Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#59739: Szigetlakoaknak nincs 😊 (ne szivd mellre)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Csepelen pont nincs. 😞
....Merci!....
Esõben nem lehet járólapozni az erkélyen s a teraszon se!
<#nemtudom>#nemtudom><#help>#help>
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
<#eplus2>#eplus2>
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Üdv: Szappany
Igaz nekem még nincs, de akinek van itt az SG-n, az csak dícsérte.
És semmi átbaszás nincs benne, ilyen olcsó. Hûségnyilatkozat sincs, akkor mondod le amikor csak akarod. És a bekötés is full ingyenes.
Szerintem az van, hogy jött egy cég, akinek marha sok pénze van, és szeretné szépen megfojtogatni a UPC-t.
SM-be merre találom a Deathalltalkot?
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
CPU kell ide az is minnél több Ghz-val.
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
minden max (aa 16*Q CSAA ; aniso 16*)
206,28fps
aa0 ; aniso2* ; color correction + hdr off ;többi high
245,64fps
minden minimumon
251,39fps
@
1024*768 al meg valami 350: DD
Mert csak a frag a lényeg ugye :C
Borg: Azt hogy? :o Nekem ww n ~130 van foresten meg 90-110 ..
@
<#help>#help><#help>#help><#help>#help>áááááá segítséééég!!! Ha leformáztam a vinyót valahogy vissza lehet hozni dolgokat (word doksik) belõle???? Sajna a dokumentumokat elfelejtettem kimásolni és odalett a 2.5 éves szakértõi munkám<#wilting>#wilting><#bdead>#bdead><#bdead>#bdead><#bdead>#bdead>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
szal mondja meg valaki hol az átbaszás xD
--
edit: ok. látom Szega képben van ^^ jah valami hasonlóót rémlik mintha olvastam volna ^^
@
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
4500Ft de eléggé korlátozott még az elérés! Én is arra várok hogy bekössék ...
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Na hátha így jó lesz<#vigyor2>#vigyor2>
A VST meg 256.66 fps-t ad, screenshot-ot nem tudok mutatni mert egyenlõre semilyen képszerkesztõm nincs felrakva és túl nagy a mérete
<#buck>#buck>
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
plz help, nem szeretnék uj accot venni, mit nem tud ez ellenörizni? mi a baja?
#59708 nekid ki írja 300-at ?nekem csak 299-et.viszont ha be írom fps_max 500 akkor ki írja a 300-at is.
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
de 10-10 bot mellett csak 120-150 <#alien2>#alien2>
@
Kiváncsi vagyok milyen az új config <#alien>#alien>
D2-n full high minden 150fps 100alá sehol nem megy bsötétben 200 <#eplus2>#eplus2>
Vagy mire jó a backup? (ofline-on kivül)