Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Válaszotokat elõre is köszönöm !
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
SM update történt, néhány bug fix és memory leak fix kíséretében.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
bye
milyen gép ez? vistát próbáltál?
Gyerekek!Eddig bróbálkoztam,hogy mi lehet ezzel a qrva cs-vel.Ha még emlékeztek,nem tudok játszani,mert mindig lefagy!Mindent kipróbáltam amit eddig mondtak nekem.Memória jó,leteszteltem.Videókártya nem melegszik.Átraktam másik vinyóra,nem sikerült.Leszedtem a codeceket.A régi géppel nem volt semmi baj,csak lassú volt.Belelocsoltam 80 ropit,erre nem megy a cucc!Kérlek gondolkodjatok,hogy mi lehet a baj?!!Már lassan elvonási tüneteim lesznek!Elõre is köszi!
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
@
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Próbálkoztam is már 1-2 normálisabb mapot készíteni, de a méreteket meg a layoutot nem igazán találtam el jól. Valaki ebben segíthetne kicsit, aki tud jó layoutot kitalálni, lerajzolhatná, én meg megvalósítanám akkor.
Ideje lenne már egy sgteam saját map projektnek 😊
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
"de van olyan hely a mapokon, ahol nagyon kevés fpst pumpál és ELNYELI a találatot..."
Mostmár csak bizonyos helyeken! 😄 lol
Lassan eljutunk oda, amit mondok már jóideje. Nem a szerver, hanem a map, és annak hibái.
a youtube-on a chanel résznél mért nem talál meg ha beirom a nevem?
de ha a videokhoz irom akkor igen
ON
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
de van olyan hely a mapokon, ahol nagyon kevés fpst pumpál és ELNYELI a találatot...
ezért nem járok már gyakran fel, legalábbis próbálok nem fel járni :\ , mert engem a változatosság gyönyörködtet a játékban, azaz a pályák, nem a pocsék hitreg...
a legjobb egy ban lenne
Még ha két felé is hordhat az AK, neked láthatóan nem jobbra hordott a nightfeveres videón.
Mondjuk nem eppen szorasi mintanak keszitettem anno, de meg lehet nezni. Ha jol emlekszem 30,90,60,120 fps-sel lett kiveve, es a celkereszten lattszik hogy fps-fuggo. A ragdoll is fps-fuggo, vajon hany dolog lehet meg.
celkereszt.avi
Az AK még álló helybõl sem túl pontos az m4-hez képest, nemhogy ha még mozogsz is vele (sõt lépcsõzöl) miközben sprayelsz...
Az a 2 hit kb akkor ment niveába, mikor messzirõl lõtted az elején, de már ott is látni hogy fölé hordott egy csomó golyót (oszlopok tele vannak golyonyommal). 3mp-nél a célkereszted nivea mellett van bal oldalán mikor belép az ajtón, majd mozgás közben hátrálva, ráadásul egy lépcsõfokot lelépve húzod rá folyamatos tüzelés közben jobbra. Szerintem semmi csoda nincs abban, hogy ebbõl nem találta el golyó. Ha megnézed a linket, az AK balra fel hord. Te meg pont balra löttél mellé.
Vagy mit akartál kihozni a videóból?
@
ez megy sg-n minden nap , majd csak belejössz<#violent>#violent>
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
Meg kulombenis, nemszep dolok hatbaloni masokat.
Csatlakozom Orionhoz!
Katt ide
MSI gx-600 + Microsoft notiegér (otthon mx518+ asztali:D)
<#eplus2>#eplus2>