Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

InQ Bacsi
Vannak az alján ilyen "csúszó talpak" gyakorlatilag a csavart takarja.
Egy kis piszok rámegy és már pont annyira emelkedik meg, hogy nem mûxik.
Optikainál is elõfordul, akkor összevissza ugrál a pointer.

Köszönöm Borg a gyors választ! <#worship>

I\'m Not Antisocial, Just Not User Friendly...

Melyik szót magyarázzam el abból, hogy "görgõvel pisztolyozásért"?
De lol.
Nekem egyszer volt A4Tech egerem, a régi gépemhez adták, aztán egyszer csak szó szerint sérvet kapott.
Golyós volt még, aztán egyik pillanatról a másikra történt valami, és utána ha egy kicsit is odanyomtam az asztalhoz, akkor elpörgött benne a golyó, mert túlságosan felnyomódott benne, és nem nyomta oda eléggé az asztalhoz valamiért.
InQ Bacsi
Jogos a kérdés! Nekem is A4Tech X7-m van. 'szal etikus-e a F3 gomb használata?

I\'m Not Antisocial, Just Not User Friendly...

armageddon666
mleyik az exploit? 😄 az A4tech F3 gombja vagy a görgõs pisztoly? XD am a görgõért bant jólenne híresztelni mert nem is olyan rég volt egy muki aki qrva gyorsan lõtt pisztollyal aztán ondták hogy csalóóó aztán mondta hogy csak görgõ... de akkor az sem fair :C

@

Te még kicsi vagy, hogy ezt megértsd.
Azt ugye konkrétan exploitnak hivják, és senki se csodálkozzon ha görgõvel pisztolyozásért bant kap 😊
armageddon666
miért is? :C akinek gyorsabb a keze vagy jobb egere van az nyerjen? ^^ (szal pl a triplaklikk gomb az fasza, meg görgõre rakva is durva a pisztoly...)

@

Amúgy valami olyan mod vagy map kéne, hogy csak pisztoly.
Van 1-2 ilyen aim pálya, de ez rendes pályákon, rendes játékmenettel lenne jó, és nem is 1 féle, hanem legalább 3-4 féle pisztollyal(kb desert meg dual kivételével minden).
5w0rdf15h
te kezded.

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

OrioN the S
haromra mindenki uninstall!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

2 hit nem halálos az életben feltétlenül.
Csak fejre, meg létfontosságú szervre az.
Sõt, kézre 100 hit sem halálos, max pár perc alatt elvérzel utána.
Az már valahogy nem ez a játék lenne. Meg akkor tmp-vel rohangálna mindenki...
Szega87
bekell állítani, hogy 2 hit mindenbõl halálos legyen vagy akár 1 is, mint a real life

armageddon666
csak engem nem zavar a nyavajgás? :C (lehet hogy azért mert olykor olykor énis szoktam? XD)

@

Mozzanat
Vakond amugy mostanába téleg sokat hisztizel mint egy kislány,de nem gáz mert én lemutézlak 😊Lompi multkor meg ne kérdezd ,hogy lötelek le én sem tudom,belötem a falba wépével és beadta pedigesküszönnemcsaltam😊
ja, a másik meg az faszopo spaceg nem csal az biztos ismerem már régota .Kár hogy Lompival nem lakunk közel egymáshoz néha áthivnám hozzánk amikor játszok,föleg amikor M4nhunt játszik<#fogmosas>

armageddon666
SuperHeroMod!!!! 😄DDD bár azmár túl csicsa... anno a WC mód volt fasza xD átlátszóság, vampiric shot (sebzel töltõdik az életed), speed, nagyugrás, firegránát, nagyotsebzõgránát, meg pár ulti de azok szarok voltak xD

@

Vendy
És nõi skint akajok a szejvejen.... <#gonosz3><#smile><#smile><#smile>

Vendy

5w0rdf15h
omg <#wilting>

Hát egy ilyen szupcsihõs modot lehet hogy nem köszcsyznének meg mások.
Vendy
Borg az megoldható, hogy csak fejest lõjek? És még azt is kérném, hogy csak ultrakill utána haljak meg? Ne is, inkább sebezhetetlen legyek!
Az olyan szupcsi lenne. RETTEGJETEK!!!! <#violent><#violent><#violent><#violent><#nyes><#nyes>

Vendy

Fegyverenként nemnagyon lehet változtatni sajnos 😊

Másrészt változtatás esetén valamelyest veszítene szerintem a varázsából a játék. Mint amikor cheatelsz. Onnantól hogy tudod, hogy lényegében bármit lehetne, már veszítesz az érdeklõdésbõl.
m4-hez mondjuk jól jönne kis + sebzés. Néha viccesen keveset ad: légpuska😛
Amúgy errõl a csites stb dologról: mindig lesz olyan akit le lehet küldeni a szerverrõl, mert mindig van akinek jobban éppen mint a többinek, meghát ha 2 ember találkozik csak 1 hal meg. Meg ha felmegy egy a szerveren amúgy középszerû játékos, akinél sokkal jobbak is vannak, de a szerveren éppen csak a kezdõk vannak fenn, akkor kapásból sírni fog mindenki, h doják ki a csitert, míg máskor lehet, h õt ölik halommá. Meg így a 2.0 k/d közeliek kapásból kaphatnák a bant, mert õs szinte mindig megszivatnak mindenkit...
Amúgy meg néha tényleg eszméletlen sokat lehet hallani fülesben, fõleg ha épp nem halgattam elötte mp3-t stb. Ezt csak véleménynek írtam, igazából nem rám tartozik, de szerintem az SG-t rendszeresen látogató emberek közül senki nem csítel igazán és ilyenkor elég szar érzés lehet csitre hivatkozva ban-t kanpi. Legalább akkor az indoklás legyen vmi közkívánatra vagy hasonló sztem.
Amúgy a másik amirõl a vita megy: a szerverrel nincs semmi gond, nagyon is jól adja, a játék az már más tészta...😄 Menjetek fel 1-2 másik magyar szerverre...SG hozzájuk képest egy álom. Úgy adni meg soha nem fogja mind cod1-ben 300 FPS-nél😄 de az már majdnem csit kategória.

MSI gx-600 + Microsoft notiegér (otthon mx518+ asztali:D)

armageddon666
+ sebzés nem kell :C belegondoltam hogy fasza, de most hogy van alternatív szerver ahova még feljárok így már a c. opció miatt nem lenne valami tetszetõs XD

@

Roger6
Ezt mondjuk érdemes megfontolni szerintem....

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Vendy
Dilis! <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Vendy

+y

A másik lehetõség hogy csinálok nektek olyan sebzést, ami jó 😊
Csak akkor ugye
a.) többet fog sebezni itt mint más szerveren, igy a gameplay is változik
b.) lehet hogy olyan találatok is gyilkolnak amik eddig nem, ezért jóval könnyebben hal mindenki, ami megintcsak síráshoz vezet...
c.) átmész másik szerverre utána, na ott lesz csak igazán sírás...😄
armageddon666
Mónika-CShow ^^

@

Borg (és a többi team tag), lenne egy javaslatom amirõl indíthatnátok szavazást:
Felvezetés: szerintem a rinyálás nagyon nagy része a szerveren a damage reportból adódik. valamiért az emberek úgy gondolják hogy attól örömtelibb lesz a játékuk, ha minden kör végén kielemezhetik hogy hány fej mennyit sebzett és utánna anyázhatnak. szerintem ez egy baromság, épp arra jó hogy mindenki folyamatosan siránkozzon és anyázzon. ami speciel az én játékomat is elrontja, mert nem ezt szeretném játék közben hallani.

Javaslat: legyen szavazás arról, hogy a damage report legyen levéve, vagy legalább alapértelmezésben mindenkinél kikapcsolva.

Egyéb: tudom hogy elvileg mindenki kikapcsolhatná, de nem teszik, mert azt hiszik az jó nekik ha azt nézegetik, hogy 3 fej 64dmg és ezt világgá kürtölhetik. Szerintem ez némileg csökkenthetné a rinyálós hangulatot a szerveren. Tegnap pl amíg 4-5 értelmesebb játékos volt csak fent tök jól eljátszogattunk, jó volt a hangulat, a "vicces" lövéseket poénkodásokkal reagáltuk le. Aztán jöttek még páran, jött az elsõ rinya és onnantól kezdve mást nem lehetett hallani megállás nélkül csak ezt.
És ezt most mindenkihez:
Könyörgöm, ezért jártok fel a szerverre? Ezért játszotok??
Én is tudom, hogy szar a cs, szarul adja, kevés találatot regisztrál, akkor is kevés dmg-t, de jobb lesz attól a játék ha folyamatosan rinyáltok?? Segít ez megoldani a problémát? Kicsit gondolkodjatok rajt, és legközelebb mielõtt megszólaltok megintcsak gondlkodjatok.
Ha azután is erre juttok, akkor bocs, nem szóltam. Hallgatom tovább a rinyálást...

Vendy
Jó, akkor én majd igyekszem megfogadni! <#vigyor2>
Jó lenne ha már lejárna a munkaidõm... UNATKOZOM!!!! És itt css sincs!
<#rinya><#gun><#violent>

Vendy

Lacccca
Azt nem mondhatju kmeg hogy mit csinálj csak tanácsot adhatunk<#beka2>

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Vendy
Most melóban vagyok, hazamegyek, és mindent felírok, és beírom ide! És akkor megmondjátok mit csináljak! <#vigyor2>

Vendy

Lacccca
Elõször is miylen van most neked?
Meg Miylen alaplap ram és cpu,.
Jó lenne kdieríteni mi a szûk keresztmetszett a gépedben mielõtt vásárlásra adod magad.

Vendy
Kösz Laca! Utánanézek! Én egyébként 30e-tõl 70-ig láttam....

Vendy

Lacccca
Nem szokot nagyon sokat dobni csak ha már nagyon lassu a wined és szét van akkor érdemes.

Hát ne mtom te miylen VGA árakat nézel de ha kicsit kutakodsz PH aprójába nagyon jó áron kapsz jó VGA-t.

Egész MO a pointless siránkozással van elfoglalva, akkor pont itt ne? 😊
az

5w0rdf15h
suicide

Vendy
Dráma délután!<#shakehead><#schmoll2><#sir><#rinya>

Vendy

most van egy kis emo social feeling

Roger6
Ez most milyen topik is? <#nemtudom>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

yó a téma, sírhatok énis? <#rinya>

Vendy
Ez most morci fej? <#sir>

Vendy

OrioN the S
<#gonosz3>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Vendy
Jaj orion, azért az akivel gondom van/volt valószínûleg magára ismert! <#vigyor2> És ne mondj már ilyeneket, hogy nem tartalak titeket annyira!!!! <#felkialtas> Butus! <#puszis>

Vendy

Vendy
Máááááááááás témaaaaaaaaaaaaaaa!!! <#felkialtas>
Szerintetek mennyi az esélye annak, hogy ha nyomok egy format C-t, több lesz az fpsem? Lassíthatja a gépemet a sok hülyeség ami rajta van? (szemét) ami csak fomrat C vel jön le! ? Ez összefügg fpsel?
Megnéztem a videókártya árakat.... HUH!!!!!!! <#gun><#violent><#rinya><#rinya><#rinya>

Vendy

OrioN the S
hja ,hogy minket nem tartasz annyira ,hogy beird? oke! ertem 😊 legalabb akkor ne irtad volna be ,hogy elkuldted pu-be .. vegulis tenyleg semmi kozunk hozza csak epp egyikunkrol van szo ^^

Vendy
Orion! <#wow1>
Az a hátunk mögött beszélés, ha sutyorgok valakivel, hogy ez meg az mennyire hülye, és az arcába meg vigyorgok! (szerintem)
De az, hogy valaki valamit esetleg valahol elrontott, és még az is lehet, hogy én értettem valamit félre, azt nem kívánom idekiáltani, és sárral dobálni, az nem korrekt!
Borg a Fõadmin, neki írtam le, nem kidumáltam! 😊
Sajna nem lesz szavtos balhés pletyi mégsem...! <#zavart2><#wow1><#wave>

Vendy

már azzal hogy élsz, szery! <#puszis>

Szega87
ha már ezzel örömet okoztam neked