Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Probléma megoldva.
Mûszaki problémák miatt ma este elõfordulhat lag a szerveren.
A probléma elhárítása folyamatban van, de még nem tudni mikorra lesz meg.
Roger6
Mindig meccs elõtt pár perccel derül ki az IP cím, és ráadásul elsõre általában rosszat adnak meg... (aztán 5 perc múlva korrigálják a hibát)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

OrioN the S
figy mikikem.. legyszi allitsd le magad. boldogits masokat a hulyesegeddel. amugy meg www.google.com vagy .hu akarmelyiken talalsz ra valaszt. ha igy se jon ossze akkor szolj a szolgaltatonak ,h lemondanad a netet.

koszi puszi

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

GaBenc
Drága aranybogár! Tudod a Steamben van olyan, hogy "server" opció. Na probálgasd, fogsz találni egy "INTERNET" fülecskét (persze ehezz nagyon kell figyelned). Na azt probálgasd. Majd figyúzzzááál oda nekije mert az alacsony "ping"-Û serverek (szerverek) vagy magyarok vagy németek. A netedtõl függ. De itt már ajálták neked az SG servert (87.229.26.68:27015).
Na ezt az "ADD SERVER" gombra kattintva, be tudod rakni (remélem) a "FAVORITES" fülre. Igy mindig megtalálod. Ha kérdésed van írjál. Szivesen segitünk, ha tudunk vagy van kedvünk.<#papakacsint>

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

CsOki69
Ha megvan a TV IP akkor írd már be pls. THX

....Merci!....

CheAteR88
pfffff
werrry hájg

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

CheAteR88
gamemonitor.hu

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

CheAteR88
thx bízok benne hogy nyerünk😉

Roger6
Szia Szega!

Csak azért írtam, hogy lesz meccs, ha valaki nem tudná, és érdekli, akkor õ is nézhesse. Te a frag guild klán (asszem) tagja vagy, nem? Neked valószínû jelentéktelen ez (mivel minden ilyen megmozdulásról tudsz), de nem is neked szántam a hírt. De lehet igazad, ha zavartam valakit, akkor elnézést.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Col Andrew
😄

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

Spészgószt
lol google segít!
A cs:online a counter strike ÁZSIAI változata, mégpedig egy Nexon nevû cég vette meg a Valve régi szarságait és piacra dobta "South Korea, Japan, China, and Taiwan" -ban
Counter Strike Online itt megveheted!

<#idiota> Bazze már kezdtem azt hinni tényleg lesz újab <#csodalk><#fejvakaras><#wow1><#lama><#confused>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Spészgószt
A belinkelt video elég korrekt, de van ott mellette még sok másik is a de_survivor mapról meg office hááát elég csúnyácska pont úgy néz ki mint egy cz, a playerek is olyanok, a menu egy szar, ha nem lenne ott a videó elején a 2008 még azt hinném hogy ez az 1.6 trailere de én még most sem tudom elhinni hogy ez ÚJ játék lenne. szereintem ez kamu vagy télleg valami korreai ingyenes másolat. A valve eladta nekik a régi szarokat és azok meg piacra dobják 😛 esküszöm az 1.5 szebb volt 😄

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Col Andrew
szerintem az nem újabb hanem valami 1.6 gagyi cucc (nézz meg róla más videót a youtube-n). Source-ot vegyél steamen keresztül sztem.

Magyar szerverek: all seeing eye, javaslom az sg szervert 😊

OrioN the S
pihenj mar legyszi ,majd valaszolnak

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Col Andrew
Én örülök, hogy be írja ide, mert egyébként fingom nem lenne róla.. ez egy olyan jellegû topic ahová szerintem ezt be lehet írni..

Szega87
szerintem akit érdekel az úgy is nyomon követi vagy ha másnem olvas olyan jellegû portált ahol ezeket hírezik

Roger6
Ma este ClanBase NC elõdöntõ!

MAGYARORSZÁG - FINNORSZÁG

21:00-kor kezdõdik, HLTV-t még nem tudok mondani (amint megtudom, beírom ide). Hajrá Magyarország!

Rip
Ha valami nem régi, az új, ami pedig a kezeid végén lóg, az az ujj.
Most jegyezd meg, mielõtt a nyelvtantanárok halálra szivatnak.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

ja és akkor nem tudjtáok mikor lehet majd ezt a counter strike online játékot meg venni?

http://www.youtube.com/watch?v=OfT4A5fql_0
nem tudtok olyan honlapot ahol a counter strike source hoz vannak magyar szerverek?

otto13
uuu!!Nagyon ütõs 😊)

Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)

OrioN the S
komoly kis video (Y)

ha meg karjátok nézni a counter strike online-nak a trailer-jét akkor it van
én arra gonodoltam hogy olvastam a neten hogy készitik a leg ujjab conuter strikét és annak az a neve hogy counter striek online , na és azt nem tudom hogy mikora lesz kész a counter strike online
Lacccca
Szerintem õ azt hiszi hogy az lessz a következõ generaciós CS.
Pedig az csak egy 1.6 CS-nek a kóreai konverzaciólya, és ingyenesített valtozata.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Roger6
Nem egészen értem, mire gondolsz. Counter Srike-ot lehet online játszani 199x óta. De gondolom nem erre gondoltál. Kifejtenéd bôvebben?

nem tudjtáok mikor készitik el a counter strike onlinét? vagy már készen van?
Roger6
Most azt akarod, hogy töltsem le helyetted egy torrentrôl? Vagy mi? Ne legyél már ekkora láma...

armageddon666
regisztrált fraps n.n

@

Kössz. jó.
De nincs olyan progi,amivel fél percnél többet lehet felvenni?

Roger6
Felveszed fraps-szal.

H
Hogy lehet dem-ot átkonvertálni avi.-ba?

Spészgószt
Ami a kezeden meg lábadon van attól "ujjab" nem sok van, de cs-bõl nincs újabb <#vigyor5>

5w0rdf15h
nincs

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

na most akkor van a counter strike sourcnál ujjab conuter strike?
Spészgószt
Jobbnál jobb kérdések<#vigyor2><#vigyor2>
De a legjobban a miki10 é tetszik
neki ezt tudom ajánlani:
1:36 percnél figyelj nagyon!!!!
Half Life3

<#taps><#taps><#taps>

akkor ok mert eddig x800am volt és meden( SÕT LOWON!!!) a 100at szinte sosem érte el nekem az fps mutató 😞 és idegesitõ volt hogy tûzharcban kb 30-40fpsem volt

Az én configommal lehet maxon kivéve simítás 1680*1050 ben ~100 fps eket mérni.

hai girlz!
Van C2D E4500as procim, 2Gb Kingston RAM-om (800MHz), Gainward 8800GT 1024Mb... mostmár tudok végre med grafon 40fps-t meghaladnI?

<#kuss>

nem tudjták hogy a counter striek source tol van-e ujjab?
GaBenc
Szerinted elkezdek ánglisul tanulni? Magyarul is csak kicsit tudok.<#papakacsint>

hát ha szoltál vna, szerintam vígan válaszolunk rá...de csoki gondolt rád, egyszerûsített 😄

MSI gx-600 + Microsoft notiegér (otthon mx518+ asztali:D)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ez?<#idiota>

GaBenc
Sok kocka angolszakos. Nekem forditó gép kellet hozzá. Na az sem egyszerüen adja vissza. <#papakacsint>

Col Andrew
igen the vagy a is jó lenne ott, de ez így nem hangzik jól. 😊 de tulajdonképpen mindegy 😊

Roger6
Látom pörög a topic! <#hehe>

Lacccca
Szerintem úgy is helyes meg így is, de egy "THE" szócskát utána rakhatnál szerintem mert úgy értelmes szerkezetileg a mondat.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

CsOki69
Nem idézek senkitõl.
Lefordítottam a mondatot és ennyi.<#alien2>

....Merci!....