Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
zsoalapedo?
No harag peace <#dumcsi>#dumcsi>
<3 zsooooooo <#worship>#worship>
Amúgy mit kezdenél vele, már elmúlt 18 😄DD
@
Úgy sem tudom kifogni a mapot, de azért jó ezt tudni! 😊
Vendy
Szóval csak annyi, hogy mit hova írjak? 😄 Addig értem, hogy lefotózom, bár azt sem tudom mivel kell (na most már 2-3 css fejelgeti a falat) 😄
És ha lefotóztam, akkor elmentem (na nem úgy 😛 ), mondjuk egy paintbe? 😄 Vagy megint butuska vagyok? 😄 😛 utána még akkor, s ott beírom, hogy, hogy mit is? 😄 !server és ott a
Ne haragudjatok az okoska fejemre! 😊 😄 <#beka2>#beka2><#vigyor5>#vigyor5><#circling>#circling><#wow1>#wow1><#vigyor2>#vigyor2>
Vendy
pl nem értem, és mivel nem értem, így azt sem értem, hogy mit nem értek! 😄 Mind1, látom nincs nagy kedvetek válaszolni, úgyhogy hagyjuk is inkább! 😊
Vendy
Szar ez a 15" os monitor😞
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Néz meg a youtubon és rájössz
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
"egy "!? szerver" chat paranccsal lehívott
Illetve ez sem túl tiszta:
"A megfejtés kép alá kell irnod a hsz-ben (vagy a képen is rajta lehet a chatben) a STEAMID-d, hogy ellenõrizni tudjuk, hogy a képen látható név és az ID egyezik, és a szerveren abban az idõpontban valóban az a map ment-e. Illetve a nyereményt is STEAMID-re tudjuk kiadni."
Szóval inkább hagyom! 😄
Vendy
Na, megtaláltam ezt a fórumot is! A feladvány viszont nehéz! Soha nem fogom tudni megfejteni! 😄
Vendy
@
Nem tudtok olyan szerver címet, ami az a lényege hogy bele vagy bújva egy tárgyba és el kell bújni vagy mi és szertenék kérni ilyen Szerver címet!!!
Elõre is köszönöm
MSI gx-600 + Microsoft notiegér (otthon mx518+ asztali:D)
Amikor elinditom a csét akkor feldobb valamilyen validiting szöveget...
Aztán 0%-tól betölt 100%-ig majd bezáródik az üzenõablak... de a csé nem indul..
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
<#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias>
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram