Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
Persze akkor sem értem miért van ,hogy elsõre bejelentkezik ,máskor meg 10-en egy-néhányadikra.Teljesen random csinálja. lol
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
Vagy ha végképp nem megy akkor mentsd le a linkeket, meg valahova jegyzed fel a jelszavaidat és felhasználói nevedet (és persze küld el nekem), és utána töröld le a tûzrókát, win restart majd rakd fel újra. Hátha.
Reklámozni meg ha akarnánk azt megtennénk nyíltan, de köszönjük már így is fullon vagyunk csúcsidõkben, ennyi. Engem nem zavar ha reklámozni akarjátok magatokat nálunk( tegyük fel ha egyszer majd szükségetek lesz rá).
Csapattagoknak mondom hogy:
1. ne reklámozzatok itt minket
2. ha belétek kötnek sz@rjátok le ne válaszoljatok
3. csak témához kapcsolódóan írjatok
4. van saját fórumunk megbeszélni a dolgainkat, és amibe igazuk van hogy nem itt kell megbeszélnünk.
Ennyi
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
valaki PLS! ez a nyavalyás FireFox nem akar ide a topikba bejelentkezni 😞 csak ha õ úgy gondolja.Már elfárad az ujjam a sok kattintgatástól.Kb 10-15 ötször kell rákattintani a bejelentkezésre mire végre úgy dönt,hogy most akkor ok.
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
Nade tényleg, ha valaki taplón szól be mint WoD szokott, azt jobb csírájában kiszedni.
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
Ha facenek annyira kell a reklám meg a nyali, had csinálják itt. Majd megyünk mi is, ha netán egyszer szükség lesz rá..😊
http://goo.gl/gd6Zi5
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Roger?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Vagy egyszerûen tört cs vel jatszol, es arra lusta voltal hogy egy texturapackot letöltsel melle.
Ebben az esetben szanalom, a steames CS mar alig van 4000Ft.
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
tehát én is tudom. 😛
de azért kösz!
Bármi, amiben egy csöpp élvezet is van, az vagy erkölcstelen, vagy törévnysértő, vagy hizlal...
thx
Bármi, amiben egy csöpp élvezet is van, az vagy erkölcstelen, vagy törévnysértő, vagy hizlal...
nos: van ez a kimber pack 1.3 ami a pisztolyokat és a kést változtatja meg. még fiatal vagyok, tudok angolul de nem teljesen értem az egészet. nincs nyelvvizsgám még. 😄
ha valakinek megvan ez vagy tudna segíteni pls írja le itt vagy vegyen fel msn-en: [email protected]
thx.
MSI gx-600 + Microsoft notiegér (otthon mx518+ asztali:D)
Haverok Buli Fanta...
<#eplus2>#eplus2><#nyes>#nyes><#eplus2>#eplus2><#nyes>#nyes><#eplus2>#eplus2>
....Merci!....
ZombiePanic
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
De nekünk 3 tanár nem jött, így se nem volt 1,2,4,6. óránk.xD 3. tesi volt 5. kémia.😛
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Üdv: Szappany