Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szezonmunka ártalmai (ÉPÍTÕIPAR)
<#nemtudom>#nemtudom>
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
Vezérlõpult-megjelenítés-beállítások<#nezze>#nezze>
a configomban hol tom állítani úgy a felbontást hogy ne kelljen belépnem a játékba?
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu
Vendy az egyetlen nõnemû lény a serveren. Kicsit kinosan lehet ezt magyarázni.<#papakacsint>#papakacsint>
Zso, unom a szopást, dugni nem akarsz? <#nevetes1>#nevetes1>
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
nem kotekedes kepp ,de csomo dolognak van topikja ahol siman megtudod a valaszt... vagy meg a team topikba szoktunk ilyenekrol dumazni.
persze engem nem zavar csak elmeletileg torolnom kene..mint meg egy csomo hsz-t
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Amolyan westwood feeling, csak 2x annyi fps-el.. (ugyanaz a layout, csak ratsos környezetben)
INNEN húzza le aki csak teheti, mert 150MB, és akkor nem a szerveren kell várnod rá.
Illetve aki nem innen húzza le frissen, annak map differs hibát adhat, mert volt egy korábbi bugos verziója is.
Behalt a 22" - os samu monitorom:C
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
@
a T-online mennyi letöltésnél bont szerzödést?
mert nekem havi 80 Gb<#vigyor1>#vigyor1>
ON
az nekem tetszett
inkább az a nagy "utca" fillinges map nemnagyon jött be de játszható
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
A Valve nyíltan szarik minden cheaterre, mondván a VAC mindent megfog, és aki ezt másképp gondolja, az szentségtörést követ el.
Amúgy azért feltölthetnéd a demot, meg kiírhatnád ide a gyerek nevét meg SteamID-ját, hogy ha esetleg erre felé járna, akkor gyorsan a fejére csaphassunk a banhammerrel 😄
az a kurvanagy udvaros?
やられたらやり返す。倍返しだ!
sv_spectnoclip 1-et 0-ra rakta, valamint az mp_forcecamera 0-t 1-re.
Most már visszaállítottam õket a szerveren, de valószínûsítem hogy a bluecorridor volt az. Márpedig ha így van, akkor az nem marad a szerveren. Ha jól emlékszem tegnap elõször ott nem tudtunk falon átmenni a kamerával.