Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szolgáltatóváltás.exe
Megszeretném kérdezni hogy van-e olyan program ami a ping számát le kissebíti ? Mert a napokban kb 180-230 körül van folyton . Nem töltök le se én se a gépem . Minden bevan " csukva " a windowsban . Csak a CS fut .

Válaszotokat elõre is köszönöm !

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

A szerver újra on.

SM update történt, néhány bug fix és memory leak fix kíséretében.
mocskosvalve
A szerver átmenetileg off.
OrioN the S
😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Nivea
probáltad levenni minimálra a grafikát?

friends számától függ😄DD egy frenc 1.23 frame😄DD:A😄A😄ADADA 😄: AD:A
bye
windows event logban van valami erre utaló hiba?

milyen gép ez? vistát próbáltál?
Egyszerûen lefagy a gépem!Csak restarttal tudok életet lehelni bele.

Konkrétan mi is a jelenség?
Szép jó estét kívánok!
Gyerekek!Eddig bróbálkoztam,hogy mi lehet ezzel a qrva cs-vel.Ha még emlékeztek,nem tudok játszani,mert mindig lefagy!Mindent kipróbáltam amit eddig mondtak nekem.Memória jó,leteszteltem.Videókártya nem melegszik.Átraktam másik vinyóra,nem sikerült.Leszedtem a codeceket.A régi géppel nem volt semmi baj,csak lassú volt.Belelocsoltam 80 ropit,erre nem megy a cucc!Kérlek gondolkodjatok,hogy mi lehet a baj?!!Már lassan elvonási tüneteim lesznek!Elõre is köszi!

CheAteR88
a friends - hány fps? sacc

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Ok bennevagyokXD

Nivea
na figyeljetek! éjszaka olyan 3:40 fele jövök haza a 24 slotbol 23 legyen lefoglalva és jáccunk egy jot!

Narxis
<#nevetes2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ilyen mapból már van elég 😄
armageddon666
legyen a neve de_szaruladja és legyen csillivilli meg minden hogy ne legyen fps és tényleg szarul adja XD

@

sapiretro
Unatkoztok? 😄 XD

Üdv: Szappany

Roger6
Én meg tudok modellezni low polygon tárgyakat (alapszinten), ha kellene valami a pályára.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nekem van egykét ötletem, megvalósítható helyszínekrõl.
Hm, gondoltam már ilyesmire én is 😊

Próbálkoztam is már 1-2 normálisabb mapot készíteni, de a méreteket meg a layoutot nem igazán találtam el jól. Valaki ebben segíthetne kicsit, aki tud jó layoutot kitalálni, lerajzolhatná, én meg megvalósítanám akkor.
Nem rossz tutorial, legalább én is tanultam ezt azt 😊
Ideje lenne már egy sgteam saját map projektnek 😊
Roger6
Millió köszönet és hála mindkettõtöknek!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Tessék itt egy tutorial, én írtam még 1 éve: http://ilab.hu/jf/page.php?&id=220
hammer
Roger6
Custom mapokat lehet csinálni? Ha igen, akkor milyen programmal lehet?

otto13
Én már régóta mondom,hogy a map hibái miatt van.:😞 (szvsz +1pár játékos is hozzá járul ehez.)

Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)

Roger6
Ez nagyon jó link! Köszi az olvasmányt! <#worship>

Nemtom figyelitek e a fejlõdést a postjaiban 😄

"de van olyan hely a mapokon, ahol nagyon kevés fpst pumpál és ELNYELI a találatot..."

Mostmár csak bizonyos helyeken! 😄 lol

Lassan eljutunk oda, amit mondok már jóideje. Nem a szerver, hanem a map, és annak hibái.
urbijoe
OFF
a youtube-on a chanel résznél mért nem talál meg ha beirom a nevem?

de ha a videokhoz irom akkor igen
ON

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Igazad van..Télleg sok a 24..Mert mikor nélkörnyékén áltban 10-14 embervan akkor nagyon jól adja...De ha fullonvagyunk, akkor uff.:S

utolsó köröm, de a szerver nem bírja a 24 slotot... 18 at talán...
de van olyan hely a mapokon, ahol nagyon kevés fpst pumpál és ELNYELI a találatot...
ezért nem járok már gyakran fel, legalábbis próbálok nem fel járni :\ , mert engem a változatosság gyönyörködtet a játékban, azaz a pályák, nem a pocsék hitreg...
a legjobb egy ban lenne
Szega87
#58123 : nyomtad a gombot, mellé rotáltál
#58130 : igen

Szar az fps 40 :S sajnos még nincs fps cfg hozá :S
Akkor a srác mivel lõtte ami balra fel hordott? Oda eléggé AK van irva.
Még ha két felé is hordhat az AK, neked láthatóan nem jobbra hordott a nightfeveres videón.
SCITEK
Az ak jobbra folfele huz. Meg kulombenis, akarhogyan is szor meg kellet volna pusztulnia.
Mondjuk nem eppen szorasi mintanak keszitettem anno, de meg lehet nezni. Ha jol emlekszem 30,90,60,120 fps-sel lett kiveve, es a celkereszten lattszik hogy fps-fuggo. A ragdoll is fps-fuggo, vajon hany dolog lehet meg.
celkereszt.avi

Szega áttértél cod4 re? <#kerdes>én is szeretem csak az a baj h a elsõ 4 szerverrõl bannolva vagyok <#szomoru1> player szám szerint <#gonosz1>
Nézd meg ezt.

Az AK még álló helybõl sem túl pontos az m4-hez képest, nemhogy ha még mozogsz is vele (sõt lépcsõzöl) miközben sprayelsz...

Az a 2 hit kb akkor ment niveába, mikor messzirõl lõtted az elején, de már ott is látni hogy fölé hordott egy csomó golyót (oszlopok tele vannak golyonyommal). 3mp-nél a célkereszted nivea mellett van bal oldalán mikor belép az ajtón, majd mozgás közben hátrálva, ráadásul egy lépcsõfokot lelépve húzod rá folyamatos tüzelés közben jobbra. Szerintem semmi csoda nincs abban, hogy ebbõl nem találta el golyó. Ha megnézed a linket, az AK balra fel hord. Te meg pont balra löttél mellé.

Vagy mit akartál kihozni a videóból?
armageddon666
Húúú nyomtam tegnap meg ma is kicsit a "titkos szerveren"... énvagyok a fõcsíter gecc :C mai stat 54-25... aim_00-n ^^ szal csak lõdözõs map.

@

CheAteR88

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Hömm..Az igen...Én mostanság nem veszek demot, de westwoodon volt oylan, hogy elkezdem a csávót lõni, kitúrom már az m4 hangtompítójával a fikát az orrából, de nem, erre elkezd lõni, és akja a fejest...Pedíg kívûlrõl úgy nézett ki, mintha a földet lõné...<#gonosz3>

Lompi73
ne is csodálkozz!!
ez megy sg-n minden nap , majd csak belejössz<#violent>

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

Nem, mert a cod egy rakás fozs, ahol a falak titániumból vannak:C

SCITEK
SCITEK
Minek fordultam volna vissza, gondolkozz! Mar alig eltem, menekulni kellett. 😄
Meg kulombenis, nemszep dolok hatbaloni masokat.

Zoolee CoD-ra nem akarsz áttérni? annak is van topicja amit teleblogolhatsz. 96 in 5 vagy 76 in 4 damagekrõl m4-l meg szerintem mindenki tudna írni pár oldalt..

Csatlakozom Orionhoz!
Katt ide

MSI gx-600 + Microsoft notiegér (otthon mx518+ asztali:D)

Nem...De ha csend van, akor valamirõl lehet dumálni..:C
<#eplus2>

Szega87
lassan már chat.hu-t csinálsz nekünk, köszönjük

OrioN the S
Kérdezhetek valamit?

Te direkt vagy ilyen hülye? 😄 Csinálj már légyszi egy blogot.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.