételeséi értéket adjak meg, mivel aki éppen beélp annak 100 körül mozog a pingje és gyorsan csökken általában.
Erre a parancssorra gondolok:
// Number of samples and averaged before a decision is made to kick a player
// (1 sample is about 1.5 seconds)
mani_high_ping_kick_samples_required
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Egyébként attól, hogy az orosz szerver nem basz ki 100-150-es pingért, még nem lehet azt mondani, hogy ott jó, és nincs lag. Max nincs összehasonlítási alapod.
Vezeték nélküli dolgok reakcióideje sokkal nagyobb még, mint a vezetékes összeköttetésé.
Most majd vesz másik accountot, és játszik új néven. Ennyi.
Csak ha hátba lövöm akkor deglik. 😊
Intelnek nézzétek meg már a kd jét. igazi csaló kd. 😊
szerintem egy gyerek aki próbálkozott kiváncsi volt oszt becumizta.
végig olvastam a kommenteket és persze mindenki sejtette hogy csal😊
hát irhatnék egy 20-30 fõs listát a sejtésekrõl én is.
szegényt kirakták a f@ceból is miatta pedig megsughatta volna a titkot hogy a ZSO tesok ellen bevethessem és elölrõl szar legyek innentõl😊
Milyen neted van?
やられたらやり返す。倍返しだ!