Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van bugfixed verziója a rats_basementnek, ami tegnap szopó volt ugye.
itten-e
Töltsétek le ezt, aztán majd valamikor teszteljük.
Érdemes megemlíteni, hogy a map de_westwood rats változata lényegében, mivel a layout ugyanaz 😊
Amúgy azt nézegettem, hogy vajon a trónok gombjai mit csinálnak. De a piramisban lévõé úgytûnik semmit. Viszont a hajón lévõn a bal oldali kb 10-15mp-re lezárja az ûrhajó összes ajtaját.
Ha megszerzed a shotit az ûrhajón, azzal ki lehet lõni a generátornál lévõ vezérlõ kristályokat már. Ott mintha adott volna valami hangot szintén, de nemtom mi lett tõle. Lehet hogy úgy már nem lõdöz a piramis körül?
Ezenkívül a hajón a hangárban ugye mivel lowgrav van fel tudsz ugrani a felsõ szintre. Az onnan kivezetõ ajtón valami gombok vannak, viszont azokkal sem tudtam mit kezdeni.
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
nem
éés nehiggy nekik, hisz hazudnak
<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
és a source ba van páncél és lehet a soruceba küldetéseket menni?
http://thenamelessphoto.com/
Ééés az irányítószékmögötti kis járatban voltál e már???
Kösz
Föleg amit ott bénázott Seven <#eplus2>#eplus2>
Nekem azért jobban bejön a stargate_sg-1, mivel több helyvan löni...

Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu
Biztos nincs valami progi amivel tudnék valamit kezdeni a helyzettel?
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Egyenlegmutatóm még minuszos ezért elõrelátható idõn belül nem fog menni.
Mégegyszer is köszönöm<#worship>#worship>
Egyénként nem akartam beszólni, bocsánat...
Lehet, hogy más (értelmesebb) dolgokra költi a pénzét?
tudom, hogy sokkal gyengébb mint a tiétek, meg a netem is csak 1gb fel+850 vagy valami ilyesmi le<#nemtudom>#nemtudom>
Lompi neked ez a configod?: AMD Athlon 2000+512mb Radeon 8500Le vagy csak viccbõl írtad alá 😊.
1 T kezdõrõl-Ûrhajóba
2 T kezdõrõl-piramisba
a többit ha van még nem találtam meg.
Este felmegyünk megmutatom az általam ismeretes dolgokat az Ûrhajón.
Tény jól meg van csinálva, csak meg kéne keresni, holt találnak fegyót a ték, vagy fel kén venni a botfegyót? Akkor lenne csak izgi, egy shot 1 kill.
1. neked kell megnyitni a járatot, akkor mehetsz át rajta. Ha ellenkezõ irányból akarsz, meghalsz.
2. ha zárva van az írisz akkor is meghalsz 😊
Nekem amúgy egyszer kihalt a game a ring teleporter közben, aszondja a driver recovered meg mittomén, és egyszercsak ment tovább mintha misem történt volna...
2520Ft 1 db 512 ddr2 800 Mhz modul az Aquában. Asszem itt a legolcsóbb.
Én holnap veszek is 2 db a meglévõ 2 db mellé.
Ennyit errõl.
Szerintem ne kezd a manapság eléggé divatba jött szöveget. Az tény hogy most jól szalad az Intelnek de nem 10-20% gyorsabb azonos órajelen. tuningpotenciál van benne de kb minden 5 ember használja is ki.
3dmark 06 CPU tesztjében pl a 4200+ os AMD-m ugyananyit nyomott(feleennyi rammal) mint a e4300 Core 2 -õm, igaz a core 2 õt fel lehet huzni 3.0Ghz-ra is és akkor már nagyon elhúz.
A másik dolog amihez láccik hogy megint nem értesz az hogy az AMD jövõje nem biztos, ez marhanagy hülyeség. Kicsit olvasgass utána és ne csak azt hajtogasd amit mások divatból.
A mostani Intel procik eléggé verik, és az AMD cég jövõje nagyon nem biztos.
mnéha sírok rajta a röhögéstõl néhameg csodálkozok😄
a kapunak a szisztematikája még mindig nem 100 számomra😄
lompi pls magyarázd el hogy mit kell tenni a kis ürhajóknál me nem esik le😄
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
やられたらやり返す。倍返しだ!
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Rengeteg titkos járat meg ajtó van rajta. A piramisban is sok helyen kõtömböket kell benyomni, és megnyílnak járatok. Szinte mindent megcsináltak.
Mondjuk arra nem jöttem rá, hogy a stargate centerben a felszinre hogy jutok fel. Lehet sehogy.
De ár a kcisit nagyobbak sem horror áron mennek, ha spórolni kell akkor AMD de ha van pénz akkor egyértelmûen CORE 2 DUO vagy Quad