73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Nem túl meggyőző oldal. -
UNDERCOVER #72907 Sziasztok! Aki akar egy stabil jó Counter Strike,Counter Stirke Source, szervereket az látogasson el a fullgamehosting.com ra -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!v31 az aktuális -
A minden azért kis túlzás de fog menni. :D
Végül is a Valve már hozzá nyúlt. :D -
Neked is ajánlom figyelmedbe a #72897-es hozzászólást!
Tuti siker, minden menni fog!
-
Steames szerverkeresővel nézd meg! -
Sziasztok én még nagyon új vagyok ebben a játékban letöltöttem a counter strike source-t és még a hozzá való szerver megtaláló programot , de ha rákattintokegy szervrre nem enged be eggyikbe se szeretném ha valaki segítene! -
akkor olvasd el a bannert és GTFO. -
Mi mind eredetivel játszunk. Esetleg a oco.hu-n tudnak segíteni a tört vackokkal kapcsolatban a társaid. -
:D -
vedd meg !
-
meg kell venni -
ja már látom ki van írva :) -
snapshot? -
Akkor jó lenne.
Közben megtaláltam, köszi! -
MI lenne ha steam be a CSS nél az indítási opciókhoz hozzáadnád hogy : "-console" idézőjelek nélkül. -
Annyira azért nem :)
MM:S, SM már fut, PMA is. Ami hiányzik az a DAF és Zblock. -
hát ne az unbindall elé :D -
hát nem jött be -
rögtön a cfg elejére írhatom? -
bind f1 toggleconsole -
console előhozásához ütnöm kellene egy ~ gombot, de ez nálam Alt+1
Altra meg guggol...
??? -
STEAM? -
szeretem a frissítést, ami mindent elbasz! -
tsabi95 #72882 hali feltelepítettem a cs source-t és amikor fel akarok menni a szerverekre ezt az üzenetet kapom: Server is not responding.
A konzolba pedig: ConVarRef sb_dontshow_maxplayer_warning doesn't point to an existing ConVar
tp-link routerem van.
mi lehet a probléma? segítsetek légyszi!! -
Kis reklám. (Tudom hová menjek :-D)
Szóval, itt lehet játszani. Ha nem vagy bunkó és tudsz olvasni akkor te is elférsz. Itt war klánt nem találsz, ha utána gondolok még klánt se nagyon de játszani szeretünk. Ja még valamit. All talk van és folyamatosan megy a szövegelés. Ha ez zavar akkor ez nem a te szervered.
Független szagértök (nem el írtam) azt mondják jó a szerver. Már banoltuk őket.
80.249.166.44:27080
www.synhosting.eu ha ez mond valamit.
-
én valami német szerveren szoktam nevét nem tom...majd megnézem!
Mókás mód :D -
ha van rá igény, ismerős szerverére pakolhatunk ilyen mapokat+modot :)
VAgy nemtudom mi kell hozzá :D -
Van ilyen magyar server? 1-2-szer játszottam ilyet még a megboldogult Chili fun szerveren de azóta nem találtam ilyen szervert. :D -
én hide and seek
fan lettem :) arra a pár percre amit játszok egy héten/hónapban :D
-
Gyere zombizni, most az a király!
-
Nem tudom. :)
Igazából egy kellemes közösséget / klánt, akik nagyjából ugyanazokon a szervereken játszanak többen, együttműködve.
"Csapatot" ahol hasznos lehetnék esetleg (bár elég gyenge/átlagos játékos vagyok).
"War-ozás" kifejezést definiáld nekem! :)
Versenyezni, lanozni (gépet hurcikolni) nem szeretnék. -
Alapvetően közösséget szeretnél, ahol kellemes körülmények között játszhatsz, vagy klánt, amivel legalább heti kétszer mész warozni? -
Sziasztok!
CSS Steam-es accountom (2006) van, szabadúszó vagyok egyelőre, de keresnék egy hazai, nagy taglétszámú klánt, közösséget csatlakozáshoz, lehetőleg nem tízévesekből szerveződött csoportot, lehet kifejezetten senior is, nem vagyok már húsz éves én sem... :)
Miket ajánlotok?
-
Ez nem tűnk rossznak: de_rats_brb -
az már túl bonyolult feladat! egyszerűbb ide begépelni
-
Megnézted a hibaüzenetben lévő linket? -
Nemtudjátok, hogy mi lehet a gond a játékkal?
Ma egyszerüen akartam egyet játszani és ezt irja ki amikor inditani akarom a játékot.A tegnap este még ment... -
Nem tölt semmit, régen jó volt pedig, aztán sokáig nem játszottam és most durrant be a cucc :/
A letöltési filtert nem állítottam, mindent le kéne töltenie és mikor először felléptem töltötte is a dolgokat, viszont az érdekes, hogy mindenki másnak jó :S -
Neki nem kell mivel a szerveren megvna a fájl és elviekbe le is töltené neki.
Amit első körbe megnéznék hogy a letöltés filter mire van állítva mert lehet nem engedi hogy extra tartalmak tölts le a szerverről és mivel nem tudod letölteni ezért csinálja ezt. (Szerverre csatlakozásnál nem "tölti le" mindig ugyanazok a fájlokat újra és újra? mert ha igen akkor a szerver odlalon is lehet gond.)