Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ugy lenne korrekt ,ha beirnad.
aztan vagy kiutalunk vagy nem <#gonosz1>#gonosz1><#idiota>#idiota>
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Vendy
Jobb ha tisztázva van, mint a sértõdgetés, meg ködösítés...😊
A második téma, az adminok viselkedését illetõen pedig egy saját "sérelem" volt, mint ahogy azt le is írtam, és erre próbáltam felhívni a figyelmedet. Ja, és mielõtt totálisan félreérjük egymást leírnám, hogy nem az összes adminról van szó, hanem 1-rõl. Tehát nem a bannolgatos témához kapcsolódott, de mivel most írtad, hogy megoldjátok házon belül, nem is kívánok többször sem véleményt alkotni ilyen témában, sem bármilyen ilyen jellegû problémával kapcsolatban ide fordulni. Bánom is, hogy megemlítettem ezt....
Tényleg zárjuk le a témát, nekem a játék a fontos, nem pedig felesleges magyarázkodások.
Vendy
""Basszus aki egy kicsit is gondolkodik az használja a térképet tudod az a kis zöld baszás a jobb sarokban ""
na ez azért fura.,,mert ha tudud ,hogy 2 CT van ellened és a bombáért kell menned akkor úgy gondolkozol ,hogy a bombánál vannak.Te meg el mész leszedeni a CT-t aki a bomba közelébe sincs .(persze rögtön oda és fejes)Mind ez úgy ,hogy látótávolság 0 és nem mozognak a ct-k.
erröl ennyit.
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Spaceghost felháborodása megérthetõ, de az is megérthetõ, ha választani kell közte, és 1X másik felháborodott ember között, akkor az admin eljárása teljesen jogos, és helyes volt. Ha ennyi ember KÖVETELTE a bannolását, akkor az õ 1db szava vajmi keveset számít. Pont.
És ez mindenkire igaz volt eddig is, és igaz lesz ezután is. Aki úgy játszik, hogy azzal a többség játékélményét rontja (és nem kell belemagyarázni, hogy csak egykét folyamatosan rinyáló emberét, mert most sem ez volt a helyzet), az eddig is ki volt, és ezentúl is ki lesz bannolva.
Aztán hogy más szerveren befogadják e, az minket nem kell hogy érdekeljen. Ha máshol nem szûrik ilyen módon a játékosokat, hanem hagyják hogy bárki halomra lõje az esélytelen többieket, és inkább 10 embert vesztenek el mint 1-et, az a szerver üzemeltetõk szíve joga eldönteni.
Hogy a permban marad-e, vagy lerövidítjük azt is mi fogjuk eldönteni.
Egyéb témákat, mint pl az adminok példamutatása pedig felesleges ide keverni, mert EHHEZ a témához semmi köze. Nem kell egy lapon emlegetni, mert az csak felesleges hangulatkeltés (bár ez ebben az országban nagyon megy mindenkinek :\ ) Ha egy admin nem példamutatóan viselkedik, azt is házon belül tisztázzuk, mint ahogy eddig is.
Elõször is valóban nagyon idegesítõ lehet, hogy valakit úgy bannolnak, hogy nem csalt (ebben az esetben nem tudom mi volt, csak általánosságban beszélek) de arra célzok megértem Spészgószt felháborodását. Viszont véleményem szerint a wh az már szinte alap dolog sok embernél sajnos(most mindenki gondoljon bele, hogy ki whzik körülötte). Én war szerveren (nem war közben) kipróbáltam a royalt, és a wh-t is. Mind2 cheat butít, ha kikapcsolod, utána sokkal rosszabbul megy. Ha cheatel vagy jó, az szánalom, és nem tudás. Úgyhogy én mindkettõt azzal a lendülettel töröltem. Ha jobb akarsz lenni inkább gángémezz <#nyes>#nyes> vagy dítmeccsezz <#nyes>#nyes>. A többiek mellé állva viszont azt mondom, hogy nagyon zavaró, és idegesítõ, elszomorító, hogy ha van 1 pro, adott esetben egy szerveren, aki miatt 20 játékos kiakad, mert lelõhetetlen, ez hiába tudás, nem oda való, mert más súlycsoport. A többi ember játékélménye romlik. Ez olyan mintha azt mondanánk egy pehelysúlyú boxolónak, hogy tanuljon a nehézsúlyútól. Van aki nem annyira (nevezzük kockának) hogy valaha is olyan szinre eljusson, mint a 20-1 es statos. (csak példa). Viszont a túlzásba vitt hiszti sem jóóóó <#wow1>#wow1><#vigyor4>#vigyor4>
A adminosdiról, hogy kinek miben van igaza, meg ki hogy nyavalyog ha lelövik annyit, hogy az összes kötelességtudó becsületes admin nézzen körbe, és gondolkozzon el azon, vajon ki/kik miatt általánosíthatják azt, hogy az adminok igazságtalanok! Az adminnak (mivel admin) több joga van bizonyos dolgokhoz (amit szabad a jupiternek nem szabad a kisökörnek) <#vigyor2>#vigyor2> DE PÉLDÁT IS KELL MUTATNIA!!!
Ezt sose feledjétek. Utóbbi témát egy személyes sérelem miatt hoztam fel, ami lényegtelen. Inkább általánosságban írtam ezt le nektek.
Még egyszer elmondanám nem kívánok semmibe beleszólni, nem az én dolgom.
Én egy szerveren játszó játékos vagyok csupán!
Köszönöm <#worship>#worship>
Vendy
Aranyszabály, hogy ha inni mész, vagy eldugod a tápkábelt, vagy olyan jelszót állítasz be amit ittasan soha nem tudsz beírni 😊
THX!!!!THX!!!THX !!THX!
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
egész játék alatt nem hallok semmit csak a sok sirogépet és igy nem lehet odafigyelni a játékra,szét megy a fülem
nem mondom hogy a játék nem szar de ez van,ezért kell abbahanyni ,mert az ember csak idegbeteg lesz töle.
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
1. belõhetõ vagy
2. ha jó játékosok ellen játszasz akkor érdekes nem rinyálnak.
Máskor is szívesen látunk aserveren
viva la ..::
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
2: fog vissza magad, én nem "f@asszopóztam" le senkit!
3: semmilyen felsõbbrendûségrõl nincs szó és max simán ittas voltam amikor hazaértem és írtam ezt azt <#idiota>#idiota>
4: azt nem értem miért kell engem baszogatni, 2 hét után játszom 10 percet és már repülök is....ez idegelt fel nagyon !!!
Lacccca: te meg nem tudom mit fikázódsz! "kaptam"! és? nem nagyon érdekel, mindíg is "kaptam", csak rajtam kívül vannak egyesek akik ugyan ezt nem bírják elviselni! és igen tudom hogy kicsi lnd szappany és hogy admin de ezt nem nagyon értem hogy jön ide <#nemtudom>#nemtudom>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Gondolom meg sem fordult a fejedbe hogy Sappanyka admin a serveren XD.
P.s Sappanyka Quake Sounds megoldva
Lassak közelítek a végéhez.
Hétvégén meg madj meglátom mit alkottam élesben<#nyes>#nyes>
Üdv: Szappany
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
<#taps>#taps> Szánalom! <#taps>#taps>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
De megint ugyanott vagyunk.... a normális játékosok szopnak... a soki láma meg egyre csak lámább lesz mert nem lesz kitõl ellesni a "tudást" !
Nemtudom miért nem lehet elismerni valakit, meg azt sem tudom miért tépem itt a szám fölöslegesen, talán azért mert egy tényleg jó hangulatú szerver VOLT! De ha a "rinyapicsák" fontosabbak....a színvonal (ha még lehet ilyenrõl beszélni) lassan elsorvad teljesen, de ti tudjátok!
Üdv minden kedves jótevõnek <#love11>#love11> és kellemes további jó játékélmény <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Egyébként mindenkinek akit édekel, és mondjuk egy lan partyn is szeretné egy fun server sokoldlúságát is élvezni csak nincsi deje foglalkozni komolyabban a témával.
Nekeik egy lehetõség opció.
Ennyi.
Amúgy van egy csomó dolog amit nem találok a pluginek között(pl deathbeam, advertismen,)
Illetve van valamiylen rang számláló az SM be alapból? Mint pl a maniban vagy ülön kell keresni hogy a rank parancsszóra bejöjjön?
Amúgy ezeket kinek irod? 😄
Összes plugin 1946 ra compillerezve.
Elõzõhöz képest plusz pluginek:
Bet module (fogadások)
Bounty (vérdíj)
http://www.send2u.hu/get/?f=Tlqhh4IJNY28xVupAgW9
TE nem vagy való erre a szerverre, és nem is leszel az, akármit sirdogálsz itt. Anno is tisztáztuk hogy miért, és most nem fogjuk újra. A szerver szabályai egyértelmûek. (függetlenül spaceghost esetétõl, mert ott nemtom mi volt, nem is akarok beleszólni)
Persze ott is voltak akciok, tobbszor kickeltem pl engem is, de megszoktak😄. Ma ez megy, egybol kick/ban meg csit meg kur** ***** stb😊
Azt azert ne felejtsetek el szerintem, hogy nagyon sokat emelkedett az alap jatekszinvonal. Ma mar nem nagy szam egy normalis gep, az egerek, egerpadok is iszonyat sokat fejlodtek. Sokkal tobb a jo jatekos, es nem mindegyik csalo, mer lo 1-2 durvat.... szvsz
Szerintem jogos.
Nem az a lényeg mióta jáccol, hanem hogy hogy.
most nem volt tiszta.
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
@
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Komolyan mondom ez nem normális dolog! Pedig szerettem a társaságot...hová fajult ez bannolgatás....ez...ez...áhhh inkább hagyom a gecibe, nem ér ennyi gépelést az egész!<#beka2>#beka2>
Basszus aki egy kicsit is gondolkodik az használja a térképet tudod az a kis zöld baszás a jobb sarokban és mivel a pálya legsarkában volt a bomba a környéket meg már átnéztem nagy valószínûséggel gondoltam hogy ott gubbasztott az ellen (fõleg hogy DSL-rõl volt szó gondoltam hogy nem a lerakót védi hanem a bombát "nézi" ) amúgymeg a földön találtam azt a nyomi HE-t és mivel már csak néhány másodperc volt hátra gondoltam baj nem lehet oda bedobom lesz ami lesz hátha ottül!
Tanúljatok meg jáccani....meg a pályákat...aki ismeri a mapot az már tuti wallhackel....ez most felidegelt egy kicsit....jáccom ezzel a #&@> játékkal már 1.5 eleje óta (vagy 5-6 éve) és szerintem nincs olyan hang amit ne lehetne felismerni egybõl (a csítem meg ott van alul) szóval a többi gyanús dolgot meg úgy lövöm be! A sok "pályátnemismerõ" figyelmetlenül rohangáló meg egybõl sír hogy "wallhack-el, rúgjuk ki" "ez egy büdös csíter" Hát köszönöm! Komolyan mondom egyre kiábrándítóbb ez az egész! Kb 2-3 hete nem jáccottam erre fellépek és 10 perc után kapok egy bant! Igazán köszi! Gratulálok minden kedves "tehetséges" játékosnak!<#banplz>#banplz><#ticking>#ticking>
Már így is több GB-ot foglal az adatbázisa 😊
Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu
Bár van már olyan plugin, amit elég jól lehet szabályozni, hogy kit és milyen gyakran pakolhat max. Csak az meg nem a hlstatsx skill alapján pakolna 😊
Tehát egy embert 3-4 körönként is átdobálna, amit senki se szeretne.
Használhatnánk a hlstatsx teambalancerét is, meg van egyéb plugin is, de annyira nem jó ha túl sokat pakolászik a program.
Viszont lehet csinálok egy bugreportot róla sm-hez, mert ezekszerint nem egyedi gond.
Ha találunk mi akkor majd szólok zso-nak õ megvan friendsben 😊
C4Timert én is feltettem a szerónkra, jó kis plugin, csak jól kell configolni, mert alapból a chatet spammeli, meg a hangok is elég gázak.
Jópár plugin fennvan már nálunk is, legtöbbjét magyarítottam is, amit ajánlok még az a KillStats, elég sokat kell configolni mire szép lesz, de ha egyszer belövöd akkor nagyon fain tud lenni. (Kartel Kocsmán meg lehet nézni müködés közben ^^)
1 kérdés: windowsos SM szervernél, a team ballance nállatok hogy müxik, mert nekünk késik egy kört. pl. 7v9, kör után sem egyenlít ki, csak az azutániban, és elég idegesítõ.
#59427: aztán Lompi banolná a szervert folyamatos káromkodásért ^^
@