Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IcE TeE
Ha a videokártyád a dx9-et támogatja csak akkor az XP-t ajánlom...
Ha támogatja dx10-et akkor meg vistát 😄 Bár a cs nem kezeli, de más játékoknál jobb eredményeket érnek el a karik mint dx9-be :S

Ha nincs igazam szóljatok be <#mf2>

Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu

Lacccca
Kicsit frissítettemm.
SM v1946
És hozzáadtam egy C4 visszaszámlálót is.
SM Projekt v1946
http://www.send2u.hu/get/?f=DiarSZA8Ny9IZskUATHy

Idáig miden ugy mûködik ahogy kell, remélem nemsokára kész leszek a full verzióval is.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Lacccca
Linux és a WIN sm mûködést úgy értettem hogy ha linuxos SM lenne telepítve akkor is uygaynígy mûködne.
Sorry

p.s: van itt valahol szerkesztés gomb merté n nem találom.

Lacccca
Na volt idõm kicsit foglalkozni a dolgokkal és egyenlõre idáig jutottam az SM projektben.
HA van idõd Borg rá tudnál nézni, hogy van e komolyabb hibája?
Egy problem van hogy WIN alapu az SM mert hát nem linuxom van de gondolom nem fog eltérni a müködésben a 2-õ.
Röviden tömören hogy mi is van benne:
Metamod 1.4.3
SourceMod 1.0.0
Pluginek:
Permap config (itt csak a dust 2 kapcsol ki de meg is fordíthattam volna a logikát csak elnéztem pfff)
SM Gungame
Country filter(nicns beállíítva még)
SM Bank (Sql lite)
Damage report

Egyenlõre ennyi, ha haladok a projektel madj még jelentkezem.
Ja és bárki szabadon felhasználhatja/telepítehti de csak saját felelõségre.
És a letöltési link:
http://www.send2u.hu/get/?f=NOR2pM8C9jWAmybNcgFN

Lacccca
Na bazze belépek cs-be nézem konzoban a CPU frequency: -29321 Mhz <#wow2>
Kilépek majd be és utána : 29.8Ghz

A második opció jobban teccet.<#nevetes1>

Col Andrew
<#hehe>

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

Én is, de akkor már Zso hangja szóljon alatta 😄
sapiretro
Támogatom!

Üdv: Szappany

CheAteR88
támogatom énis😄

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Nivea
ez jobb mert vicces!😊 én benne vagyok

nekem borg 5lete tetszik. Mondjuk monster kill helyett kírhatná, h : "Húzz a p*** te g*** csiter!" 😄 Ezen lehet jobban tudnék röhögni mint a simákon, + nem kell beírogatni a prokra semmit, a szervertõl úgyis megkapják😛

MSI gx-600 + Microsoft notiegér (otthon mx518+ asztali:D)

Mozzanat
én már rég szeretnék

SCITEK
De en akarom a hangokat! Komolyan.

Narxis
Ez jó lenne. Nem kellene annyiszor írnom, hogy "ez hihetõ volt b+" és még Lompi se figyelmeztetne a csúnya beszéd miatt.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Nálunk majd olyan script lesz, ami egy-egy kill után kiirja, hogy
az
de
persze
anyád
nem hiszem el
lol
stb 😊

CSak hogy a játékosoknak már ne kelljen. (Ez olyan Emesés reklám volt nem?😄)
Narxis
<#nevetes1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Nivea
jo most nem kell leugatni csak egy ötlet volt!<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

SCITEK
Meg kellenek quake-es, meg ut-s hangok is.

Nemtom van e ilyen SM-hez.
Nivea
trendi!😄 jo nem kell csak egy ötlet volt! h feldobjama topikot.

Mer ez jó?😊
SCITEK
format c:

GaBenc
Hát érdekes. Nekem mindig 123 lönek sisakra 1 hitbõl, coltal. Szal valami nem jó a gépemel...de meg tudom nevezni az embereket akik mindig ezt lövik. Na megyek csinálom a gépemet.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Nivea

Ilyet nem tudunk beszurnai szerverre? h kiirja pl h dábül kill.

SCITEK
Egyszeru feladatra irfanview. Ez nalam az alap kepnezegeto.

armageddon666
Photoshop? Gimp? Paint?

@

sapiretro
Köszönöm az egyetértést Lompi! / TEK azt h vágod ki h csak a sebzés látszodjon?

Üdv: Szappany

CheAteR88
mi ma fentvoltunk ponzával és azzal szórakoztunk hogy 1 golyóbol nemtudtunk 100 fölé lõni sose😄
2 hit fej 130😛 ak,m4

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Nivea
ilyet még nem kurtam mind 2 szerver teli van. a face is mega az sg is

kissadamvikt
jó csávó az a max payne, jó a bukója azért nem tudod eltalálni a fejét😄 😄 xDXDXD

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

netlimiter vagy ratehax? bár akinek 5ös alatt van az csak plusszozik x: pl fec... -.

Lompi73
érdekes engem lelehet lõnyi

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

Szega87
urbanlegend

Nekem E6300 meg 2600xt van, 2gigával... teljesen jó a Vista, semmi bajom nincs vele. Nem váltanék már vissza xp-re, az biztos.

Amúgy fogalmazzunk úgy, hogy a szervert nemnagyon érdekli mi van a configodba irva. Azt csinálsz vele amit akarsz.

Bár hogy egyeseknek mitõl van fix 5 pingjük a scoreboardon, az érdekelne. Úgy vettem észre mintha õket lehetne nehezebben ellõni.
Rip
Ha makk, akkor elég komoly 😄

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

armageddon666
igen ^^ legalábbis tegnap makkoltam olyat hogy csodáltam hogy nem basztak ki xD

@

Rip
Vasajtón keresztül 3 fejes AK-val darálva?
Csak nekem furcsa ez?

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

armageddon666
oh...

E4500@3GHz ; 8800GT OC ; 2giga ram

ezzel a configgal megérné váltani? ^^
---

tényleg vannak fura találatok, bár sztem nem szerverhiba, sokkal inkább a kliensekben kell keresni -.- nem állítok olyat hogy haxolnak vagy valami, csak éppen lelõni nem lehet õket ^^ szal néha megjelennek ilyen emberek hogy odaállsz elé, belenyomsz egy tárat aztán jobb esetben még meg is hal, de többnyire túlélik... de még ha meg is hal, 1 tárat kellett rálõni :\ na mind1, ezt nemhiszem hogy szerverhiba mert máshol is elõfordul ^^

rateket amúgy biztosan állítja a szerver? és ha igen akkor menet közben is vagy csak connectnél? szal ha utólag írom át akkor szopta mindenki és köcsög haxxor vagyok? :c
---

am a reális sebzésekrõl annyit hogy: Insurgency xD ott 1hit-1kill nemtom hogy áll most a cucc, mikor kipróbáltam még elég béta volt de nekem bejött ^^ mondjuk zavaró hogy m16 csak burstbe tud max lõni, m4a1 meg csak 1 van :C bár araboknál van AK rendesen ^^ meg shoti is durva 😄

@

Ez teljes mértékben így van. A CS:S sosem volt reális ami a sebzéseket illeti. Akkor 1 fejes golyó kill lenne minden fegyverbõl.
Meg a desert sem sebezne többet kézre, mint az mp5 fejre.
Meg az AWP kislábujjra, mint az m4a1 fejre.
Lompi73
Nem vagyok és voltam KD buzi!
nem érdekellt az fps szám se.
nem is azt mondtam, hogy tunk közben nem adja!
CSAK ANNYIT MONDTAM? HOGY ADOTT HELYZETEKBEN NEM HELYESEN SZÁMOL? VAGY ÉPPEN IRREÁLIS.

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

SCITEK
😄D

<#mf2>

Múltkor nekem tmp-vel volt egy ilyen törhetetlen üvegen át valami 38 in 12hit 😊
Csak akkor, ha annak is 100fps-e van akire lõssz.

Az új hardvereken a vista általában már jobb.
SCITEK
Az ak-val lehet egyes loveseket is leadni. Bar azt a 3-at kivetelesen epp bedaraltam.

Meg oooo, izeeee...
Azt elfelejtettem odairni, hogy volt kozottunk egy ajto is...
Vasbol...
😄

armageddon666
100 ticken ha 100fpsem van akkor számomra jobban adja? ^^

Vista-XP közt most mennyi kb. az fpskülönbség játékokban? megérné váltani?

@

Egyébként hozzátenném, hogy amíg a régi gépem volt meg a vista, és volt max 30fps-em, addig én is örültem ha 0.8-0.9-es kd-t kihoztam. Senkit nem tudtam lelõni.
Újjal meg simán 1.26kd. Az fps bazi sokat számít. És nem csak olyan szinten, hogy gyorsabban futsz több fps-el. Hanem eleve a szerver sem tud csodát tenni a packetjeidbõl, ha tõled csak 30-at kap másodperceként. Abból nem fog egy olyan részletes képet kidolgozni, mint a másik másodpercenkénti 100 updatejébõl. Pont emiatt bullshit publikra a 100 tick, mert 100 szinte senkinek nincs meg azokban a helyzetekben, ahol tényleg kéne. Fõleg custom mapon. A 66 egy sokkal jobb közelítés az átlag fps-hez, csak ugye néhány embernél még ez sincs, fõleg tûzharcban, amikor pont szükség lenne rá.

De a kutya talán sokkal inkább ott van elásva, hogyha elbénázok valamit, akkor nem minden és mindenki másra próbálom fogni, meg a kifogásokat keresni. Ha mellélõttem hát istenem. Ha nem fejre céloztam, jóhogy nem találom fejbe. Ha õ lõtt elõbb, még jó hogy én haltam meg. Ha úgy daráltam rá, hogy közben valami útban volt, persze hogy nem sebzek akkorát. Még egy kibaszott ablakon átlövés is a felére redukálja a sebzést, akkor mit csodálkozzak ezen.
5w0rdf15h
most ezt minek ide írtad? nincs HQ vagy Team topic?

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

IcE TeE
Test!! <#banplz>

Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu

Miattam még szólhatnak 500-an is, mert a hiba attól még nem itt lesz, szóval nem fogok tudni mit kezdeni vele. De te is nyugodtan piszkálódhatsz nap mint nap, én ugye úgyis eltûröm.

Egyébként az m4 max 92-t tud sebezni helmetes fejen. Ha nincs helmet, akkor 131-et. Ha meg egyszerre lõttök, akkor csak egyikõtök hal meg, ez alap logika ugye. Vagy nem adja be az egyik hitet, vagy alacsonyabb sebzéssel kell legyen, mert ugye az hogy mindketten meghaltok elég fura lenne.
IcE TeE
Nem azért tettem be Lompi... ^^
Hanem,h adja <#violent>