Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kthxbye!

GaBenc
Te választhatsz nevet amit akarsz...ban.<#nevetes1>

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

GaBenc
Amig emberi modon invitálod addig nem ugatok beléje.

Narxis
<#nevetes1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Spészgószt
Boldog Nyulat ! csöves banda!<#beka2><#gun><#finom><#wave>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Szega87
ha Évike néven megyek fel akkor engem se bannolsz?

Col Andrew
helyes!

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

Hali emberek...
Boldog húsvétot ...

az is baj ha kefélni invitálom õket?

GaBenc
Srácok, csak szolók. A serveren kettõ (2) lány játszik rendszeresen, aki még1x bunkó modon szól hozzájuk azt permanens banal jutalmazom. Szal Vendy és Szivi a védet körbe tartozik. Ezt tessék tudomásul venni. Ez az én dilim.

OrioN the S
Kellemes Húcsvétodt!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

nehezen... még sosem volt cheatem CS:S-ben... spec egy csomó parancsot sem tudok, csak játszani. Ma délután feltudtam menni... nem tom mi van. lehet majd mapokat kell törölnöm

CheAteR88
sok locsolót

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Nivea
JA! boldog nyuszit!

CsOki69
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok minden kedves monitor arcú barátomnak.
<#nevetes1>

....Merci!....

vac ban?😊
IcE TeE
Csak,h megyegyezik az én képemmel... De már kiestem ebbõl a fordulóból <#dumcsi>

Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu

SRácok!!! napok óta nem tudok felmenni a szerverre! Egy csomó ideje nem voltam fent (kb 2 hónap) most ahogy csatlakoznék ezt kapom: Connection rejected by the server.

Az nincs rtv-ben, ami a cycleben viszont benne van.
Nivea
és mivan ha nem a nyúportbiiics?

IcE TeE
Az a baj armagedon,h nincs a newportbeach nominate-be...<#kuss>

Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu

Narxis
de_dolls-szal mi lett? Nincs rtv-be se.<#rinya>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

SCITEK
Csak probalkozhatsz kicsifiam. 😄

TEK, szerintem a te megfejtésed különdíjat érdemel, tökéletes a screenshot. Mit szólnál egy egy órás banhoz? 😄

Ingame is reklámozva van.
armageddon666
sztem célszerû lenne ingame is reklámozni a versenyt. nem túl sokan látogatják a fórumot a szerverrõl :C

@

A feladat adott 😊
Ráadásul utána még elsõnek kell betenned ide 😊
armageddon666
most akkor felkéne menni SGre, sírni hogy rtv, elõtte persze newportbícst nominatelni, beszavazni, megcsinálni a screent miközben 10en lõnek, és akkor faszák vagyunk? 😄

@

IcE TeE
Igen, rájöttem hogy elöbb a szabályt kellet volna elolvasnom..

Meg ha jól látom local szerveren csinálta a screenshotot...
Ugye nem gondolod, hogy ez a szabályoknak megfelelõ megfejtés volt?
A játék megy tovább, még nem nyert senki. De te már nem is fogsz ebben a körben 😊
SCITEK
Meg szerintem ez a cs_office_unlimited.
Itt a kep, amin epp Csokit hatulrol inzultaljak 😊

SCITEK
Nincs kep, meg szerintem a szabalyzatnak sem felel meg.

IcE TeE
A pálya neve: de_newportbeach

Túl könnyû volt, elsõre kilehetett találni <#email>

IcE TeE
de_newportbeach

FaceSeth
Nem lehet,hogy megfújták a Steam account-odat? Én is jártam Így! Le kellett fényképezni a hivatalos dobozon feltüntetett accountot és a login nevet,és el kellett küldeni Steam Communytinek.Pár nap múlva kaptam új accountot.
Lehet te is Igy jártál.
FaceSeth

Ha egy JÓ CSS serverre vágysz: \"87.229.26.68:27015\" \"87.229.26.68:27075\"

Neked amúgy is van 😄
Nivea
olyan kár h nem jáchatnak adminok mert már tudom! és lenne egy hét vip slotom!<#buck>

jaj ez a ........ map 😄

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

SGTeam map-location nyereményjáték - 1. kör

A feladvány:

A megfejtés: Egy screenshot és a map neve, a szabályoknak megfelelõen.

A nyeremény: 1 hét VIP slot!

Szabályok: #58984
SGTeam map-location nyereményjáték - szabályzat

Mi a játék lényege?
Az SGTeam valamely tagja itt ebben a topikban idõközönként egy képet, vagy feladványt fog berakni. A kép/feladvány valamelyik szerveren futó custom map egy részletét ábrázolja, írja le. A te feladatod, hogy kitaláld melyik mapról van szó, a szerveren eljuss oda, és készíts egy saját screenshotot a map azon részérõl úgy, hogy ez a részlet is rajta legyen a környezetével együtt. Aki elõször prezentálja a megoldásként szolgáló screenshotot ide a fórumba, az nyer. Egyes esetekben bónusz feladvány, vagy eltérõ jellegû rejtvény is adódhat.

Mik a játékszabályok?
1. Új feladványt csak az SGTeam tagjai rakhatnak be, és jelölniük kell, hogy az bizony egy feladvány, amire pályázni lehet.
2. Ha túl sokáig nem érkezik megoldás (napokig), akkor a rejtvény feladója lefújhatja a kört.
3. A megfejtõ screenshotjának tartalmaznia kell:
-a feladvány részletet és annak környezetét
-egy "!? szerver" chat paranccsal lehívott sort. (Knowledgebase, újdonság a szerveren, map infók is lehívhatók vele ?! mapnév formában - amennyiben az adminok ahhoz a maphoz már készítettek infot)
-egyéb esetben a rejtvényben lesz definiálva a követelmény
4. Ha valaki csak a map nevét nyögi be, vagy egyéb elégtelen (rész-) megoldást, az nem nyerhet már abban a körben, csak a többieket segíti hozzá a megfejtéshez.
5. Az SGTeam tagjai (igy az adminok sem) semmilyen formában nem segíthetik a játékosokat a megfejtéshez a feladvány berakása után.
6. Csak teljes méretû, szerkesztetlen screenshot elfogadható megoldásként (a kép fileneve is eredeti legyen, és átméretezve sem lehet a kép), amelyen az összes követelmény megtalálható. A sreenshotot nem takarhatja ki scoreboard, vagy egyéb nagy területû takarás.
7. A feladvány-részletnek, valamint az azonosításhoz, és érvényességhez szükséges paramétereknek 1 screenshoton kell megtalálhatónak lenniük.
8. A megfejtés kép alá kell irnod a hsz-ben (vagy a képen is rajta lehet a chatben) a STEAMID-d, hogy ellenõrizni tudjuk, hogy a képen látható név és az ID egyezik, és a szerveren abban az idõpontban valóban az a map ment-e. Illetve a nyereményt is STEAMID-re tudjuk kiadni.
9. Az SGTeam tagjait kivéve a játékban bárki szabadon részt vehet, aki játszik a szerveren, és az egymás utáni nyerések száma sem korlátozott. A Team tagjai csak info morzsákkal segíthetik naponta 1x a megfejtést, amennyiben az túl nehéznek bizonyul.
10. Ha játszol, vagy nyersz is, az semmilyen nyereményen kívüli jogosultságokkal nem jár. Ettõl még bannolhatunk is, ha vétesz a szabályok ellen, és így tovább.

Mit lehet nyerni?
Ez az adott körtõl függ, mindig a feladvánnyal van definiálva. Idõszakos VIP slotot, a szerveren futó bankszámládra pénzt, vagy egyéb egyedileg definiált nyereményeket lehet nyerni 😊 A nyereményekhez bónusz is definiálásra kerülhet, különbözõ kritériumokkal.

Hamarosan jön az elsõ feladvány 😊
otto13
valve-steam-(ClientRegistry.blob ezt töröld .) amikor el indítod újra létre hozza és ha minden rendben menni fog a css.

Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)

Nivea
csináld azt h imásolod az egész steamapps-t és letörlöd a steamet majd felrakod ápdételed és visszailleszted az apps-t

OFF : Fura alak vagyok mi ? xD

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

CheAteR88
😄

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Az hol található ? 😄 Mert én a számítógép beépített keresõjével nem találtam .

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

Nivea
az lesza következö kérdése h hol találhato!😄

töröld ki a clientregistry.blob-ot
OFF : Kérlek válaszoljatok rá nagyon szeretnék már játszani :'( . Köszönöm

Sziasztok !

Lenne egy nagy bajom .

A napokban egy szerverre sem enged fel a játék és ezt írja ki :

Disconnect : Error verifying STEAM UserID Ticket

Az elmúlt 3 hónapban egyszer sem írt ki ilyet szépen ment minden .

Kérlek segtisetek . Mi lehet a baj ?

Válaszotokat elõre is köszönöm !